Gość: iwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 15:07 Kupiłam auto. Znajomy mówił, że w Shellu słabe paliwo, prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praszczur1 Re: Shell 06.10.06, 17:36 Tankuje od lat albo w Shellu albo w BP.Nie narzekam.Wczesniej miałem przygode z paliwem i unikam przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Shell 06.10.06, 18:00 Shell uber alles, no, Orlen też ujdzie. BP tyż. Reszta - puch marny. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Shell 06.10.06, 18:06 O tak, byłem...heheh..w drodze do warsztatu ramol zacząl się zachowywać jak dziecko prowadzone do dentysty, po prostu wszystko normalnie, obroty jak fabryka przykazała, no po prostu zęby nie bolą...ale umówiłem się na diagnostykę. Zapodam newsy po przeglądzie, dzięki za pamięć :) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Shell 06.10.06, 18:05 Shell jest raczej pewny jeżeli chodzi o jakość paliwa. W BP nie jest żle ale wpadki się zdarzały. Osobiście rekomenduję shella Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Shell 06.10.06, 18:09 Jak jeżdzisz po Polsce to na południu i wschodzie Shella nie ma.No i wyjscia też. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Shell 06.10.06, 18:19 praszczur1 napisał: > Jak jeżdzisz po Polsce to na południu i wschodzie Shella nie ma.No i wyjscia > też. Owszem po południu nie jeżdzę autem Nie wyobrażam sobie wogóle jazdy po Polskich drogach na dłuższych trasach. Korzystam z innych środków transportu.Stary już jestem i wygodny. W każdym razie podziwiam odwagę ludzi jak podjeżdzają nowymi i drogimi autkami pod stacje niefirmowe i tankują np w stacji "Pod Topolami" tylko dlatego , że jest tam o 10 groszy taniej . Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Shell 06.10.06, 18:20 Buraki u buraków...sorry....rzepaki u rzepaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Shell 06.10.06, 18:24 Ależ oczywiście.Ja pisałem że mam złe doswiadczenia,ustrzegłem sie przed dużą awarią , ale nie ze skapstwa tyko z głupiego wygodnictwa.Stacja blisko miejsca gdzie robiłem zakupy i tak chciałem przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: Shell 06.10.06, 18:29 ja polecam Neste... brak obslugi, roznych premii punktowych z badziewnymi nagrodami ale za to tansze paliwo. Na jakosc benzyny tez nie narzekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Shell 06.10.06, 18:31 Wiesz, rozumiesz, autorka wątku pytała się o Shella akurat a nie o listę przebojów. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Shell 06.10.06, 18:39 exman napisał: > Wiesz, rozumiesz, autorka wątku pytała się o Shella akurat a nie o listę przebo > jów. No i co z tego. Co takiego niewłaściwego zrobił. Luuudzieee skąd w Was tyle złości i nerwowości. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Shell 06.10.06, 18:42 GACIE, TY SIĘ ZACZNIJ LECZYĆ PÓKI CI TO KTOŚ JESZCZE REFUNDUJE....jaka złość, jaka nerwowość, ot po prostu zwykłe zwrócenie uwagi na odejście od tematu, nic ponadto... Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Shell 06.10.06, 18:47 exman napisał: > GACIE, TY SIĘ ZACZNIJ LECZYĆ PÓKI CI TO KTOŚ JESZCZE REFUNDUJE... Żadnej złości, żadnej nerwowości. Nie będę odwdzięczał się tym samym. Przynajmniej na razie. Może przemyslisz i nawrócisz się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Shell 06.10.06, 18:49 Nawrócisz się...chyba a byka spadłeś...mocno potłuczony...:) ???? Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: Shell 06.10.06, 18:46 exman napisał: > Wiesz, rozumiesz, autorka wątku pytała się o Shella akurat a nie o listę przebo > jów. no nie wiem kto tutaj akurat robil liste przebojow :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=49896340&a=49906052 exman napisał: Shell uber alles, no, Orlen też ujdzie. BP tyż. Reszta - puch marny. Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: Shell 06.10.06, 18:54 praszczur1 napisał: > No i sie zaczyna. A było tak miło. wydaje mi sie, ze jesli sie cos zaczelo to wraz z postem exeman'a a nie moim... Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Shell 06.10.06, 18:57 praszczur1 napisał: > No i sie zaczyna. A było tak miło. Niestety tak. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Shell 06.10.06, 18:38 gradus2004 napisał: > ja polecam Neste... brak obslugi, roznych premii punktowych z badziewnymi > nagrodami ale za to tansze paliwo. Na jakosc benzyny tez nie narzekam :) Neste jest OK. Z mojej strony podoba mnie się, że nie mam do czynienia z żadnym sprzedawcą, który zanim skasuje , oferuje mi karty na punkty, batoniki, zniżkę na myjnię itp promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Shell 06.10.06, 18:41 Tak ale nie mam stosunku do jakosci.Teoretycznie powinno być ok.Nie ma łańcucha ludzkiego i nie ma kto zrobić szwindlu-teoretycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxi Re: Shell - tylko w jednej stacji IP: *.stargard.mm.pl 07.10.06, 11:36 Od wielu lat tankuję wyłącznie w jednej szczecińskiej stacji Schella (na ul.Mieszka I). Nigdy nie miałem kłopotów z paliwem. Poza Szczecinem też staram się kupować wyłącznie w tej stacji. Firma M-BENZ też zaleca Schella, w której zresztą tankowałem zanim kupiłem nowgo MB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Shell - tylko w jednej stacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 11:53 Dzięki wszystkim. Shell mi po drodze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: Shell IP: 80.53.41.* 07.10.06, 14:09 Jakie auto, ktory rok i na jakie paliwo? - do wielu auto wyprodukowanych przed 1995 mozna lac duzo dziwnych rzeczy i jezdza - do aut wyprodukowanych po 2000 wlascwie strach lac cokolwiek i skadkolwiek... Dlatego Mesio W124 i diesel - tankujesz w biedronce olej rzepakowy i masz mala smazalnie frytek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adams99 Re: Shell IP: *.chello.pl 07.10.06, 19:15 Unikaj tylko Shella na rondzie przy Cukrowej.Reszta ich stacji jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś