Dodaj do ulubionych

SLD w żałobie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:53
Kirem pokryć sztandary, SLD w żałobie. Tyle lat walki i wyżeczeń. Tyle potu,
tyle łez. Miał być prezydent-załatwiacz. Miały być synekury i KASA a
towarzyszom harcerzom miało żyć się dostatniej. I co, został tylko popiół.
Jeszcze na dodatek na nic nie manewr z przefarbowaniem się z eseldowców na
fachowców. Krzystek pokazuje, że ma j..a i wywala tą całą bandę na pysk. W
parti zmartwienie, kto teraz będzie płacił składki. Przychodzi czas odpowiedzi
na pytanie: co z Rutkowski, co z Kołodziejskim, Wijasem, jak finansować dalej
takie Promocje Talenty lub inne HOM-y.
Obserwuj wątek
    • Gość: andreas zgodnie z alergią pana Nitrasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:59
      ale tez nie jest prawda, ze członkami SLD
      były/sa same ofermy na niczym sie nie znajace...

Nie lubie skrajnosci!
    • Gość: jawny Re: SLD w żałobie IP: *.sysnet.pl 16.04.07, 16:11
      > Jeszcze na dodatek na nic nie manewr z przefarbowaniem się z eseldowców na
      > fachowców. Krzystek pokazuje, że ma j..a i wywala tą całą bandę na pysk.

ciekawa teoria dla wytłumaczenia TKM, obsadzania stołków swoimi , po sprzątaczki...
      • Gość: muuuuuuuu! Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 16:46
        SLD w żałobie, bo nie przy żłobie.

Na Skolwinie miała być fabryka telewizorów, aby prostaczkowie mogli oglądać w
        eseldowskiej telewizji ratujące ich "Słońce gospodarki i geniusz Bałtyku".
        Ale społeczeństwo znów nie zrozumiało i wyznawcy Lenina będą musieli - tak jak
        inni zwykli ludzie - zapukać do drzwi pośredniaka. A tam okaże się jacy to z
        nich fachowcy.

• Gość: bezpartyjny PiS w żałobie, bo nie przy żłobie IP: *.sysnet.pl 16.04.07, 16:50
          zobaczymy fachowców z PO i PiS za trzy lat
        • Gość: andreas Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 16:54
          pozwole sobie jednak zauważyc, ze czy to członkowie SLD czy PiS czy PO,
          czy nawet bezpartyjni, a nawet apartyjni - to mieszkancy Szczecina!
          Nie mozna miec alergii na przynależnośc partyjna,
          no przynajmniej nie moze jej miec urzednik panstwowy czy szef partii
          decydujacy w miescie o wszystkim...

Co jeden z drugim chca by bezrobotni byli członkowie SLD...
          to zdaje sie jest ich cel!

Znam wielu SLDowców czy byłych SLDowców,
          znam tez POwców na stanowiskach i fachowość pierwszych jest wieksza!

Pozwole sobie zauwazyc, ze pan Krzystek przyjął mieszkanie,
          a potem je wykupił i nie ma wyrzutów sumienia,
          a wszystko było zgodne z prawem!
          I mówi sie, ze byłby głupcem nie przyjmujac...

Tak samo te osoby - przyjeły prace legalnie!
          Byłyby głupcami odrzucajac oferte pracy...

Kto jest bardziej uczciwy albo wiekszym fachowcem?
          • Gość: kruk Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:37
            Reszka, Runowicz, Piechota, Stopyra a nawet najmłodsi z Napieralskim na czele
            czerpali z kasy bez umiaru, a strach bo na tak wysoki standard życia trzeba mieć
            coraz większe pieniądze.
            A tak na marginesie, jakie to typowe dla komuszków. Najpierw sami wywalali z
            pracy (bo nie ich a nie nasz to obcy ideowo) a teraz krzyczą jaka to
            niesprawiedliwość, zawłaszczanie Państwa, i co najważniejsze w tym bełkocie
            odwołują się do wątpliwych argumentów w zakresie tzw. fachowości (ale tylko
            takiej, w którą wyposażeni są jej członkowie). Mam wrażenie, że ma rację ten kto
            ma formu napisał, iż "SLD to partia apolitycznych fachowców".
            • Gość: Podziw Re: Brawo, brawo IP: *.globalconnect.pl 16.04.07, 18:15
              Jak to dobrze, że Pis, Samoobrona i LPR to ludzie, którzy nie dbają o standard
              i prawie za darmo pracują dla dobra Polski. Gdyby żył św. Franciszek z Asyżu,
              toby się uradował.
              • Gość: Wstyd Re: Brawo, brawo IP: 81.190.125.* 16.04.07, 18:38
                o rany! to teraz będziemy mieć fantastycznych fachowców Wolontariuszy na
                dyrektorskich stanowiskach?
                no tego się nie można było spodziewać. A Krzystek-czystek to siedzi tam za darmo?
                skoro tak, to chylę czoła..
                instytucja UM iście po chrześcijańsku będzie teraz zarządzana
                ciekawe czy następcy za 4lata pierwsi kamieniem nie rzucą, bo normalnym
                obywatelom to już chęć się ciska.Proponuję Panu Prezydentowi poczytać o
                zarządzaniu czynnikiem ludzkim, bo 'chłopina' tak 'prorodzinny' czyt.
                propartyjny,że aż boli a w podręcznikach nic nie pisze o jakości partyjnej
                selekcji. Wielka szkoda, że nie umie logicznie argumentować swoich decyzji..:(
                no cóż, żałujemy wielce. Dzięki Ci Boże że nie głosowaliśmy na Pana Panie
                Prezydencie! . żal mniejszy i wstyd inny.
                a nowi będą uczyć się na nasz Obywatela, jakżesz miło PSia Mać, jak miło..
            • Gość: andreas Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:39
              Najpierw sami wywalali z
              > pracy (bo nie ich a nie nasz to obcy ideowo) a teraz krzyczą jaka to
              > niesprawiedliwość
              -----------------------------------------------

Kruku rozumiem, ze jak komuna tak czyniła,
              to znaczy, ze to dobrze - tylko dlaczego w takim razie
              wywala sie tych co robili dobrze i aktualna władza robi tak samo...
              jakas kwadratura koła, na której daleko nie zajedziemy...

Mam nadzieje, ze PO nie bedzie robiło wszystko dokładnie tak samo,
              jak komuna...
              • praszczur1 Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie 16.04.07, 21:39
                Gość portalu: andreas napisał(a):

> Najpierw sami wywalali z
                > > pracy (bo nie ich a nie nasz to obcy ideowo) a teraz krzyczą jaka to
                > > niesprawiedliwość
                > -----------------------------------------------
                >
                >
                > Kruku rozumiem, ze jak komuna tak czyniła,
                > to znaczy, ze to dobrze - tylko dlaczego w takim razie
                > wywala sie tych co robili dobrze i aktualna władza robi tak samo...
                > jakas kwadratura koła, na której daleko nie zajedziemy...
                >
                > Mam nadzieje, ze PO nie bedzie robiło wszystko dokładnie tak samo,
                > jak komuna...
                ........................................................................
                Andre pieprzysz, ja jestem fachowcem i to dobrym w swoim fachu, żadnego
                stanowiska nie dostałem bo je miałem, w PZPR nie byłem, przekonania mam
                lewicowe,ale europejsko-lewicowe nie polsko-lewicowe, to jaki ze mnie komuch.I
                takich w SLD jest bardzo wielu ale fakt,że we władzach niekoniecznie.Ale to już
                tak jest, że w każdej partii jest negatywna selekcja przywódców.Wystarczy
                popatrzeć wokół.
                • Gość: real [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:44
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • praszczur1 [...] 16.04.07, 21:47
                    • Gość: real Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:07
                      Niestety, nie zrobię ci tej przyjemności i nie napiszę : i wice wersa. Twoje
                      preferencje seksualne są oczywiste, więc mógłbyś się ucieszyć, ale mnie to nie
                      sprawiłoby żadnej przyjemności. Wręcz przeciwnie
                      • praszczur1 [...] 16.04.07, 22:23
                      • fe77 Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie 16.04.07, 22:23
                        Już kiedys pisałam,że nie interesują mnie zabawy w Rutkowski Team...
                        Nawet jeżeli absztyfikant i praszczur to jedna i ta sama osoba...
                        A jak ktos ma rozdwojenie jaźni to jest to całkowicie normalne i nie dziwi
                        nikogo:)))
                        W koncu wtedy tak naprawdę osoby sa dwie..
                        A Wy tu piszecie o całowaniu we włochate dupy...obojetnie jakie macie
                        preferencje seksualne zlitujcie się nad tymi,co seks kojarza z czymś
                        przyjemnym:))))
                        • praszczur1 Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie 16.04.07, 22:31
                          fe77 napisała:

> Już kiedys pisałam,że nie interesują mnie zabawy w Rutkowski Team...
                          > Nawet jeżeli absztyfikant i praszczur to jedna i ta sama osoba...
                          > A jak ktos ma rozdwojenie jaźni to jest to całkowicie normalne i nie dziwi
                          > nikogo:)))
                          > W koncu wtedy tak naprawdę osoby sa dwie..
                          > A Wy tu piszecie o całowaniu we włochate dupy...obojetnie jakie macie
                          > preferencje seksualne zlitujcie się nad tymi,co seks kojarza z czymś
                          > przyjemnym:))))
                          .....................................................................
                          ależ właśnie o to chodzi:))
                          • fe77 Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie 16.04.07, 22:41
                            ok,rozumiem i przepraszam;)
                            Własciwie mozna robic co się lubi,byle innym krzywdy nie robić:)
                            A jak ta skłonność sie nazywa ...sierściofilia?
                            • praszczur1 Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie 16.04.07, 23:02
                              fe77 napisała:

> ok,rozumiem i przepraszam;)
                              > Własciwie mozna robic co się lubi,byle innym krzywdy nie robić:)
                              > A jak ta skłonność sie nazywa ...sierściofilia?
                              .............................................................
                              A chcesz mnie posmerać ??? Może być nawet pod włos.
                              • fe77 Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie 16.04.07, 23:06
                                Dziekuję,nie:)
                                Pod włos to już perwersja:((((
                                • praszczur1 Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie 16.04.07, 23:10
                                  fe77 napisała:

> Dziekuję,nie:)
                                  > Pod włos to już perwersja:((((
                                  ..............................................................
                                  ale subtelna taka soft.Zaplatanie warkoczyków to już jest bardziej hard.

• fe77 Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie 16.04.07, 23:21
                                    Czy Ty tu uprawiasz reklame jakiegos środka na porost włosów?
                                    Hard to jest utleniona trwała,a Ty tu o niewinnych warkoczach...
                                    • praszczur1 Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie 16.04.07, 23:24
                                      fe77 napisała:

> Czy Ty tu uprawiasz reklame jakiegos środka na porost włosów?
                                      > Hard to jest utleniona trwała,a Ty tu o niewinnych warkoczach...
                                      ........................................................................
                                      Ja przepraszam, ale nie nadążam.W sztuce czesania nie jestem biegły.W inny ch
                                      natomiast bywam.
                                      • fe77 Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie 16.04.07, 23:29
                                        :)))))))
                                        Tak tak, myśli to Ty masz nieuczesane:)))
                                        Pozdrawiam i dziekuje za nowe spojrzenie na owłosienie:)

• Gość: ariel Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 07:12
                                        O własnej owłosionej d... to ty absztyfikant chętny do rozmowy? masz nadzieję
                                        że znajdziech chętnego?
            • maglowa Re: SLD w żałobie, bo nie przy żłobie 17.04.07, 08:21
              Gość portalu: kruk napisał(a):
              > A tak na marginesie, jakie to typowe dla komuszków. Najpierw sami wywalali z
              > pracy (bo nie ich a nie nasz to obcy ideowo) a teraz krzyczą jaka to
              > niesprawiedliwość, zawłaszczanie Państwa, i co najważniejsze w tym bełkocie
              > odwołują się do wątpliwych argumentów w zakresie tzw. fachowości (ale tylko
              > takiej, w którą wyposażeni są jej członkowie). Mam wrażenie, że ma rację ten

Teraz zmieniamy retorykę. Mówimy jasno i głośno:Jak dojdziemy do władzy wywalimy
              ze stanowisk wszystkich patałachów Polski solidarnej. Sondaże idą w górę, bo
              ludzie mają dość solidarnych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka