beatrix13 18.03.07, 20:53 aż dziwne ,że moherowcy nie wstrzymali projekcji w kinach filmu o mrocznej historii Świętego Oficjum, histroria ciekawa ,ale nie jest to najlepszy film Formana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whiteentrance Re: "Duchy Goi" 18.03.07, 21:17 beatrix13 napisała: > aż dziwne ,że moherowcy nie wstrzymali projekcji w kinach filmu o mrocznej > historii Świętego Oficjum..... Bo kiedy moherowe rozumy zasypiają to budzą się demony. To tak a propos Goi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: "Duchy Goi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 21:18 To o czym piszesz czyli możliwość realnego wtrzymania z dytrybucji, przez moherowców, tytułu filmowego, istnieje tylko w Twojej wyobrażni. Taki bielmo na oku. Zdejmij to bielmo a ujrzysz rzeczywisty świat. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: "Duchy Goi" 18.03.07, 21:28 zbędny !zupełnie zbędny był twój chamski post, jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to zamilknij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędnydlaregionu Re: "Duchy Goi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 21:38 Chamska i świrowato trolowata to była Twoja wypowiedż. Jak podałaś w tytule : Duchy Goi to zajrzałem myśląc licząć na recenzję fimu czy jakoś tak. Nie zawiodłem się właśnie na Tobie. O filmie ale przy okazji wylewasz tę żółć. Nie ma żadnego zbędnego chamstwa w Twojej wypowiedzi. Naprawdę życzliwie Ci piszę, zdejmij to bielmo. Świat jest inny niż myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: "Duchy Goi" 18.03.07, 21:40 trolowata? nie używaj słów ,których nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędnydlaregionu Re: "Duchy Goi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 21:42 Bawisz mnie :-) Dlaczego miałbym nie rozumieć ? Czyżbyś przeżywała właśnie czasowe uniesienie intelektualne po "Goi" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: "Duchy Goi" 18.03.07, 21:45 a ty mnie galoty vel kilkanascie innych nicków zwyczajnie nudzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędnydlaregionu Re: "Duchy Goi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 05:51 Trafiłem z tym komentarzem widząc Twoje i zdenerwowanie i znudzenie. Moje galoty są jawne. Poinformowałem o tym forumowiczów. Ty nie oceniaj innych swoją miarką czyli w/g autobusu uzywanych przez Ciebie nicków. Nie zarzucaj chamstwa gdzie tego chamstwa nie ma. Poczytaj swoje posty nt przeciwników personalnych i politycznych a tam to chamstwo rzeczywiście znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: "Duchy Goi" 19.03.07, 06:38 znowu w swojej obessji przypisujesz mi inne nicki ,a mnie się nie chce tobie odwawadniać,że od początku do końca forum tylko jednym się posługiwałam, dzięki takim chorym ludziom jak ty zupełnie to forum przestało mnie interesować. Baw się dobrze wraz ze swoją schozoferniczną wizją otoczenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: "Duchy Goi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 06:46 Proszę zwróć uwagę, że to Ty czynisz. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=59261388&a=59264809 Słaba pamięć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: "Duchy Goi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 21:23 No jasne, jasne. Tylko Wódy Allen, Spielberg, Polański, Kazan itp. Odpowiedz Link Zgłoś