Dodaj do ulubionych

Czystka w ZCh Police

IP: 217.153.6.* 12.06.06, 20:43
no i bardzo dobrze!! niech ten szef związku nie majaczy o czystkach, tylko
sobie lepiej przypomni na czyj koszt cały ten ich OPZZ chlał razem z
poprzednią ekipą barónów SLD i ich kolesiów, szczyt prostactwa, on ma być
wiarygodny?? pękne ze śmiechu!
Obserwuj wątek
    • player-1 no wkońcu ! koniec z bezprawiem i czerwoną sitwą ! 12.06.06, 22:27
      no wkońcu !
      koniec z bezprawiem
      i rządami czerwonej sitwy w tym przedsiębiorstwie.
      • Gość: Galoty player-1 apropos "sitwy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 07:35
        Podaj mi proszę jaka jest róznica dla mnie jako obywatela i wyborcy
        pomiędzy "czerwona sitwą" a "czarna sitwą".
        Będę zobowiązany
        Galoty
        • Gość: Galoty Hey ! Będę zobowiązany za odpowiedż n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 08:01
          • Gość: Doradca Re: Hey ! Będę zobowiązany za odpowiedż n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:30
            Również jestem zainteresowany odpowiedzią na to pytanie
            • Gość: sprawiedliwy Re: Hey ! Będę zobowiązany za odpowiedż n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:32
              różnica jest dla tych którzy są MY
    • Gość: zeneris Re: Czystka w ZCh Police IP: *.orange.pl 12.06.06, 23:30
      Uwaga Police! Misilo wraca! Chowaj się kto może!
    • Gość: Gość Re: Czystka w ZCh Police IP: *.zchpolice.com 13.06.06, 07:29
      Te zmiany byłay już potrzebne od dawna!!! Panie Badełek!!!! Morda w kubeł!!!!
    • krokus5 Re: Czystka w ZCh Police 13.06.06, 10:57
      Czyszczenie i odkomuszanie trwa.Ale co robi do tej pory "bezpartyjny fachowiec"
      Tow.Wieczorek w Enei???
      • Gość: Doradca Re: Czystka w ZCh Police IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:00
        Jest radnym wojewódzkim a więc nie można go zwolnić. Te przepisy ustanowił
        sgodnie SLD/UW/AWS i reszta :-)
        Tak wogóle to ma luzik i zastanawia się gdzie tu zainwestować :-)
        • Gość: janka Re: Czystka w ZCh Police IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:47
          a żona Beata smieje sie w twarz Nitrasowi...:) ( na śledziach w mts)
    • adpa Re: Czystka w ZCh Police 13.06.06, 15:03
      przy wszystkich argumentach za i przeciw decyzji do której właściciel ma prawo
      ważna jest jeszcze FORMA i TREŚĆ. W tym wypadku zabrakło jednego i drugiego.
      Informacja na stronach MSP przed posiedzeniem NWZ jest chyba nową praktyką PR a
      traktowanie mniejszościowych akcjonariuszy nie ma nic wspólnego z ładem
      korporacyjnym. Spółka publiczna ale folwark ... dalej jak w jednoosobowej
      spółce skarbu. Co z akcjonariuszami, którzy zainwestowali. Jaki kurs za kilka
      dni osiągnie Spółka. Sam zainwestowałem i żałuję
      • Gość: Galoty Re: Czystka w ZCh Police IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:06
        Byłem i jestem przeciwny spółkom z kapitałem państwowym na giełdzie. Giełda
        jako ostoja kapitalizmu (niestety!) również uległa socjalizującym ją wpływom i
        zmianom jak tego typu spółki na GPW jak Police, PKO BP itp
    • Gość: Obywatel Re: Czystka w ZCh Police IP: *.pl / *.sysnet.pl 14.06.06, 09:29
      Bolszewizm czarny lub czerwony to jest to samo . Dyktatura i dzielenie biedy po
      równo kosztem pozostałych jeszcze w kraju . A Police niech się rozpieprzą -
      nikogo to nie obchodzi - patrz radość nauczyciela Marcinkiewicza z otwartych
      rynków pracy w UE i masowej emigracji najlepszej-jeszcze z inicjatywą częsci
      społeczeństwa . Po każdej dyktaturze w tym bolszewiźmie zostaje ruina a ruiny
      po poprzedniej dyktaturze jeszcze nie odbudowaliśmy .
      • Gość: Doradca :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:35
        Kolego obywatelu. Twoje credo mi staremu komuchowi bardzo odpowiada i szczerze
        ten pogląd popieram. Przede wszystkim dlatego, że jest propaństwowy a nie
        propartyjny jakąkolwiek bez wyjątku partię nie miałbym na myśli. Głupota,
        nieudacznictwo czy dyktatura, brak toleracji są apolityczne.
        Serdecznie pozdrawiam
        • Gość: Galoty Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:12
          Również się podpisuję pod opinia obywatela i (o zgrozo) Doradcy z SLD. :-)
          • felix_edmundowicz Galoty przeciez Doradca to kurde felek 15.06.06, 08:31
            o ile dobrze wiem kurde felek zawsze będzie mówił że czarne jest białe, o ile
            służy to SLD i SLDowcom.
            jeśli się przyjrzysz potyczkom kurde felka z xyz, to zrozumiesz że SLDowcy
            postawili na bardziej "łagodnie-przyjzną" wersję front mana (woman) SLD na tym
            forum. Kto wie czy odejście xyz nie wiąże się z postawieniem Piechoty na
            Doradcę.
            Jeśli to prawda, to tylko się cieszyć, bo porażka SLD i nieudacznika Piechota
            coraz bliższa.
            Co do ludzi SLD w biznesie, to Galoty się okazuje, że w tym kraju wszyscy
            zdolni i inteligentni ludzie należą do SLD, ergo - usunięcie SLDowca z
            jakiegokolwiek stanowiska to usnięcie zdolnego i inteligentnego.
            Zauważ tylko jedno,że ci inteligentni i zdolni nie pracują w prywatnym
            biznesie, nie pracują w zagranicznych spółkach, nie pracują w międzynarodowych
            korporacjach!!!
            weźmy takiego super-zdolnego Belkę - o OECD to może pomarzyć!
            Wszyscy ci nadzwyczaj zdolni i inteligentni pracują w spółkach , gdzie może
            położyć łapę SLD.
            Ludzi SLD pamiętaj ,że to oni zadłużyli Polskę, to oni doprowadzili do kartej,
            a wreszcie mając za plecami takie mocarstwo jak ZSRR i tak potrafili spieprzyć
            socjalizm.
            :))))
            pseudosocjaldemokraci to po prostu nieudaczniki i dwu-lewo-rękie istoty.
            Przypomnij sobie jak załatwili Jakuba Szumina z Gai, mają wyrok sądu na głowie
            i nic sobie z tego nie robią, a Gazeta Wyborcza wcale nie grzmi z tego łamania
            prawa, praworządności i dobrych obyczajów. I oczywiście łamania organizacji
            pozarządowej! których GW jest wielbicielem.Ale SLD ponad wszystko.
            Piechota przegra!
            • Gość: Galoty Re: Galoty przeciez Doradca to kurde felek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 08:48
              Piechota zdecydowanie przegra i nie mam co do tego żadnej wątpliwości. Boję się
              tylko jakiejś nieświadomej pomocy Piechocie w rodzaju poparcia Gazety Wyborczej
              dla kontrkandydata Piechoty gdyż w dalszym ciągu uważam, że kogo poprze GW wraz
              z Demokracją.prl tego szanse natychmiast spadają.
              Doradca rzeczywiście może być kurdefelkiem a zniknięcie xyz eta świadczy
              rzeczywiście o tym iż diabeł chce się teraz na okres wyborczy przebrać w strój
              aniołka.
              Upiaram się przy jednym i tu doradcę popieram. Złodziejstwo, tendencje do
              monopolu w życiu politycznym itp są ponadpartyjne i apolityczne.
            • Gość: ufoludek Re: Galoty przeciez Doradca to kurde felek IP: *.orange.pl 22.07.06, 14:50
              Ee, papudraku. Jakoś nie przeszkadza ci że Kochańscy to aparatczyki
              komunistyczne. Chyba chlejesz z nimi wódę.
        • player-1 zgadzam się z Doradcą 14.06.06, 16:28
          zgadzam się z Doradcą,
          no co? czasem tak wychodzi że się z nim zgadzam...

Gość portalu: Doradca napisał(a):

> Kolego obywatelu. Twoje credo mi staremu komuchowi bardzo odpowiada i szczerze
          > ten pogląd popieram. Przede wszystkim dlatego, że jest propaństwowy a nie
          > propartyjny jakąkolwiek bez wyjątku partię nie miałbym na myśli. Głupota,
          > nieudacznictwo czy dyktatura, brak toleracji są apolityczne.
          > Serdecznie pozdrawiam
          • Gość: ulubieniec Re: zgadzam się z Doradcą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 01:15
            Jezu, kiedy w końcu te komunistyczne darmozjady pójda na emeryturę. Kiedy
            prosto po studiach trafiłem do Baltcoloru - firmy, której prezesem był owy pan
            Bachórski - zobaczyłem na własne oczy co to znaczy tzw. partyjny beton. Firma
            na skraju bankructwa, a pan prezes kupił sobe właśnie służbowe Volvo full
            wypas. Kiedy bankrutującą firmę przejmowali Finowie (TIkkurila) pan prezes
            zapewnił sobie na jakiś czas nietykalność. Próbowali go jakos reformować,
            wytłumaczyć że już gospodarka rynkowa, że konkurencja, a on nic nie łapał.
            Tylko Volvo i Volvo. No to go w końcu wywalili. Każdy sie zastanawiał co ten
            bufon teraz zrobi. No i masz: kolega przyjął go do siebie, do Polic. Potem
            kolegę awansowli do Warszawy to sie znowu załapał. I tak płynie z prądem jak
            ten biedny Obywatel Piszczyk
            • felix_edmundowicz ulubieniec powalił na łopatki Doradcę ! :))) 17.06.06, 13:45
              Oto słowa z serce płynące!
              przeczytajcie je sobie forumowicze, abyście z uszu wypłukali medialny szum
              pseudosocjaldemokratom.
              Już Odys kazał sobie zalepić uszy woskiem antycypując pojawienie się Doradcy
              vel kurde felka i xyz-ta, bo wiedział że wtedy zgubiony będzie!

Gość portalu: ulubieniec napisał(a):

> Jezu, kiedy w końcu te komunistyczne darmozjady pójda na emeryturę. Kiedy
              > prosto po studiach trafiłem do Baltcoloru - firmy, której prezesem był owy
              pan
              > Bachórski - zobaczyłem na własne oczy co to znaczy tzw. partyjny beton. Firma
              > na skraju bankructwa, a pan prezes kupił sobe właśnie służbowe Volvo full
              > wypas. Kiedy bankrutującą firmę przejmowali Finowie (TIkkurila) pan prezes
              > zapewnił sobie na jakiś czas nietykalność. Próbowali go jakos reformować,
              > wytłumaczyć że już gospodarka rynkowa, że konkurencja, a on nic nie łapał.
              > Tylko Volvo i Volvo. No to go w końcu wywalili. Każdy sie zastanawiał co ten
              > bufon teraz zrobi. No i masz: kolega przyjął go do siebie, do Polic. Potem
              > kolegę awansowli do Warszawy to sie znowu załapał. I tak płynie z prądem jak
              > ten biedny Obywatel Piszczyk
              • Gość: sekator Re: ulubieniec powalił na łopatki Doradcę ! :))) IP: 83.168.75.* 22.07.06, 09:58
                Police -obecna władza - wszystko opanowane łacznie z wirtualnym światem
                internetu -cenzura powróciła dużymi krokami polecam specjalność www.wirtualne
                police - cudownie poukładany świat marzeń Pana W-ce Pisańskiego a pomaga mu
                Pani Róza - drży wszystko ze szczęścia i bardziej rozdygotanym Anglia już tylko
                pozostała.
    • Gość: arti Re: Czystka w ZCh Police IP: *.globalconnect.pl 22.07.06, 10:54
      nie wiedziałem że pan Jania z PIS-u jest w układzie z baronami SLD że załatwił
      swojej córce Katarzynie robotę na pare miesięcy z odprawą parenaście tysi na do
      widzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka