Dodaj do ulubionych

Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośliz...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 20:45
To ciekawe, bo wg gazety wychodzi na to, że korupcji politycznej winna jest
Jacyna-Witt a nie Napieralski i Jurczyk! GW jest jak zwykle obiektywna! :
(((((((((
Obserwuj wątek
    • Gość: endy Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośliz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 20:47
      no cóż... GW jest wśiekła,ze jej pupil Piechota i jego "synek" Napieralski
      udowadniają,że białe nie zawsze jest czarne a czarne jest białe.To działanie
      Jacyny nie jest spójne z linią GW.
      • absztyfikant Re: Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośl 04.10.06, 21:01
        Dzialania MJW nie od dzisiaj sa za to zgodna z zasada wyrazona w tym wierszu:

www.gajdaw.pl/wiersze/julian_tuwim/smierdziel.html
        Jako osoba, ktora notorycznie w swojej dzialnosci publicznej posluguje sie
        klamstwem, jest dla mnie osoba niewiarygodna. Tak jak Janina Paradowska
        otwarcie porownala Terese Lubinska, tak ja uwazam, ze MJW to taka nasza
        szczecinska Renata Beger.
        • absztyfikant uciekl mi Lepper:) 04.10.06, 21:03
          Tak jak Janina Paradowska otwarcie porownala Terese Lubinska do Andrzeja
          Leppera, tak ja uwazam, ze MJW to taka nasza szczecinska Renata Beger.
          • galoty Re: uciekla Ci nie przepióreczka ale pokora 04.10.06, 21:32
            absztyfikant napisał:

> Tak jak Janina Paradowska otwarcie porownala Terese Lubinska do Andrzeja
            > Leppera, tak ja uwazam, ze MJW to taka nasza szczecinska Renata Beger.
            Kolejny narcyzm :-)) Paradowska i ja .... absztyfikant.
            Politycznie Paradowska mi nie odpowiada ale to nie ma znaczenia. Ona jest
            inteligentna i ma klasę. Nie posuwa się w walce politycznej do podłości jak ty.
            Ty i Paradowska hahahahahahaha
        • Gość: beszczelni Re: Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośl IP: *.chello.pl 05.10.06, 09:34
          Pani Paradowska wczoraj w TV dała próbkę talentu. Po co pani Paradowska, porównuje, niech opisuje. Ta jej emfaza, wzgardliwość, dystans jest gorsza niż u Rokity. Pani P. wyraźnie przymędza, a co to za autorytet kurna blaszka?
    • absztyfikant List otwarty do pana Piotra Lichoty 04.10.06, 20:50
      Z trescia listu otwartego do pana Piotra Lichoty mozna sie zapoznac tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=354&w=49763472
      • galoty Re: List otwarty do pana Piotra Lichoty 04.10.06, 21:01
        Styl i treść listu wskazują na nawyk pisania w stylu brązowego nosa
        • absztyfikant Re: List otwarty do pana Piotra Lichoty 04.10.06, 21:40
          MJW o mnie: "(...) Oczywiście, że nie będę cię w całej rozciągłości porównywała
          do Leppera. Nie chcę go tak perfidnie obrażać."
          • galoty [...] 04.10.06, 21:41
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • fistoffury Re: Ty masz honor i umiesz powiedziec przepraszam 04.10.06, 21:44
              Spoko Galoty, komentarz redakcyjny jest najlepsza rekomendacja uczciwosci
              MJW :)))

Zastanawiam sie czy to nie bylo wtedy kiedy Wijas dostal Ksiaznice...
              :)))
      • Gość: biały Swietny tekst w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:04
        super tekst w GW! chłopaki pracują na rzecz pani Małgosi jak szaleni. jestem
        pewien, że przybędzie jej dzięki temu atakowi co najmniej 10% głosów.
        Darmowa reklama!
        • Gość: G Re: Swietny tekst w GW IP: *.centertel.pl 04.10.06, 21:41
          No GW przechodzi samą siebie, nawet TVN przy nich kuca :) Żałsne!
          • fistoffury Re: Swietny tekst w GW 04.10.06, 21:47
            Gość portalu: G napisał(a):

> No GW przechodzi samą siebie, nawet TVN przy nich kuca :) Żałsne!

Moga jeszcze poprosic o komentarz tego redaktorzyne GW z mordą Goebelsa co
            tydzien temu bral udzial w dyskusji dziennikarzy na TVP1 na temat nagran Beger
            :)))))))))
    • felix_edmundowicz zwróccie uwagę na wypowiedź Grzesia Napieralskiego 04.10.06, 21:12
      Czy ta wypowiedź Grzesia Napieralskiego , genialnego sekretarza generalnego jak
      twierdzi skamielina PZPRowska sprowadzona przez niego do wspomożenia Jacka
      Piechoty czyli Oleksy Józef, może nasunąc inne konstatacje,niż o miałkości
      intelektualnej?
      Kto go lansuje? ale mnie to cieszy, albowiem istoty pseudosocjaldemokratyczne
      dwu-lewo-rękie tym samym przybliżają się do niszy politycznej, w której mogą
      sobie zagospodarowywać niesamowite pomysły.
      :)))
      Grzegorz Napieralski (ówczesny szef klubu SLD)

Politycy prawicy stracili kontakt z rzeczywistością. Bredzą i błądzą. Widzą
      tylko układy korupcyjne, dziwne powiązania, a tak naprawdę sami w nich tkwią.
      To, co powiedziała pani Jacyna-Witt, to próba robienia sobie kampanii wyborczej
      na kłamstwach i oszczerstwach. Nie wiem, czemu w tę grę wchodzi także pan
      Leszek Chwat, z którym klub SLD współpracował przy wielu uchwałach. Za czasów
      prezydentury Mariana Jurczyka wielu ludzi z legitymacją SLD straciło pracę.

• galoty czekam na wypowiedż xyz 04.10.06, 21:27
        No co ?
        Klasyczne cwaniactwo Napieralskiego. Co tam wyborcy ważna jest tylko praca dla
        swoich. Szwagra Jurasa i innych.
        Stąd teraz jak Ci swoi czują się zagrożeni to kim ? Krzystkiem ? hehehe
        Boją sie tylko Lubińskiej stąd o dłuższego już czasu serial jakiejś
        zapalczywości przy jednoczesnie zupełnym braku merytorycznej dyskusji,
        stosujący wręcz słowa uważane za poniżające i obrażliwe jak k---wa itp podobne.
        To nawet nie była korupcja to co przeczytałem w GW (wypowiedż Chwata) to było
        kk zmuszanie do okreslonego zachowania. Po prostu chamski szantaż
        • felix_edmundowicz przecież wszyscy wiedzą co powie xyz 04.10.06, 21:41
          nic nowego, a wystąpić musi, inaczej będzie miał trudną sytuację rodzinną.
          co do teresy lubińskiej, to czy wygra czy nie , to kwestia wyborców, natomiast
          dziwi mnie że GW toleruje to chamstwo wobec niej stosowane przez
          dyrgosiow/beatrixow, Absztyfikantow, xyzetow i wielu, wielu innych żyjących na
          ciepłych posadkach z publicznych pieniedzy, gdyby mieli własne biznesy to by
          nie mieli czasu na siorbanie w klawiaturę takich bzdetów.
          to czy lubinska sie nadaje lepiej niz Piechota czy odwrotnie to sprawa
          wyborców, natomiast mnie zastanawia jedno: dlaczego Lubinska ma wiecej dorobku
          i naukowego i majątkowego niż Piechota czy Krzystek? bo ma lepiej poukładane w
          głowie? nie wiem....może wygrała w totka?
          mnie tam wsio rawno, czy wygra krzystek,czy wygra lubinska ,czy jurczyk.
          byle nie Piechota, bo on nawet Białej Księgi nie umiał napisać, a
          rozporządzenie magiczne paliwowe spieprzył tak udanie,że korzyść mają mieszacze
          paliw a nie zmotoryzowani i choćby za to zmotoryzowanie powinni wysłać go do
          zuchów, aby ponownie zdobył sprawności
          • xyz-xyz Re: przecież wszyscy wiedzą co powie xyz 05.10.06, 08:56
            gdyby mieli własne biznesy to by
            > nie mieli czasu na siorbanie w klawiaturę takich bzdetów.

Felix_edmundowicz 635 wpisów
            Galoty 3221 wpisów
            fistoffury 830 wpisów
            Orion 379 wpisów
            oraz niezliczone wpisy pod innymi nickami.

dlaczego Lubinska ma wiecej dorobku
            > i naukowego i majątkowego niż Piechota czy Krzystek? bo ma lepiej poukładane w
            > głowie? nie wiem....może wygrała w totka?

Dobrze wyszła za mąż.
        • xyz-xyz Krótko: 05.10.06, 08:51
          MJW jest pusta jak bęben Rolling Stonesów. Moja opinia? Wypowiedź Jacyny to
          klasyczne: a u was niegrów bijut. A porównywanie, nawet bezpodstawne, obrony
          ludzi przed szykanami tylko z powodu ich przynależności, do obietnic wykupywania
          weksli za pieniądze podatników, czy załatwienia spraw prokuratorskich, świadczy
          wymownie o kryształowości Jacyny-Witt. 1000 % poparcia i to nie koniec. Równie
          obrzydliwej osoby w życiu nie poznałem...
          • fistoffury Re: Krótko: 05.10.06, 09:52
            xyz-xyz napisał:

> MJW jest pusta jak bęben Rolling Stonesów. Moja opinia? Wypowiedź Jacyny to
            > klasyczne: a u was niegrów bijut. A porównywanie, nawet bezpodstawne, obrony
            > ludzi przed szykanami tylko z powodu ich przynależności, do obietnic
            wykupywani
            > a
            > weksli za pieniądze podatników, czy załatwienia spraw prokuratorskich,
            świadczy
            > wymownie o kryształowości Jacyny-Witt. 1000 % poparcia i to nie koniec. Równie
            > obrzydliwej osoby w życiu nie poznałem...

a czy zmienia to fakt, ze SLD z Grzegorzem Napieralskim na czele dopuscil sie
            korupcji nie tylko politycznej w szczecinskim magistracie ? czy zmienia to
            fakt, ze za stolki dla "najomych krolika" i rodziny, SLD poparlo budzet -
            dzieki czemu zaserwowalo nam kolejne lata z magazynierem jako prezydentem ???
            TO WY JESTESCIE OBRZYDLIWI I NIE ZMIENIE TEGO ZADEN INNY FAKT....
            • xyz-xyz PiS: to nie moja ręka! Jacyna: u was negrów bijut 05.10.06, 10:01
              To są te "INNE FAKTY"

www.youtube.com/watch?v=MEIvI81W6w4
              • fistoffury Re: PiS: to nie moja ręka! Jacyna: u was negrów b 05.10.06, 10:07
                xyz-xyz napisał:

> To są te "INNE FAKTY"
                >
                > www.youtube.com/watch?v=MEIvI81W6w4

i to wszystko co mozesz napisac, a ja dodam, ze zamiast delegalizacji
                Samoobrony powinno pomyslec sie nad delegalizacja SLD jako spadkobierczynia
                organizacji zbrodniczej, jaka niewatpliwie byla PZPR, i organizacja przestepcza
                jaka SDRP a pozniej SLD byla od 1989 roku.

a ty zrozum w koncu, ze cokolwiek bys tu nie napisal nie zmieni to faktu, ze
                Grzegorz Napieralski uprawial korupcje w szczecinskim magistracie...
    • felix_edmundowicz Napieralski puścił farbę w Kronice 04.10.06, 22:21
      Tomek Chaciński ( brawo panie Tomku za profesjonalne poprowadzenie rozmowy)
      gościł MJW i telefonicznie Grzesia-Nieporadka Napieralskiego.
      Otóż Grześ zaprzeczał że były jakiekolwiek rozmowy o utrzymaniu stanowisk dla
      ludzi (tzn.profesjonalnych fachowców) z SLD w zamian za poparcie budżetu w 2003
      roku.
      Ale gdy MJW powiedziała że Leszek Chwat cieszy się dużym zaufaniem publicznym
      jako były pracownik NIK, to Grześ nagle wypalił że było ze Chwatem ze 30 rozmów
      korupcyjnych za stanowiska...,ale to Chwat przychodził....
      były więc te rozmowy czy ich nie było, niech Grześ ustali jedną wersję.
      :)))))))))
      idzie Grześ przez Wieś....
      • galoty apropos kroniki.Co miał czerwony buraczek na mysli 04.10.06, 22:25
        Napieralski powiedział też :
        "owszem zawsze bronilismy swoich urzędników jak byli niesłusznie ...iip".
        być może uzył sformułowania "swoich ludzi pracujących w urzędzie"
        Jak sądzicie co mógł mieć na myśli pan Napieralski mówiąc swoich urzędników ?
        Nie jest to zaskakujące ? Czy normalne ?
      • xyz-xyz Felixie_demagogiczu 05.10.06, 09:11
        Nie odwracaj kota ogonem. Co innego, gdy idzie o zarzut Pacyny, a co innego
        rzeczywistość. Gocha twierdzi, że Grzesiu prowadził rozmowy "korupcyjne" zaś
        świadkiem jest Chwat. Grześ odpowiedział, że ten zaufany, zwracał się do niego
        wielokrotnie z takimi propozycjami. Rozumiesz? Nie Grześ korumpował, tylko Chwat
        usiłował korumpować Grzesia. Dokładnie tak, jak Lipiński i Mojzesowicz. Trzeba
        być pozbawionym wszelkiej przyzwoitości cynikiem, żeby tak pogrywać jak Jacyna i
        ty, jej klakier. Tak też postępują Kaczory. Cisza nad Lipińskim i Mojzesowiczem,
        za to zła jest Beger i TVN. To jest dokładnie to samo, co robi Jacyna-Witt ksywa
        kryształowa.
        • felix_edmundowicz czytaj ze zrozumieniem 07.10.06, 11:13
          napisałem,że Napieralski zaprzeczał JAKIMKOLWIEK rozmowom korupcyjnym.
          tzn. wg mnie żeby to było jasne, to jest polityka i interes polityczny, to jest
          zawsze dwuznaczne,ale to jest polityka.
          a polityka jest zawsze lepsza od wojny.
          Dopiero gdy MJW powołała się na osobę Chwata jako byłego NIKowca człowieka o
          dużym zaufaniu, wtedy Grześ wypalił że były rozmowy korupcyjne ale to Chwat
          przychodził.
          albo były albo ich nie było,jak twierdził na początku.
          Co do Napieralskiego skoro twierdzisz że to jego przekupywano, to trzeba zadać
          sobie pytanie czy przekupywano skutecznie,skoro głosował za budżetem.
          kupiony SLDman? czy to sprzeczność sama w sobie?
    • Gość: agat tekst w wewnętrznymi sprzecznościami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 23:11
      i znowu upewniłem się, że dobrze robię nie kupując gazety wyborczej :(((
      • Gość: G Re: tekst w wewnętrznymi sprzecznościami IP: *.centertel.pl 05.10.06, 00:05
        Ja też nie kupuję i jak widzę to nic się w tej kwestii nie zmieni :) Ale
        zaglądam tu z ciekawości jak tym razem zostały przeinaczone fakty. To
        niesamowite jak im się wydaje, że mogą kreować rzeczywistość. Tam jacys
        nawiedzeni ludzie pracują i ta arogancja ...
    • Gość: andreas niestety lata komunizmu, lata komunizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 01:19
      tego czego nas nauczono w komunizmie szybko sie nie pozbedziemy,
      jak młodzi politycy przechwytuja wzorce zachowań i działań...
      Równie wprawnie kupcza co łżą!

To sa tasmy prawdy o naszych politykach,
      takze naszego lokalnego szczebla!

Szantaż!
      takie słowo mi sie nasuwa nie tyle korupcja polityczna,
      co SZANTAZ POLITYCZNY!

I przykro, ze u nas trzeba z szantazystami rozmawiac,
      ze sie rozmawia!!!
      • Gość: andreas Re: niestety lata komunizmu, lata komunizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 01:21
        rozmawia sie, bo sztantazysci są zdolni do sabotowania!
        Moga sabotowac rzad czy budzet...
        Nie ma dla nich zadnych wartosci!
      • xyz-xyz Re: niestety lata komunizmu, lata komunizmu 05.10.06, 09:45
        Może Ciebie andreasie w komunizmie nauczono być andreasem. Twoja broszka, ale
        nie w to nie mieszaj. Pisz za siebie.
        • Gość: andreas Re: niestety lata komunizmu, lata komunizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:41
          wielu działaczy naduzywa swoich stanowisk,
          to jest własnie to komunistyczne przyzwyczajenie,
          że wolno wszystko!

Ciebie nauczono bycia XYZetem...

Wyrok nie jest rozgrzeszeniem!
    • Gość: ja Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośliz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 08:40
      Przepraszam bardzo, może i Napieralski nie powinien był stawiać takich żądań,
      ale przynajmniej nie mówił o spłacaniu zadłużeń polityków z publicznych
      pieniędzy...
      • gazeciarz30 Re: Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośl 05.10.06, 08:54
        I co Pani Małgorzata Jacyna-Witt udowodniła? Czego dowiodła? Że PiS to takie
        same bagno jak SLD. Przecież o tym wiedzą wszyscy normalni ludzie. Ale nie można
        udawać świętej kiedy zostaje się złapanym na dawaniu się d..y sąsiadowi.
        Ktoś już porównał PiS do osobnika, który najpierw narobi sąsiadowi na
        wycieraczkę a później bardzo głośno na niego krzyczy, że na klatce schodowej
        wspólnego domu śmierdzi g...m.
    • Gość: GOŚĆ Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośliz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 09:13
      ECH PACYNKA ZROBISZ WSZYSTKO ABY ZOSTAĆ PRZY KORYCIE!
      • Gość: beszczelni Poślizg Gazety IP: *.chello.pl 05.10.06, 09:53
        Poślizg to ma Gazeta. Bo handel odbywał się cały czas? Piechota załatwiał z Marianem etaty - tak na oko 92, a Wijas napieprzał. Jerzyk, co się w końcu zdecydował na Mariana, bronił. To się nazywa rozdwojenie jaźni o ile ta występowała. Spytajcie, ludzi od nas z magistratu, to wam powiedzą. Za co ich przyjmowali - za talent, postęp i promocję? To maniana. A Gazeta, żeby zachowac poprawność polityczną siedziała cicho. Czy tego nie było widać? Już nie wspomnę innych tytułów i redakcji. A Szyliński zamiast wyrócić to Jacynowe gadanie na drugą stronę, stara się jej przywalić. I Jacyna winna, że SLD głosowało za Jurczykiem. Bo głosowało, że przypomnę referendum. Grzesio, pijane dziecko w czerwonej mgle, marzy o czystości obyczajów. Wróć - nie marzy, on mówi. Demencja w tym wieku? Miejmy nadzieję, że się pogłębi. I to jedna baba z francowatym charakterem tak wykręca tych wszystkich uczciwych polityków. Do garów Grzesiu, bar Turysta czeka na twój talent. INBIT zrobi ci szkolenie BHP.
        • xyz-xyz Orion: prowokacja! 05.10.06, 10:03
          www.youtube.com/watch?v=MEIvI81W6w4
          • fistoffury Re: Orion: prowokacja! 05.10.06, 10:09
            xyz-xyz napisał:

> www.youtube.com/watch?v=MEIvI81W6w4

juz ci kiedys pisalem, ze masz troche wiecej klasy niz absztyfikant, widze
            jednak, ze robisz to co on - bez argumentow toniesz i lapiesz sie tych nedznych
            i malo zabawnych filmikow jak brzytwy....

zenada

Czuwaj!!!
      • Gość: mirek jak powinny przebiegać negocjacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:12
        różnica między spotkaniem sejmowym a tym w Szczecinie, jest taka, że w Sejmie
        próbowano skłonić posłów jednego klubu do zmiany barw, natomiast w Szczecinie
        jeżeli były, to były to rozmowy upełnomocnionych szefów organizacji.
        I tu mam pytanie. czy ktoś mógłby opisać przypuszczalny przebieg negocjacji
        pomiędzy przedstawicielami różnych ugrupowań aby nie padły ŻADNE posądzenia o
        korupcję.
        • fistoffury Re: jak powinny przebiegać negocjacje? 05.10.06, 10:14
          Gość portalu: mirek napisał(a):

> różnica między spotkaniem sejmowym a tym w Szczecinie, jest taka, że w Sejmie
          > próbowano skłonić posłów jednego klubu do zmiany barw, natomiast w Szczecinie
          > jeżeli były, to były to rozmowy upełnomocnionych szefów organizacji.
          > I tu mam pytanie. czy ktoś mógłby opisać przypuszczalny przebieg negocjacji
          > pomiędzy przedstawicielami różnych ugrupowań aby nie padły ŻADNE posądzenia o
          > korupcję.

To co zrobil Napieralski to byla korupcja, bo jak inaczej nazwac wymuszenie
          stanowisk dla rodziny i znajomych za glosy nad budzetem ???
    • kolegaptaka Re: Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośl 05.10.06, 12:27
      Przy całym moim obrzydzeniu dla metod SLD i Napieralskiego, czy nie jest
      zastanawiające, że "świadkem" Jacyny jest Chwat, który pracując w Urzędzie
      Miejskim, nawet szczególnie nie krył się z tym, że swoich prawdziwych szefów ma
      w innej instytucji. Może teraz dostał stosowne rozkazy i je wykonuje.
      • gustaw.laton Re: Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośl 05.10.06, 14:29
        Luki w pamięci czerwono-nosego Stopyry nie dziwią, wiadomo wiek i wielkie
        zamiłowanie do "koniaczku" (w socjaliźmie lud pił szampana ustami swoich
        najlepszych synów). Wytłumaczenia wymaga nagłe wystąpienie amnezji u Pana
        Sikorskiego. Czy ma to niepokojące zjawisko jakiś związek z zatrudnieniem w
        miejskiej spółce, czy może z zajmowaniem wysokiego partyjnego stołka w PD -
        przybudówce SLD?
        • fistoffury Re: Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośl 05.10.06, 14:47
          gustaw.laton napisał:

> Luki w pamięci czerwono-nosego Stopyry nie dziwią, wiadomo wiek i wielkie
          > zamiłowanie do "koniaczku" (w socjaliźmie lud pił szampana ustami swoich
          > najlepszych synów). Wytłumaczenia wymaga nagłe wystąpienie amnezji u Pana
          > Sikorskiego. Czy ma to niepokojące zjawisko jakiś związek z zatrudnieniem w
          > miejskiej spółce, czy może z zajmowaniem wysokiego partyjnego stołka w PD -
          > przybudówce SLD?

www.szczecin2007.pl/files/AF8E7040C70040669C765790835C1BCC/030.jpg
    • iskinder Przygarnij Chwatka! 05.10.06, 14:50
      U Jurczyka było mu w sumie cieplutko. Być może Chwat chce się przytulić do PiS
      i ogrzać się w cieple "słoneczka" Lubińskiej. Wprawdzie to "słoneczko" nie
      jest już takie fajowe jak UW (chociaż Lubińska też ostro działała w UW) z
      której Chwat odszedł z hukiem jeszcze będąc posłem, ale zawsze jakieś. Jeszcze
      niedawno Chwat próbował się przykleić do Demokratów Frasyniuka, ale PD zdechła
      i nie weszła do sejmu. Zresztą prawdopodobnie mu podziękowano.
      • Gość: monty Re: Przygarnij Chwatka! IP: *.chello.pl 05.10.06, 16:17
        BARDZO ŁADNE ZDJĘCIE PANI MAŁGOSI!
    • edda7 Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośliz.. 05.10.06, 19:49

Jacynko Miła, wyjedź ze Szczecina i raz na zawsze daj sobie spokój z polityką.
      Wracaj do zawodu szwaczki, bo źle kroiłaś przez całą kadencję!
    • Gość: Tereska Następna "bezpartyjna" z PiS... IP: *.pam.szczecin.pl 05.10.06, 21:13
    • Gość: edyta nasza Małgosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:30
      Moja mama NIGDY nie zagłosowałaby na PiS,ale ZAWSZE zagłosuje na Małgosię
      Jacynę-Witt.W moim domu nie mówi się inaczej jak:nasza Małgosia. Nasza Małgosia
      zrobiła to, nasza Małgosia powiedziałą tamto...Czasami aż bywam zazdrosna,na
      szczęście moja mama jest w wieku "naszej Małgosi" więc to dla mnie nie
      konkurencja, a raczej wzór uznany także przez mamę.
      I co najważniejsze: mama powiedziała,że zagłosuje na naszą Małgosię,mimo iż ta
      będzie startowała z listy PiS.. :).
      A mnie tam ten PiS nie przeszkadza, też zagłosuję na naszą Małgosię... :)
      • absztyfikant Re: nasza Małgosia 06.10.06, 14:04
        Jakie to slodziutkie:)
        • Gość: konwulsje Re: nasza Małgosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:11
          buuuuuchahchahchahchahchhahchahchah
    • fistoffury Re: Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośl 06.10.06, 14:40
      swoją drogą to ciekawe czy sprawą zainteresuje się prokuratura? no bo jeżeli
      miały miejsce takie targi to prokurator z urzędu powinien sie tym zainteresować.
    • Gość: gość Re: Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 15:42
      Tylko Pacynce reklamę robicie! Polityka to jedno wielkie G....no. A ci co wnim
      siedzą muszą sie ubrudzić!
      • Gość: dynastar Re: Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 13:49
        nie muszą. brudzą się tylko ci co w g... wdeptują. WQystarczy patrzeć gdzie się
        idzie i wdeptywać nie trezba. Jacynka bystra - dobrze patrzy i nie wdeptuje!
        najczęściej wdeptuja młodzieniaszki bo jak pędzą za kasą to pod nogi nie zdążą
        spojrzeć
    • Gość: Jeż Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośliz.. IP: *.chello.pl 07.10.06, 16:19
      GW coraz bardziej się szmaci,broniąc SLD i PO ustawiła się w szeregu postkomuny
      Napieralski obecny obrońca moralności,ubabrany po łokcie w korupcyjnych
      rozmowach.Wypieranie się to metoda postkomuny!
    • Gość: Visioner Re: Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośl IP: *.globalconnect.pl 08.10.06, 11:50
      Po przeczytaniu tego bezsilnego ujadania miernot dyżurnych na tym forum, jestem
      pewien, że zagłosuję na Jacynę-Witt.
      A wy, smarujcie sie dalej tym g... po gębach.
      Have a good time!
      • Gość: duda Re: Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 15:40
        Ja tam już dawno wiedziałam że zagłosuję na Jacynę. Te teksty tylko podbijają
        jej populatrność.
    • Gość: preze Re: Jacyna-Witt zaatakowała SLD z trzyletnim pośl IP: 217.153.6.* 09.10.06, 19:33
      Ja tez glosuje na Malgosie, nie bedzie juz przekretow w sejmiku wojewodztwa
      hhaahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka