Dodaj do ulubionych

A 20 CZY KTOS WIE ???

IP: Pantera.bazapartner.pl:* / 192.168.111.* 30.10.02, 12:20
czy ktos wie gdzie bedzie na nia wjazd zaraz za Kolbaskowem czy w Prenzlau???
Fajnie bedziemy lepiej skomunikowani z Rzesza niz z Warszawa A20 i A11(po
polskiej stronie A6)
Obserwuj wątek
    • Gość: jsz Re: A 20 CZY KTOS WIE ??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 20:54
      Gość portalu: Sz-n napisał(a):

> czy ktos wie gdzie bedzie na nia wjazd zaraz za Kolbaskowem czy w Prenzlau???
      > Fajnie bedziemy lepiej skomunikowani z Rzesza niz z Warszawa A20 i A11(po
      > polskiej stronie A6)

Mówisz oczywiscie o nowej autostradzie Hamburg i dalej Lubeka-Rostok-Szczecin.
      Nowa krzyzówka: Kreuz Uckermark.
      kliknij:
      www.autobahn-online.de/a20.html
      www.autobahn-online.de/a11.html
      Pozdrowionka
      jsz

• hsps Re: A 20 CZY KTOS WIE ??? 31.10.02, 09:34
      Gość portalu: Sz-n napisał(a):

> czy ktos wie gdzie bedzie na nia wjazd zaraz za Kolbaskowem czy w Prenzlau???
      > Fajnie bedziemy lepiej skomunikowani z Rzesza niz z Warszawa A20 i A11(po
      > polskiej stronie A6)

Wjazd już istnieje od dłuższego czasu - tylko dalej jeszcze nic nie ma (tzn.
      autostrady). Na razie jeszcze się nie opłaca tamtędy jechać (czasowo, bo
      odległościowo jest oczywiście bliżej) - ze dwa lata jeszcze trzeba odczekać.

• etaxi jest i działa 31.10.02, 10:31
        hsps napisał:

>
        > Wjazd już istnieje od dłuższego czasu - tylko dalej jeszcze nic nie ma (tzn.
        > autostrady). Na razie jeszcze się nie opłaca tamtędy jechać (czasowo, bo
        > odległościowo jest oczywiście bliżej) - ze dwa lata jeszcze trzeba odczekać.

nie prawda , że nie ma autostrady! Ja już jechałem do Pasewalku z pasażerem (
        dla mnie fajnie bo jest naokoło)

ale zjazd jest gdzieś około 30 km od granicy w kierunku na berlin A 11, a
        potem z boku mija Prenzlau i dalej .... ja jechałem jak piszę tylko do
        pasewalku ( czasowo i drogowo BARDZO FAJNIE aby szybciej to zrobili to będzie
        cudownie . bo później wracałem na Lubieszyn i tylko straciłem nerwy czas
        dwukrotnie dłuższy!!!!

>
        • hsps Re: jest i działa 31.10.02, 11:58
          etaxi napisał:
          > do Pasewalku
          Ja miałem na myśli trasę do Lubeki ! To, że autostrada jest "kawałkami" gotowa
          jest jasne, ale sumarycznie do Lubeki jeszcze się nie opłaca.
          Do Pasewalku jak najbardziej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka