elizabeta81 19.05.06, 10:28 Czesć dziewczyny!!szukam dobrego dentysty bo coś się dzieje z moimi zębami (17 tc) a panicznie boje sie dentystów.Bedę bardzo wdzieczna za wszelkie podpowiedzi .Pozdrawiam serdecznie wszystkie szczecińskie mamuski;))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betticzka Re: gdzie dobry dentysta w Szczecinie???? 19.05.06, 13:12 Polecam dentyste w kamienicy na 5-go Lipca 11, niestety nie pamiętam nazwiska ale jest to młody mężczyzna :-)przesympatyczny i naważniejsze dokładny. Odpowiedz Link Zgłoś
monika9990 Re: gdzie dobry dentysta w Szczecinie???? 19.05.06, 13:47 A jakie ceny tam są. Betliczka i daj mi tel do niego na priv. Mąż musi isć do dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka-m Re: gdzie dobry dentysta w Szczecinie???? 19.05.06, 13:53 Ja polecam P. Iwonę Pawłowską 091 48 99 555. Sympatyczna, bardzo dokładna. Jeżdżę do Niej na drugi koniec miasta. A tak przy okazji - byłam ostatnio na kontroli po roku przerwy (no bo ciąża itd...)i zaskoczyłam się brakiem ubytków. Dowiedziałam się, że to nie ciąża szkodzi zębom jak to się powszechnie twierdzi. Dziecko w pierwszej kolejności "pobiera" niezbędne elementy z kości mamy. A zęby w dziurach to brak higieny, kwas żołądkowy z częstego wymiotowania i takie tam ... Rentgena i znieczulenia unika się raczej ze względów psychologicznych, no bo niech ciężarówka poroni 2 dni po wizycie u dentysty... Dentyści wolą dmuchać na zimne. To opinie mojej lekarki. Pozdrawiam, M-M Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeta81 Re:do myszki m 19.05.06, 14:12 myszko a czy ta doktorka leczy też na nfz??? Odpowiedz Link Zgłoś
moskirz Re: gdzie dobry dentysta w Szczecinie???? 19.05.06, 19:41 i zacnie prawi... tyleże ja ciężarówkom nie żałuję znieczulenia.. co jest gorsze?? znieczulenie czy wysiew adrenaliny ze strachu??? lepiej zeby nie bolało niż miałaby któraś z pacjentek rzucać na fotelu jak pchła na grzebieniu ;) obecnie uważa się iż : leczenie kanałowe, rtg zeba oraz znieczulenia nie wpływają na przebieg ciązy.... Odpowiedz Link Zgłoś
monika9990 Do myszka 20.05.06, 13:56 Możesz mi napisac, gdzie ta pani przyjmuje? Gdzie jest ten koniec miasta? Obawiam się, że mój bedzie wybrzydzał, a dentysta wzywa. dziękuję. - Jestem jedną z Tych MAM Moje chłopaki: Kacper i Bartosz Odpowiedz Link Zgłoś
betticzka Re: Do myszka 21.05.06, 17:37 Telefon 485-06-56 a za zęba kasuje różnie ja raz zapłaciłam60 innym razem 80 to chyba zależy od ilości wypełnienia.Najlepiej przedzwoń i się zapytaj Odpowiedz Link Zgłoś
monika9990 Re: Do myszka 21.05.06, 21:23 Dziękuję. Trochę mój kręci nosem, że facet, bo sobie nie popatrzy.:) Teraz muszę go jakoś przekonać, bo ceny ten Twój lekarz ma przystępne. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka-m Re: Do myszka 22.05.06, 12:04 Przyjmuje na ul. Polskich Marynarzy. To jest w okolicy Kerfura na Ku Słońcu :-) Dla mnie akurat daleko. Pozdrawiam, M-M. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka-m Re: Do myszka 22.05.06, 20:42 myszka-m napisała: > Przyjmuje na ul. Polskich Marynarzy. To jest w okolicy Kerfura na Ku Słońcu > :-) Dla mnie akurat daleko. Pozdrawiam, M-M. Oczywiście miałam na myśli Castoramę na Ku Słońcu. Przepraszam za zamieszanie :-) M-M Odpowiedz Link Zgłoś
beci Re: gdzie dobry dentysta w Szczecinie???? 27.05.06, 22:18 pewnie chodzi o dr Sieranta:) ja sama jestem jego pacjentką i mogę polecić. dokładny, solidny Odpowiedz Link Zgłoś
1stkasia Ul. Polskich Marynarzy 22.05.06, 19:20 Polskich Marynarzy jest w blokach tez po tej samej stronie co Geant(zaraz przed) a nie Carrefur. Pisze bo wiem ze ta ulice ciezko znalesc :) Odpowiedz Link Zgłoś
md.piotr Ewa Włodarska 18.07.06, 01:33 doskonałe podejście, umiejętności i na prawdę kosmetyczne podejście do stomatologii - na przeciwko Katery przy Wyszyńskiego tel (602)425252 Odpowiedz Link Zgłoś