beatrix13 18.08.06, 13:23 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3556542.html ludzie to bestie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: umieralnia dla psów 18.08.06, 13:32 w artykule jest znamienne zdanie:samorządy umywają ręce od tego co z psami robią rakarze Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: umieralnia dla psów 18.08.06, 13:58 czasami los bywa laskawy, rakarze marnie skonczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: umieralnia dla psów IP: *.chello.pl 18.08.06, 14:00 Male wietnamskie gastronomie są odbiorcami psiego towaru. Wyszło kilka takich afer, ale azja stwierdziła ,że bierze pieski tylko do własnych potrzeb gastronomicznych. Dla klyenta jest łepsziowina. Zapraszam do Chińczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: umieralnia dla psów 18.08.06, 14:15 wiem od kolezanki, ze zarzadzajacy schroniskami potrafia sprzedac karme, ktora dostaja jako darowizne. Wydawac by sie moglo, ze to bezpieczny sposob wspierania bezdomnych zwierzat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praszczur Re: umieralnia dla psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 15:46 Za kazdym razem gdy idę do jakiegoś większego sklepu to kupuje największy worek karmy i co jakis czas zawożę do "ciapkowa" na Wojska.Tyle co mogę, bo sam mam suczkę,która od czasu do czasu musi isć na przechowanie,i wiekasza ilosc podopiecznych jest niemozliwa.To,że człowiek jest czymś najbardziej obrzydliwym wiem od dawna,ale każdy potwierdzajacy to fakt wkurza mnie jednakowoż. Odpowiedz Link Zgłoś