Dodaj do ulubionych

Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji

IP: *.chello.pl 19.05.06, 19:28
matko Najdroższa za jakie grzechy taka kara?? co my takiego zrobiliśmy że
ciągle jesteśmy nim karani??
Obserwuj wątek
    • Gość: Nerv Jurczyk, idź sobie precz, już dość wstydu........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 21:36
      • beatrix13 Re: Jurczyk, idź sobie precz, już dość wstydu.... 19.05.06, 21:39
        a nie mówiłam,że limit wieku powinien być
        • yhy_yhy a jeszcze bardziej limit mądrości..... 20.05.06, 10:14
          ...no chyba, ze naród durny znowu wybierze sobie nieudacznika...
          ale wtedy to juz chyba wszyscy młodzi stąd wyjadą
        • Gość: romantyczka Re: Kochajmy go za wielkie serce a nie za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 13:55
          wykształcenie znajomość języków tylko miłośc może góry przenosić i miasta budowac
          • Gość: ciekawy Re: Tzn. ile Pan Prezydent zna języków??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 13:57
            • Gość: minerado Re: ciekawe czy z francuza jest dobry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 13:58
      • Gość: miki Re: Jurczyk, jak mozesz ludziom w oczy patrzeć??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 13:45
    • Gość: maryanna2 Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:07
      Szanowny Panie Prezydencie,
      może jekieś elektrowstrząsy sprawią,że zacznie Pan czytać rzeczywistość?
      • Gość: xxx Re: Dajcie mu koszulke z numerem 10 play-maker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 13:48
    • Gość: Obecny Marian Marian trzymaj sie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:08
      Marian Marian trzymaj sie! Marian Marian trzymaj sie! Maaaarian Maaarian
      trzymaj sie! Hej!!!
      • Gość: smutna Re: Co z tego że jest uczciwy skoro jest prosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 13:59
        • Gość: świadoma Re: Tylu wice juz na jego prostocie zrobiło kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 14:07
          Ludzie se śmieją w magistracie po kiblach jak mańkiem sterowac można sama słyszałam
    • hehenio Dziennikarze - do pióra! 19.05.06, 22:26
      Skoro przejrzeliście strategię mańkową, to zohydzajcie go zawczasu!
      Bo faktycznie, gdy mądrzejsi bedą się wyrzynać nawzajem, Ramol może cichcem
      zagarnąć pulę!
      Trzeba ludziom stale uświadamiać "całokształt dokonań" Ramola!
      • Gość: nitoprek Re: Dziennikarze - do pióra! IP: *.spx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:30
        a moze zlozyc sie na budowe jakiejs dzialeczki.. naprzyklad nieopodal nowego
        sącza... a moze lublin??

• the.bill1 Oszołomy z MD..... 19.05.06, 22:48
      Nic dodać nic ując - cynizm wyssany z mlekiem matki :-)))
      • yhy_yhy naprawdę nie możesz się leczyć...? 20.05.06, 10:22
      • yhy_yhy czemu się nie leczysz...? 20.05.06, 10:24
        lekarz okłamuje cię mówiąc, że jesteś już zdrowy...
    • absztyfikant Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji 19.05.06, 22:51
      MD niech lepiej kupia temu szkodnikowi solidna taczke, a wczasy w Ciechocinku
      podaruja naprawde potrzebujacym.
      • keinepanik Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji 19.05.06, 22:57
        proszę oto głosy inelektualistów, elity tego forum! taczki, spadaj.... - wyłazi
        styropian z butów forumowych autorytetów!
        dziadek maniek ciagle jest zagrożeniem dla wielu a merytorycznej dyskusji i
        nowych koncepcji - jak na lekarstwo! cienko panowie, cienko!
        • Gość: A. Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: 213.155.165.* 20.05.06, 04:53
          keinepanik napisał:

> proszę oto głosy inelektualistów, elity tego forum! taczki, spadaj.... - wyłazi
          > styropian z butów forumowych autorytetów!

Jasne, lepsze są eleganckie, gładkosłowne wypowiedzi. Zresztą, to tylko słowa:
          dużo mniej eleganckie jest wykorystywanie stanowiska do niecnych celów i łamania
          prawa: samowola budowlana, sprawy odszkodowawcze przeciwko miastu itpd.
          Prawda jest taka, że gośc oderwał się od rzeczywistości dawno temu i co rusz
          pier... od rzeczy narażając na pośmiewisko moje miasto i urząd prezydenta.
      • Gość: miła Re: MARIAN to nie są lata 70te rozumiesz?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 13:53
    • Gość: wares Re: Jurczyk:Mój start zależy od tegoco powie Regan IP: *.com / 195.136.49.* 19.05.06, 22:57
      przyszli wyborcy jurczyka czy wiecie że od razu przy urnie dostaniecie
      skierowanie do psychiatry oczywiście wizyta wraz z kandydatem , ten dziad
      rzeczywiście stracił poczucie rzeczywistości go moga powstrzymać albo prokurator
      albo kaftan.
      • Gość: realista Re: Jurczyk:Mój start zależy od tegoco powie Rega IP: *.chello.pl 19.05.06, 23:09
        Krytykowanie Jurczyka w Wyborczej to rzeczywiście wielki wysiłek..i po co to
        wszystko..przeciez ani on ani tym bardziej jego wyborcy nie czytaja tego ..a
        forumowicze , widac że przeciwnicy..tak chcecie z nim wygrac ...jachim do domu
    • Gość: Krzysztof Bazan Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: *.chello.pl 19.05.06, 23:19
      Panie Prezydencie Jurczyk niech Pan uważnie przeczyta to co napiszę bo napiszę
      prawdę.Ja nie kocham wyborczej ani P.O. ani lewicy. Jestem robotnikiem zwykłym
      kierowcą i Pańskim byłym żelaznym elektoratem i ja i cała moja rodzina,znajomi
      z pewnością byśmy dalej na Pana głosowali gdyby nie zaistniała pewna
      okolicznośc i proszę mnie dobrze zrozumiec że ja nie proszę Pana o pomoc bo to
      nie ma najmniejszego sensu. Chodzi mianowicie o mieszkanie po zmarłych
      dziadkach i bracie matki z którego chce eksmitowac mojego syna "lokalówka" o
      ich manipulację przy postępowaniu i wogule szkoda słów sprawę zna Pańska Pani
      Pełnomocnik od mieszkań zresztą porządna kobieta do niej nic nie mam.Ale chodzi
      mi o Pana że odbiegł Pan od rzeczywistości nas naprawdę nie obchodziły kary
      jakie płaciło miasto i inne rozgrywki zresztą jestem głęboko przekonany że nowy
      Prezydent Szczecina też będzie miał nas głęboko w d.... ale chodzi mi o zapory
      jakie Pan stworzył w dotarciu do siebie z problemem dla zwykłych ludzi nawet
      listy przekierunkowuje się na Vc-e Prezydenta Zalewskiego. Panie Prezydencie ja
      głosowałem na człowieka z ludu Pan już nim nie jest.Niewiem czy Pan Pamięta ale
      przed wyborami ustawiał się Pan na mszy w kościele Najśw.Serca Pana Jezusa przy
      pl. Zwycięstwa że nieszło Pana ominąc nie ocierając się o Pana a po wyborach
      pan zniknął. Mało tego podpisuje Pan pełnomocnictwa dla kancelarii adwokackich
      przeciwko biednym ludziom z adnotacją żeby po sprawie kosztami obciążyc tychże
      ludzi a pozatym nie mogę znieśc że urzędnicy "lokalówki"tak robią Pana w wała.
      Pan już nie jest tym Marianem legendarnym przywódcą Solidarności którego kiedyś
      szanowałem ja znam Pański życiorys dokładnie bo kiedy spotykały Pana te
      rodzinne nieszczęścia to pracowałem wtedy w pogotowiu ratunkowym i szczeże Panu
      współczułem nic to Pana nie nauczyło bo tolerując okrucieństwo swoich
      urzędników sprawia Pan ból innym. Krzysztof Bazan 70-242 Szczecin Bogusława
      25/33
      • Gość: andreas panie Krzysztofie Bazan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:32
        jak pana nie interesuja kary,
        które płaci miasto na wskutek nieudolności prezydenta...
        na razie tyle moge napisac, bo sprawa w toku!
        To musi pan wiedziec, ze miasto musi miec skądis pieniadze,
        które płaci na kary... te kary to sa takze PANA pieniadze!!!
        Musza zabrac panu, zeby starczyło na kary i nieudolne działania....

Moze teraz te kary pana bardziej zainteresuja,
        jak bedzie pan miał swiadomośc, ze to sa także pana pieniadze....
        a jak i tak nie interesuje to pana...
      • zona.pijaka Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji 20.05.06, 08:14
        Gość portalu: Krzysztof Bazan napisał(a):
        Chodzi mianowicie o mieszkanie po zmarłych
        > dziadkach i bracie matki z którego chce eksmitowac mojego syna "lokalówka" o
        > ich manipulację przy postępowaniu i "wogule"

Odmawiam i kieruję Pana na kurs ortografii.
        M.J.
        • Gość: paula Re: Tylko Sławek Nitras !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 14:02
      • krzysztofbazan Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji 20.05.06, 09:05
        Proszę żonę pijaka żeby nie zmieniała tematu zręcznie przeskakując na
        ortografię w tekstach jest pełno literówek a ja byłem zmęczony chodzi o meritum
        forum to nie klasówka z polskiego a co do miejskich pieniędzy to przyznaję źle
        się wysłowiłem oczywiście że mi zależy ale to jakby teraz dla mnie sprawa
        drugorzędna ja mam swój mały dramat bo ja mieszkam z żoną i 11letnim młodszym
        synem po 8 metrów na głowę a WMiLU chce eksmitowac starszego syna z mieszkania
        po rodzicach żony i bracie z którym mieszkał przez ostatnie 6lat i gdyby do nas
        wrócił było by po 6 metrów czy to sprawiedliwe,jak oni mieszkają ?ja się tu
        urodziłem i mieszkam od 1952r. ojca mi w tym mieście zamordowano jak zasiedlali
        tą ziemię ile mieszkań przyznano znajomym i kolesiom od tego czasu my nikomu
        nic nie chcemy zabrac to mieszkanie dostali rodzice po niemcach za
        zbombardowane mieszkanie też przez niemców na rogu ulic Wolskiej i Młynarskiej
        w Warszawie. Właściciele się znaleźli wykorzysują ustanowione przez siebie
        bandyckie "prawo"namaszczeni przez nich ludzie to będzi dla nich rodzina
        naszych zmarłch.A tak na marginesie to napisałem dlaczego nie będę głosował na
        Pana Jurczyka ale wcale go nie broniąc on przy Kocmielu i Sochańskim to mały
        pikuś
        • Gość: echo Re: Sławek Nitras załatwi panu tą sprawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 14:04
    • Gość: Mad Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: *.warcnet.szczecin.pl 19.05.06, 23:21
      Panie Magazynierze-Emerycie, czas na działeczkę, Pański przyboczny, inspektor
      budowlany zaklepał Panu bezkarność z tą podwójną altanką, to tyle co Pan sobie
      załatwił pozytywnie, reszta to same negatywy. I jak 4 lata temu odpuściłem 2
      turę, bo uznałem, że Pan nie wygra, a jednak Pan wygrał, tak teraz ani
      kawałeczka głosowania nie odpuszczę i pozwolę sobie Pana nie zaznaczać, boś Pan
      powinien odpocząć z żoneczką...

PS. Ładny niebieskawy dach ma ta Pańska altanka do kwadratu, z góry na
      zdjęciach aż się lśni :)
      • Gość: marian paździoch Re: a gdzież to IP: *.chello.pl 20.05.06, 00:04
        starzy demokraci? nie wstyd to wysyłać dzieci? pewnie strach koło dupy się
        gromadzi. wyborowa wpada w panikę, Joachim jakieś banialuki wypisuje bez sensu.
        godne dyskutantów z nad Paja a nie redaktora gazety, bądź co bądź.
        a Szczecin i tak powie, pan Jurczyk będzie naszym prezydentem.
        i tego właśnie jemu życzę.

ludzie i tak wiedzą o co chodzi z tą nagonką wybiórczej.

pozdrawiam serdecznie! mp

• piotr33k2 Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji 20.05.06, 00:23
      szkoda pieniedzy teraz na sanatorium ,niech startuje wtedy mu sie sanatorium
      przyda bo bedzie taki zdołowany i dojdzie wreszcie do jego świadomosci że
      jest totalnie skopromitowany że naprawde bedzie wymagał dobrego sanatorium.
      • tuner Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji 20.05.06, 00:40
        A co to za sanatorium? Leczą tam inteligentnych inaczej? Bo takie właśnie
        leczenie przydałoby się świętemu.
        • Gość: Galoty Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 06:58
          Tuner. Nie tylko Jurczyk jest inteligentny inaczej. Bądż uprzejmy zauważyć
          nieformalna koalicję SLD i prezydenta Jurczyka przez te lata.
          • tuner Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji 20.05.06, 11:24
            Koalicja jurczykowo- sldowska jest faktem. Pytanie tylko czy jurczyk robił to z
            głupoty (tej wszak odmówić mu nie można) czy ze strachu?
    • Gość: Antydziad Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.05.06, 00:45
      Chlopaki,zle to rozegraliscie! Trzeba bylo wyslac MJ do sanatorium do Swinoujscia, by zobaczyl jak miasto moze sie rozwinac przez 4 lata. Fakty: dochod miasta na jednego mieszkanca w 2001- Szczecin ok. 1900 teraz 2200, Swinoujscie 2100, teraz 3400. To wbrew pozorom bardzo wymierny wskaznik. Panie Marianie. Zrob nam prezent i idz na emeryture. 8 lat stagnacji to za duzo!
      • Gość: Lex Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 06:50
        Marian to Zwierciadlo Szczecina,jego mieszkancow,ich
        aspiracji,mozliwosci,poziomu,historii,dzialek,beretow,chlopskiej
        przebieglosci,"zasad","honoru" i absolutny brak tradycji mieszczanskich muzykow
        ewakuowanych ze wschodnich ciemnogrodow przez zaraze bolszewicka.
        "Ciesz sie,ze nie szczekasz" taka byla balanga,mowia biali rodzice do czarnego
        synka,ktory pytal o powod roznicy karnacji w rodzinie....
        Ciemnogrod Szczecin nie jest jedynie zasluga Mariana.Pomijam tow.Zarembe,ale
        lata prezydentury Stopyry za komuny,Bartki,Kocmiele...Lisewski( Pomerania i Dom
        ksiazki show)to lata bezpowrotnie stracone.
        Szczecin nie ma nawet porzadnego czystego basenu,ktory ma kazda najbardziej
        zapyziala gmina po zachodniej stronie granicy.Efekt 50 lat rzadow totalnej
        miernoty.A dzisiaj kto? SLD-ski baron? Pani chilowo minister?
        Koguciki na druciku skutecznie blokowaly calymi dekadami wyklucie sie
        ORLA..tedy przyjdzie wybierac wsrod wrobli i sepow...i starym strusiem.Amen
        • Gość: rodan Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 08:12
          Nie wrzucaj do jednego worka pani minister,bo ona odbiega od tej bandy o lata
          świetlne. To co robi jest nowoczesnym działaniem dostosowującym Polskę do UE.
          Dzięki jej działaniom może uda się wejść Polsce do strefy EUR, ale po pierwsze
          nasze pieniądze będą wydawane transparentnie.Nie mówiąc o tym że priorytetem
          będzie nauka i nowe technologie,bo tego nam w Polsce jak tlenu potrzeba.
          • Gość: Lex Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 15:57
            hiiiiiiiiiiihaaaaaaaaa!!!Dowcip nie tylko tygodnia ale ROKU 2006.Zacna to
            kobieta,ale najwieksza przysluge zrobi siedzac przy garach.
    • Gość: Cynik Na ławeczkę czas nastał IP: *.chello.pl 20.05.06, 07:26
      Proponuję, aby każdy kandydat na prezydenta miasta przeszedł swoisty test
      psychologiczny. Nam potrzeba normalnych ludzi.
      • Gość: Galoty Re: Na ławeczkę czas nastał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 07:30
        > Proponuję, aby każdy kandydat na prezydenta miasta przeszedł swoisty test
        > psychologiczny. Nam potrzeba normalnych ludzi.

.... i każdy radny
    • Gość: staramysza Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: 82.160.252.* 20.05.06, 07:48
      Młodzi demokraci to zarobione chłopaki. Mają kasę pierdoły. A może by tak
      przeznaczyli ją dla ludzi którzy ją potrzebują?
    • Gość: staramysza coś mnie uwiera IP: 82.160.252.* 20.05.06, 07:53
      coś w dupsko mnie uwiera. czy to gumka od gaci?
      nie. to młodzi demokraci.
      • Gość: Galoty wieszczu, nie twórz więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 07:56
        Gość portalu: staramysza napisał(a):

> coś w dupsko mnie uwiera. czy to gumka od gaci?
        > nie. to młodzi demokraci.
        Poezja godna Juliusza Słowackiego
        • Gość: staramysza Re: wieszczu, nie twórz więcej IP: 82.160.252.* 20.05.06, 07:57
          dziekuje dziekuje:)
          lubie se wstac rano i cos trzasnąć na młodych
    • Gość: Galoty Alert ! Alert ! Ostrzegam ! Ostrzegam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 07:55
      Im bardziej Młodzi Demokraci , Gazeta i jakiekolwiek pociotki i przyciotki
      skompromitowanej UW będą gnębic Mariana tym bardziej rosną jego szanse na
      reelekcję. Nie żartuję . Dajcie sobie spokój.
      • zona.pijaka Re: Alert ! Alert ! Ostrzegam ! Ostrzegam ! 20.05.06, 08:24
        Kilka lat temu Jurczyk obiecywał że tak długo będzie prezydentem aż
        zagospodaruje Gontynkę. Mam nadzieję ze obietnicę dotrzyma. Podkładając
        mu "świne pod nogi', przedłużajac procedurę budowy aquaparku - wbrew logice -
        Od Nowa, ze zwoimi handlarami - wspiera Pana Jurczyka. Módlmy się by OdNowskie
        świnie nie zablokowały mu budowy aquaparku w następnej jego kadencji. Bo
        czekają nas jeszcze jego dwie kadencje.
        • Gość: kolo Re: Alert ! Alert ! Ostrzegam ! Ostrzegam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 08:31
          Ma pan rację panie radny, jedynymi autentycznymi przeciwnikami Jurczyka i grupy
          jego radnych, którz żyją z niego jak tasiemce, są radni Od Nowa. Reszta tkwi w
          układzie?
        • keinepanik Re: Alert ! Alert ! Ostrzegam ! Ostrzegam ! 20.05.06, 10:42
          "Kilka lat temu Jurczyk obiecywał że tak długo będzie prezydentem aż
          > zagospodaruje Gontynkę. Mam nadzieję ze obietnicę dotrzyma. Podkładając
          > mu "świne pod nogi', przedłużajac procedurę budowy aquaparku - wbrew logice -
          > Od Nowa, ze zwoimi handlarami - wspiera Pana Jurczyka. Módlmy się by OdNowskie
          > świnie nie zablokowały mu budowy aquaparku w następnej jego kadencji."

Boże jak bardzo rozczulił mnie ten tekst!! ile wrażliwości i głębokich
          przemysleń w tej kwestii. zaczynam mysleć, że każda zona powinna miec swojego
          pijaka to bardzo ubogacające!!
        • Gość: Lex Re: Alert ! Alert ! Ostrzegam ! Ostrzegam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 16:01
          Racja,albo 3!! Facet mial przerabane.Etatowe przekupy zanim jeszcze usta
          otworzyl juz sie darly NIEEEEE! Nawet jak chcial zapytac ktora godzina to Od
          Nowa chorem darla sie NIEEEE!
      • xxtoja Re: Alert ! Alert ! Ostrzegam ! Ostrzegam ! 20.05.06, 08:26
        Jurczyk nie spieszy się z ogłoszeniem decyzji, bo wie, że póki jest kandydatem
        na emeryta dziennikarze nie będą się nim serio zajmować. A im mniej czasu media
        poświęcą na rozliczenie jego dokonań, tym szanse ma większe. Taki to z niego
        gracz" tak gazeta napisała, za to Jurczyk zawsze jest na tym forum, bardzo
        wielu wątkach, i chyba nie potrzebuje żadnej reklamy, bo onim akurat wszyscy
        wiedzą. Dajcie spokój Jurczykowi, ale czy jego otocznie, które robi na nim
        karierę polityczną w radzie miasta da mu spokój i jego zaufani ludzie, którzy
        mają dzięki niemu pracę - na pewno będą wspierać jego działania, bo bez niego
        odejdą na zieloną trawkę, a na ich miejsca wejdą inni - czego im bardzo życzę.
      • Gość: Lex Re: Alert ! Alert ! Ostrzegam ! Ostrzegam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 16:04
        Albo i nie..niech sie dra,na pochybel wszystkim politykierom z piekla rodem.
    • Gość: asfalt Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 08:43
      wzywam Was wszystkich; wierzacych i niewierzacych - do wspolnej modlitwy, aby
      dobry Bog uchronil nas od tego nastepnego upokorzenia
      • xxtoja Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji 20.05.06, 08:53
        Gość portalu: asfalt napisał(a):

> wzywam Was wszystkich; wierzacych i niewierzacych - do wspolnej modlitwy, aby
        > dobry Bog uchronil nas od tego nastepnego upokorzenia
        ...
        ...
        tzn od kogo, bo masz wielu kandydatów, O Jurczyku myślisz, a inni. Ja nie idę
        do wyborów, bo nie mam na kogo głosować, tak jak wcześniej. Bo dla mnie nie
        było wyboru Jurczyk a Runowicz.
        ..
        a tak dlaczego PiS nie wystawi Brudzińskiego, jak Nitras jest kandydatem,to on
        też może startować
        • Gość: jakiś Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 09:11
          Jaka ty głupia jesteś,znowu próbujesz zabrać głos,a wychodzi jak plaśnięcie
          (łysego) Władka łbem o beton
          • xxtoja Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji 20.05.06, 20:10
            Gość portalu: jakiś napisał(a):

> Jaka ty głupia jesteś,znowu próbujesz zabrać głos,a wychodzi jak plaśnięcie
            > (łysego) Władka łbem o beton
            ..
            o popatrzcie "jakiś: obraża, i plotkuje bo nie może się pogodzić, że Arturo go
            ru.., a myślami jest przy Władku, jakiś to żałosny człowieczek, który biedaczek
            dowartościowuje się pomyjami, które ma w swojej głowie.
    • Gość: społeczeństwo Re: Wysoki Sądzie IP: *.com / 195.136.49.* 20.05.06, 09:05
      Niech sąd szybciej działa by wyrok w sprawie narażenia miasta na kary obywatela
      mariana został wydany przed wyborami.
    • Gość: Gość Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: 83.168.96.* 20.05.06, 10:26
      Ten człowiek szkodzi temu miastu. Przez okres jego kadencji nic sie nie zminiło
      , wszystkie inwestycje uciekły ze Szczecina do przyległych miast. Człowiek twoj
      czas już minął samych szkód narobiłeś.
      • zona.pijaka Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji 20.05.06, 10:50
        Co prawda Maryjan nie czyta tych forumowych wypocin, bo i po co - ale skoro
        inni apelują tu, do tego głuchego telefonu - to i ja zaapeluję:
        Marian, Marian - nie daj. Rządz nam w Szczecinie. My, społeczeństwo szanujemy
        Cię jak swojego Ojca.
        • tuner Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji 20.05.06, 11:26
          zona.pijaka napisała:

> Co prawda Maryjan nie czyta tych forumowych wypocin, bo i po co -

marian niczego nie czyta.
    • Gość: kuba_szczecin Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 12:00
      Marian WON!!! ZA DUZO NAPSULES!!!
      LUDZIE OBUDZCIE SIE!!! KTO NA NIEGO GLOSUJE???...chyba jego zastepy zastepcow!!!
      Co za paranoja !!! ;(
      • Gość: Piotru$ Kondolencje z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 12:18
        Z okazji prawdopodobnej kolejnej kadencji pana Jurczyka
        szczere i głębokie wyrazy współczucia, mieszkańcom i ich rodziną.
        składa
        Były Mieszkaniec
        Niech moc będzie z Wami!!!!!!

• konrad.jasinski Re: Kondolencje z Poznania 20.05.06, 12:20
          Gość portalu: Piotru$ napisał(a):
          mieszkańcom i ich rodziną.

RODZINOM ku..wa!!!!!!!!
    • Gość: stemil Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 12:10
      czy ten dziadek już do końca postradał zmysły niech liczy zarobione pieniądze i
      wspomina swoje wycieczki na koszt podatników - ja na jego miejscu nie mógłbym
      spojrzeć w lustro i dał dyla na działkę aby ludzie o mnie zapomnieli i zaczął
      już budować pomnik na swojej działce a i tak nie przejdzie do historii
      rozmienił sie na drobne i sprzedał korzyścią materialnym -życze mu aby go coraz
      bardziej bolałe ręce od liczena pieniędzy -wstyd i hańba idz dziadku do diabła
      i daj się temu miastu rozwijać!!!!!!
    • Gość: jerzy niech wreszcie wydadzą na niego wyrok i nie będzie IP: *.globalconnect.pl 20.05.06, 14:02
      czy ten Pan ma jeszcze odwagę myśleć o wyborach prezydenckich ?
      na EMERYTURKĘ nie zasłużoną i już ...
    • anna451 Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji 20.05.06, 14:10
      pamiętam jak był prezydentem B.Sochański to do Szczecina przyjeżdżali urzędnicy
      z magistratu z Wrocławia żeby się dowiedzieć jak Szczecin potrafił być na
      pierwszym miejscu pod względem inwestycji.A teraz to my powinniśmy tam jechać
      zobaczyć jak się rządzi miastem.Ja wiem przeszkadzał pSochański niektórym
      związkowcom i Solidarności i Solidarności 80.No dobrze ale co z tego wynikło?
      Szczecin pada mimo ,ze mamy tylko parę kilometrów do zachodniej Europy.No ale
      za to uczciwy i niedouczony magazynier swoimi rządami wygonił naszą młodzież do
      pracy w Anglii,Norwegi Irlandii.A ci starzy co głosowali na niego
      zostaną ,tylko kto będzie pracował na ich emerytury no kto????????
      • Gość: ali Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 15:22
        Sochański przeszkadza związkowcom tak samo jak wszyscy lekko od nich mądrzejsi
        co nie jest rudno. Sparaliżowało mnie jak przeczytałem w Głosie że Solidarność
        chce na prezydenta wystawić trupa z szafy czyli Komołowskiego!
      • Gość: Lex Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 16:07
        przepraszam najmocniej..JAKIE INWESTYCJE? Wanna w parku,fontanna zwana?
        • Gość: jarguz Re: Jurczyk: Mój start zależy od wielu sytuacji IP: *.dyn.optonline.net 20.05.06, 23:56
          Sochanski- zamknal historie rozbabranej przez 10 lat woj.polskiego jak rowniez
          itrasy zamkowej gotowy byl projekt oczysczalni sciekow ale (zwolennicy)projekt
          odrzucili Szczecin nie potrzebuje oczyszczalni na 700 tys.mieszkancow zabraklo
          doslownie 1-go roku i oczyszczalnia by juz byla jak rowniez mostu przez
          Regalice poczatek nie kto inny jak dal Sochanski.
    • Gość: Q Jurczyk zachorował IP: *.fnet.pl 20.05.06, 14:21
      Biedny człowiek zachorował na to samo co Wałęsa.
      • Gość: nitka72 Re: Jurczyk zachorował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 15:53
        On powinien wystartować ale w kosmos.
        • Gość: Lex Re: Jurczyk zachorował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 16:13
          Wszystko to po czesci prawda,ale ja proponuje prezydenta z
          importu.Np.superfachowca z Austrii,Niemiec,Anglii,Szwajcarii badz
          USA.Ekonomista,menadzera,w srednim wieku,zamozny,bez nalogow.Dac ogloszenie w
          prasie zachodniej,postawic warunki,zaplacic milion rocznie-OPLACI SIE
          stokrotnie!!!
          PS.rade rozwiazac a ich diety przeznaczyc na sierocince.Wtedy za 25 lat mamy
          szanse dogonic Poznan.
          • Gość: izys Re: Jurczyk zachorował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 16:19
            i do tego potrzeba nam do pomocy w rządzeniu takich gigantów intelektu jak Lex,
            których odkrywcza analiza sytuacji w Szczecinie oraz podsuwane rozwiązania
            wręcz powalają mnie i powodują, że spokojnie patrzę w przyszłość
            • Gość: Lex Re: Jurczyk zachorował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:38
              dziekuje Ci serdecznie za mile slowa.Zycze udanego tygodnia i kolorowych snow.
          • Gość: głupia Re: Jurczyk zachorował,zgadzam sie z lexem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 14:09
    • Gość: zuzia Az sie boje IP: 85.134.185.* 20.05.06, 19:34
      przeraza mnie fakt ze ten czlowiek znowu moze wygrac, wyjechalam ze szna
      (neistety) bo tu nie dalo sie normlanie zyc pracowac i rozwijac
      na kazdym kroku tylko klody pod nogi
      strasznei zaluje i tesknie...
      ale jakos trzeba zyc...

mam nadzieje ze bede mogla przyjechac na wybory i nie dopuszcze tego czlowieka
      do wladzy!
      juz nigdy wiecej!!

zabija Pan Szczecin i szczecinian w zbyt szybkim tempie!!!
      • Gość: jacek Re: Zuzia nie jesteś sama on juz zabił Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 14:11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka