Dodaj do ulubionych

Nitras: to nie było straszenie, to był rozłam w...

IP: 217.153.6.* 14.02.06, 21:31
pękne ze śmiechu. Nitras mówi o rozłamie w PIS hahahahahaha! to w naszej
szczecińskiej i wojewódzkiej PO są wycinania "swoich" i "nie swoich" ludzi, to
w PO mówi się że dwaj liderzy nie podają sobie rąk, to w PO mówią że Zaremba
chce być prezydentem, a Nitras robi wszystko żeby tak się nie stało! i ten
łepek Nitras mówi o rozłamie w PIS hahaha! niech spojrzy jakie bagno, syf,
kłotnie są w jego partii w jego mieście!
Obserwuj wątek
    • Gość: sk pękne ze śmiechu. Nitras mówi hahahahaha !!!!!!!!! IP: 217.153.6.* 14.02.06, 21:32
      pękne ze śmiechu. Nitras mówi o rozłamie w PIS hahahahahaha! to w naszej
      szczecińskiej i wojewódzkiej PO są wycinania "swoich" i "nie swoich" ludzi, to
      w PO mówi się że dwaj liderzy nie podają sobie rąk, to w PO mówią że Zaremba
      chce być prezydentem, a Nitras robi wszystko żeby tak się nie stało! i ten
      łepek Nitras mówi o rozłamie w PIS hahaha! niech spojrzy jakie bagno, syf,
      kłotnie są w jego partii w jego mieście!
      • Gość: szczecinx Re: pękne ze śmiechu. Nitras mówi hahahahaha !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 08:27
        Nitrasik jak zwykle najlepiej wie co w trawie piszczy.
        Coraz bardziej upodabnia się do swego idola TUSKA.
        No nawet ich kiedyś bliżniakami nazywali(przez ubranie i krawatki).
        Facet cofa się w rozwoju

A tak na prawde szkoda poświęcać czasu na gó..arza
        pozdrawia all
    • Gość: TOX!C a mnie śmieszy coś innego IP: 83.168.96.* 14.02.06, 23:30
      a mnie śmieszy tekst: "wśród posłów pisu była chęć zawierania koalicji z PO, ale
      z każdym dniem, jak słyszę takie dyrdymały, to ta chęć słabnie.".
      platforma podchodziłą do rozmów 2 razy, w tym za drugim razem zrobiła to mimo
      wprost wrogiej postawie pisu. i co? i nic bo pis nie chciał koalicji aby można
      było na kogoś zwalić winą za wszystkie niepowodzenia. pis jest po prostu żałosny.
    • barakuda78 Rozłam jest ale w PO 15.02.06, 02:43
      PO jak zwykle odwraca kota ogonem. U nich wszystko się rozpada bo doły rządają
      stanowisk które im obiecano przed wyborami a tu PIS nie chce z POpaprańcami
      tworzyć koalicji. Oczywiści ci co mają dety poselskie i ich asystenci mają
      chleb zapewniony ale przecierz w kampani brało udział więcej osób. Tak zwane
      zaplecze liczyło na stanowiska w radach nadzorczych itp. Ale Herr Tusck nie
      dogadał sie bo chciał 101 % władzy w nowym Rządzie pod Rokity przywództwem, no
      i myślał że Prezydent Kaczyński abdykuje na korzyść Herr Tuscka. Nie mógł się
      na to zgodzić Jarosław brat Prezydenta więc Tusck z Rokitą się obrazili na
      braci Kaczyńskich i powołali gabinet cieniasów jak to mówi syn Premiera.
      Atakowali rząd i premiera, wymyślali kłamali i podpuszczali opinię publiczną że
      Rząd idzie w kierunku totalnej katastrofy. Podawano daty końca świata,
      Armagedon miał nastąpic niebawem, tylko przejęcie władzy przez PO mogło
      uchronić Polskę od totalnego rozkładu.... 100 dni mija a tu nic. Poparcie Rządu
      przez spełeczeństwo wzrasta, Premier bije rekordy popularności, sondaże (nawet
      te przez telefon ) wskazują wygraną we wcześniejszych wyborach PIS-u. Taki
      przebieg sytuacji tylko zaostrza konfilkt w już i tak podzielonej platformie.
      Panie Nitras. Obudź się pan. Jesteście w opozycji.
      • Gość: Jogi barakuda do pislandii IP: *.vf.pl 15.02.06, 07:46
        Ty barakuda to na bank jesteś sztabowcem pis-u. Więc słuchaj bucu. Miała być IV
        RP a jest handlowanie Polską z Leperem i Griertychem. Marszałkiem sejmu jest
        jakiś Jurek, który nie zna prawa i sam je łamie nie dając dojśc do głosu innym
        partiom. Rozdawanie stanowisk trwa na dobre pod hasłem obsadzania ich
        kompetentnymi profesjonalistami. A wygłupy prezydenta w stylu "rozwiążę -nie
        rozwiążę parlamentu" są nie na miejscu. Mnie też teoria Nitrasa nie przekonuje
        ale napewno wkurza mnie robienie sobieprzez Kaczorów żartów z Polski i Polaków.
        Jeżeli chodzi o wczorajszą wypowiedź premiera Marcinkiewicza "mój syn mówi na
        nich cieniasy" to świadczy o jego prostactwie i braku taktu. Początkowo
        uważałem, że to dobry kandydat dzisiaj jest tylko marinetką w rękach
        Kaczyńskiego.
        • Gość: marian paździoch Re: synek Marcinkiewicza ma 100% racji IP: 87.207.49.* 15.02.06, 08:00
          bo co to jest gabinet cieni?
          jak nazwać członków tego towarzystwa?
          i po co komu ono?

mp
          • Gość: leon Re: synek Marcinkiewicza ma 100% racji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 08:23
            bardzo głupio wygladali te "cieniasy" na prezentacji i każdy głupek mógłby w
            platformie wskazać lepszy zespół, no ale to miał być kabaret więc był i tyle!

jaleon@o2.pl
      • Gość: delfin Re: Rozłam jest ale w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 10:05
        Barakuda -zejdź pod wodę, głęboko głęboko, bo jesteś stronniczy, propagandowy i
        żałosny.
    • Gość: mkarek Wśród posłów PiS-u była chęć ... IP: *.system.szczecin.pl 15.02.06, 09:02
      zawierania koalicji z PO.....
      Tak często i chyba rutynowo powtarzają to posłowie z PiS, że przypomina mi się
      goebbelsowskie "andauernde Wiederholung". Zastanawiam się czy już wierzą w to
      co sami mówią w tej sprawie, czy jeszcze nie i będą to dalej rutynowo powtarzać?
      Podoba mi się też figura retoryczna posła Gosiewskiego, który niemal każdemu
      rozmówcy mówi,że go szanuje, a z tego co i jak mówi wynika coś przeciwnego.
      Marek
      • Gość: profesorUS Re: Wśród posłów PiS-u była chęć ... IP: 217.153.6.* 15.02.06, 11:45
        gabinet cieni w systemie wielopartyjnym to jakaś bzdura, tym bardziej przy
        ordynacji proporcjonalnej jak u nas! ale cóż sfrustrowana platforma ma innego
        zrobić, jak tylko stworzyć coś takiego i kontestować wszystko co rząd robi.
        "Gabinety Cieni" są potrzebne i istnieją w krajach gdzie jest system dwupartyjny
        (i ordynacja większościowa) i prawie zawsze po kadencji jednej opcji przychodzi
        druga. A u nas? U nas każda partia i partyjka tworzy gabinet cieni... swojego
        czasu dużo się mówiło o gabinecie cieni Samoobrony... tak samo realne jest
        rządzenie przez gabinet cieni PO jak i ten Samoobrony...
    • Gość: esel Re: Nitras: to nie było straszenie, to był rozłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:49
      Do wypowiedzi p. Brudzinskiego pytanie z logiki: Jak może słabnąć coś co było?
    • Gość: copy. w jego partii, w jego mieście?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:32
      sławomir nitras nie pochodzi ze szczecina.
    • Gość: andreas a ja słyszałem IP: *.orange.pl 15.02.06, 17:51
      a ja słyszałem, ze pan Kaczyński ma taki humor,
      no tak lubiał sobie zartowac...
      w napieciu trzymac!
      I mu sie udało stworzyc napiecie, a w sytuacjach kryzysowych
      to sie jednoczymy...nawet pan tusk z Gdańska przyjechal do Wawy,
      choc niby cały czas mówił ze to gra!
    • Gość: elektorat Re: Nitras: to nie było straszenie, to był rozłam IP: 62.233.145.* 17.02.06, 10:38
      Załuje że nie głosowałem na PIS gdyby były wybory naprawiłbym swój
      błąd,wreszcie Ludwik i Ziobro robią porządek personalny i prawny szkoda że nie
      rządzą sami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka