skuter70 24.04.03, 13:01 jak w dzienniku telewizyjnym luuuudzie wiosna jest! ptaszki wija gniazdka, mrowki mi do domu wlaza, dziewczyny pokazuja, piwo sie chlodzi okazcie troche radosci z zycia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: wesole miasteczko przyjechalo a tu smutno 24.04.03, 13:09 a co ci te dziewczyny pokazują? poza tym telewizja kłamie - ciemno i na deszcz się zbiera :( Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: wesole miasteczko przyjechalo a tu smutno 24.04.03, 13:13 jottka napisała: > a co ci te dziewczyny pokazują? to co maja > poza tym telewizja kłamie - ciemno i na deszcz się zbiera :( slonecznie cieplutko milutko rower czeka szefa nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: wesole miasteczko przyjechalo a tu smutno 24.04.03, 13:13 skuter70 napisało: > mrowki mi do domu wlaza, na to jest specjalna roślina zioło > dziewczyny pokazuja, na to jest specjalna roślina róża a w ogóle to wiosna jest i deprechę odsłoneczną załapuję nie ma to jak późna jesień Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: wesole miasteczko przyjechalo a tu smutno 24.04.03, 13:15 franekkk napisał: > na to jest specjalna roślina róża diament > a w ogóle to wiosna jest i deprechę odsłoneczną załapuję > nie ma to jak późna jesień trzeba zalec w cieniu gory fosfogipsu Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wesole miasteczko przyjechalo a tu smutno 24.04.03, 13:33 ale góry już nie ma, bo rozszabrowali Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: wesole miasteczko przyjechalo a tu smutno 24.04.03, 13:38 co wy takie pierdoły zawsze o tych fosfogipsach police to nie tylko fosfogipsy to pomnik papieża jana to park solidarności to aleja rurowa (rurastr.) to nazwa która nie musi wchodzić do europy to dom dziecka gdzie z milsem dary przywieźliśmy (właśnie) to idiotycznie na zielono pomalowane busy itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: wesole miasteczko przyjechalo a tu smutno 24.04.03, 13:42 franekkk napisał: > to aleja rurowa (rurastr.) yyyy??? jak juz tak to powiedz gdzie jest ulica fabryczna -serio pytam Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: wesole miasteczko przyjechalo a tu smutno 24.04.03, 13:45 fabryka nie jest przy fabrycznej serio odpowiadam chyba że benzyny syntetycznej ale generalnie kajne anung Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: wesole miasteczko przyjechalo a tu smutno 24.04.03, 13:51 to sie nie len tylko sie dowiedz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wesole miasteczko przyjechalo a tu smutno 24.04.03, 13:46 nam sie police kojarzą wyłącznie z tobą, drogi fosfogipsie :) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: wesole miasteczko przyjechalo a tu smutno 24.04.03, 13:49 nie mam nogi w żadnym fosfogipsie kpw? a w ogóle to ma być zmniejszane zatrudnienie przy usypywaniu fosfokopca więc nigdy nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Skuter70 24.04.03, 13:40 Wiem kogo Ci brak... Nie rozpaczaj, bede latem... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter70 24.04.03, 13:43 wystarczy napisac gdzies gleboko w tekscie slowo "dziewczyna" a swarozyc juz wystawia radary Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Skuter70 24.04.03, 13:46 A na co mam reagowac? Rozpacz, przestepczosc, zapasc i inne... Reaguje na piekno i odmiennosc... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter70 24.04.03, 13:47 swarozyc napisała: > A na co mam reagowac? Rozpacz, przestepczosc, zapasc i inne... zapasci to mozna dostac na widok:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter70 24.04.03, 13:50 np nog po sama szyje ze to trzeba wszysstko lopatologicznie:( Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter70 24.04.03, 13:44 swarozyc napisała: > Wiem kogo Ci brak... > Nie rozpaczaj, bede latem.. tzn przywieziesz te blondynke co uzgadnialismy > > Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk SFARORZYC 24.04.03, 13:50 e sfarorzyc powiedz e no powiedz na przykład powiedz: cottbus Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: SFARORZYC 24.04.03, 13:53 Takie germanskie paskudztwo nie pojawia sie w ustach mych, nie to co szkockie... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: SFARORZYC 24.04.03, 13:57 e sfarorzyc powiedz e no powiedz na przykład powiedz: weisswasser, bautzen, hoyerswerda no?? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Franciszek policki 24.04.03, 13:59 Franek, znasz polski? to uwazaj zebym Ci cos tak raz na ludowo nie powiedzial... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Franciszek policki 24.04.03, 14:02 swarozyc napisała: > Franek, znasz polski? to uwazaj zebym Ci cos tak raz na ludowo nie powiedziala.. > . swarozyc napisała: swarozyc napisała: swarozyc napisała: swarozyc napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 franek powiedz: 24.04.03, 14:05 klul kalol kupil klulowej kalolinie kolale kololu kolalowego Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: franek powiedz: 24.04.03, 14:08 skuter70 napisałO: > klul kalol kupil klulowej kalolinie kolale kololu kolalowego KING KARL BOT TU MISIS KŁIN KARLAJN KORALS OF KORAL KOLOR moja gut? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.orwell Wielki Brat zaleca radowanie się. 24.04.03, 15:38 skuter70 napisał: > jak w dzienniku telewizyjnym > > luuuudzie wiosna jest! ptaszki wija gniazdka, mrowki mi do domu wlaza, > dziewczyny pokazuja, piwo sie chlodzi > > okazcie troche radosci z zycia Wielki Brat zaleca Wam radowanie się. A jak będziecie grzeczni i właściwie zagłosujecie, to po wiośnie uczynię Wam lato. Pamiętajcie Wielki Brat patrzy i wszystko widzi. Odpowiedz Link Zgłoś