Gość: zorro IP: *.chello.pl 18.07.06, 19:56 czy prawdą jest że p.Sylwia Majdan w prowadzonej przez siebie działalnościprojektantki mody w szerokim zakresie uprawia plagiat artystyczny, oczekuje na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Shiwa Re: sylwia majdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:14 Kto to jest Sylwia Majdan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: sylwia majdan IP: *.system.szczecin.pl 18.07.06, 20:40 Doda jest plagiatem Radka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan pierwszej pary Re: sylwia majdan IP: *.chello.pl 18.07.06, 22:08 Widać już że Radek wraca do Szczecina. Aby nie denerwować Dorotki Poprzednia żona będzie musiała zmienić miasteczko, jak ktos nadepnie Dorotce na odcisk musi uciekac. Pamiętacie Kasperczaka w Wiśle. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: sylwia majdan 18.07.06, 22:14 Dorotka ma odciski ? nie stac jej na pedicurie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: sylwia majdan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 01:24 Pani Sylwia tez piekna... choc pani Doda ma chyba wiekszy IQ... Dobry gust ma pan Radek! Tylko za duzo tych pierscionków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: sylwia majdan IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.07.06, 01:40 Pamiętamy Kasperczaka w Wiśle. Powiedział Radkowi, żeby zabrał tę wywłokę z boiska. I Radzio nawet nie kwęknął :). Właśnie takich ludzi jak Henio K. najbardziej szanuję. A o Pani Ex-Majdan nie wiem nic. pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas przeciez to kobiety w naszym zyciu najważniejsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 01:48 i relacje nasze z kobietami decyduja o nas! Kiedy poród, jaki... Jaki stosunek do matki... Relacje z matka, zona... Wszystko kreci sie wokół kobiet! Wszystko dla nich i przez nie!!! A kto tego nie wie, ten ma problemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: przeciez to kobiety w naszym zyciu najważniej IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.07.06, 02:10 Ano wiem, Andy. Znam te problemy :))))). pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: przeciez to kobiety w naszym zyciu najważniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 02:20 No własnie, niby znamy... ale jednak ktos musi nam to uzmysłowic! A potem pokuta! Wyzwalanie energii, uzyskanie odpowiedzi... która przeciez jest w nas! Tylko wystarczy wiedziec, jak ja wyłuskac w tych smieciach... które wydaja sie nam najwazniejszymi, jak sroce... bo swica i połyskuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: przeciez to kobiety w naszym zyciu najważniej IP: 212.244.66.* 19.07.06, 08:35 Czytając cokolwiek na tym forum stwierdzam,ze w większości tu piszą same SWIRY,nic dla ludzi normalnych,zadnych merytorycznych wypowiedzi, Doda Radka jest super, miałem to szczęście bywać w ich towarzystwie i stwierdzam, że wam SWIROM żal ściska d... , że Radek ma taką super żonkę,a wy te stare swoje baby chowacie i bzdury wypisujecie na tym forum, z czego żyjecie wiecznie siedząc tylko przy komuputerze , zrecie i wyglądacie jak nadmuchane balony z tymi waszymi grubymi babami , DODA jest super babka gratuluję Radkowi, a od jego byłej Sylwi też się odwalcie to ich życie i lepiej zmienić sobie żonkę niż tak jak wy chować swoje baby w domu, a latać jak pies za innymi i zdradzaćie swoje baby z byle taką co to za piwo idzie ......! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Kasperczak miał rację. IP: *.chello.pl 19.07.06, 08:44 to jednak wywłoka. a jej histeryczny śmiech... a z resztą, co to mnie obchodzi. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piłka Re: Kasperczak miał rację. IP: 212.244.66.* 19.07.06, 08:53 Radka DOROTKE znamy,a ty marian pażdzioch swoją chyba wywłokę trzymasz w piwnicy i ukrywasz się z swoim bebechem napchanym byle czym, witaj brzusiu żegnaj siusiu !!!!!!!ha,ha,ha,ha,ha,ha !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Kasperczak miał rację. IP: *.chello.pl 19.07.06, 09:34 znana jest, znana. to Kasperczak powiedział głośno jak bardzo. co sie do mnie przypie..sz chamie jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonyfrancuz Re: Kasperczak miał rację. IP: *.chello.pl 19.07.06, 09:36 Zorro zapytał czy działalność Sylwii Majdan jako projektantki mody to w całości plagiat artystyczny. A może zorro wie coś więcej , bo to poważny zarzut. Trochę wiezie się na nazwisku Radka. Śmieszą mnie te wszystkie projektantki , projektańci mody na całym świecie to obrzydliwi pederaści, a agencje modelek to naganianie świeżego towaru łysym. Butiki i sklepy z z drogimi ciuchami to w większości pralnie szmalu. Żyjemy w smutnym kraju z wszędzie panoszącym się złodziejstwem i przekrętami Na około brud i nędza , A oni organizuja pokaż mody żeby się dowartościowac bo są elitą ,która tańczy w Elytt. Słyszałem że mają zakazać używania nazwy Salon fryzjerski bo to obraża Salon Towarzyski. Czyli Jak na śmietniku zrobić Rivierę. Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: przeciez to kobiety w naszym zyciu najważniej 19.07.06, 09:54 Człowieku, nie unoś się:-) P.S. Zanim coś wyślesz przeczytaj to, co napisałeś - pomaga i oszczędza czas innym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack daniels Do Zorro >>>plagiat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:26 Od byłej krawcowej p.Sylwii "pani włascicielka przynosiła koszule Versace poprute, robiłysmy z tego wykroje" W przeciwieństwie do innych pań nazywających się projektantkami/managerkami/agentkami modelek ( Agata N. na ten przykład) pani Sylwia twierdzi,ze ukończyła była uczelnię artystyczną czy projektowania ubioru. O poziomie pokazów w Ellite sie nie wypowiadam, samo miejsce odstrasza - niby gogo, niby klub byznesmaenów Jaki przemysł tekstylny(lokalny) takie projektantki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA Re: Do Zorro >>>plagiat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 10:59 SLWIAMAJDAN PROJEKTANTKA? SMIESZNE Odpowiedz Link Zgłoś
gosik79 Re: sylwia majdan 22.07.06, 14:45 Projektowanie musi mieć trochę z plagiatu - trudno, żeby cały czas wymyślac coś nowego. Każdy projektant czerpie z dokonań innych ludzi. Co do Majdana z szanowną małżowiną, obecną i ex - niektórzy tu zieją nienawiścią, co mnie akurat rozśmiesza. Czym tu się podniecać i tak ich nie znacie, nie poznacie, nie będziecie się obracać w ich towarzystwie. O czym tu gadać - jeżeli mnie ktoś (coś) nie interesuje to nie czytam i nie rozmawiam na dany temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Gwiazdy maja to do siebie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 14:50 Gwiazdy maja to do siebie, ze ich nie znamy, a o nich gadamy! I gwiazdy o tym wiedza i pragnom tego.... Na pewno pani Doda i pan Radek! A pana Radka mozna było spotkac w kasynie... takze z jakas miss... z plakatów! Pamietaj, ze gwiazdy sa gwiazdami póki o nich mówimy! Bo jak nie mówimy o nich, to znikaja z firmamentu... Tak wiec spokojnie! Nie ważne jak, byle mówili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINGA Re: sylwia majdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 16:09 GDYBY BYLO Z PLAGIATU TO BY WSZYSTKO WYGLADALO JEDNAKOWO TYLKO JEDNOSTKI SIE WYBIJAJA TE KTORE SA INNOWACYJNE A NIE SYLWIAMAJDAN KTORA SPONSORUJE TATA A SZYJE I MYSLI ZA NIA KTOSINNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolinkaaa Re: sylwia majdan IP: *.eranet.pl 31.07.06, 16:39 Sylwia Majdan dostarcza rozrywki okolicznym łowcom plotek. Generalnie wszyscy się z niej nabijają. Lansuje się na siłę, teraz zamierza chyba podbić stolicę, ale będzie ciężko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jews Re: sylwia majdan IP: *.chello.pl 31.07.06, 16:51 Niech podbija Wa-wę a najlepiej serce jakiegoś piłkarza, brazylijczycy w legii są teraz na topie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: sylwia majdan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:39 A kgogo obchodzi jakaś Sylwia Majdan????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WZJ Re: sylwia majdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 08:45 DOBRZE ZE O SOS NIE MUSI SIE DZIEWCZYNA MARTWIC TATA Z EXTRA INVEST MA GO W BRUD Odpowiedz Link Zgłoś