Gość: andreas IP: *.centertel.pl 30.05.06, 20:41 mam pytanie czy to JUŻ kampania i czyja? Bo jak słyszem, ze pan Długoborski jest represjonowany przez swoich kolegów... to nie wiem czy to kampania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
almagus Re: granda 31.05.06, 10:09 Nareczek wprowadza nam odnowę moralną, czyli siedem wojenek przez służbę karalną. Do rady wsadził swoich, obiecał zagładę, pewnie nam telewizję zamieni w tyradę. Po co nam dobre prawo dla sprawiedliwości, trybunał nie trzyma się socjalistyczności. Ryzykowny dla państwa jest jakiś samorząd, a służba cywilna toć pijaki i nierząd. Wolne „łżemedia” nie chwalą, choć osiągnięć brak. Jak coś pochwalą to w becik, pozycja na wznak. Te „lumpenliberały” tak bronią seks szopy, jak szturm na banki chcemy robić my i chłopy. Kto kościół nie wspiera tak, no - bez ostentacji, ten się sam wyklucza i nie może mieć racji. Du,du, du i paszoł on na wajnu, Du,du, du, paszoł i prapał w PiSdu. Du, du , du, „oj durnyj pip jeho chrystił”, du du, du „i sztany na jeho spustił”! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurek Re: Dlaczego szczecińska TVP zdjęła "Gościa dnia" IP: *.chello.pl 30.05.06, 21:03 Lewicowe forum też nabrało wody w usta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: preemption Dobrze, że Wildstein jest prezesem TVP IP: *.ipt.aol.com 30.05.06, 22:48 Mam nadzieję, że ekipa Wildsteina zajmie się tą sprawą. Jestem przeciwnikiem PiS-u, jednak z osobą Wildsteina można wiązać pewne nadzieje, m.in. na to, że będzie bronił niezależności dziennikarskiej przed stronniczym aparatem postpeerelowskim, przyspawanym do medialnych stołków w szczecińskiej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sak Re: Dobrze, że Wildstein jest prezesem TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:22 Matlak, Bitner, Popielarz, Paczkowski... - smutne świadectwo nędzy szczecińskiego ośrodka TvP. Największą zaletą tych ludzi jest to, że kiedyś odejdą w niepamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Dobrze, że Wildstein jest prezesem TVP IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:54 nie przesadzaj..za ostro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Matlak, Bitner, Popielarz, Paczkowski :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 03:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Dobrze, że Wildstein jest prezesem TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:45 A kogo ma poprzeć Matlak, komu ma być wdzięczny, jak nie Piechocie? Kto mu załatwi robotę jak go w końcu wywalą z TVP? Kto mu ma dać np. rzecznikowanie lub inne dyrektorowanie? A niby kto zatrzyma jego żonę w Urzędzie Miejskim ? Przecierz nikt inny jak wielki JACEK - Światłość nad światłości socjalistyczno-kolesiowej myśli gospodarczej, która ulęgła się w ZHP karmionej piersią PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Odchodzi na vicenacza red. sportowej u Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:58 Dzisiaj jest huczne pożegnacie dyrektora Matlaka. Odchodzi do Warszawy na zastępcę szefa redakcji sportowej, Korzeniowskiego (maratończyka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Odchodzi na vicenacza red. sportowej u Wildst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:11 Jeżeli to co piszesz jest prawdą, to nowy prezes TVP jest albo d... albo - jak wieść gminna niesie - SLD ma haki PiSowców. Odpowiedz Link Zgłoś
tuner szmaciarze 30.05.06, 23:25 Nie wiem jak to jest, ze sldowscy szmaciarze niczego się przez te wszystkie lata nie nauczyli...nie wyciągnęli żadnych wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markotny Re: szmaciarze IP: 217.153.7.* 31.05.06, 00:03 SLDowscy kolesie jeszcze wroca taki kraj mozesz sie z tego smiac, ale pewne osoby wciaz wracaja tkai kraj - tacy ludzie to nie matlak wybiera swoich w wyborach to ludzie glosuja na tych a nie innych dlatego smiesza mnie te opinie na temat pewnych osob kiedy wiadomo ze lewica wroci dzieki takim a nie innym dzialaniom obecnego rzadu dodam, ze jestem bezpatryjny i nie chodze na wybory i moze przeze mnie jest jak jest:) ja po prostu nauczylem sie ze na kogo od 1989 roku bym nie glosowal i tak wciaz sa na horyzoncie Ci sami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamartur Re: szmaciarze IP: *.g4-net.com 31.05.06, 00:14 Widzisz tych samych ludzi na horyzoncie, dlatego, że ordynacja wyborcza jest taka a nie inna. Nie głosujesz na ludzi a na listy. To prosty mechanizm. Koleś jest popularny, zmienia barwy klubowe jest na pierwszym lub drugim miejscu na liście wyborczej i wciąż możesz oglądać go w TV i słuchać w radiu. Przy innej ordynacji jeśli zagłosowałbyś na "pana Zenka" z 10 miejcsa na liście i on zdobyłby największą ilość głosów - widziałbyś jego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Dlaczego szczecińska TVP zdjęła "Gościa dnia" IP: *.chello.pl 31.05.06, 00:09 Aby oczyścić atmosferę szczecińskiego ośrodka należałoby wymienić wiele spośród osób, które mają wpływ na organizację pracy w tym ośrodku. Osoba dyrektora nic tu nie zmieni, jeśli nie nastąpią zmiany na kierowniczych stanowiskach. Szanowni czytelnicy, gdyby jednego dnia wszyscy współpracownicy odmówili zleceń, okazałoby się, że w tym ośrodku TVP - mogłoby zabraknąć rąk do pracy. Praktycznie cała realizacja opiera się na współpracownikach. Podobnie jest w redakcji Kroniki... TV a zwłaszcza TVP od zawsze była narzędziem w rękach polityków. Chodzi o to, aby ten wpływ był jak najmniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Dlaczego szczecińska TVP zdjęła "Gościa dnia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:11 W Szczecinie potrzeba nam młodych i wykształconych ludzi , a nie takiego betonu jak p. Dlugoborski . A co takiego zrobił dla miasta p. Piechota kiedy był ministrem gospodarki? Może ktoś mi podpowie , bo doprawdy nie pamietam . Ponadto posprzątać miasto należy natychmiast , tęż mi program wyborczy . Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk sld oj zaplaczecie za lewica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:13 to poczekajcie co obecni koalicjanci wam zafunduja. bedziecie plakac jak barany. w tv bedzie tylko ojciec rydzyk! dobrze ze animal planet istnieje. tam nie ma prawicowego betonu! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Ode mnie dla TVP Szczecin 31.05.06, 08:20 "TVP Szczecin-zaklęci w bursztynie" - czyż nie pięknie koresponduje z morskim charakterem naszego miasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Zaklęci w betonie IP: 217.97.149.* 31.05.06, 08:56 to bardziej oddaje atmosfere :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: współpracownik Re: Zaklęci w betonie IP: *.iscnet.pl 31.05.06, 23:05 Najgorsze jest to, że mimo, iż odszedł Matlak, to jednak beton pozostał - na kierowniczych stanowiskach. Matlak był pionkiem i jak dowiedział się, że ma posadkę w W-wie to wbijał od kilku tygodni w to co tu się dzieje. Najgorsze, że współpracownocy, którzy są podstawą całej tej maszyny dalej są współpracownikami, pracują najciężej i najwięcej produkują i nawet w połowie nie mają takich praw i zarobków jak etatowcy. Co więcej nie mają też wpływu na antenę, która oprócz kilku programów - na palcach jednej ręki można wyliczyć - jest dosłownie debilna... Bez nagłej rewolucji nic się nie stanie - układ na górze jest zbyt skostniały, a kolesiostwo to podstawa... o wiedza mało kto niestety dba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: współpracownik Re: Zaklęci w betonie IP: *.iscnet.pl 31.05.06, 23:07 ... o widza - oczywiście... a widz to podstawa, dla niego w końcu robimy programy. Odpowiedz Link Zgłoś