Gość: wstydulek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:59 na tego oddam głosy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Galoty Re: Kto uciszy Absztybasa na forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:03 ..a dalczego Ciebie boli zwykły paszwilant. Na co i na kogo to ma wpływ na tym forum ? W życiu. Takich tekstów a są to teksty podobne do absztyfikanta tyle, że są z podpisem "życzliwy", do polskich urzędów trafia od wielu lat setki dziennie. Im więcej żółci wylewa na tym forum tym dla podmiotów tego paszkwilanctwa i obsesji lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstydulek Re: Kto uciszy Absztybasa na forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 16:37 Może i masz rację... W zasadzie jak człeka tylko leją w mordę, to też można dalej żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: Kto uciszy Absztybasa na forum... 30.10.06, 00:51 od dziś widzę absztyfikant słucha muzyki cerkiewnej (o czym raczyłbył napisać w wątku w którym mozolnie tworzy monolog - udało mu już sobie raz odpowiedzieć) rozwielokrotnienie jaźni? podajcie mu lekarstwa zna się na wszystkim czyli na niczym interesuje sie wszystkim czyli...? omnibus? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kto uciszy Absztybasa na forum... 30.10.06, 00:59 Muzyka cerkiewna pasjonuje sie od lat. Pare lat temu uczestnicy tego forum dostali nawet ode mnie na Wigilie kilka plikow mp3 z utworami Igora Strawinskiego, ale zreszta po co ja to pisze: wypad trollu:) Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Kto uciszy Absztybasa na forum... 30.10.06, 07:02 Ciekawi mnie, ile cegieł w swoim życiu wmurował własnoręcznie Abszyf? Bo tylko to jest dla mnie wyznacznikiem męskości. Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan absztyfikancie jeden - miłego dnia :) 30.10.06, 07:36 i uśmiechu na twarzy :), troszke spacerku, świat nie jest taki zły omnibusie, świat to nie tylko komputer i sieć - naprawdę - wierzaj :). Odpowiedz Link Zgłoś