zilbeer 21.06.06, 10:35 Uczestniczą, ale nie wchodzą... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: Co wspólnego z jądrami ma polska reprezentacj IP: *.chello.pl 21.06.06, 10:36 Dobre!! zarabiste!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer 1/8 finału:))) 21.06.06, 10:46 Podczas Mistrzostw Świata, jakimś cudem polska reprezentacja w piłkę nożną awansowała z grupy i trafiła na Brazylię. W związku z „osiągnięciami” Orłów Janasa, piłkarze Canarinios ustalili, iż robią sobie wolne. Wystawili wiec przeciwko Polakom Didę i Ronaldinho. Po powrocie z wycieczki pytają Ronadinfo o wynik. Ten odpowiada: - 3:0 dla nas. - Dlaczego tak słabo? - zapytał trener. - A, no bo w 43 minucie dostałem czerwona kartkę – odpowiedział Ronaldinho. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Co wspólnego z jądrami ma polska reprezentacj 21.06.06, 11:27 Ja bym zmodernizował, na uczestniczą ale nie wychodzą...:) Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Co wspólnego z jądrami ma polska reprezentacj 21.06.06, 11:33 Wstyd wsadzić i uczestniczyć Żal wyjeżdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Co wspólnego z jądrami ma polska reprezentacj 21.06.06, 11:34 choc niemrawo, ale jednak sie poruszali.. Odpowiedz Link Zgłoś
kakq i coś jeszcze 21.06.06, 11:36 taka wiadomość koleżanka przesłala mi na gg Trwaja poszukiwania nowego napisu na autokar naszej reprezentacji! Oto propozycje: > > - Tragiczni ale komiczni. > - My tylko przejazdem. - 280 koni i 24 osly. - Wystarczy duze biale "L" na niebieskim tle. Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie (i zdjecie Janasa) Autobus turystyczny. Walczylismy jak nigdy. Przegralismy jak zawsze. - Co sie stalo? - Ulomni ale skromni. - Jedziemy na Love Parade. - Ciulaci ale skrzydlaci. - Ukryci i przerazeni. - Uwaga niebezpieczenstwo! - Nie kopac lezacych! - Prawie jak druzyna. > > - Szybcy i wsciekli. > > - Kólko wedkarskie. > > - Nie strzelac, bo moze dostac niewinny kierowca! > > - Polakom gratulujemy autobusu. > > - Tak sobie pokreslilem i tak mi wyszlo. > > - Któredy do wyjscia? > > - Latajacy cyrk Pawla Janasa. > > - Handel obwozny - gipsowe krasnale. > > - Komu punkty, komu? Bo jedziem do domu. > > - Przewóz pracowników: Niemcy ===> Polska. > > - Wyjscie awaryjne. > > - Nas nie dogoniat! > > - Nam strzelac nie kazano. > > - Szukamy pracy przy szparagach. > > - Poszukiwacze zaginionej bramki. > > - Lasy Panstwowe sp. z o.o. > > - Obóz wedrowny. > > - Druzyna Actimela. > > - Mesjasze narodów. > > - To jest miejsce na Twoja reklame. > > - Tylko nie po twarzy. > > - Pielgrzymka do Rzymu. > > - Titanic. > > - Aczkolwiek. > > - Zjazd do zajezdni. > > - Fundacja Jolanty Kwasniewskiej "Dzieci Niczyje". > > - Powered by PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: i coś jeszcze 21.06.06, 14:01 thanx kakq :)))))))) przybyliśmy,próbowaliśmy,przegraliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: i coś jeszcze 21.06.06, 14:08 Patrzac na was cierpielismy, jako dobrzy katolicy. Gleboko tkwimy we wierze, ze tak dalej byc nie moze.. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: i coś jeszcze 21.06.06, 14:45 swar, po prostu trafiasz jądrami w płot. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: i coś jeszcze 21.06.06, 14:46 niedawno bylem w Plotach. faktycznie, trafilem.. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: i coś jeszcze 21.06.06, 14:51 Slyszales jak terafialem, czy ze bylem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: i coś jeszcze IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.06.06, 14:59 Podobają mi się: * prawie jak drużyna * powered by PZPN * Latający Cyrk Pawła Janasa Dopisałbym: * chłopcy do bicia * gepetto i spółka * drużyna specjalnej troski * pogotowie gazowe * galaktikos czarna dziura * rozważni i romantyczni * znani, lubiani - psychika do bani * i... kopytko pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: i coś jeszcze 21.06.06, 15:02 Druzyna na miare IV RP - Rzeczypospolitej Obojga Kaczorow!:) Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Z życia wziete 21.06.06, 18:04 Przypomniało mi sie takie kultowe pytanie mojej koleżanki. "A czy jajka też się wsadza?" Dla ułatwienia dodam, że rzecz dotyczyła jakiegoś przepisu kilinarnego. :) Naprawdę z życia wzięte, sam słyszałem. ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś