Gość: kinioman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:01 Nie radze iść w weekend do multikina. Na 6 kas czynne tylko 3 a kolejka aż po balustradę albo i lepiej. Conajmniej pół godziny stania. Mają ludzi w dupie, ostatni bastion komuny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jam-agru Re: Multikino 25.02.07, 20:09 W dodatku nie grali "Królowej" i nie planują "Wielkiej ciszy". Odpowiedz Link Zgłoś
zbednydlaregionu Re: Multikino 25.02.07, 20:54 Nie wyświetlą Wielkiej Ciszy ? To mają u mnie total przerypane. Będę musiał jechac gdzieś aby to obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Multikino 25.02.07, 21:01 Pewnie tna koszty. Nie moze to byc zatem ostatni bastion komuny - przyczolek kapitalizmu raczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Multikino 25.02.07, 21:20 przezorny zawsze ubezpieczony od ryzyka kolejkowego; ja rezerwuję przez internet,a kupuję na weekend przed weekendem, trzeba umieć sobie życie zorganizować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Multikino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:28 Co Ty dziecię opowiadasz ? Jeżeli chodzi o Multikino to owszem internet, bilet itd ale w kolejce aby ten bilet odebrać i tak stoisz. Gdzie Ty tu widzisz ominięcie kolejek, o których autor wątku pisze ? Może czegoś nie wiem, nie rozumiem to sprostuj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Multikino 25.02.07, 21:37 autor napisał o kolejkach w czasie weekendu ,ja ,że kupuję przed weekendem,aby ich uniknąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Multikino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:41 Jasne. OK. Idę wypić Zieloną herbatę. Ponoć rozjaśnia umysł:-) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Multikino 25.02.07, 21:45 ja wypiłem to pojęłem.. ale taka była jakas fusiasta, musiałem wyjmowac ogromne liscie, tak sie zastanawiałem czy to nie marych... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 to jest dopiero 25.02.07, 21:42 to jest dopiero dobra organizacja ... życia! Tylko pozazdroscic - ja wszystko robie pod wpływem emocji, chwili, nastroju! Unikam kolejek omijając premiery i weekendy! jedynie w biznesie wszystko planuje... moze dlatego w zyciu mam bałagan i nastroje! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Multikino 25.02.07, 22:12 polecam kameralne seanse przedpołudniowe Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Multikino 25.02.07, 22:21 albo poczekac az film zejdzie do kameralnego kina Pionierek! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Multikino 25.02.07, 22:30 w Pionierku aż tak kameralnie nie bywa, a tam ,duża sala ,kilka osób; tłumów w multipleksach unikam ,bo mnie mdli od zapachu prażonej kukurydzy i siorbiących pepsi Odpowiedz Link Zgłoś
zbednydlaregionu Re: Multikino 26.02.07, 05:56 Ty mi andre powiedz lepiej gdzie tu obejrzeć (tylko duży ekran) Wielką Ciszę. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Multikino 26.02.07, 06:52 4 dla Infiltracji,dobre i to, szkoda,że Babel tylko za muzykę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Multikino IP: *.icm.edu.pl 26.02.07, 08:28 beatrix13 napisała: > 4 dla Infiltracji,dobre i to, > szkoda,że Babel tylko za muzykę Chyba jedyny raz w życiu zsię z tobą zgadzam. Oglądalam ten departed dosyć dawno temu i w ogóle nie przypadł mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: Multikino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 10:49 "Wielką ciszę" już od 16.03 będzie można obejrzeć w kinie "Pionier1909".Prawie wszystkie nagrodzone Oscarami filmy również. "Królowa " i "Życie na podsłuchu" są już na ekranie. "Ostatni król Szkocji" też będzie wkrótce Odpowiedz Link Zgłoś
zbednydlaregionu Re: Multikino 26.02.07, 19:39 Gość portalu: sza napisał(a): > "Wielką ciszę" już od 16.03 będzie można obejrzeć w kinie "Pionier1909".Prawie > wszystkie nagrodzone Oscarami filmy również. > "Królowa " i "Życie na podsłuchu" są już na ekranie. "Ostatni król Szkocji" też > > będzie wkrótce Dzięki za info nt Wielkiej Ciszy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Multikino 25.02.07, 22:40 zerwe sie z pracy, albo jeszcze lepeij wezme urlop, aby poczuc atmosfere kina kameralnego...:) Odpowiedz Link Zgłoś