_gapa 08.03.03, 11:41 Chcę zmienić okna na PCV. Jakie mam wybrać , na co zwrócić uwagę. Może mieliście jakieś doświadczenia w tym temacie ? Z góry serdecznie dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naim Re: jakie okna pcv ?? IP: *.telan.pl 08.03.03, 13:22 M&S, Termoplast,Velet, Jacyna i 50 innych firm (PCV) ceny zbliżone, wymagane k=1.1 minimum na szyby i okucia renomowanych producentów . Sokółka, Velet drewno (drogie ale najlepsze) Aluminium np Granat- też drogie. Nie kupuj w firmach garażowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: jakie okna pcv ?? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 15:22 Gość portalu: naim napisał(a): > M&S, Termoplast,Velet, Jacyna i 50 innych firm (PCV) ceny zbliżone, wymagane > k=1.1 minimum na szyby i okucia renomowanych producentów . > Sokółka, Velet drewno (drogie ale najlepsze) > Aluminium np Granat- też drogie. > Nie kupuj w firmach garażowych. Ja kupiłem w firmie FENTI na Swarożyca 5/ za Teatrem Polskim/. Jestem zadowolony ,już mam je osiem lat i nic złeggo się nie dzieje.Profile VEKA-niemcy, okucia niemieckie Siegenia. Cena jest dobra i mają dobrych fachowców. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: jakie okna pcv ?? 08.03.03, 19:18 ja kupiłem i założyli mi z ulicy racibora ,okucia firmy rehal ,ale inne renomowane też są dobre ,wiem od znajomych .co ci mogę napewno doradzić to nie łasić się na niską cenę jakiś podejrzanych firm które chodzą po domach ,wybierz renomowaną dużą firmę ja taką wybrałem i jestem zadowolony .skądinąd wiem o przypadkach tanich garażowych firm które robią nieudolnie ze złych materiałów ,potem wszystko jest do dupy i nie można się doczekać naprawy w ramach gwarancji.wymiana okien w domu to za drogi gips żeby można sobie pozwolić na tandetną fuszerkę . Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: jakie okna pcv ?? 08.03.03, 19:23 najlepej zamuruj; nikt Ci nie bedzie zagladal do garka i straty ciepla utrzymasz na niskim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: jakie okna pcv ?? IP: 111.111.51.* 09.03.03, 08:24 _gapa napisała: > Chcę zmienić okna na PCV. ja kupilem sokolki. nie wiem jakie okucia itd. bo mnie to nie interesuje, ale nie wypadly, wygladaja ok. polecam i pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś