Dodaj do ulubionych

Szczeciński szpital dostal III nagrode w

11.04.07, 13:02
Szczecin, SP Szpital Kliniczny nr 2, Klinika Położnictwa i Perinatologii PAM,
ul. Powstańców Wlkp. 72

4,5 gwiazdki, 4 serca

kobieta.gazeta.pl/rodzicpoludzku/1,70807,3814884.html
Obserwuj wątek
    • bea41 Re: Szczeciński szpital dostal III nagrode w 11.04.07, 20:40
      Nie zgadzam, się z tym co napisali o tym Szpitalu! NIe wszystko wygląda tak
      kolorowo i nie jest tak dobrze. Jeżeli ten szpital jest na trzecim miejscu to
      strach pomyśleć o innych:/
      • gabi683 Re: Szczeciński szpital dostal III nagrode w 12.04.07, 06:44
        A Ja tam jestem zadowolona dwa razy tam rodziłm i dla mnie osobiscie było
        bardzo dobrze:)
    • sylki Re: Szczeciński szpital dostal III nagrode w 12.04.07, 13:49
      teraz to beda tam kolejki :)) ale ja tam nie zamierzam rodzic. Zreszta nie
      wierze w to całe zamieszanie z rodzic po ludzku sciema na maksa
      • margotka21 Re: Szczeciński szpital dostal III nagrode w 12.04.07, 13:55
        szczerze mowiac zastanawialam sie nad pomarzanami a zdrojami. wybralam zdroje jakos bardziej mnie przekonaly. poza tym faktycznie haslo rodzic po ludzku w praktyce nie wiele ma zastosowania. polozna w zdrojach jasno powiedziala ze niewiele bedzie zalezalo ode mnie i mojego widzi mi sie. najwazniejsze to jak bedzie przebiegal porod i co wedlug nich bedzie wlasciwe. takze termin za rowno tydzien i powiem czy moj wybor uwazam za wlasciwy

pozdrawiam gosia
        • sylki margotka 12.04.07, 15:00
          czekam na twoja relacje ja mam termin za ok 5 tyg i tez mam zamiar jechac do
          zdroi
    • wiewioraa1 Re: Szczeciński szpital dostal III nagrode w 12.04.07, 14:34
      Nie wiem czy wiecie, ale na Pomorzanach jest ostatnio duży ruch na porodówce.
      Moja znajoma tam niedawno rodziła i opowiadała,że jest tłoczno.
      • amelani Re: Szczeciński szpital dostal III nagrode w 16.04.07, 23:33
        No, jest tłoczno, jest - bo to i wyż, i ta nota w Rodzić po ludzku! Ja jednak wybrałam właśnie Pomorzany - też zdam relacje po!
    • izka100 Re: Szczeciński szpital dostal III nagrode w 17.04.07, 13:59
      Witam!
      Wczoraj wlasnie opuscilam pomorzany, urodziłam tam w sobote corezke. Było
      rewelacyjnie. Po ostatnim koszmarze 4 lata temu jaki przezywalam rodzac corcie
      w zdrojach gdzie mi ja wyciskano kladzac sie na brzuch gdzie cierpialam
      niemilosienie choc synek wcale nie byl duzy (3140) Pomorzany sa po prostu
      cudowne. ja akurat trafiam na super polozne wspanialego lekarza, a i opieka po
      porodzie tez rewelacja. Ze szczerym sercem polecam pOmorzany. Teraz moj porod
      byl szybki latwy i przyjemny i na dodatek bez nacinania, POLECAM POMORZANY
      izka
      • sylki izka 19.04.07, 12:06
        ja taki koszmar przezywałam 6 lat temu na pomorzanach
        • gabi683 Re: izka 20.04.07, 12:48
          Ja koszmar przezyłm w Zdojach ,za to Pomorzany wspominam bardzo dobrze:)
      • jj555 Re: Szczeciński szpital dostal III nagrode w 19.04.07, 12:53
        Ja myślę, że było Ci dużo łatwiej przy drugim porodzie i żadko kiedy nacinają
        przy drugim porodzie.

Ja rodziłam na Unii, też pierwsza ciąża, no ale mi dziecka nie wyciskali, zato
        mojej koleżance w Zdrojach wyciskali, tzn, wcisnęli brzuch żeby dziecko się nie
        cofało, bo cały czas się cofało, moje też się cofało, ale bez naciskania brzucha
        się obeszło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka