Dodaj do ulubionych

warzywa ekologiczne

13.01.07, 14:28
niedługo zaczne wprowadzać stałe pokarmy. gdzie kupujecie warzywka i mięsko
dla swoich pociech? czy na prawobrzeżu jest jakiś sklep z żywnością
ekologiczną?
Obserwuj wątek
    • halszka25 Re: warzywa ekologiczne 19.04.07, 04:30
      poszukaj postu na tym forum mieso i warzywa ekologiczne dla alergika , data
      03.06.2006 autor halszka 25, podano mi takie namiary, nie bylam bo nie mieszkam
      w szczecinie a te produkty znalazlam na wsi i ryneczkach , pisze bo moze
      jescze aktualne
      • akerl Re: warzywa ekologiczne 20.04.07, 11:16
        pewnie jestem zla matka,ale kupuje u siebie w warzywniaku
        • andrzej645 Re: warzywa ekologiczne 11.02.14, 10:27
          Zapraszam od wiosny do naszego gospodarstwa posiadamy sklep z owocami i warzywami ekologicznymi gospodarstwo.ekologiczne.jagoda.sklep2.pl
    • cytrusy24 Re: warzywa ekologiczne 11.12.16, 09:46
      Obecnie produkty ekologiczne są coraz bardziej dostępne -także w internecie. Ja miałam to samo zmartwienie na tym etapie wychowania jakie ty masz teraz. Znajoma poleciła mi sklep internetowy - firmę, która sprowadza nie tylko owoce i warzywa, ale inne produkty spożywcze jak miód, jajka, sery itp. z Włoch. Mogłam kupić paczkę takich produktów m.in. naturalne, ekologiczne czerwone pomarańcze, grejpfruty czy drogie teraz cytryny. Dostawa takich produktów odbywa się co tydzień a paczka z nimi trafia bezpośrednio do domu kurierem. Spróbowałam i teraz zamawiam dziecku i całej rodzinie takie ekologiczne produkty prawie co miesiąc. Wiem że jemy zdrowe i pyszne rzeczy... tutaj masz adres sklepu - webep1.com/Zobacz/To?a=24201&mp=9599&r=Lw2&utm_source=WebePartners&utm_medium=CPS&utm_campaign=WebePartners%20START Mogę Ci go polecić z czystym sercem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka