Gość: lolek IP: 213.155.165.* 06.06.06, 18:59 Poprzez takie debilne myślenia jak Bartnik to niewarto nic juz robic w połowie kadencji. A jsli Jurczyk wystartuje i wygra ? to co ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki 06.06.06, 19:03 Czy to nie zastanawiajace ? Kolejne potwierdzenie na zalosny sojusz Jurczyka i Lubinskiej. Niech zyje nam po wsze czasy NRS (Natolinczycy), no i Od Nowa (Pulawianie) !!! P.S. Zeby bylo smieszniej Malgorzata Jacyna-Witt urodzila sie w Pulawach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1019 Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: 217.98.72.* 06.06.06, 20:30 Super będzie jak magazynier otrzyma 1% i zostanie wyśmiany... Odpowiedz Link Zgłoś
searover Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki 06.06.06, 21:04 Gość portalu: lolek napisał(a): > Poprzez takie debilne myślenia jak Bartnik to niewarto nic juz robic w połowie > kadencji. > A jesli Jurczyk wystartuje i wygra ? to co ? W pelni sie zgadzam z powyzszym postem. Idac tokiem myslenia pana Bartnika sens mialyby bowiem jedynie inwetsycje, ktore da sie rozpoczac i zakonczyc w obrebie jednej kadencji. Zawsze bowiem istnieje ryzyko, ze nowy prezydent moze miec inna koncepcje. A przeciez nawet dzieci rozumieja, ze chodzi o to by Jurczyk nie mogl dopisac na swoje konto sukcesu tuz przed wyborami, wiec po co to dorabianie ideologii? Z utesknieniem czekam dnia kiedy pan Jurczyk zwolni urzad prezydenta, ale z drugiej strony mdli mnie na widok tak uprawianej polityki. Niech straci miasto, byle Jurczyk nie zyskal. A wydawalo mi sie, ze szanse Jurczyka juz od dawna sa pogrzebane. Nawet gdyby udalo mu sie doprowadzic do rozpoczecia budowy aquaparku i modernizacji dworca PKP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Talbot Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: *.chello.pl 07.06.06, 16:15 Wszystko co napisałeś w komentarzu, "wjąłeś mi z ust". Jaki jest Jurczyk....wszyscy wiedzą. Jacy są Radni....lepiej, żeby nie wiedzieli. Przy normalnych,mądrych radnych,i Jurczyk wyglądał by lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borzo wporzo Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: *.globalconnect.pl 06.06.06, 21:09 Co za beznadziejni radni. Szkoda słów. Jeżeli maja w ten sposob postepowac i patrzyc nie na mieszkancow miasta tylko na prezydenta to ja nie mam zamiaru na nich glosowac! Jak mozna mowic ze niechcemy budoiwac aquaparku bo prezydent mial na to 4 lata i nie bedzie to fair dla rzyszlego prezydenta. Ale dla mieszkancow miasta jest to fair? ŻENUJĄCE .. Odpowiedz Link Zgłoś
keinepanik Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki 06.06.06, 21:58 racja - skrupulatnie śledziłem zabawę panstwa radnych z tematem gontynki jak to deliberowano nad planem zagospodarowania (choc dla tej inwestycji mozna bylo podjąc decyzję jeszcze przed uchwaleniem planu) jak to w obronie paru straganów zablokowano racjonalne inwestycje na gontynce i polmo. Wszystko tylko, żeby jurczykowi nie wyszło - nie dla jurczyka to nie dla mieszkańcow - debilizm tych państwa jest szkodliwy dla NAS mieszkańców, w ferworze tej zawiści poświęcono nasz interes i teraz z tym "sukcesem" mają czelność ubiegać się o reelekcję?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:00 Zgadzam sie w zupelnosci! W tym miescie nie tworzy sie NIC oprocz awantur,podstawiania nogi komu sie da i jak sie da.Obecna rada to gromada nicponi wszelkiej masci.Marian to Marian- bez komentarza,ale radni podobno aspiruja do innego poziomu a w rzeczywistosci to szkodniki pospolite. Proponuje wielka derytaryzacje wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas wbił łopate w plecy szczecinian chyba ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldy Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:37 Okazuje się że tylko radni Od Nowa myślą o mieszkańcach. Reszta prowadzi swoje gry polityczne. swego czasu głosowałem na Od Nowa i widać że miałem rację,najpierw wykreślili z Gontynki hipermarket i rozszerzyli teren pod aquapark a teraz popierają taką inwestycję. dalczego pozostali radni kierują się tylko swoimi partyjnymi interesami?tacy sa pewni że wygrają wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: *.globalconnect.pl 06.06.06, 23:29 To akurat mozna zapisac na plus klubowi OD NOWA , ale tak naprawdę ta partia rowniez nie dba o miasto. Znamy sprawe wyslania listu do sieci IKEA by ta NIEinwestowala w Szczecinie, znamy sprawe gdy chciano zbudowac zadaszenie do lodogryfu to klub OD NOWA mial zdanie przeciwko. JEst wiele takich sytuacji. Oczywiscie nie tylko chodzi o klub od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono oj kłamczuszku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:37 Od Nowa nie wysłalo listu do IKEA żeby nie inwestować, ale list ostrzegający że Czesny chce ich oszukać i sprzedać grunt lotniska na któym NIE MOŻNA budować hali sprzedaży. Gdyby Czesny dalej w to brnął zrobiłby się z tego międzynarodowy skandal. Juz ta IKEA taka strachliwa nie jest żeby jeden list ich wypłoszył.nie rób z IKEA idiotów bo się nie da. Co do lodowiska i zadaszenia to coś ci się zdaje,bo w ogóle takim tematem nikt się nie zajmował. Nie kłam. no widzisz, skałamałoeś 2 razy w tak krótkim tekście. A co do Od nowa to wszystkie decyzje tego klubu były podyktowane racją miasta Szczecina i dlatego pani Lubińska wygra wybory a Od Nowa i Pis będzie rządził w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:47 problem polega na tym, że wszyscy chcom rzadzic w tym miescie... i nie ma komu zajac sie tym miastem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:49 oj mąduś, mąduś. już jak ty coś napiszesz to nie wiadomo, czy śmiać się czy płakać... a co do zajmowania się tym miastem, to robił to cały czas druh Jacek. i na dobre to nam nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:56 w wypadku ekipy chcacej rzadzic, jak piszesz, tym miastem, to raczej zalecam płakać.... bo to musza byc ludzie co nie chca rzadzić tylko, a zając sie tym miastem! Za bardzo skupiaja sie na rzadzeniu tym miastem... jest taka piosenka Świetlików... przez 15 minut, to miasto było moje!!! Widac teraz kolejne 15 minut dla nastepnych, co chcom rzadzic tym miastem! A co rozumiesz pod pojeciem rzadzic tym miastem??? Bo moze ja nie zrozumiałem... taki madrus, a nie zrozumiałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:07 nie zrozumiałeś bo nie przeczytałeś tekstu ze zrozumieniem,ja nic nie napisałem o rządzeniu tylko o zajmowaniu się, a to jest zasadnicza różnica. a tak w ogóle to takie pseudomądrusiowate dywagacje mnie nie bawią,odpuść sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas pani Lubińska wygra wybory a Od Nowa i Pis będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:14 "pani Lubińska wygra wybory a Od Nowa i Pis będzie rządził w mieście" Wazne by język gietki powiedział to wszystko co pomysli głowa... Przyjdzie czas, ze ocenimy po czynach, teraz oceniam po słowach! Jak Cie nie bawi uzywanie słow, to nie uzywaj i po kłopocie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: pani Lubińska wygra wybory a Od Nowa i Pis bę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:16 po czynach mnie nie ocenisz tak jak i ja ciebie.bo na forum trudno o czyn. tutaj leją się tylko słowa,słowa, słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: oj kłamczuszku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 06:51 RACJA!! Bedzie wtedy jeden WIELKI PISUAR zamiast kilku malych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrut to ty masz chyba ikeę za debili... IP: *.ksiaznica.szczecin.pl / *.ksiaznica.szczecin.pl 07.06.06, 07:53 ...bo sugerujesz, że bez tego nieszczęsnego listu kupili by podmokłą łąkę, na której nie można nic zbudować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: to ty masz chyba ikeę za debili... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 08:35 Hasło wyborcze T.Lubińskiej: "pani Lubińska wygra wybory a Od Nowa i Pis będzie rządził w mieście" To zasadniczy powód aby NIE głosować na Lubińską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellen Re: to ty masz chyba ikeę za debili... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:28 A dla mnie to jest powód żeby głosować na Lubińską i połączony PIS z Odnowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: to ty masz chyba ikeę za debili... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:34 Gość portalu: ellen napisał(a): > A dla mnie to jest powód żeby głosować na Lubińską i połączony PIS z Odnowa jasne!!! i będziemy mieć w Szczecinie to co teraz w kraju zagłosuję na każdego , kto będzie przeciw temu co robi PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktualny Re: to ty masz chyba ikeę za debili... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:17 A co mamy w kraju? na razie mamy spokój, reformę finansów publicznych, program dla zdrowia, uznanie dla pracy nauczycieli, rozwalanie układu polityczno- mafijno-biznesowego, likwidację WSI i Wildstaina jako szefa TV. no i rosnące wskaźniki ekonomiczne. To co jeszcze mamy mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: to ty masz chyba ikeę za debili... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:28 jak to co? W szczecinie mamy mieć panią Lubińską jako prezydenta,bo wtedy przynajmniej możemy mieć pewność końca chorych układów wypracowanych przez mafię polityczno-biznesową rządzącą cały czas Szczecinem. i jeszcze będziemy mieć kasę publiczną wydawaną zadaniowo czyli na o0kreślone cele a nie na realizację tych chorych układów Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: to ty masz chyba ikeę za debili... 07.06.06, 14:56 Gość portalu: andrut napisał(a): > ...bo sugerujesz, że bez tego nieszczęsnego listu kupili by podmokłą łąkę, na > której nie można nic zbudować. Witam po powrocie z wygnania. www.przetargi.egospodarka.pl/30058_budowa-drogowego-przejscia-granicznego-Swinoujscie-Garz_2005_2.html Jedź do Garz i zobacz jak się utwardza pod drogi infrastukturę, pogmokłą łąkę a nawet bagno. Jak ktoś ma pieniądze to i 1000 wywrotek z kamieniem podsypie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrut Re: to ty masz chyba ikeę za debili... IP: *.ksiaznica.szczecin.pl / *.ksiaznica.szczecin.pl 07.06.06, 17:21 spoko, chodziło mi tylko o to, że ludzie z ikei dadzą sobie radę bez takich życzliwych informacji, sami sobie sprawdzą co trzeba i zdecydują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Talbot Re: oj kłamczuszku IP: *.chello.pl 07.06.06, 16:24 Jak pani Lubińska wygra wybory,to będziesz robił zakupy na targowiskach,prosto z blaszaka,a deszcz bedzie tobie kapał za kołnierz. Gdy polikwiduje hipermarkety,to nasi biedni kupcy z targowisk,będą jeździć na wczasy na Florydę, a nie tak jak teraz do Hiszpanii lub Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiot Re: oj kłamczuszku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:51 cześć kolego idiot,pogubiłeś się troszeczkę.nie chodź więcej na zebrania partyjne, tam gdzi was uczą że coś można nakazać albo zakazać. to już minęło i se newrati. takim gadaniem że ktokolwiek może pozamykać hipermarkety to możesz ewentualnie w wariatkowie zacieszać. tam ci uwierzą. no i na zebraniu partyjnym POSTPZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 06:50 Kon by sie usmial! I Kobyla tez. Od Nowa to kabaret starszych Pan i najbardziej destruktywny klub w radzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroll Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 06:57 i dlatego odnowa będzie głosowała za basenami a inni przeciW/ to jakaś pokrętna teoria/ prawda jest taka że inni chcą zagarnąć konfitury z gontynki dla siebie a odnowa chce żeby powstały baseny/koniec kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:09 największym pzreciwnikiem aquaparku na Gontynce jest Jacek Piechot. Na konferencji prasowej wystąpił przeciwko budowie basenów na Gontynce! Odpowiedz Link Zgłoś
wizytka1 Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki 07.06.06, 11:14 "Politycy, nie tylko w Polsce, znajdują odpowiedzi na pytania, których nikt im nie zadaje..." To co prawda z innego tematu, ale pasuje. Ci państwo powinni zadać sobie wspólne pytanie i wspólnie szukać na nie odpowiedzi. Natomiast tracić energię, aby dopieprzyć przeciwnikowi można na ringu, korcie, macie itp. Kłania się stare i dobre przysłowie - zgoda buduje, niezgoda rujnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki 07.06.06, 14:57 Gość portalu: ono napisał(a): > największym pzreciwnikiem aquaparku na Gontynce jest Jacek Piechot. Na > konferencji prasowej wystąpił przeciwko budowie basenów na Gontynce! Czy naprawdę wierzycie by Od Nowie zależało na aquaparku? Oj dzieci, dzieci - widzę ze wciągacie każdą ciemnotę podsuniętą wam pod nos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jare Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:11 rozumiem że największym zwolennikiem Gontynki jest Jacek Piechota któray namawia wszystkich żeby głosowali przeciwko Gontynce a największymi przeciwnikami Gontynki jest Odnowa która będzie głosowała za Gontynką... Ciekawa teoria mózgu zżartego przez siedzenie w UM z nadania Mariana Jurczyka. Ty chłopie robiłeś kiedyś kabaret ze znanym satyrykiem i prezenterem TV, potem byłeś kadrowym w Policach a teraz jesteś kadrowym w Szczecinie. Nie dziwię się że mózg masz już od intryg wypalony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: *.centertel.pl 07.06.06, 15:32 Zona to my sie chyba znamy, jak to prawda co powyzej napisano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:36 zobaczysz jak będzie się zapierać... wyciągnij wnioski z wcześniejszych wpisów i tekstów zamieszczanych na forum i wszystko stanie się jasne! sekretarka płci męskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 07:18 Od Nowej zalezy na jednej JEDYNEJ sprawie aby OD NOWA zajac miejsce w radzie i uprawiac OD NOWA stara jak swiat polityke we WLASNYM interesie. Nie opowiadaj tu ludziom bajek bo juz nawet przedszkolakow nie nabierzesz na OD NOWY altruizm.Basta!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: 85.219.206.* 07.06.06, 12:02 czym tutaj się podniecacie zgodą na wyrdzieżawienie terenu pod gontynę , ale ja nic nie wyczytałem o faktycznym inwestorze kto w to wejdzie od samej zgody nic nie przybędzie nadal jestem sceptyczny co do powstania aqwaparku bez pieniedzy miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
prestidigitator70 Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki 07.06.06, 12:30 TO przecież oczywiste, że "światli" Radni nie przyklepią żadnej inicjatywy Jurczyka ... Przecież nieistotne jest, co Jurczyk proponuje, ale że to on proponuje i to jest jedyne kryterium oceny jego projektów ... :/ Tak jest panie Bartnik, Szczecin nie ma Gontynki od kilku lat - może poczekać jeszcze rok, dwa ... albo ... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas jestem ciekaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 12:37 jestem ciekaw, a na pewno sie dowiemy, cóz to pan swiatły Jurczyk podpisał za aneks do umowy dot. Kaskady, którego nie chciała sporzadzic miejska kancelaria i znowu wyszukano jakąś kancelarie, która sie tego podjęła.... Podejrzewam wiec, ze pan Jurczyk ma tu tez tajny plan co do Gontynki i chciałby go zrealizować pod koniec kadencji, byc moze narażajac sie na kolejny proces za działanie na szkode miasta! Moze wiec jednak nalezy wytrzymać te kilka miesiecy, skoro wytrzymalismy dwie kadencje! Odpowiedz Link Zgłoś
prestidigitator70 Re: jestem ciekaw 07.06.06, 12:42 Ja kompentuję tylko tekst arykułu, a w nim jest napisane, że Bartnik nie chce robić "prezentu" Jurczykowi na koniec jego kadencji ... ... nic nie jest napisane, o transakcjach "pod stołem" ... Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: jestem ciekaw 07.06.06, 14:59 prestidigitator70 napisał: > Ja kompentuję tylko tekst arykułu, a w nim jest napisane, że Bartnik nie chce > robić "prezentu" Jurczykowi na koniec jego kadencji ... Przy założeniu ze przypadkowo Samoobrona i jej kandydat wygra w Szczecinie, wg teorii tego przygłupa Bartnika - będzie on hyżo zabiegał u nowego prezydenta - by to Samoobrona budowała nam aquapark w następnym czteroleciu. Jednym słowem - alians dwóch wybitnych intelektualistów - Bartnika z Samoobroną. W gumiakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: jestem ciekaw IP: *.centertel.pl 07.06.06, 15:03 mało pisuja o transakcjach pod stołem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieradny Re: jestem ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 07:23 Z jakiej jestes bandy zaradnych radnych? Bo tylko wam sie nigdy nie spieszy.Najlepiej aby jeden chodnik budowano 1000lat to wtedy jeszcze twoje wnuki beda otrzymywac diety z naszych podatkow.Do roboty leniwa holoto!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia do lolka IP: 217.96.3.* 08.06.06, 00:42 Na pewno nie wygra! a radni mają rację, jeszcze przed swoim odejściem zmieniałby dwieście razy decyzję, a potem tej bajzel zostawił następcy (miejmy nadzieję następcy przy zdrowych zmysłach, w przeciwieństwie do obecnego prezydenta). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dot Piechota przeciw Aquaparkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 07:23 najgorsze jest to że Piechota jest przeciwko Gontynce i jego ludzie z SLD i niby niezależni bedą głosowali przeciwko Gontynce.i znowu przez następne lata będzie trwała dyskusja o basenach a basenów nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: Piechota przeciw Aquaparkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:31 jak on śmie blokować budowę Gontynki! Piechota to główny blokujący rozwój w Szczecinie. najpierw nie uratował stoczni żeby jego kolega mógl kupić Portę Petrol a teraz blokuje Gontynkę żeby następny kolega to kupił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: Piechota przeciw Aquaparkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:40 Może niech na forum wypowie się Piechota w tej sprawie i jego kolesie z klubu radnych SLD? Bo te eseldowskie pieski forumowe jakoś zamilkły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Piechota przeciw Aquaparkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:26 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orion Re: Piechota przeciw Aquaparkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 20:58 a co to za cisza? do xyz, ja_aśka, absztyfikant, dyrgosia, albert_c,piotr33k2 i reszty komunistycznych popłuczyn! co macie do powiedzenia w kwestii walki Piechoty z aquaparkiem? dlaczego ten facet nie chce dopuścić żeby coś w Szczecinie powstało z czego on osobiście nie będzie miał korzyści!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutas Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: *.astermedia.pl / *.astermedia.pl 08.06.06, 19:20 no wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laky Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 08:25 szkoda,że przed "odejściem" z forum komuniści nie wypowiedzieli się na temat wstrzymywania budowy basenów na gontynce przez Jacka Piechotę.ale maja szansę wypowiedzieć się pod tymi nowymi nickami co to niedługo pojawią się na foruum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ram Re: W poniedziałek decyzja w sprawie Gontynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:30 up Odpowiedz Link Zgłoś