Dodaj do ulubionych

jak znosicie ten upal?

05.07.06, 21:37
zdecysowanie jestem kobieta polnocy...
Obserwuj wątek
    • kiciara11 Re: jak znosicie ten upal? 05.07.06, 21:42
      pewnie wszyscy siedza w chlodnej kapieli z zimnym drinkiem w reku i mnie sama
      zostawili...
      koledzy i koleznaki cholerka..;(
      • mamoniowa303 Re: jak znosicie ten upal? 05.07.06, 21:53
        nienawidze upalow i juz rozmyslam o najblizszym sezonie narciarskim :)
        • kiciara11 Re: jak znosicie ten upal? 05.07.06, 21:54
          ooo!!! i to jest to co lubie!!!
          • Gość: dziad Powaznie...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:59
            dotad znalem tylko kobiety zmarzluchy... no a tu prosze... wysyp chlodnolubnych...
            Jak szukalem chetnej na emigracje do Kanady to nie bylo... bo za zimno...
            • kiciara11 Re: Powaznie...? 05.07.06, 22:00
              a moze Ty za chlodny?
              • Gość: dziad Chyba nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:11
                • kiciara11 Re: Chyba nie... 05.07.06, 22:12
                  masz racje, nie pasujesz mi na takiego
                  • Gość: dziad :) to chyba dobrze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:14
                    bo sam nie wiem?
                    • kiciara11 Re: :) to chyba dobrze? 05.07.06, 22:17
                      czekasz na komplement?
                      • Gość: dziad Alez skad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:26
                        Po prostu konstatuje ze lepiej nie byc chlodnym ale byc odbieranym jako ktos
                        raczej cieply... tak mi sie wydaje
                        Tego typu filozofia przyswieca mi w zyciu - nie byc chlodnym
                        • kiciara11 Re: Alez skad 05.07.06, 22:28
                          strasznie powaznie podchodzisz do moich wypowiedzi a ja tylko mruze do Ciebie
                          oko;)
                          • Gość: dziad Gdybym nie podchodzil powaznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 00:21
                            mogloby sie okazac ze czyms uraze...
                            Pozwole sobei tez zmruzyc oko ;) jesli chodzi o moja powage ;)
                            • kiciara11 czy myslisz, ze 06.07.06, 20:45
                              jestem az tak delikatna?;)
                              • Gość: dziad To raczej fakt ze staram sie szanowac IP: 80.53.41.* 06.07.06, 21:57
                                swojego rozmowce (tak wiem ze czasem mi to nie wychodzi i bywam wredny) no ale
                                sie staram... wiec to nalezy patrzec nie przez fakt delikatnosci czy nie ale
                                raczej szacunku... szczegolnie w sytuacji gdy mam do czynienia z sympatycznym
                                rozmowca a tak jest bez watpienia w Tym konkretnym wypadku...
                              • Gość: dziad To raczej fakt ze staram sie szanowac IP: 80.53.41.* 06.07.06, 21:57
                                swojego rozmowce (tak wiem ze czasem mi to nei wychodzi i bywam wredny) no ale
                                sie staram... wiec to nalezy patrzec nie przez fakt delikatnosci czy nie ale
                                raczej szacunku... szczegolnie w sytuacji gdy mam do czynienia z sympatycznym
                                rozmowca a tak jest bez watpienia w Tym konkretnym wypadku...
                                • kiciara11 jestes... 06.07.06, 22:16
                                  jak aniol i diabel w jednej osobie...
                                  • Gość: dziad dobrze ze nie trojca swieta... IP: 80.53.41.* 06.07.06, 22:24
                                    ale spokojnie - moja bestie trzymam na lancuchu...
                                    • kiciara11 Re: dobrze ze nie trojca swieta... 06.07.06, 22:27
                                      widzialam jeden pazur tej Twojej bestii... ech
                                      • Gość: dziad spokojnie IP: 80.53.41.* 06.07.06, 22:33
                                        bestia jest na lancuchu, pod kontrola... poza tym ma taki maly pstryczek
                                        elektryczek ktory powoduje ze nawet gdyby sie zerwala to i tak poniesie kleske...
                                        • kiciara11 ostroznie 06.07.06, 22:37
                                          jestes pod napieciem?
                                          • Gość: dziad elektryka prad nie tyka ;) IP: 80.53.41.* 06.07.06, 22:58
                                            • kiciara11 ale lepiej 06.07.06, 23:00
                                              sie nie zblizac?
                                              • Gość: dziad Coz wszystko zalezy od przedsiewzietych srodkow... IP: 80.53.41.* 06.07.06, 23:06
                                                ostroznosci i zabezpieczen... ale z pradem nie ma zartow... widzialem w swoim
                                                zyciu rzeczy ktore potrafi zrobic prad...
                                              • Gość: dziad Coz wszystko zalezy od przedsiewzietych srodkow... IP: 80.53.41.* 06.07.06, 23:06
                                                ostroznosci i zabezpieczen... ale z pradem nie ma zartow... widzialem w swoim
                                                zyciu rzeczy ktore potrafi zrobic prad...
                                                • beatrix13 dlaczego dziadzie 06.07.06, 23:10
                                                  dziś podwójnie piszesz posty?
                                                  • Gość: dziad Bo otrzymuje za kazdym razem info IP: 80.53.41.* 06.07.06, 23:19
                                                    ze problem z web hostem - no response from web host, daje odswiez no i czesto
                                                    lapie sie na zdublowany post. Ogolnie zauwazam ze GW ma kiepskie serwery, czasem
                                                    przebic sie z serwisow ogolnokrajowych na lokalne jest problemem...
                                                    Nigdy nie zglebialem struktury sieci GW ale mysle ze maja problem...
                                                    A moze ktos niecnie zaatakowal serwery GW i robi DoS?
                                                  • kiciara11 Re: Bo otrzymuje za kazdym razem info 06.07.06, 23:21
                                                    byc moze jestes dzisiaj tak naladowany elektrycznie, ze serwer GW sie wiesza?;)
                                                  • Gość: dziad to tak nie dziala... IP: 80.53.41.* 06.07.06, 23:27
                                                    No Response from Application Web Server
                                                    There was no response from the application web server for the page you requested.
                                                    Please notify the site's webmaster and try your request again later.

moze problemy z routingiem a moze cos innego... w kazdym razie widze ze zaczyna
                                                    to irytowac nei tylko mnie wiec chyba czas pomyslec umieraniu na raty
                                                  • kiciara11 hej, hej... 06.07.06, 23:29
                                                    przejmujesz sie takimi sprawami? - to Ty jestes delikatniejszy ode mnie;))
                                                  • Gość: dziad Maszyna musi dzialac... IP: 80.53.41.* 06.07.06, 23:36
                                                    nie lubie gdy maszyny nie dzialaja...
                                                  • kiciara11 Re: Maszyna musi dzialac... 06.07.06, 23:38
                                                    jestem humanistka i o maszynach wiem, ze sa:) jak maszyna nie dziala to wolam
                                                    fachowca i po sprawie - nie zalamuje sie.
                                                  • Gość: dziad to tak nie dziala... IP: 80.53.41.* 06.07.06, 23:27
                                                    No Response from Application Web Server
                                                    There was no response from the application web server for the page you requested.
                                                    Please notify the site's webmaster and try your request again later.

moze problemy z routingiem a moze cos innego... w kazdym razie widze ze zaczyna
                                                    to irytowac nei tylko mnie wiec chyba czas pomyslec umieraniu na raty
                                                  • beatrix13 Re: Bo otrzymuje za kazdym razem info 06.07.06, 23:23
                                                    a ja notorycznie problem mam z tutejszą pocztą,
                                                    nie dość,że mało pojemna to kilka razy dziennie przepraszają,że z serwerem nie
                                                    mogą się połączyć
                                                  • kiciara11 Re: Bo otrzymuje za kazdym razem info 06.07.06, 23:25
                                                    sama tez to przeklinam:(
                                                  • xxtoja Re: Bo otrzymuje za kazdym razem info 06.07.06, 23:28
                                                    kiciara11 napisała:

> sama tez to przeklinam:(
                                                    ..
                                                    to ty klniesz jak szewc, albo gorzej,
                                                  • kiciara11 Re: Bo otrzymuje za kazdym razem info 06.07.06, 23:30
                                                    > to ty klniesz jak szewc, albo gorzej,

chyba by mi przez gardlo nie przeszlo, z kims mnie pomylilas
                                                  • xxtoja Re: Bo otrzymuje za kazdym razem info 06.07.06, 23:32
                                                    przecież wyżej napisałaś, że to przklinasz, więc w jaki sposób
                                                  • kiciara11 Re: Bo otrzymuje za kazdym razem info 06.07.06, 23:33
                                                    to taka metafora
                                                  • xxtoja Re: Bo otrzymuje za kazdym razem info 06.07.06, 23:33
                                                    to lepiej się staraj ta metaforę z mysli i w pismie nie używać
                                                  • kiciara11 Re: Bo otrzymuje za kazdym razem info 06.07.06, 23:36
                                                    to polecenie?
                                                  • xxtoja Re: Bo otrzymuje za kazdym razem info 06.07.06, 23:38
                                                    rada, sama zobacz ja sie czujesz jak czytasz post z którego wynika, że twoje
                                                    miasto, gdzie żyjesz jest przklęte i, że twoje wypowiedzi są też przeklęte.
                                                    Lepiej lego słowa nienadużywać, bo złą energie niesie.
                                                  • kiciara11 Re: Bo otrzymuje za kazdym razem info 06.07.06, 23:43
                                                    ale ja zawsze nasze miasto wychwalam i bronie - daleko mi od przeklinania go:-)
                                                    ale serwer GW moge troche poprzeklinac
                                                  • xxtoja Re: Bo otrzymuje za kazdym razem info 06.07.06, 23:49
                                                    tu mi chodzi o posta pt Szczecin jest przeklęty !!! (4) 0rhplus i jeszcze ty
                                                    przeklinasz serwer to wyjdzie faktycznie wszystko, a może w tym szczecinie nic
                                                    nie wychodzi bo za dużo takich myśli i słó, które sa nieadekwatne do sytuacj,
                                                    bo przeklinanie nie jest metaforą.
                                                  • kiciara11 oj..... 06.07.06, 23:52
                                                    no juz dobrze... cofam przeklinanie serwera GW... kocham wszystkich i wszystko
                                                  • beatrix13 Re: oj..... 07.07.06, 00:00
                                                    nawet mnie????
                                                  • Gość: dziad polecam gmail.com IP: 80.53.41.* 06.07.06, 23:30
                                                    moim zdaniem najlepsza poczta z chyba najskuteczniejszym filtrem antyspamowym...
                                                  • kiciara11 Re: polecam gmail.com 06.07.06, 23:33
                                                    za duzo listow dostaje na gazete...
                                                  • Gość: dziad no coz... polskie serwisy sa nieatrakcyjne... IP: 80.53.41.* 06.07.06, 23:36
                                                    a gmail.com dziala zawsze i wszedzie... uzywa go nawet znajomy ktory sam bedac
                                                    adminem i wlascielem kilku serwerow pocztowych chwali gmail.com...
                                                  • kiciara11 Re: no coz... polskie serwisy sa nieatrakcyjne... 06.07.06, 23:39
                                                    masz tam swoje konto?;)
                                                  • Gość: dziad a i owszem IP: 80.53.41.* 06.07.06, 23:46
                                                    czyz moglbym byc tak zadowolony nie posiadajac tam konta?
                                                  • Gość: dziad a i owszem IP: 80.53.41.* 06.07.06, 23:46
                                                    czyz moglbym byc tak zadowlony nie posiadajac tam konta?
                                                  • kiciara11 Re: a i owszem 06.07.06, 23:47
                                                    to byla tylko prowokacja, z przymruzonym okiem, dobrej nocy
                                                  • Gość: dziad Tak? IP: 80.53.41.* 06.07.06, 23:54
                                                    ;) w takim razie dobranoc
                                                  • Gość: dziad Tak? IP: 80.53.41.* 06.07.06, 23:54
                                                    ;) w takim razie dobranoc
                                                  • kiciara11 a tak! 06.07.06, 23:58
                                                    ;)
                                                  • beatrix13 Re: polecam gmail.com 06.07.06, 23:34
                                                    nie narzekam na tlenową i interiową,
                                                    a tę dla forumowych przyjaciół mam,
                                                    co nie zmienia faktu,że jakość beznadziejna (pojemność,dostęp)
                                                  • xxtoja Re: polecam gmail.com 06.07.06, 23:39
                                                    nie przesadzaj, fakt czasem się zacina, ale ma wiekszą pojemność niż onet.
                                                  • Gość: dziad ja nie mam okazji by na niego narzekac IP: 80.53.41.* 06.07.06, 23:43
                                                    a kilkanascie kont posiadam/posiadalem
                                                  • Gość: dziad oto gmail.com IP: 80.53.41.* 06.07.06, 23:41
                                                    Gmail to eksperymentalna koncepcja poczty internetowej, zgodnie z którą nigdy
                                                    nie trzeba usuwać wiadomości i zawsze można łatwo je znaleźć.

*

Szukaj, nie sortuj.
                                                    Za pomocą wyszukiwarki Google znajdziesz dokładnie te wiadomości, których
                                                    szukasz, bez względu na to, kiedy zostały wysłane lub odebrane.

*

Niczego nie wyrzucaj!
                                                    Ponad 2741.646053 megabajtów wolnego miejsca (a jego ilość wciąż się
                                                    zwiększa) za darmo, dzięki czemu nie trzeba już usuwać żadnych wiadomości.

*

Pokazuj wszystkie wiadomości w kontekście
                                                    Wszystkie wiadomości są pogrupowane z odpowiedziami i wyświetlane jako
                                                    konwersacje.

Jesli doda sie do tego haslo wiszace nad biurkiem jednego z zalozycieli SUN:
                                                    "Never grow up!" to mamy piekno nauki...
            • mamoniowa303 Re: Powaznie...? 05.07.06, 22:03
              powaznie powaznie :), zima to moja ulubiona pora roku !
              • Gość: dziad No ja a w kolko slysze narzekania na zime... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:13
                a tak lubie pojezdzic rowerkiem zima... las, snieg i lod... i jest super... juz
                nie moge sie doczekac (tylko zatoki wyleczyc - btw jakis dobry lekarz od zatok?
                w Szczecinie - tu gdzie jestem sluzba zdrowia chyba najgorsza w kraju)
                • mamoniowa303 Re: No ja a w kolko slysze narzekania na zime... 05.07.06, 22:27
                  jak ktos ma nature marudera, to na wszystko bedzie narzekac
                  • Gość: dziad Czyzby sugestia ze wszsytkie kobiety ktore IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 00:24
                    spotkalem dotad byly marudne?
                    • beatrix13 Re: Czyzby sugestia ze wszsytkie kobiety ktore 06.07.06, 00:29
                      a może takie,które zawsze szklankę do połowy pustą widzą
                      • Gość: dziad Nie, no jaki taki jestem... jeden pesymista IP: 80.53.41.* 06.07.06, 22:02
                        wystarczy... oprocze tego powiedzialbym ze szklanka nie tylko jest do polowy
                        pusta ale dodalbym ze czesc szkalnki ulegla rozpuszczeniu...
                      • Gość: dziad Nie, no jaki taki jestem... jeden pesymista IP: 80.53.41.* 06.07.06, 22:02
                        wystarczy... oprocze tego powiedzialbym ze szklanka nie tylko jest do polowy
                        pusta ale dodalbym ze czesc szkalnki ulegla rozpuszczeniu...
    • beatrix13 Re: jak znosicie ten upal? 05.07.06, 21:56
      mam dość,
      mimo faktora 25 spiekłam się dziś,
      więc pocierpię w nocy

• kiciara11 Re: jak znosicie ten upal? 05.07.06, 21:58
        fajnie masz... a ja musze tyrac za nas dwie;))
        • absztyfikant Re: jak znosicie ten upal? 05.07.06, 22:06
          Kocham upaly i slonce, a sama mysl o zimie powoduje u mnie nawroty depresji...
          • kiciara11 Re: jak znosicie ten upal? 05.07.06, 22:08
            zima ze sniegiem i sloncem jest cool;))
            • absztyfikant Re: jak znosicie ten upal? 05.07.06, 22:10
              Owszem, ale w TV...:)
              • kiciara11 Re: jak znosicie ten upal? 05.07.06, 22:12
                na stoku na zywca
    • Gość: ktoś Prawda jest taka..... IP: *.chello.pl 05.07.06, 22:14
      znacznie lepiej znoszą temperatury ludzie szczupli, ludzie otyli cierpią.
      Ponieważ większość kobiet w Polsce ma co najmniej te parę kilogramów zapasów,
      to i nie dziwota, że powłóczają ledwie nogami spocone jak zmokła kura.
      • kiciara11 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 22:16
        to np. we Wloszech mamy same anorektyczki wg twojej teorii
        • Gość: ktoś Re: Prawda jest taka..... IP: *.chello.pl 05.07.06, 22:18
          powiedz lepiej mała, że prawda w oczy kole
          • kiciara11 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 22:19
            eee tam mala... olbrzymia i spocona;)
            • Gość: ktoś Re: Prawda jest taka..... IP: *.chello.pl 05.07.06, 22:22
              nie przejmuj się to nie tylko Twój problem, wystarczy rozejrzeć sie dookoła
              • kiciara11 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 22:23
                juz mi lepiej;))
                • ja_aska Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 22:35
                  nienawidzę "lampy". moze finlandia jest dla mnie? mamoń kiedy jedziemy na
                  narty? właśnie załapałam bakcyla.
                  • mamoniowa303 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 22:36
                    jedziemy jedziemy kochana, najlepeij w marcu, gdy jest jeszcze snieg a slonce
                    przyjemnie grzeje.
              • mamoniowa303 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 22:35
                rozgladajac sie dookola mozna dostrzec brzuchatych, spoconych i cuchnacych
                facetow w koszulkach na ramiaczkach. Zapewne wielbicieli tropikow.
                • ja_aska Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 22:39
                  mamon nie pisz takich obrzydlistw.
                  ja mam ochotę na podwójny wyjazd w góry:) raz w tym roku a drugi raz w marcu:)
                  dobrze kombinuję?
                  • beatrix13 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 22:40
                    a na te dwa masz w zAnadrzu młodego i jurnego instruktora?
                  • mamoniowa303 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 22:41
                    rzeczywiscie polknelas bakcyla :))))))
                    dobrze kombinujesz, bo na rozpoczecie sezonu, na poczatku grudnia skipassy sa
                    darmowe, pozniej na koniec, w kwietniu.
                    • ja_aska Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 22:43
                      właśnie dlatego tak kombinuje. włochy mnie wzywaja. co ty na to?
                      PS bea a ty jeździsz z drewnem do lasu??:)
                      • beatrix13 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 22:48
                        z chrustem na garbatych plecach
                      • mamoniowa303 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 22:57
                        We Wloszech jeszcze nie mialm okazji szusowac, pozyjemy zobaczymy
                        • ja_aska Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:14
                          bo my planujemy. więc możesz zacząć juz się zastanawiać.
                          PS bea a chrust to takie maleńswa drzewniane? maleństwa??
                          • beatrix13 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:23
                            w drewnie rzeźba jest istotna;

mnie w narciarstwie najbardziej odpowiada picie herbaty z prądem pod wyciągiem
                            • ja_aska Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:34
                              chrust jak sama nazwa wskazuje jest wysuszony. poza tym propozycję prądu
                              popieram jak najbardzierj.
                              • swantevit Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:36
                                Naprawdę o prądzie mówicie?
                                • ja_aska Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:39
                                  jak zwał tak zwał ale tak działa kocie.
                              • beatrix13 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:36
                                to mamoniowa będzie szusować,a my prąd?
                                • mamoniowa303 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:38
                                  Ja na stoku nie uzywam alkoholu, zbyt latwo pozniej o kontuzje :) Wieczorami
                                  jest czas, aby sie wyluzowac
                                  • ja_aska Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:39
                                    czyli jedziemy we trzy?
                                    • mamoniowa303 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:40
                                      Bea jedzie jeszcze z prądem heh
                                      • ja_aska Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:41
                                        ja też nie na sucho:-)
                                        • swantevit Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:42
                                          ale co to jest ten prąd?
                                          • beatrix13 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:43
                                            narty muszą być nasmarowane
                                            • mamoniowa303 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:47
                                              Bea, zostalas mianowana naczelnym serwisantem !
                                              • beatrix13 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:52
                                                do usług!
                                                mnie i z prądem i bez najlepiej upadanie wychodziło na trasie
                                                • swantevit Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:52
                                                  co za niemile dziewczyny..
                                                  (:-
                                          • beatrix13 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:52
                                            swantevit napisał:

> ale co to jest ten prąd?
                                            >
                                            >
                                            >
                                            to taka wkładka w góralskiej herbatce
                                            • mamoniowa303 Re: Prawda jest taka..... 05.07.06, 23:54
                                              swantevit napisał:
                                              >
                                              > > ale co to jest ten prąd?

prad obywatele Szwecji hurtowo nabywaja na promach relacji na przyklad
                                              Swinoujscie - Ystad
    • Gość: ktoś Wyluzujcie. IP: *.chello.pl 05.07.06, 23:58
      Jakie narty przecież mamy lipiec środek lata. Panie nie zdążyły zrzucić
      zbędnych kilogramów i uważaja lato za stracone?
      • beatrix13 Re: Wyluzujcie. 06.07.06, 00:00
        co ty tak z tymi kilogramami nudzisz?
        nadwagę masz ?
        do fitness albo na rower marsz!
        • mamoniowa303 Re: Wyluzujcie. 06.07.06, 00:04
          Te teksty swiadcza tylko o tym, ze nie ma najlepszych relacji z kobietami,
          jesli jest mezczyzna.
          Jesli ktos jest kobieta, to udalo jej sie zrzucic pare kilo i teraz uwaza sie
          za guru od zgrabnej sylwetki.
          • piotr33k2 Re: Wyluzujcie. 06.07.06, 00:34
            faktycznie i logicznie najlepszym sposobem na upał jest udany wypad na narty i
            odwrotnie .
            • beatrix13 Re: Wyluzujcie. 06.07.06, 00:36
              bo przeciwieństwa są atrakcyjne,
              dlatego zimą o lecie marzymy,
              a latem o ochłodzeniu
              • piotr33k2 Re: Wyluzujcie. 06.07.06, 00:45
                wszelkie skrajności są szkodliwe klimatyczne tez.
          • anamar poddałam się. 06.07.06, 00:35
            mam dośc!jadę jutro do jakiejś castoramy kupić klimatyzator!
            • anamar Re: poddałam się. 06.07.06, 15:12
              genialne!czemu nie zrobiłam tego wcześniej????
    • Gość: oktomvre Re: jak znosicie ten upal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 01:10
      z rzeczy nieznośnych, upał jest jeszcze najmniej uciążliwy......
      • jacek.zienkiewicz Re: jak znosicie ten upal? 06.07.06, 01:18
        Masz rację, jest parę gorszych rzeczy :-)
        Pozdrowionka
        JZ
        PS. A może jakieś małe "piwko"
        • exman Re: jak znosicie ten upal? 06.07.06, 07:09
          życie mnie schładza, skutecznie, żeby nie powiedzieć , mrozi.
          • wizytka1 Do Dziada 06.07.06, 07:47
            Sposób na chore zatoki.
            Bierzesz około pół szklanki soli kuchennej ( najlepeij kamiennej) i mocno
            podgrzewasz na patelni. Potem do bawełnianej chusteczki, zawijasz i obkładasz
            chore miejsca, trzymasz jak długo sól będzie ciepła. I tak kilka razy w dzień.
            Stara, dobra, sprawdzona metoda babci Helenki :)
            • Gość: dziad A bardzo dziekuje... IP: 80.53.41.* 06.07.06, 23:12
              jak mocno powinna byc nagrzana ta sol na patelni? powyzej 100 stopni czy ponizej?
              Slyszalem o lampach solux (czyli promiennikach podczerwieni)... czy to cos daje?
          • oktomvre Re: jak znosicie ten upal? 06.07.06, 15:03
            exman napisał:

> życie mnie schładza, skutecznie, żeby nie powiedzieć , mrozi.

nadstaw dłonie, chuchnę w nie na szczęście...
        • Gość: oktomvre Re: jak znosicie ten upal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 14:40
          jacku, małe, malusienkie, takie tycie - i owszem :)
    • kakq Re: jak znosicie ten upal? 06.07.06, 07:45
      Ja nie daję już rady:((((
      i dlatego biorę urlop:))))))
      pzdr
      • ja_aska Re: jak znosicie ten upal? 06.07.06, 07:59
        swarku prąd to dodatek do herbatki, może byc wódeczka a może być rumik
        (nienawidze zdrobnień:) :-)
        Jacuś - kiedy piwo?
    • Gość: mmj Re: jak znosicie ten upal? IP: *.chello.pl 06.07.06, 20:48
      Klima!!!
      • kiciara11 Re: jak znosicie ten upal? 06.07.06, 20:49
        klime to mam tylko w samochodzie;(
        • Gość: ktoś Cześć grubaski. IP: *.chello.pl 06.07.06, 22:50
          Podali w prognozie, że upały nie odpuszczą. Prawdziwe męczarnie dopiero przed
          wami.
    • Gość: andreas przepraszam jaki UPAŁ???? IP: *.centertel.pl 06.07.06, 22:58
      • kiciara11 Re: przepraszam jaki UPAŁ???? 06.07.06, 23:01
        nie draznij sie ze mna;)
      • Gość: upał Re: przepraszam jaki UPAŁ???? IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.07.06, 23:02
        nie masz upalnej nocy czy dnia?
        • ja_aska Re: przepraszam jaki UPAŁ???? 07.07.06, 08:13
          dzisiaj będę piła białe wino zmieszane z wodą i lodem
          • beatrix13 Re: przepraszam jaki UPAŁ???? 07.07.06, 12:34
            ja_aska napisała:

> dzisiaj będę piła białe wino zmieszane z wodą i lodem

a myślałam,że to co inni przy stole,czyli zimne piwo
    • Gość: Jazzek Re: jak znosicie ten upal? IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 07.07.06, 12:16
      Ja łopatką zgarniam do wiaderka i znoszę do piwnicy. W takie dnie jak dziś
      musze obrócic kilkanaście razy.
      • Gość: znosiciel Re: jak znosicie ten upal? IP: 213.155.174.* 07.07.06, 12:31
        Ja znoszę po schodach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka