bbury 28.01.03, 10:13 Kurcze tyle było szumu i ... cisza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike102 Od 1 a wlasciwie od 3 lutego 28.01.03, 10:16 bbury napisał: > Kurcze tyle było szumu i ... cisza. Czytalem ze od 1 lutego ale ze to wypada w sobote to faktycznie bedzie pomniejszona od 3 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Od 1 a wlasciwie od 3 lutego 28.01.03, 13:49 Jeśli to prawda to tylko jedno zdanie przychodzi mi do głowy: "Słuszną linię ma nasza władza" Podobno jurczyk miał wykończyć to miasto a tu prosze jedno za drugim: - apelacja - strefa Czyżby w końcu też mój wyśniony basen/aqapark ? na światowym poziomie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: a niektórzy 28.01.03, 15:21 jottka napisała: > to leniwi są - a nad morze nie łaska? :) Sama w krakowie się kompie a innych na mróz wysyła. jakby u nas było to co u Kraka to bym nie marudził :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a niektórzy 28.01.03, 15:26 bbury, no co to jest te parę basenów + akwapark, kiedy na żywo co najwyżej w zabetonowanym kryspinowie wykąpać się mogę :( nie myslałeś nigdy o tym, żeby zostać morsem? Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: a niektórzy 28.01.03, 15:29 Morsem z taaaaakimi kłami ? ? W życiu. Co to wogóle za propozycja - może od razu krową morską. ??? Moby Dicka czytałem i mam awersje do stworów morskich ... a właściwie do bycia nimi :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a niektórzy 28.01.03, 15:34 no to stąd ta awersja do morza, a miłość do podgrzewanych basenów mięczak :( a niedaleko na słowacji ciepłe źródełka :) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: a niektórzy 28.01.03, 15:38 jottka napisała: a niedaleko na słowacji ciepłe źródełka :) ********' A nie chcialabys tam ze mna pojechac? Moglabys byc moim Cyceronem! Bardzo mnie intryguja te zrodelka... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka zaraz 28.01.03, 15:41 od kiedy to bóstwa taplają się w ciepłych jeziorkach??? twoja nisza ekologiczna to gaje dębowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: zaraz 28.01.03, 15:42 ijeszce jedno - z powodu awarii nie mam w domuciepłej wody. Od wczoraj buuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jottka 28.01.03, 15:43 ale jestem bardzo ciekawy i chce zmienic habitat.! Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: a niektórzy 28.01.03, 15:39 Jottka ! bo pojadę do ojcowa iodwiedzę się z wiadomą atrakcją turystyczną :)) Jak śpiewał poeta: "Chcesz podobać się kobietom musisz twardy być jak beton zapuść wąsy z tyłu grzywę kwiata kup poczęstuj piwem" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka tzn 28.01.03, 15:48 bbury wpadnie do mnie z pasztecikami, po czym pojedziemy zamiast marzanny topić swarożyca? jakiś dziwny folklor Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: tzn 28.01.03, 15:51 a dlaczego Ty od razu chcesz mnie topic, myslalem ze najpierw pochodzimy ze soba... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: tzn 28.01.03, 15:53 chciałes zobaczyć ciepłe jeziorka, nie? to nie kaprys teraz, że obrządek ci nie odpowiada, też starosłowianski, o ile dobrze pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: tzn 28.01.03, 15:57 Nie mozna tak ortodoksyjnie podchodzic do swej tradycji, w przeciwnym razie nie byloby postepu, vide - Polska... No wiec, jedziemy? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: tzn 28.01.03, 15:58 jeszcze bbury musi się z pasztecikami ujawnić, inaczej nici z uczty obrzędowej, jak już cię utopimy Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: tzn 28.01.03, 16:01 Skoro zdecydowalas sie mnie usmiercic wolalbym jednak abys mnie udusila - udami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: tzn IP: *.biomag.uni-jena.de 28.01.03, 16:05 swarozyc napisała: > Skoro zdecydowalas sie mnie usmiercic wolalbym jednak abys mnie udusila - > udami... Jak mala, biedna jottka ma udusic udami tak poteznego swarozyca?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Ale moze... IP: *.biomag.uni-jena.de 28.01.03, 16:12 bbury ma ladne nogi?? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jottka 28.01.03, 16:18 Rozmowa przybiera dla mnie niekorzystny obrot, mielismy jechac na Slowacje, po ktorej mialas mnie oprowadzac a zeszlismy na owlosione(najprawdopodobniej)nogi bburego. rozmawiam z Toba a tu, raz za razem jacys chlopcy wyskakuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: Jottka IP: *.biomag.uni-jena.de 28.01.03, 16:21 Sorki nie wiedzialem, ze to prywatna rozmowa... Juz bede cicho :) Odpowiedz Link Zgłoś