Gość: donżuan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 18:28 Witam czy ktoś się może orientuje jakie ceny za metr na tym osiedlu oraz czy Neptun to rzetelny developer. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x-man Re: Dolina słońca -ND IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 17:14 słyszałem że coś około 4k za m^2 {pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
wdeszczurosne Re: Dolina słońca -ND 26.02.07, 01:11 Ponad.. Ale w Dolinie Slonca zostalo jedno mieszkanie, ok 90m2, reszta juz poszla. Neptun zas to jeden z najbardziej rzetelnych (jak nie pierwszy) deweloperow w naszym regionie. Wg mnie zasluguja na pochwale ze wzgl na: - umowy, ktore nie sa jednostronne, ale ktore rowna odpowiedzialnoscia obciazaja klienta jak i sprzedajacego - dobry standard budowania, dobre ekipy budowlane - a co za tym idzie brak usterek (bynajmniej do tej pory) i realizacje w terminach - maja dobre lokalizacje - kompetentny rzetelny personel - zainteresowanie klientem nie tylko do momentu podpisania umowy przedwstepnej Nie bez powodu maja wyroznienie "fair play" Pozostaje czekac na otwarcie kolejnych inwestycji (prawdopodobnie lipiec 07) :) Odpowiedz Link Zgłoś
wdeszczurosne Re: Dolina słońca -ND 26.02.07, 01:15 Aha, i co wazne, zawsze mieli wyklarowane sprawy jesli chodzi o grunty na ktorych buduja. Podczas gdy np SGI Komfort rozpoczyna budowe, nie majac wyjasnionego prawa wlasnosci (buduja nie na swoim gruncie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Dolina słońca -ND IP: *.acn.waw.pl 03.03.07, 16:50 nie na swoim, zazwyczaj nie na swoim. Grunt jest czesto grupy kapitalowej KOMFORT S.A, lub prezesa, ktory pozniej oddaje grunt SGI ;p, ot cala filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donżuan Re: Dolina słońca -ND IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:01 Cześć Widzę ze zorientowany jesteś, czy to do końca w porządku ? Wydaje mi się że ni. Co będzie jak prezes zmieni zdanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Dolina słońca -ND IP: *.acn.waw.pl 06.03.07, 01:17 SGI straci prestiz, klientow, zdolnosc kredytowa i prezes bedzie mial przekichane ;) proste. Po za tym wiez mi, nie zmieni zdania, po co ludzi oszukiwac jak mozna zarobic? ;) Odpowiedz Link Zgłoś