Gość: . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 12:57 Absztyfikant, chyba nawet Ty jesteś zniesmaczony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Mowcie.. 30.04.07, 13:03 Uczynili z niej swieta lewicy (anty)narodowej jak socjalisci narodowi w Niemczech Horsta VVessela? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ohydna SLDowska hucpa nad Nieboszczką Blidą. 30.04.07, 13:20 Zadziwiające jest to, że Blida ma katolicki pogrzeb. Czyżby nawet Kościół Kat. nie wierzył w samobójstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ohydna SLDowska hucpa nad Nieboszczką Blidą. 30.04.07, 13:23 kosciol katolicki, niczym partia komunistyczna, niezwykle elastycznie potrafi podejsc do swoich dogmatow, jezeli klamstwo, czyli cel, uswieca srodki.. Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Ohydna SLDowska hucpa nad Nieboszczką Blidą. 30.04.07, 13:36 Nie odwracaj!!! No widzisz tacy z Was lewicowcy - jak trwoga to do Boga. Ty też może kiedyś będziesz biskupa na Boże Ciało trzymał pod baldachimem, w końcu jak Jelcyn się nawrócił to może jakiś lokalny szczeciński łżekomuszek też Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ohydna SLDowska hucpa nad Nieboszczką Blidą. 30.04.07, 13:48 Niczego nie odwracam. O ile wiem samobójcom nie należy się katolicki pogrzeb. A tu padre prowadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Ohydna SLDowska hucpa nad Nieboszczką Blidą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 13:52 g..wno wiesz zatem, wymądrzasz się tylko po buracku i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ohydna SLDowska hucpa nad Nieboszczką Blidą. 30.04.07, 14:17 Wypowiedź typowego PiSowskiego bolszewika... szkoda klawiatury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Ohydna SLDowska hucpa nad Nieboszczką Blidą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 14:45 hehehe widzę, że słowo bolszewik przylgnęło mocno do ciebie... nie ma to jak mieć dobry rodowód :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Ohydna SLDowska hucpa nad Nieboszczką Blidą. 30.04.07, 13:53 Widzisz KK może udzielić dyspensy. A swoją drogą fajnie byś wyglądał pod baldachimem, pod pachą biblia ( nie pomyl tylko z krótkim kursem WKPb)nad głową aureola a w oczach gwiazdy ( oczywiście pięcioramienne) Bierz przykład z Malenkowa Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ohydna SLDowska hucpa nad Nieboszczką Blidą. 30.04.07, 14:17 Już z Rudolfa miałem brać. Zdecyduj się... Przecież się nie rozerwę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Ohydna SLDowska hucpa nad Nieboszczką Blidą. 30.04.07, 14:40 Taki z ciebie absolwent US, pewno politologii lub podobnego badziewia, ze nie wiesz nic o Malenkowie nie wspominając o Rudolfie. Ale w pierdlu będziesz miał dużo czasu na czytanie to nadrobisz zaległości Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ohydna SLDowska hucpa nad Nieboszczką Blidą. 30.04.07, 15:17 Szczęście, że ty wszytko o wszytkich wiesz. O mnie też...;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Ohydna SLDowska hucpa nad Nieboszczką Blidą. 30.04.07, 15:25 A tak strasznie ujadałeś na łamach forum nad śmiercią Blidy, że chyba sam uwierzyłeś w jej samobójczą śmierć ala Majakowski. Niestety nie będziesz komuszym Rejtanem z prostej przyczyny - komuniści nie mają ideologii jak mawiał Ian Smith - były premier no jakiego państwa absolwencie US? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ohydna SLDowska hucpa nad Nieboszczką Blidą. 30.04.07, 15:34 > A tak strasznie ujadałeś na łamach forum nad śmiercią Blidy, że chyba sam > uwierzyłeś w jej samobójczą śmierć ala Majakowski. *Żałosny jesteś:))) Ja od początku nie wierzę w samobójstwo. O czym wielokrotnie pisałem. Niestety nie będziesz komuszym Rejtanem z prostej przyczyny - komuniści nie maj > ą > ideologii jak mawiał Ian Smith - były premier no jakiego państwa absolwencie US > ? Masz bardzo ciekawe "autorytety". "Bambusy" też nie mają ideologii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch niewinni nie strzelaja sobie w leb IP: *.agro.ar.szczecin.pl 30.04.07, 13:25 wide tow Stalin-umarł niewinny,honorowo,naturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: niewinni nie strzelaja sobie w leb IP: *.chello.pl 30.04.07, 13:49 płytę Skrzeka wurzuciłem do śmieci. jakby tak granat wrzucic do tego kościoła to lewica z esbecją mogłaby się nie odtworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: niewinni nie strzelaja sobie w leb 30.04.07, 14:18 Lepiej tam twój mózg wrzucić. Czarana dziura jest niebezpieczniejsz od granatu... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: niewinni nie strzelaja sobie w leb 30.04.07, 14:25 jestes okropny xyz, nawet manipulujesz czyjąś śmiercią Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: niewinni nie strzelaja sobie w leb 30.04.07, 15:19 Rozumiem zatem, że rozrywanie przeciwników politycznych granatami, to wedle ciebie miód i czekolada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa towarzysz SLD diakon Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 14:47 A gdzie on się podział? Powinien właśnie on prowadzić ten pogrzeb. W tęczowych szatach. Śpiewać powinien chór Kampanii Przeciw Homofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: towarzysz SLD diakon Niemiec 30.04.07, 15:00 Dobre Pomocnikiem Niemca powinien być XYZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa czy to jest XYZ??? :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 15:14 www.joemonster.org/article/7254/azis-gwiazda-bulgarskiego-popu Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: towarzysz SLD diakon Niemiec 30.04.07, 15:21 A ja myślę, że Prezes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas teatr nad grobem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 14:56 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,4098816.html Przeciez to działanie SLD ja zabiło... juz nawet nie chodzi o mozliwosci korupcyjne, ale po wejsciu do pana Czarzastego, to SLD krzyczało, ze polityków szczególnie opozycji nalez traktowa kulturalnie! nalezy traktowac imnaczej... Potraktowano ja kulturalnie, pozwolono na toalete, moze nawet agentka ABW spojrzała w okno by dac jej troche intymnosci... Procedury wobec wszystkich powinny byc takie same, zapewniajace bezpieczenstwo policjantom i aresztowanemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxtoja Re: teatr nad grobem IP: *.chello.pl 30.04.07, 15:04 a teraz chcą odszkodowania i robią przedstawienie polityczne - MANIPULACJA tej kobiety śmiercia jest ohydna i nieetyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: teatr nad grobem 30.04.07, 15:24 MANIPULACJA tej > kobiety śmiercia jest ohydna i nieetyczna. Ale tylko w jednym kierunku xxtoja. Bo kiedy andreas manipuluje śmiercią tej kobiety w kierunku tobie miłym, to wtedy manipulacja już nie jest ohydna i nieetyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: teatr nad grobem 30.04.07, 15:27 Manipulacja każdą śmiercią jest ochydna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: teatr nad grobem IP: *.centertel.pl 30.04.07, 18:10 ja drogi XYZ jedynie na forum moge watpic w czyste intencje jej byłych towarzyszy, którzy ja odsuneli od frykasów partyjnych... zreszta sama mówiła, ze nie chce miec z polityka do czynienia... a czym innym jest manifestacja nad jej trumna! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: teatr nad grobem 30.04.07, 18:30 W takim razie, to pewnie UFOludki pisały, że była umoczona... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: teatr nad grobem 30.04.07, 18:45 ale odrózniasz pisanie na forum, od robienia manifestacji nad trumna... To sie ciesze... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: teatr nad grobem 30.04.07, 18:49 W dobie Internetu, ta różnica się zaciera:) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: teatr nad grobem 30.04.07, 19:12 no co TY... tu moge pisac, ze najprawdopodobniej wzieła... ale wybacz ja nie pójde i nie zrobie nad jej grobem ani manifestacji za, ani przeciw! No, mnie na tyle nie stac! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: teatr nad grobem 30.04.07, 19:20 Zważ różnicę. Tam nie poszli gadać, że ona wzięła. Poszli mówić, że zrobiono jej krzywdę. To różnica, którą nawet Ty musisz dostrzegać... Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: teatr nad grobem 30.04.07, 19:27 xyz-xyz napisał: > Zważ różnicę. Tam nie poszli gadać, że ona wzięła. Poszli mówić, że zrobiono > jej krzywdę. To różnica, którą nawet Ty musisz dostrzegać... ........................................................................... Przecież ta kupa gnoi nie jest w stanie zrozumieć,że zabił się człowiek. Nie wiadomo do końca jeszcze czy była winna.Wiadomo, że chorowała na raka, i miała być oskarżona.Nie wytrzymała ciśnienia, wystraszyła się,nie miała siły dalej walczyć- nie wiadomo.Zabiła się z desperacji, z odwagi, z zaszczucia-kto to wie. Targnęła się na własne życie, i tylko to coś znaczy. A kpiny z trupa czy inwektywy świadczą tylko o draństwie i gnojarstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: teatr nad grobem 01.05.07, 02:24 - Nie ma już z nami Basi, odeszła tragicznie i przedwcześnie. Nie musiała odchodzić. Wszyscy zastanawiamy się nad przyczynami tej tragedii - dlaczego utraciła wiarę w państwo, dlaczego przestała wierzyć w możliwość sprawiedliwego rozstrzygania spraw; dlaczego nie wierzyła, że ktoś inny może jej uwierzyć - mówił nad grobem lider SLD, Wojciech Olejniczak. ---------------- dostrzegasz tu manifestacje czy nie? "Wszyscy zastanawiamy się nad przyczynami tej tragedii - dlaczego utraciła wiarę w państwo, dlaczego przestała wierzyć w możliwość sprawiedliwego rozstrzygania spraw; dlaczego nie wierzyła, że ktoś inny może jej uwierzyć - mówił nad grobem lider SLD, Wojciech Olejniczak." A skad pan Olejniczak wie, że utraciła wiare w państwo i sprawiedliwość, skad wie, ze nie wierzyła, ze ktos jej uwierzy?? A moze bała sie o to, ze jak powie prawde, to spotkaja ja szykany, jak pana Oleksego, który juz zamierza wyjechac z kraju i to nie PiS go szykanuje! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: teatr nad grobem 01.05.07, 02:29 - Od blisko dwóch lat słyszymy, że coś jest nie tak w Rzeczypospolitej. Nie taka droga do naprawiania trudnych spraw - usłyszeliśmy kilka dni temu od Barbary. Usłyszeliśmy to w sposób tragiczny i bolesny - powiedział Olejniczak. Podkreślił, że SLD nie zgadza się na "traktowanie wszystkich jako podejrzanych" i "zmuszanie do udowadniania własnej niewinności". Zapowiedział, że jego partia zrobi wszystko, by wyjaśnić przyczyny i okoliczności śmierci Blidy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędnydlaregionu Postkomuniści. Ciszej nad tą trumną. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 15:16 Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Postkomuniści. Ciszej nad tą trumną. n/t 30.04.07, 15:27 Postkomuniści. Ciszej nad tą trumną. Tak Galotku. Ciszej. Żeby Zbyszkom włos z głowy nie spadł. Powiedz mi dlaczego PiS się tak broni przed komisją śledczą? Przecież gdyby mieli czyste sumienia w tej sprawie, to powołaliby komisję. Broniąc się przed nią dowodzą, że mataczą w tej sprawie. Ludzie uczciwi nie maja się czego bać. Tylko umoczeni bronią się przed powołaniem komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Postkomuniści. Ciszej nad tą trumną. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 15:29 >> Tylko umoczeni bronią się przed powołaniem komisji. A niewinni komuniści odbierają sobie życie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędnydlaregionu Śmierć nie jest straszna komunistom.For xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 15:38 Już dziąsła przeżarte szkorbutem, już nogi spuchnięte i martwe, już koniec, już płuca wyplute - lecz palą się oczy otwarte. Poranek KWIETNIOWY. Jak cicho. Jak dziwna się jasność otwiera. I tylko tak ciężko oddychać, i tylko tak trudno umierać. ----------------- Co prawda dzisiejszi komuniści uwielbiają oryginalne cygara, drogą whisky, mercedesy z firankami, ale ..... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Śmierć nie jest straszna komunistom.For xyz 30.04.07, 15:44 Ten wiersz dotyczy Waryńskiego. Orion ty jesteś znawcą wszechrzeczy. Wytłumacz zbędnemu, że Waryński maiał tyle wspólnego z komunizmem, co zbędny z obiektywizmem:))))))))))) A co do whyski... Twoje wcześniejsze wcielenie obiecało mi szklaneczkę dobrego trunku... Ale PiSdowaci potrafią wyłącznie obiecywać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Śmierć nie jest straszna komunistom.For xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 15:51 >> Waryński maiał tyle wspólnego z komunizmem, co zbędny z obiektywizmem:))))))))))) No i tyle samo, co dobra whisky z "whyski" XYZ-ta :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Śmierć nie jest straszna komunistom.For xyz 30.04.07, 15:55 Ja pijam piwo, więc wisi mi pisownia tego napoja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędnydlaregionu dzięki za docenienie mojego obiektywizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 15:51 >Waryński maiał tyle wspólnego z komunizmem, co zbędny z > obiektywizmem:))))))))))) Czy to nie Waryński założył w końcówce XIX wieku partię robotniczą pod nazwą Proletariat. Czy to nie Waryński stanął na jej czele ? Czy to nie Waryński posiadał formalne kontakty z rosyjskimi rewolucjonistami z "Narodnaja Wola". Założył także organ prasowy swojej partii pod nazwą "Proletariat". --------------- Wdzięczny jestem za uznanie mojego obiektywizmu. Nie dziwię się to prawda z tym obiektywizmem . Staram się jak mogę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: dzięki za docenienie mojego obiektywizmu 30.04.07, 16:07 > Czy to nie Waryński założył w końcówce XIX wieku partię robotniczą pod nazwą > Proletariat. Czy to nie Waryński stanął na jej czele ? Czy to nie Waryński > posiadał formalne kontakty z rosyjskimi rewolucjonistami z "Narodnaja Wola". > Założył także organ prasowy swojej partii pod nazwą "Proletariat". Z Tobą jak z tym kawałem: Zadają facetowi pytanie: - z czym się panu kojarzy kolor biały? Facet odpowiada z sexem. -Dlaczego? Bo mi się wszystko z sexem kojarzy:)))))))))))) Waryński był SOCJALISTĄ. SO-CJA-LI-STĄ. S-O-C-J-A-L-I-S-T-Ą. pl.wikipedia.org/wiki/Ludwik_Wary%C5%84ski Więc się nie cisze:))) ---- "Zawsze myślałem, że bliźniaki są rozsądniejsze. Tymczasem próba rozwiązania problemów Polski za pomocą zaostrzenia kodeksu karnego to, niestety, gry i zabawy małego Jasia: dajcie mi dużą pałkę, a wszystkich poustawiam." Stanisław Lem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZBędnydlaregionu Re: dzięki za docenienie mojego obiektywizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 16:16 XYZ nie błażń się juz zupełnie. Poczytaj i nie kieruj się nazwami gdyż w pewnych okresach pojęcie komunizm jeszcze nie istniało a istniało pojęcie socjalizm. Zwłaszcza chrakterystykę wydawanego pisma Proletaryjat oraz współpracę tegoż Pana komunisty z rosyjskimi komunistami. Socjalizm to jest panie xyz w Szwecji :-) to o czym piszesz to ta sama idea z różnymi odmianami a o odmiany : socjalizm , komunizm , trockizm itd nie ma sensu bić piany. Dzięki za uznanie mojego obiektywizmu Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: dzięki za docenienie mojego obiektywizmu 30.04.07, 16:24 Chłopie nie kompromituj się. Waryński był socjalistą. Rosyjska partia, z którą Waryński współpracował nie miała nic wspólnego z komunizmem, jak i on sam. Bzdury wypisujesz. Niestety niesposób polemizować za pomocą argumentów z kimś, kto posługuje sie wyłącznie własnymi przekonaniami. Możesz nazywać Waryńskiego nawet marsjaninem, ale to faktów nie zmieni. To tyle w kwestii Twojego obiektywizmu. Bodałem Tobie fakty, a Ty mi bzdury wypisujesz:))) --- "Zawsze myślałem, że bliźniaki są rozsądniejsze. Tymczasem próba rozwiązania problemów Polski za pomocą zaostrzenia kodeksu karnego to, niestety, gry i zabawy małego Jasia: dajcie mi dużą pałkę, a wszystkich poustawiam." Stanisław Lem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędnydlaregionu Re: dzięki za docenienie mojego obiektywizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 16:33 Jak jest więc różnica pomiędzy socjalizmem Waryńskiego a komunizmem ... no właśnie...wybierz kogo chcesz aby Polak z tego okresu. ------------- a tak o (socjaliście/komuniście) Waryńskim pisał Feliks Kon : O Waryńskim Feliks Kon: 'Wystąpił on wtedy przed nami w zupełnie innej roli — natchnionego wodza, za którym gotowiśmy byli, my, żołnierze rewolucji, rzucić się do walki. Waryński stawał się wówczas dyktatorem, sam sobie z tego nie zdając sprawy. Jeden z proletariatczyków powiedział do mnie pewnego razu: „Gdyby on kazał pójść za sobą teraz na barykady, poszedłbym bez wahania". ------ Rzeczywiście typowy socjalista :-) Takich "socjalistów" Polska Prtia Socjalistyczna w okresie międzywojennym wyrzucała z pochodów jako prowokatorów i sowieckich bezbozników-oszołomów Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: dzięki za docenienie mojego obiektywizmu 30.04.07, 16:40 Niesamowity dualizm moralny Galocie. Każdego kto walczył z "Ruskimi" Kaczory teraz całują w tyłek. Waryńskiego, który na barykady chciał iść przeciwko caratowi, czyli "Ruskim", zdjęli z pomnika. Dlaczego? Bo go PRL na 100-złotówce umieścił. Pytasz o różnicę pomiędzy socjalizmem Waryńskiego, a komunizmem. Właśnie. Odpwoedz najpierw sobie czym jest komunizm. Potem pogadamy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: dzięki za docenienie mojego obiektywizmu 30.04.07, 16:42 Odpowiadam. W komuniźmie wszystkie żony będą wspólne - twoja też Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: dzięki za docenienie mojego obiektywizmu 30.04.07, 16:49 Ciekwe rozumienie tej ideologii. Jeśli nawet żony będą wspólne, co jest oczywistą bzdurą, i moja też, to korzystać będą z niej mogli tylko ci, których ona będzie chciała. Więc ty obejdziesz się smakiem. Ona nie lubi prawicowych oszołomów. Ciekawe jednak co z twoją żoną? Może ja skorzystam? Żony prawicowców lecą na nas komuszków:)) Jesteśmy zabawniejsi i mniej eogistyczni w łóżku;) Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: dzięki za docenienie mojego obiektywizmu 30.04.07, 16:52 Muszę Cię rozczarować - mam męża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: dzięki za docenienie mojego obiektywizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 17:16 >Waryńskiego, który na barykady chciał iść przeciwko >caratowi, czyli "Ruskim", zdjęli z pomnika. Przeciwko caratowi .... właśnie ....przeciwko caratowi jak rewolucjoniści i komuniści. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: dzięki za docenienie mojego obiektywizmu 30.04.07, 18:32 > Przeciwko caratowi .... właśnie ....przeciwko caratowi jak rewolucjoniści i > komuniści. Piłsudski to komunista... no tak... Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Śmierć nie jest straszna komunistom.For xyz 30.04.07, 15:56 Deszcz pada, wiatr śwista Idzie się zabić komunista Jakie to byłoby piękne!!!!!!!! Dziękuję za poważanie Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Śmierć nie jest straszna komunistom.For xyz 30.04.07, 16:09 > Deszcz pada, wiatr śwista > Idzie się zabić komunista > Jakie to byłoby piękne!!!!!!!! Typowo bolszewickie myślenie... Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Śmierć nie jest straszna komunistom.For xyz 30.04.07, 16:15 Jestem szczery w stosunku do pseudokomunistów takich jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Śmierć nie jest straszna komunistom.For xyz 30.04.07, 16:28 Ja zaś jestem szczery w stosunku do pisowskich bolszewików takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Śmierć nie jest straszna komunistom.For xyz 30.04.07, 16:36 Nie naśladuj innych - to tak samo jak powoływanie się SLD na 21 postulatów Solidarności. Widzę,że dziś jesteś trochę dłużej. Ale to zrozumiałe - na jutro trzeba przygotować parę flag i postulatów. Do zobaczenia na pochodzie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Śmierć nie jest straszna komunistom.For xyz 30.04.07, 16:44 Na pochodzie będę. Spox. A na forum poklikam nieco dłużej;) A co do 21 postulatów, to nie widzę problemu. Napieraslki pokazał prawicowym bufonom, że mają te postulaty głęboko w du.pie. Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Śmierć nie jest straszna komunistom.For xyz 30.04.07, 16:50 Weź sobie zamiast transparentu rolkę papieru toaletowego z napisem :"Mamy jeszcze kupę do zrobienia" Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Śmierć nie jest straszna komunistom.For xyz 30.04.07, 16:58 To dla PiSu bardziej. Masz dowód: bi.gazeta.pl/im/0/3764/m3764490.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SromotnikBezwstydn Ciszej nad tą trumną!!! Ona, już nie przed sądem.. IP: 83.168.124.* 30.04.07, 15:56 Już nie stanie przed sądem kapturowym IV NIENAWISTNEJ! --- Nie bedzie Rydzyk pluł nam w twarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lock Re: Ciszej nad tą trumną!!! Ona, już nie przed są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 15:57 Sądy są takie same i niezawisłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Ciszej nad tą trumną!!! Ona, już nie przed są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 16:06 Najbardziej niezawisłe były w stanie wojennym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ciszej nad tą trumną!!! Ona, już nie przed są 30.04.07, 16:17 > Najbardziej niezawisłe były w stanie wojennym :))) Racja!!! Taki sędzia Kryże. Obecnie wiceminister sprawiedliwości w rządzie PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Ciszej nad tą trumną!!! Ona, już nie przed są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 16:25 A gdzie reszta? Na dobrych posadkach :) Na szczęście w IPN są ich dokładne listy. Listy wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ciszej nad tą trumną!!! Ona, już nie przed są 30.04.07, 16:53 Lista wstydu? Miodek, Herbert, Kuroń, Piwowski... możesz mnie na tą listę wstydu wpisać:))) Na tych listach nie ma takich opozycjonistów jak Kaczyńscy, co za PRLu bronili doktoraty nie znając żadnego języka obcego. Nawet SBecja miała tych herosów w dupie... tacy herosi:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Ciszej nad tą trumną!!! Ona, już nie przed są 30.04.07, 16:56 Ciebie się tylko wpisze na listę skazanych - pośmiertnie zrechabilitowanych Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ciszej nad tą trumną!!! Ona, już nie przed są 30.04.07, 18:35 Tak długo nie będę czekał. Za 5 lat o kaczystach słuch zaginie... wcześniej zrechabilitują...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Ciszej nad tą trumną!!! Ona, już nie przed są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 18:38 Tak tak a dolar będzie po 5 złotych :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SromotnikBezwstydn Orion 7 ! Masz "doktorat"z reHHHabilitacji??? IP: 83.168.124.* 30.04.07, 18:48 Pewnie "edukację"pobierałeś razem z doktorantami -bliżniakami jednojajecznymi? Polecam słownik ortograficzny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Ciszej nad tą trumną!!! Ona, już nie przed są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 17:07 Z emocji zniknęło gdzieś ci czytanie ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ciszej nad tą trumną!!! Ona, już nie przed są 30.04.07, 18:36 Siła twych "argumentów" zwala mnie z nóg... ze śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Ciszej nad tą trumną!!! Ona, już nie przed są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 18:39 xyz-xyz napisał: > Siła twych "argumentów" zwala mnie z nóg... ze śmiechu... To niedobrze xyz. Śmiech bez powodu to objaw bliskiego obłędu. Zapytaj Pobochy. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ciszej nad tą trumną!!! Ona, już nie przed są 30.04.07, 18:46 Pobocha to domena felixy_edmundownej:)))) Śmiech to zdrowie Galotku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Ciszej nad tą trumną!!! Ona, już nie przed są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 19:43 Blida jakaś smutna była przed śmiercią, niby zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Ciszej nad tą trumną!!! Ona, już nie przed są 30.04.07, 19:45 Gość portalu: brzytwa napisał(a): > Blida jakaś smutna była przed śmiercią, niby zdrowa. ........................................................................ Rak jest rak.Nawet po kuracji jest sie niby zdrowym.Ale niby zdrowy i zdrowy to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.B. Ohydna bo SLDowska? A Wojtyłłowa hucpa? IP: 83.168.124.* 30.04.07, 16:01 "W pogrzebie Barbary Blidy uczestniczyło około dwa tysiące ludzi. Tragicznie zmarłą w środę byłą posłankę SLD pożegnali między innymi byli premierzy Leszek Miller, Jerzy Szmajdziński, Józef Oleksy i Waldemar Pawlak, a także obecni liderzy lewicy. - W imieniu Polski pragnę Basi podziękować. Żegnamy Barbarę, znaną, cenioną, poważaną i bardzo lubianą - wyliczał zalety byłej minister Wojciech Olejniczak, lider SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski co ty na to XYZ-? 30.04.07, 16:27 "W 2005 r. nie dostała się do Senatu. Zdobyła jednak aż 90 tys. głosów, najwięcej ze wszystkich kandydatów SLD w tamtych wyborach w Polsce. Znajomi komentują: - Olejniczak i jego koledzy uznali, że Blidowa jest ze starej ekipy, trzeba ją wyrugować. I tak zrobili. W poczuciu zdrady przyjaciółki i kolegów z SLD wycofała się z działalności publicznej. Przez ostatnie lata była dyrektorem spółki deweloperskiej należącej do J.W. Construction. Jedna ze śląskich parlamentarzystek: - Zauważyłam, że zaczęła się odsuwać od towarzystwa, nawet unikać ludzi. Przestała przychodzić na przyjęcia." serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,4098816.html Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski albo to.......... 30.04.07, 16:29 Ostatnim dziennikarzem, z którym rozmawiała, był Maciej Wąsowicz z "Dziennika Zachodniego". Nie od razu przekonał ją do wywiadu. Powiedziała, że wolałaby, żeby o niej wszyscy zapomnieli. - Funkcje są ulotne. Mam na imię Barbara - odpowiedziała na pytanie, jak się do niej zwracać. I dodała: - Nie chcę być kojarzona z polityką. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: co ty na to XYZ-? 30.04.07, 16:35 Ja na to: nic. Wielu kandydujących nie uzyskało mandatu. Czym innym jednak zmiany personalne, a czym innym śmierć. Kiedy Oleksy umrze, wszyscy zpomną o "biesiadzie u Gudzowatego" i pójda na pogrzeb. Nic nadzwyczajnego. Jednakowoż za śmierć tej kobiety odpowiada PiS i tylko PiS. Matactwa władzy przy tej sprawie są aż naddto widoczne. 36 % ankietowanych nie wierzy w wyjasnienia PiSowskiej władzy. I co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski Re: co ty na to XYZ-? 30.04.07, 16:37 sugerujesz morderstwo polityczne? Czy w trakcie samobójstwa był obecny jakiś pisowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędnydlaregionu Re: co ty na to XYZ-? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 16:39 Nie karm trolla ! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Megatroll Zbędny/wraz z całą resztą dodatków/ 30.04.07, 18:46 To przecież dawny galoty, po...b i ONR-owiec.Megaloman i szuja.Kłamca i szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Megatroll Zbędny/wraz z całą resztą dodatków/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 18:58 Czy nie za dużo uprzejmości ? Im bardzie tacy jak Ty się wściekają tym bliżej normalna i suwerenna Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Megatroll Zbędny/wraz z całą resztą dodatków/ 30.04.07, 19:05 Ten patos rozbawił mnie do łez:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Megatroll Zbędny/wraz z całą resztą dodatków/ 30.04.07, 19:15 Gość portalu: Zbędny napisał(a): > Czy nie za dużo uprzejmości ? > Im bardzie tacy jak Ty się wściekają tym bliżej normalna i suwerenna Polska. .............................................................................. Ty dyslektyk jesteś z tą ortografią, patosem , etosem i k..em. Choć w tym ostatnim przypadku........? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Megatroll Zbędny/wraz z całą resztą dodatków/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 19:27 Denerwuj się, denerwuj. Jesteś dla mnie jak latający praszczur (preskowronek) zwiastujący znak wschodzącego słońca lub aby się trzymać praporównań, to symbolizujący koniec epoki lodowcowej. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: co ty na to XYZ-? 30.04.07, 18:40 Nie. Sugeruję głupotę wykonawców i ich nadzorców. A głupota ociera się o zbrodnię. Tak to jest kiedy się zamienia profesjonalistów miernotami byle wiernymi Kaczorom. To o wykonawcach. A nadzorcy chcieli szopke w stylu Doktora G. zrobić z kouchem. Z Ostrowską się nie udało, to Blidę szarpnęli. Mamy co mamy. Z wyłącznej winy PiSowców. Na prawdę nie jest Tobie wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lock Re: co ty na to XYZ-? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 16:38 Jak widać w ten stan psychiczny wprowadzili ja ko kol z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: co ty na to XYZ-? IP: *.chello.pl 30.04.07, 17:18 Jak Hanysy wyjdą protestować na ulicę o podwyżki i przywileje pracownicze to powinno się ich pogonic na cmentarz do ich Basi złodziejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: co ty na to XYZ-? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 17:23 Zostaw w spokoju nieboszczkę. Cała komuna wraz z AWSem kradła i grabiła w tych kopalniach i holdingach. Zwróć uwagę na sympatie jaką się obdarzali panowie Piechota i Steinhof ze Ślunska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: co ty na to XYZ-? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 17:47 wszystkie te wasze pożal sie Boże wypowiedzi są Waszą wizytówką a raczej szyldem :"Tutaj polskie piekło, nienawidzimy się wszyscy ze wszystkimi, ogródżcie nasz kraj drutem, a sami się powyrżynamy ponieważ wszyscy wszystkich będą rozliczać.Zaczniemy od naszych dziadków, potem będą rodzice a na końcu cała reszta - jak leci :(((" Ohyda. psiakrew - dumni honorowi katoliccy Polacy - przestańcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: co ty na to XYZ-? IP: *.chello.pl 30.04.07, 17:51 Jest hossa na węgiel w Polsce a kopalnie są niebotycznie zadłużone, ja ze swoich podatków musze spłacać te zadłużenia , dopłacać do górniczych emerytur płacić zawyżone rachunki za energie cieplna i może jeszcze zapłace za ewentualne odszkodowanie dla Blidy.. To my wszyscy płacimy za wystawne życie państwa Blidów w ich pałacach na Śląsku i za wakacje małej Kwaśniewskiej w stadninie Kmiecikowej. To z ich powodu zginęło 20 górników , dlatego zaczęto cokolwiek sprawdzać w tej SLdowskiej Hydrze. Tą rurę kmiecikową zapuszkowali jeszcze koledzy z SLD 2 lata temu jako element walki między Kwachem i Millerem. Mafia Corleone przyszła na pogrzeb swojej ofiary. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: co ty na to XYZ-? 30.04.07, 18:43 Mafia Kaczorleone śledztwo prowadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: co ty na to XYZ-? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 18:45 Jakiś czas temu w mojej rodzinie bylo samobójstwo i nie było mowy by ksiądz pochował ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: co ty na to XYZ-? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 18:49 Słuszne spostrzeżenie. Były czasy, że samobujcy nie byli chowani na cmentarzu tylko na zewnątrz cmentarza pod murem. Kilka lat temu faktycznie byłem na pogrzebie gdzie księdza z KK odmówił pochówku z tego właśnie powodu Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: co ty na to XYZ-? 30.04.07, 18:53 Zdaje się, że wcześniej zwróciłem na to uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: co ty na to XYZ-? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 18:56 Nie zauważyłe. Przepraszam ale zdarza mi się, że uronię czasami jakąś jedną czy dwie Twoje wypowiedzi :-)) Przepraszam też wszytskich za strasznego ...ortografa :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mka Re: co ty na to XYZ-? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 18:58 Co się dziwisz przecie ona z wyższej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
klara996 Re: co ty na to XYZ-? 30.04.07, 19:00 Gość portalu: mka napisał(a): > Co się dziwisz przecie ona z wyższej półki. ... i z poparciem z sld Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: co ty na to XYZ-? 30.04.07, 19:03 Mozna to odczytywac jako wyraz niewiary KK w samobojstwo w tym przypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
klara996 Re: co ty na to XYZ-? 30.04.07, 19:09 jak ja się nie mylę w tej materii w kościele się zmieniło. jest Miłosierdzie Boskie przecież dla wszystkich i nie chowaja samobójców za płotem. Po śmierci można odkupić grzechy w Duchu Świętym i to wszyscy kto wierzy i może tez kto nie wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: co ty na to XYZ-? 30.04.07, 19:12 Jednak w kwestii samobójców zmian nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
klara996 Re: co ty na to XYZ-? 30.04.07, 19:14 chwila, a chociażby pomietasz jak kiedyś samobójcy byli chowani, a teraz nie, dlatego jest zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: co ty na to XYZ-? 30.04.07, 19:22 Ta zmiana wynika z tego, że cmentarze są komunalne. Odpowiedz Link Zgłoś
klara996 Re: co ty na to XYZ-? 30.04.07, 19:26 nie xyzecie nie wszedzie w małych miasteczkach i wsiach są kościelne akurat na tych terenach co je znam. Odpowiedz Link Zgłoś