Dodaj do ulubionych

Turyści skarżą się na taniego przewoźnika

31.01.06, 18:00
Witajcie w Europie!
Tanie linie lotnicze ale atrakcje za wygórowaną cenę.
Polecałbym obserwację zwyczajów z Hiszpani co do policjantów, w Goleniowie
można spokojnie przejść odprawę i zasiąść w samolocie będąc pijanym i
wulgarnym jak były robotnik rolny z Arizony.Nikt nie ośmieli się zwrócić
tubylcowi uwagi.
Ryanair musi dbać bardziej o swój prestiż nawet w tak mało cywilizowanym jak
na ich wymagania kraju jakim jest Polska. Bo w Hiszpanii według nich jest
kultura europejska. Tylko czy o takiej Europie myślimy?
Obserwuj wątek
    • Gość: OLO Bojkot Rayanair IP: *.pgi.waw.pl 01.02.06, 07:58
      To już nie pierwszy wybryk tego pseudoprzewoźnika. A zapis o tym ze za odwołany
      lot nie przysługuje darmowy bilet na kolejny to absurd. U prawdziwych
      przewoźników jeśli lot jest odwołany z winy przewoźnika to przysługuje darmowy
      bilet na kolejny lot lub podstawia sie nowy samolot. Dlatego NIE LATAJCIE TANIM
      PSEUDOPRZEWOŹNIKIEM
    • Gość: ARO Re: Turyści skarżą się na taniego przewoźnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 09:52
      Ostatnio lecialem liniami Reinera na trasie ze Szczecina do Londynu. Bałem się
      lotu ponieważ samolot przeciekał. Nad moim fotelem kapała woda. Stewrdesa
      podlożyła tylko husteczki higieniczne uszczelniająć przeciek w podsufitce.
      Oby nie było w przyszłości nieszczęścia.
    • Gość: MK Re: Turyści skarżą się na taniego przewoźnika IP: 62.233.178.* 01.02.06, 10:19
      Tak psioczycie na tanich "pseudoprzewożników" a wystarczyło polecieć jednym
      z "normalnych" lotów - LOT, SAS, Lufthansa, British Airways, których ze
      Szczecina jest przcież bez liku, i w dodatku bezpośrednio do dowolnego miasta w
      Europie, a jakby tego było mało za jedyne 3.000 - 4.000 zł od osoby.
      • Gość: labatt Re: Turyści skarżą się na taniego przewoźnika IP: *.hsd1.fl.comcast.net 01.02.06, 11:48
        Nie tylko tanie linie maja klopoty.Ale tu raczej nie przewoznik mial klopot -a
        pasazerowie.Nigdy nie widzialam zadnej ' akcji ' sprowokowanej zachowaniem
        pasazera -a latam czesto.A danie wlasnego bagazu innym turystom - badz co badz -
        obcym - jest potwierdzeniem nieumiejetnosci zachowania sie w takiej
        sytuacji.Moglo to narazic te dwie naiwne Polki na wielkie klopoty.Ja za
        nadbagaz place...A jak nie chce placic - to sprawdzam u przewoznika - ile moge
        przewozic./a kropelki wody kapiace na glowe - to czesto AC - i tej wersji
        trzyma sie obsluga samolotu:)/.
        Reklamacje trzeba napisac po angielsku - hm....niech no sie zastanowie, czy to
        tez przewal na turystach z POlski.
        • harkonnen Re: Turyści skarżą się na taniego przewoźnika 01.02.06, 18:55
          ale oszusci... mialem bilet na koncowke kwietnia.. bo godziny pasowaly..a teraz zmienili znowu .. na wylot o 22 ! czyli do londynu mam dotrzec chyba o 1 w nocy.. nie dziekuje... bilecik do kosza.. i jak to onegdaj bywalo.... bedzie fruu z berlina... kreca ile moga.. to maja jednego klienta mniej... pierwszy raz kupilem u nich bilet.. i wiecej tego bledu nie popelnie.
    • Gość: Wino Re: Turyści skarżą się na taniego przewoźnika IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 04.02.06, 13:27
      Jeśli możecie unikajcie latania tym czymś. Ostatnio sprawili mi niezły prezent
      świąteczny i w Wigilię na trasie Cork - Londyn zagubili mój bagaż . Żeby było
      śmieszniej po 3 tygodniach rzekomo go odnaleźli i podobno przesłali mi go na
      adres w Polsce, choć prosiłem w reklamacji aby przysłali go na adres w
      Irlandii. Czekam kolejne 3 tygodnie i nic. W międzyczasie dzwonie kilkakrotnie
      i zawsze słyszę, że został już wysłany na adres domowy w Polsce. Poczta widać
      się pomyliła, bo dziwnym trafem został przypadkowo odnaleziony na lotnisku w
      Goleniowie przez znajomych. Na pytanie dlaczego nie zostałem poinformowany o
      tym, wciskają mi kit, że podałem im błędny nr tel. Ciekawe jakim cudem dzwonili
      wcześniej 4 razy z zapytaniem co zawierał bagaż

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka