Gość: jeszcze nie mgr IP: 62.233.249.* 01.04.03, 14:42 PRIMA APRILIS! pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Już mgr Re: JUŻ MGR - PILNE!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 23:33 Gość portalu: jeszcze nie mgr napisał(a): > PRIMA APRILIS! > > pozdrowionka Wiem że dzisiaj jest Dzień Psikusa, lubię go, ale mnie jest colernie trudno oszukać, co... niejako smuci mnie, bo odrobina śmiechu wpływa kojąco na psyche. Trzymaj się O Móło Co magisterko!!! Pozdrawiam wiosennie! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze nie mgr Re: JUŻ MGR - PILNE!!! IP: 62.233.249.* 02.04.03, 09:10 Gość portalu: Już mgr napisał(a): > > "Wiem że dzisiaj jest Dzień Psikusa, lubię go, ale mnie jest colernie trudno > oszukać" > Skoro tu zajrzałeś, to nie jest z tym chyba najgorzej.Jakaś gorycz przez Ciebe przemawia, co jest??? Nie miałam zamiaru oszukiwać ale zrobić "psikusa". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już mgr Re: JUŻ MGR - PILNE!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 18:07 Drobna przesada - słowo pilne potraktowałem jako żart prima aprilisowy. goryczy nie mam w sobie, choc rzeczywistość wokól nieco skrzeczy. Jest wiosna, ładnie, nawet tęcza za oknem i nowy gość - synogarlica, która na półczeczce pod sufitem loggi zrobiłą sobie gniazdo i doprowadza do szału kota- emeryta. Jak widzisz - jest miło. Trzymaj się i dawaj znaki z frontu walki o magisterium. Odpowiedz Link Zgłoś