Gość: Sz-n IP: Pantera.bazapartner.pl:* / 192.168.111.* 30.10.02, 12:20 czy ktos wie gdzie bedzie na nia wjazd zaraz za Kolbaskowem czy w Prenzlau??? Fajnie bedziemy lepiej skomunikowani z Rzesza niz z Warszawa A20 i A11(po polskiej stronie A6) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jsz Re: A 20 CZY KTOS WIE ??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 20:54 Gość portalu: Sz-n napisał(a): > czy ktos wie gdzie bedzie na nia wjazd zaraz za Kolbaskowem czy w Prenzlau??? > Fajnie bedziemy lepiej skomunikowani z Rzesza niz z Warszawa A20 i A11(po > polskiej stronie A6) Mówisz oczywiscie o nowej autostradzie Hamburg i dalej Lubeka-Rostok-Szczecin. Nowa krzyzówka: Kreuz Uckermark. kliknij: www.autobahn-online.de/a20.html www.autobahn-online.de/a11.html Pozdrowionka jsz Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: A 20 CZY KTOS WIE ??? 31.10.02, 09:34 Gość portalu: Sz-n napisał(a): > czy ktos wie gdzie bedzie na nia wjazd zaraz za Kolbaskowem czy w Prenzlau??? > Fajnie bedziemy lepiej skomunikowani z Rzesza niz z Warszawa A20 i A11(po > polskiej stronie A6) Wjazd już istnieje od dłuższego czasu - tylko dalej jeszcze nic nie ma (tzn. autostrady). Na razie jeszcze się nie opłaca tamtędy jechać (czasowo, bo odległościowo jest oczywiście bliżej) - ze dwa lata jeszcze trzeba odczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
etaxi jest i działa 31.10.02, 10:31 hsps napisał: > > Wjazd już istnieje od dłuższego czasu - tylko dalej jeszcze nic nie ma (tzn. > autostrady). Na razie jeszcze się nie opłaca tamtędy jechać (czasowo, bo > odległościowo jest oczywiście bliżej) - ze dwa lata jeszcze trzeba odczekać. nie prawda , że nie ma autostrady! Ja już jechałem do Pasewalku z pasażerem ( dla mnie fajnie bo jest naokoło) ale zjazd jest gdzieś około 30 km od granicy w kierunku na berlin A 11, a potem z boku mija Prenzlau i dalej .... ja jechałem jak piszę tylko do pasewalku ( czasowo i drogowo BARDZO FAJNIE aby szybciej to zrobili to będzie cudownie . bo później wracałem na Lubieszyn i tylko straciłem nerwy czas dwukrotnie dłuższy!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: jest i działa 31.10.02, 11:58 etaxi napisał: > do Pasewalku Ja miałem na myśli trasę do Lubeki ! To, że autostrada jest "kawałkami" gotowa jest jasne, ale sumarycznie do Lubeki jeszcze się nie opłaca. Do Pasewalku jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś