Dodaj do ulubionych

Dlaczego szczecińska TVP zdjęła "Gościa dnia"?

IP: *.centertel.pl 30.05.06, 20:41
mam pytanie czy to JUŻ kampania i czyja?

Bo jak słyszem, ze pan Długoborski jest represjonowany przez swoich kolegów...
to nie wiem czy to kampania?
Obserwuj wątek
    • Gość: andreas granda IP: *.centertel.pl 30.05.06, 21:02
      • almagus Re: granda 31.05.06, 10:09
        Nareczek wprowadza nam odnowę moralną,
        czyli siedem wojenek przez służbę karalną.
        Do rady wsadził swoich, obiecał zagładę,
        pewnie nam telewizję zamieni w tyradę.
        Po co nam dobre prawo dla sprawiedliwości,
        trybunał nie trzyma się socjalistyczności.
        Ryzykowny dla państwa jest jakiś samorząd,
        a służba cywilna toć pijaki i nierząd.
        Wolne „łżemedia” nie chwalą, choć osiągnięć brak.
        Jak coś pochwalą to w becik, pozycja na wznak.
        Te „lumpenliberały” tak bronią seks szopy,
        jak szturm na banki chcemy robić my i chłopy.
        Kto kościół nie wspiera tak, no - bez ostentacji,
        ten się sam wyklucza i nie może mieć racji.

Du,du, du i paszoł on na wajnu,
        Du,du, du, paszoł i prapał w PiSdu.
        Du, du , du, „oj durnyj pip jeho chrystił”,
        du du, du „i sztany na jeho spustił”!
    • Gość: nurek Re: Dlaczego szczecińska TVP zdjęła "Gościa dnia" IP: *.chello.pl 30.05.06, 21:03
      Lewicowe forum też nabrało wody w usta.
    • Gość: preemption Dobrze, że Wildstein jest prezesem TVP IP: *.ipt.aol.com 30.05.06, 22:48
      Mam nadzieję, że ekipa Wildsteina zajmie się tą sprawą. Jestem przeciwnikiem
      PiS-u, jednak z osobą Wildsteina można wiązać pewne nadzieje, m.in. na to, że
      będzie bronił niezależności dziennikarskiej przed stronniczym aparatem
      postpeerelowskim, przyspawanym do medialnych stołków w szczecińskiej telewizji.
      • Gość: sak Re: Dobrze, że Wildstein jest prezesem TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:22
        Matlak, Bitner, Popielarz, Paczkowski... - smutne świadectwo nędzy szczecińskiego ośrodka TvP. Największą zaletą tych ludzi jest to, że kiedyś odejdą w niepamięć.
        • Gość: grz Re: Dobrze, że Wildstein jest prezesem TVP IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:54
          nie przesadzaj..za ostro...
        • Gość: marek Matlak, Bitner, Popielarz, Paczkowski :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 03:48
        • Gość: Lolek Re: Dobrze, że Wildstein jest prezesem TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:45
          A kogo ma poprzeć Matlak, komu ma być wdzięczny, jak nie Piechocie? Kto mu
          załatwi robotę jak go w końcu wywalą z TVP? Kto mu ma dać np. rzecznikowanie lub
          inne dyrektorowanie? A niby kto zatrzyma jego żonę w Urzędzie Miejskim ?
          Przecierz nikt inny jak wielki JACEK - Światłość nad światłości
          socjalistyczno-kolesiowej myśli gospodarczej, która ulęgła się w ZHP karmionej
          piersią PZPR.
          • Gość: Doradca Odchodzi na vicenacza red. sportowej u Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:58
            Dzisiaj jest huczne pożegnacie dyrektora Matlaka. Odchodzi do Warszawy na
            zastępcę szefa redakcji sportowej, Korzeniowskiego (maratończyka).
            • Gość: Lolek Re: Odchodzi na vicenacza red. sportowej u Wildst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:11
              Jeżeli to co piszesz jest prawdą, to nowy prezes TVP jest albo d... albo - jak
              wieść gminna niesie - SLD ma haki PiSowców.
      • tuner szmaciarze 30.05.06, 23:25
        Nie wiem jak to jest, ze sldowscy szmaciarze niczego się przez te wszystkie
        lata nie nauczyli...nie wyciągnęli żadnych wniosków.
        • Gość: markotny Re: szmaciarze IP: 217.153.7.* 31.05.06, 00:03
          SLDowscy kolesie jeszcze wroca
          taki kraj
          mozesz sie z tego smiac, ale pewne osoby wciaz wracaja
          tkai kraj - tacy ludzie
          to nie matlak wybiera swoich w wyborach
          to ludzie glosuja na tych a nie innych
          dlatego smiesza mnie te opinie na temat pewnych osob kiedy wiadomo ze lewica
          wroci dzieki takim a nie innym dzialaniom obecnego rzadu
          dodam, ze jestem bezpatryjny i nie chodze na wybory i moze przeze mnie jest jak
          jest:)
          ja po prostu nauczylem sie ze na kogo od 1989 roku bym nie glosowal i tak wciaz
          sa na horyzoncie Ci sami...
          • Gość: jamartur Re: szmaciarze IP: *.g4-net.com 31.05.06, 00:14
            Widzisz tych samych ludzi na horyzoncie, dlatego, że ordynacja wyborcza jest
            taka a nie inna. Nie głosujesz na ludzi a na listy. To prosty mechanizm. Koleś
            jest popularny, zmienia barwy klubowe jest na pierwszym lub drugim miejscu na
            liście wyborczej i wciąż możesz oglądać go w TV i słuchać w radiu. Przy innej
            ordynacji jeśli zagłosowałbyś na "pana Zenka" z 10 miejcsa na liście i on
            zdobyłby największą ilość głosów - widziałbyś jego.
    • Gość: bobo Re: Dlaczego szczecińska TVP zdjęła "Gościa dnia" IP: *.chello.pl 31.05.06, 00:09
      Aby oczyścić atmosferę szczecińskiego ośrodka należałoby wymienić wiele spośród
      osób, które mają wpływ na organizację pracy w tym ośrodku. Osoba dyrektora nic
      tu nie zmieni, jeśli nie nastąpią zmiany na kierowniczych stanowiskach.
      Szanowni czytelnicy, gdyby jednego dnia wszyscy współpracownicy odmówili
      zleceń, okazałoby się, że w tym ośrodku TVP - mogłoby zabraknąć rąk do pracy.
      Praktycznie cała realizacja opiera się na współpracownikach. Podobnie jest w
      redakcji Kroniki... TV a zwłaszcza TVP od zawsze była narzędziem w rękach
      polityków. Chodzi o to, aby ten wpływ był jak najmniejszy.
    • Gość: nina Re: Dlaczego szczecińska TVP zdjęła "Gościa dnia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:11
      W Szczecinie potrzeba nam młodych i wykształconych ludzi , a nie takiego betonu
      jak p. Dlugoborski . A co takiego zrobił dla miasta p. Piechota kiedy był
      ministrem gospodarki? Może ktoś mi podpowie , bo doprawdy nie pamietam .
      Ponadto posprzątać miasto należy natychmiast , tęż mi program wyborczy . Wstyd
      • Gość: sympatyk sld oj zaplaczecie za lewica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:13
        to poczekajcie co obecni koalicjanci wam zafunduja. bedziecie plakac jak
        barany. w tv bedzie tylko ojciec rydzyk! dobrze ze animal planet istnieje. tam
        nie ma prawicowego betonu!
        • exman Ode mnie dla TVP Szczecin 31.05.06, 08:20
          "TVP Szczecin-zaklęci w bursztynie" - czyż nie pięknie koresponduje z morskim
          charakterem naszego miasta ?
          • Gość: :))) Zaklęci w betonie IP: 217.97.149.* 31.05.06, 08:56
            to bardziej oddaje atmosfere :)))
            • Gość: współpracownik Re: Zaklęci w betonie IP: *.iscnet.pl 31.05.06, 23:05
              Najgorsze jest to, że mimo, iż odszedł Matlak, to jednak beton pozostał - na
              kierowniczych stanowiskach. Matlak był pionkiem i jak dowiedział się, że ma
              posadkę w W-wie to wbijał od kilku tygodni w to co tu się dzieje. Najgorsze, że
              współpracownocy, którzy są podstawą całej tej maszyny dalej są
              współpracownikami, pracują najciężej i najwięcej produkują i nawet w połowie
              nie mają takich praw i zarobków jak etatowcy. Co więcej nie mają też wpływu na
              antenę, która oprócz kilku programów - na palcach jednej ręki można wyliczyć -
              jest dosłownie debilna... Bez nagłej rewolucji nic się nie stanie - układ na
              górze jest zbyt skostniały, a kolesiostwo to podstawa... o wiedza mało kto
              niestety dba.
              • Gość: współpracownik Re: Zaklęci w betonie IP: *.iscnet.pl 31.05.06, 23:07
                ... o widza - oczywiście... a widz to podstawa, dla niego w końcu robimy
                programy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka