Dodaj do ulubionych

Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczecinie

28.10.02, 07:54
Jurczyk?!?!?!?!?!!?!!??
K.... mać!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: *.max.pl / 192.168.0.* 28.10.02, 08:03
      Demokracja, co za piękna forma sprawowadzia władzy przez idiotów.
      • skuter^ Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec 28.10.02, 08:11
        Gość portalu: olo napisał(a):

> Demokracja, co za piękna forma sprawowadzia władzy przez idiotów.

kali wygrac wybory - demokracja cacy
        kali wybory przegrac - demokracja be
        • Gość: kali Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: proxy / *.zchpolice.com 28.10.02, 08:16

demokracja be

narodowo socjalistycznie teraz będzie
        • Gość: naim Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: *.telan.pl 28.10.02, 08:21
          Demokracja jest cacy, tylko wyniki są be. Na podsumowanie za wcześnie , choć
          wynik nie jest dla mnie zaskoczeniem.( o tej parze pisałem chyba miesiąc temu
          przed kampanią). Problemem dla mnie będzie II tura , bo w I nie miałem
          wątpliwości. Pierwszy ważny wniosek: Jurczykowi za propagandę wyborczą
          wystarczył świstek papieru (wyrok sądu SLD, a więc praktycznie zero kosztów
          kampanii, pozostałli muieli drogo zapłacić za kolejne miejsca).
          • Gość: Bartek Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: *.tnt2.anchorage.ak.da.uu.net 28.10.02, 08:34
            Jurczyk, hm, obcy inwestorzy, w szczegolnosci niemieccy, wont ze Szczecina i
            Szczecin rownym miarowym krokiem bedzie zmierzal do swojego konca. Niech te 70%
            mieszkancow Szczecina ktorzy zbojkotowali wybory niemysli teraz o plakaniu nad
            swoim zasranym losem. Niechcialo sie wyniesc dupy z domu, to teraz trzeba
            przygotowac ta dupe na kopanie.
            • Gość: Abre Marsz żałobny IP: *.astermedia.pl 28.10.02, 08:40
              Zgadzam się z Bartkiem w pełnej rozciągłości. Jurczyk już
              pokazał jak należy sprowadzić Szczecin do miasta drugiej
              kategorii... i będzie to dzieło (?)z pewnością kontynuował, na
              czym skorzystają np. Poznań i Wrocław. Jest mi przykro że znów
              straciliśmy szansę... Pora wyjeżdżać!
            • Gość: Phobos Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: 62.233.173.* 28.10.02, 16:15
              > Niech te 70%
              >
              > mieszkancow Szczecina ktorzy zbojkotowali wybory niemysli
              teraz o plakaniu nad
              > swoim zasranym losem. Niechcialo sie wyniesc dupy z domu, to
              teraz trzeba
              > przygotowac ta dupe na kopanie.

I niech te 70% sie nie dziwi, jesli ktoregos pieknego dnia
              zauwarzy, jak ekipy komrnikow sadowych zaczna wywozic zabytkowe
              (i dosc drogie) granitowe plyty chodnikowe z centrum miasta na
              pokrycie kolejnych milionowych odszkodowan na rzecz zachodnich
              inwestorow, ktorzy smieli probowac ulokowac tu swoje pieniadze...
            • spokojny Wojciech Lizak miał rację !Głupota mieszkańców 28.10.02, 16:33
              Gość portalu: Bartek napisał(a):

> Jurczyk, hm, obcy inwestorzy, w szczegolnosci niemieccy, wont ze Szczecina i
              > Szczecin rownym miarowym krokiem bedzie zmierzal do swojego konca. Niech te
              70%
              >
              > mieszkancow Szczecina ktorzy zbojkotowali wybory niemysli teraz o plakaniu
              nad
              > swoim zasranym losem. Niechcialo sie wyniesc dupy z domu, to teraz trzeba
              > przygotowac ta dupe na kopanie.

Święte (prawie) słowa.
              Niech sobie Jurczyk radzi ze szwaczkami i innymi zakładami , którym brakuje
              szmalu. Szczecin zmierza do upadku w chwili obecnej.Który z inwestorów włoży
              pieniądze w miasto Jurczyka.
              W strategii sformułowano, że Szczecin ma być centrum międzynarodowym. Będzie
              ale skansenem słowiańszczyzny i jej straconych szans !

I T O B Y Ł W Y B Ó R M I E S Z K A Ń C Ó W

Ja sobie daję i dam radę.
              Przyczyną kryzysu Szczecina jest głupota jego mieszkańców.
              • Gość: Jaro Jurczyk? Litości!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 17:14
                Kto na niego głosował? Stoczniowcy? Marian Jurczyk to tragedia
                tego miasta, ale nikt inny go nie wybrał, jak mieszkańcy...
                Trzeba będzie pójść na drugą turę i głosować na
                Runowicza/Lubińską. Byle tylko Jurczyk nie wygrał.
                • Gość: rg Re: Jurczyk? Litości!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 17:53
                  a jakież to atuty ma rujnowicz ?
                  obaj są do d... a spotkają się w drugiej 'rundzie'
        • Gość: jUREK Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: *.agro.ar.szczecin.pl 29.10.02, 09:59
          NO TO MAMY, PREZYDENTA "PRAWDZIWEGO POLAKA-NARODOWCA" ANI GROSZA WSTRĘTNYM
          KAPITALISTOM, DOSYĆ FANABERII "UCZONYCH" TYLKO ZDROWY, NARODOWY ROZUM
          ROBOTNICZO-CHŁOPSKI. WSZYSTKIM PO RÓWNO, INWESTORZY TO GANGRENA, MAMY WŁASNYCH
          SPECJALISTÓW, BĘDZIEMY FINANSOWAĆ UPADŁE FIRMY, MARNE ALE WŁASNE-NARODOWE, NIE
          BĘDZIEMY BRALI PIENIĘDZY Z UNII BO TO "BRUDNE PIENIĄDZE" I NAPEWNO ZA NIMI
          PODSTĘPNIE WEDRĄ SIĘ DO SZCZECINA NIEMCY, DUŃCZYCY, BELGOWIE I NAS BĘDĄ
          WYKORZYSTYWAĆ JAKO "BIAŁYCH MURZYNÓW" , ANI METRA ZIEMI SZCZECIŃSKIEJ OBCYM.
          NIE POSZLIŚCIE DO WYBORÓW (30% FREKWENCJI) TO MACIE!!! DEMOKRACJA JEST DLA
          TYCH, KTÓRZY CHCĄ Z NIEJ KORZYSTAĆ, W PRAWIE 400 TYS MIEŚCIE "LIDER" MOŻE
          ZOSTAĆ WYBRANY 30 TYS. GŁOSÓW. TERAZ BĘDZIECIE NARZEKAĆ "KTO NAMI RZĄDZI" ,
          BĘDZIECIE WŚCIEKLI, ŻE MIASTO PŁACI 8 MIL. ODSZKODWANIA ZA NIE
          WPUSZCZENIE "OBCEGO KAPITAŁU" ZAMIAST ZA TE PIENIĄDZE REMONTOWAĆ ULICE I TAK
          DALEJ. GRATULACJE, WYPISUJECIE CAŁE STRONY W INTERNECIE, A NIE CHCIAŁO WAM SIĘ
          RUSZYĆ NA WYBORY, TERAZ NIE NARZEKAJCIE "KOGO NAM WYBRALI"
    • Gość: olo Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: *.swinoujscie.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 08:41
      Jak wygra Jurczyk uciekam ze Szczecina
      • Gość: mikas Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 08:54
        ostatni gasi światło :((((
        • franekkk Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec 28.10.02, 09:02

no to spadajcie

zamiast się zapisać do partii ugrupowania czegokolwiek

strwarzać fakty a nie od nich się uzależniać
        • Gość: nurek Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: *.sdl.zwami.pl / 10.0.0.* 28.10.02, 18:58
          Teraz z Jurczykiem to Szczecin utonie w szambie.
    • Gość: mirek Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.10.02, 09:07
      co się dziwicie, jak głos przygłupa który do trzech nie umie
      zliczyć i nigdy nie przepracował ani godziny jest równy glosowi
      ciężko pracującego i płacącego podatki to takie zawsze w tym
      kraju będą wyniki wyborów. Ludzi myślących i aktywnych jest
      znacznie mniej od biernych i leniwych.
    • Gość: apapa Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: 80.72.195.* 28.10.02, 09:20
      Pamiatka po poprzedniej kadencji Jurczyka jest bodajze 8 mln zlotych, ktore miasto (czytaj: MY WSZYSCY) ma zaplacic spolce
      niemieckiej za bezprawne zerwanie (na polecenie Jurczyka) prawomocnej umowy handlowej. Teraz chce on znowu miec okazje
      do topienia bezproduktywnie naszych pieniedzy w oceanie swojej bezdennej ignorancji. Do szkoly, a nie na prezydenta!!!!!
      W zyciu nie oddalem glosu na lewice, ale jesli w finale bedzie Jurczyk i Runowicz, z obrzydzeniem zaglosuje na Runowicza (a raczej
      przeciwko Jurczykowi)!
      • Gość: northstar Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: 212.244.77.* 28.10.02, 09:40
        To miasto juz jest pustynia.....Jesli Marian Jurczyk wygra (o
        zgrozo) wybory, Szczecin zaginie jak legendarna Atlantyda he
        he!!!
    • Gość: Dzioora Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 09:29
      Levy nie martw sie kelerki i tak bedom za 5,5 PLN a my
      przeprowadzimy sie do Wroca albo Poznania sprzedamy domy i
      będziemy to mieli w 4 literach. A może uda sie Jurczykowi zaorać
      to miasto i nawet nie będzie po czym płakać!
      AVE
    • Gość: anty Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: *.tpnet.pl / *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 09:46
      Jurzyk !?!?!?!, ta marionetka ?!?!?, Gorzej być nie może, to skandal, możemy
      się pożegnać z planami rozwoju naszego miasta, znowu będzie rządził ktoś (z
      lewicy) za niego, kiedyś robił to Wieczorek, a teraz ?
      • Gość: anty Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: *.tpnet.pl / *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 09:49
        Sorry, aż się pomyliłem ze zdenerwowania, nie Jurzyk, a Jurczyk, Marian zresztą.
    • Gość: pati Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: 217.153.4.* 28.10.02, 09:57
      Runowicz czy Jurczyk - układ pozostanie ten sam i to jest
      najgorsze - w praktyce ciągle ci sami ludzie sterują tym miastem
      i wykorzystują do tego twarze frajerów
      dopóki nie pojawi się ktoś spoza układu nic się nie zmieni,
      w tym mieście to byłaby prawdziwa rewolucja gdyby ta 70.
      procentowa masa bezmyślnych wielbicieli rozrywki na TVN
      zechciała podjąć się choć najmniejszej odpowiedzialności - i to
      jest największy problem tego miasta
    • enancjo Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec 28.10.02, 09:58
      .. dobrze ze bedzie druga tura ... moze jest
      jeszcze jakas szansa ?

Enancjo
    • Gość: Max Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: 213.17.250.* 28.10.02, 10:07
      Szczecin pozostanie skansenem Euroregionu Pomerania. Obronimy
      się skutecznie przed inwestorami, szczególnie tymi zachodnimi,
      zadbamy o przyrodę, wspierać będziemy działalność Wikingów z
      Wolina i rycerzy z Cedynii. Za rok Szczecin otoczymy murem i
      będziemy ostoją polskości oraz ....głupoty i biedy z niej
      wynikającej!
      Mam nadzieję, że opanowanie przyjdzie w drugie turze wyborów!
    • Gość: SalKim Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: *.mb.worldonline.cz 28.10.02, 10:17
      Przeczytalem wlasnie o wstepnych wynikach wyborow w Szczecinie
      i az plakac sie chce. Moze zafundujmy Panu Jurczykowi bilet w
      jedna strone na Ksiezyc albo do Minska i niech tam sobie
      rzadzi. To dzieki niemu Szczecin jest "a tak jakby Go nie
      bylo". To dzieki jego "narodowej" polityce misto jest niby na
      zachodzie Polski- a tak naprawde to Polska C!!!

Opamietaj sie SZCZECINIE!!!

• Gość: woozek Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 10:30
      cała trójka jest ch.. warta.Ja stąd wyjeżdżam
    • franekkk Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec 28.10.02, 10:40

ludzie weźcie się puknijcie
      jest jeszcze rada miejska a tam większości jurczykowaci mieć nie będą

strwarzać fakty a nie od nich się uzależniać
      • stettiner Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec 28.10.02, 11:39
        franekkk napisał:

> jest jeszcze rada miejska a tam większości jurczykowaci mieć nie będą

a jeżeli będą mieli?

• franekkk Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec 28.10.02, 12:32
          stettiner napisała:

> a jeżeli będą mieli?

a jak jutro zgaśnie światłość???
          będzie wiadomo to pomyślimy
          skuter ma rację niech spadają tam gdzie mają wszystko na talerzu (gdzie to
          jest???)
          • stettiner Re: wyniki do rady miejskij wg radio szn 28.10.02, 12:40
            Radio Szczecin podaje że w wyborach do rady miejskiej SLDUP ma ok 25%, komitet
            Lubińskiej 12, POPiS 11, jurczykowi 9 i LPR cyba też 9, samoobrona również się
            łapie.
            Ale żaden wynik by mnie dziś nie zdziwił.

A tym co chcą uciekać to ja od dawna mówię, że nie muszą aż tak nerwowo- nikt
            ich nie będzie gonił.
    • Gość: maxim Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: proxy / 212.160.165.* 28.10.02, 10:51
      Jurczyk znowu w magistracie? to gorzej niż wdepnąć w gówno.
      Ciekawe kto na niego głosował. Po prostu katastrofa, że ludzie
      głosują na takiego oszołoma.
    • Gość: MAJA Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: *.members.com.pl 28.10.02, 11:03
      Widocznie tak miało być. Bez różnicy, czy wygra Rujnowicz czy Rujczyk. Jest to
      ta sama opcja, finansowana przez tych samych ludzi. Tylko jeden działa jako
      jawny przedstawiciel SLD, a drugi jest popierany przez ludzi z SLD. A w
      Koszalinie centroprawica wygrała w cuglach. Trudno, cztery lata stagnacji i
      marazmu. Zazdroszczę młodym ludziom. Mogą czekać. Starszym, którzy głosowali na
      Jurczyka, jest wszystko jedno. Natomiast średniaki wiekowe mają przechlapane!
    • Gość: J.L.W. Komentarz IP: *.com.pl 28.10.02, 11:07
      Potomek niepiśmiennego chłopa górą w Szczecinie!
      • Gość: pok Re: Komentarz IP: 212.14.14.* 28.10.02, 12:21
        No to ładnie. Nie ma wyboru - bo czym jest wybór między Rujnowiczem a
        Jurczykiem? Na naszych oczach ziszcza się najgorszy z możliwych scenariuszy.
        Oto znów zostaniemy poproszeni o wybór nie na jakiegoś kandydata, ale przeciw
        temu drugiemu. Już to przechodziliśmy - Wałęsa/Kwaśniewski. Teraz mam głosować
        na złodzieja przeciw bezmózgowi? Śmiać mi się chce i płakać równocześnie...
        Szczecin znów będzie na czołówkach serwisów informacyjnych i pierwszych
        stronach gazet. To na pewno nie będzie pozytywna reklama.
        Wyjeżdżać ze Szczecina? Dobre pytanie...
        Dziękuję Wam wszystkim, którzy zostaliście wczoraj w domu. Dewotki i komuniści
        zrobili za Was "pożądek".
    • Gość: majki Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: 62.233.218.* 28.10.02, 11:11
      Pierwsze co zrobi Jurczyk to pozrywa umowy zawarte przez
      poprzedni zarząd i przez całą jego kadencję będziemy płacić
      milionowe odszkodowania. Już raz tak zrobił i Szczecin ma
      zasądzone do wypłaty 3,5 mln zł. Tak wybraliśmy.... później nie
      nażekajmy.
    • Gość: L Przegral Szczecin IP: *.sgh.waw.pl 28.10.02, 11:32
      To niesamowite,

Lubinska jest OK, ale i tak wygra pewnie Jurczyk - osoba, ktora
      nie bedzie potrafila kompletnie prowadzic dialogu w RM.

Moje szczece, ze wyjechalem na studia ze Szczecina, Wasz pech, ze
      zostaloscie. To miasto realizujace swoj pesymistyczny scenariusz,
      podupadnie jeszcze bardziej.

Pozdrawiam
    • skuter^ pierwszy sukces 28.10.02, 11:50
      jesli wybiora jurczyka w drugiej turze a wy wszyscy wyjedziecie to bezrobocie
      nam spadnie
      • Gość: Daniel Re: pierwszy sukces IP: *.asternet.pl 28.10.02, 12:15
        Dobre... ale najgorsze jest to, że w II turze trzeba będzie
        wybrać mniejsze zło.
      • lupin2 Mów za siebie skuter. Ja pracy nie szukam 28.10.02, 17:29
        skuter^ napisał:

> jesli wybiora jurczyka w drugiej turze a wy wszyscy wyjedziecie to bezrobocie
        > nam spadnie

Mów za siebie skuter. Ja tu zatrudniam 46 osób i jeżeli wygra Jurczyk to
        przenoszę firmę i bezrobocie wzrośnie.
        Chociaż może nie , to świetni fachowcy mogą znależć pracę szybciorem. Ale zaraz
        ktoś tę pracę wówczas straci. Jednak wzrośnie!
        Ja pracy nie szukam. Szukam dobrego biznesu i najwyrażniej na niego się nie
        zanosi w najbliższej kadencji w Szczecinie. Więc gdzieś indziej ...
        Dzwonią partnerzy z Niemiec (mają tu interesy). Stary oni są przerażeni.
        W Warszawie bardzo komentuje się ten wybór. Już widzę tych inwestorów dla
        Szczecina.
        • Gość: skuter LUPIN!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 21:48
          ja na wybory nie chodze
          ale jezeli
          TY DZISIAJ POWIESZ MI, ZEBYM POSZEDL GLOSOWAC NA

_R_U_J_N_O_W_I_C_Z_A_

to pojde!!!!

a co do masowej ucieczki mieszkancow Szczecina przed Jurczykiem to sorry
          Winetou, ale Miszka dobrze to podsumowal.
    • Gość: Wojtas Niech ktoś mi powie że to nieprawda! Proszę! IP: zuw2:* / 111.111.52.* 28.10.02, 11:52

Szczecin i Szczecinianie oszaleli!! Ludzie o co chodzi! Oddalamy się w
      zawrotnym tempie od tego wszystkiego co udało się w tym mieście zbudować.Taki
      wstyd. Pozostanie tylko pakować się i wyjeżdżać stąd. Ja nie chcę Mariana
      Jurczyka na prezydenta. To zły wybór, wybór epoki która już minęła. To krzywda
      dla tego człowieka i dla nas wszystkich...Potrzebujemy spokoju i dobraej pracy,
      a nie rewolucji! Na Boga!
      • Gość: mnietuniema Wojtas, to nieprawda! Teraz lepiej? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 13:16
      • Gość: Zenek Re: Niech ktoś mi powie że to nieprawda! Proszę! IP: *.miedzyzdroje.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 14:22
        Czy byłeś na głosowaniu ?
    • Gość: qwer Smuta IP: 217.153.4.* 28.10.02, 11:52
      Wybór między zacofanym Jurczykiem a uśmiechniętym Ru(j)nowiczem to żaden wybór.
      Wygra Jurczyk - czeka nas czteroletnie polowanie na czarownice z radosnym
      poparciem LPR (stoczniowcy - pewnie Jurczyk wam pomoże uratować stocznię, z
      fachowym podszeptem kolejnego pana Wieczorka), wygra Runowicz - czekają nas
      kolejne 4 lata marazmu oraz "rządów" kliki krewnych i znajomych królika. To
      miasto jest chyba przeklęte...
    • Gość: Yrek Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 12:33
      To smutne dla Szczecina,że człowiek,który miał swoją szansę,który nie sprawdził
      się,spowodował podczas swoich rządów wiele zamieszania i kłopotów(sprawy o
      odszkodowania za nie wywiazywanie się z wcześniejszych umów)wygrywa I turę
      wyborów.Jurczyk dla miasta to stracony czas.On jest przecież przeciwny
      Unii,inwestycjom zagranicznym,to ksenofob!!!On nie jest tam potrzebny!!!Kto na
      niego głosował?
      • Gość: nikt Yrku, na Mariana zagłosowało całe SLD IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 12:59
        Marian zawdzięcza swój sukces tym wszystkim w Szczecinie, którzy w ostatnich
        latach wkurwili (tak - wkurwili - nie bójmy sie tego słowa!) ludzi. A są to,
        m.in.
        1. Dariusz Wieczorek - SLD-owiec z bezczelna gębą, który na konto Jurczyka
        wykonal kilka przekrętów wtym mieście.
        2. Jacek Piechota - SLD-owiec z usmiechniętą gębą, który - w powszechnej
        opinii - wyrolował stoczniowców.
        3.Edmund Runowicz - kolega tych panów, który z uśmiechniętą gębą nie zrobił nic.

4. pozostali eseldowcy, chorzy na przerost ambicji działacze, którzy nie
        dostali się na listy wyborcze, układane przez wafli Piechoty.

Doprawdy nie wiem, czy wybór Mariana jest większym czy mniejszym złem. Pewnie
        nie ma to więszego znaczenia, bo - jak wieść gminna niesie - Marian chętnie
        bierze także i czerwone pieniądze. Jest więcej niż prawdopodobne, że zarówno w
        wypadku wyboru Runowicza, jak i Jurczyka , kluczowe stanowiska w Zarządzie
        dostaną ci sami ludzie. Z jakiego ugrupowania? Zgadnij sam!
        Tak czy inaczej, nam szczecinianom, należą się kondolencje.
      • Gość: nikt Yrku, na Mariana zagłosowało całe SLD IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 12:59
        Marian zawdzięcza swój sukces tym wszystkim w Szczecinie, którzy w ostatnich
        latach wkurwili (tak - wkurwili - nie bójmy sie tego słowa!) ludzi. A są to,
        m.in.
        1. Dariusz Wieczorek - SLD-owiec z bezczelna gębą, który na konto Jurczyka
        wykonal kilka przekrętów wtym mieście.
        2. Jacek Piechota - SLD-owiec z usmiechniętą gębą, który - w powszechnej
        opinii - wyrolował stoczniowców.
        3.Edmund Runowicz - kolega tych panów, który z uśmiechniętą gębą nie zrobił nic.

4. pozostali eseldowcy, chorzy na przerost ambicji działacze, którzy nie
        dostali się na listy wyborcze, układane przez wafli Piechoty.

Doprawdy nie wiem, czy wybór Mariana jest większym czy mniejszym złem. Pewnie
        nie ma to więszego znaczenia, bo - jak wieść gminna niesie - Marian chętnie
        bierze także i czerwone pieniądze. Jest więcej niż prawdopodobne, że zarówno w
        wypadku wyboru Runowicza, jak i Jurczyka , kluczowe stanowiska w Zarządzie
        dostaną ci sami ludzie. Z jakiego ugrupowania? Zgadnij sam!
        Tak czy inaczej, nam szczecinianom, należą się kondolencje.
    • Gość: skuter wygral telewizor IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 28.10.02, 12:45
      wygrala jedyna osoba naprawde znana z TV, pozostali dla przecietnego
      szczecinianina byli anonimami

zwyciezyla stara zasada- nie wazne jak sie mowi byle mowiono duzo

i tak wygra rujnowicz:)
    • Gość: elis Re: Wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Szczec IP: 217.153.19.* 28.10.02, 13:20
      Bardzo się cieszę, że pan Jurczyk ma 1 miejsce.Na pierwszej turze
      nie byłam, ale teraz pójdę i zagłosuje na p.Jurczka.Mam nadzieję,
      że w II turze będzie PIERWSZY.
    • Gość: olin Gratulacje IP: 212.14.17.* 28.10.02, 14:18
      Marian!
      Gratulacje. Wygraliśmy. Tak trzymać.

Zawsze wierny:
      OLIN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka