kakq 17.05.07, 10:59 tylko wziaśc takiego i... pod ściane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominkadg Re: Pijany sadysta tłukł kotem o ścianę 17.05.07, 11:10 :( szkoda gadać dobrze, że zwierzak przeżył a gościu powinien za to nieźle beknąć Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Pijany sadysta tłukł kotem o ścianę 17.05.07, 11:14 Dzisiaj kotem, jutro dzieckiem. Sąsiedzi powinni go zliczować. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Pijany sadysta tłukł kotem o ścianę 17.05.07, 12:44 exman napisał: > Dzisiaj kotem, jutro dzieckiem. Sąsiedzi powinni go zliczować. ......................... masz w tym zupełną rację , "ludzie ' ,którzy dopuszczaja sie bestialstwa wobec zwierzą ,a choćby akceptuja ,akceptuja również przemoc wobecx słabszych , tak s......n skopie matke staruszkę ,pobije żonę ,dzieci , takich powinno sie eliminowac ze społeczenstwa na długie lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Bzdura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:51 Masa ludzi nienawidzi kotów i mogę się założyć że sporo tłuczków gościa by pochwaliło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotolubna Re: Pijany sadysta tłukł kotem o ścianę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:25 Mam nadzieję, że sąd zadziała szybko. Ciekawe czy w tak oczywistej sprawie, gdzie nie trzeba prowadzić jakiegoś skomplikowanego śledztwa ten zwyrodnialec będzie sądzony przed sądem 24godzinnym. Mam nadzieję, że zostanie skazany na karę więzienia, a nie jakąś śmieszną grzywnę, np 50 czy 100zł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annskr Pijany sadysta tłukł kotem o ścianę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:37 Mam nadzieję, że nie zostanie to uznane za czyn o małej szkodliwości społecznej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki z ameryki Re: Pijany sadysta tłukł kotem o ścianę IP: *.chello.pl 17.05.07, 11:46 26 letni trzeźwy mężczyzna wolontariusz z organizacji pozasamorządowej jako opiekun w Domu Diecka wsadzał do odbytu i ust swojego członka małym chłopcom w wieku 6i9 lat, czynności te fotografował i rozsyłał w internecie. Widze ,że los biednego kotka zrobił na was bardziej przerażajace wrażenie niz traumatyczny los małych dzieci., wszyscy nabrali wodę , za to komentuje to cała Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bechet Re: Pijany sadysta tłukł kotem o ścianę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:49 Przepraszam, ale co ma piernik do wiatraka? Fakt, że pedofilia jest przestępstwem sprawia, że nie powinniśmy się przejmować innymi przestępstwami? Nie bardzo rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Pijany sadysta tłukł kotem o ścianę IP: 217.153.4.* 17.05.07, 11:51 na pewno nie bardziej, moze te straszne wiadomosciu nie dortarły jeszcze do wszystkich lub sa zbyt przerażające by zakładać o nich wątek na forum. Ciężko o tym czytać, ogladać w TV jak i pisać. mnie to bulwersuje ale tak bardzo ze nie potrafię napisac na forum nic adekwatnego do sytuacji... moze to o to chodzi? A jadąc wyzwolenia można zauważyć na reklamie na przystanku tramwajowym dorysowanego penisa na buzi małego dziecka na reklamie.... to też szok, musiał to narysować podobny zwyrodnialec.... brudne myśli to i rysunki.... masakra Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Pijany sadysta tłukł kotem o ścianę 17.05.07, 11:56 przepraszam prosze załozyc odrebny watek na temat tego zwyrodnialca my tutaj rozmawiamy o sadyscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Pijany sadysta tłukł kotem o ścianę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:58 A co ma do tego zboczeniec? W tym wątku piszemy o kocie. Trudno pojąć? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Pijany sadysta tłukł kotem o ścianę 17.05.07, 11:56 Ty miki nie cwaniacz tu, tylko trzeba było otworzyć osobny wątek, jak Cię to tak szczególnie ubodło. Czym się chciałeś wykazać, obojętnością wobec zwierząt czy tolerancją dla takich debili jak ten sadysta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Kiedyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:08 tako samo waliłem myszą wygrzebaną zza piekarnika i podobnie rybą wyciągniętą z wody. Czy powinienem się zgłosić na komendę czy do psychiatry? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xia Re: Kiedyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:14 Do psychiatry, z powou stanu ogólnego, nie tylko tego co zrobiłeś kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Kiedyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:18 Dodam tylko, że mysz zabiłem będąc w stanie trzeźwości absolutnej. Rybę to co innego. Byłem po piwie. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Kiedyś 17.05.07, 12:57 Fugazi jak mój pies się nudzi to nie klapie niepotrzebnie jezorem tylko jaja sobie liże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Kiedyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:59 Jak mój się nudzi to śpi... Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Kiedyś 17.05.07, 12:18 Idąc twoim tropem, fugazi (nosz ciągle slyszę Fisha!) wszyscy powinnismy udać się tam, bo codziennie chcący i niechcący zabijamy w pełni świadomie, na trzeźwo i po pijaku, mnóstwo żywego inwentarza, ze szczególnym uzwględnieiem, bakterii lub komarów. Jesteś pewnien, że prawidłowo określiłeś swój problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Kiedyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:28 > Idąc twoim tropem, fugazi (nosz ciągle slyszę Fisha!) wszyscy powinnismy udać > się tam, bo codziennie chcący i niechcący zabijamy w pełni świadomie, na > trzeźwo i po pijaku, mnóstwo żywego inwentarza, ze szczególnym uzwględnieiem, > bakterii lub komarów. Jesteś pewnien, że prawidłowo określiłeś swój problem ? Od dawna próbuję wbić Wam do głów, że zwierzę to bardziej przedmiot niż człowiek. I jako ten przedmiot posiada ludzkiego lub instytucjonalnego właściciela który winien dbać o jego bezpieczeństwo a więc i życie ale także o szczepienia, żarcie czy swięty spokój. Kot bezpański, mysz, pies i komar jak sama nazwa "bezpański" wskazuje że ten nie posiada właściciela. Co innego zwierzę leśne, żyjące dziko. Ich właścicielem jest skarb państwa i on to reguluje sprawy związane z zabijaniem swoich przedmiotów, swojego bogactwa naturalnego. Nadawanie praw zwierzętom trąci brakiem logiki jak sam zauważyłeś bo pijak szczającego kota zabić nie może a Fugazi hałasującą już mysz i owszem o rybach z wody nie wspominając. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Kiedyś 17.05.07, 12:43 Fugazi, bez obrazy ale tego, co napisałeś nawet żal komentować...ubermensch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Kiedyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:55 Wspomnij o ubojniach i żeźniach kiedy odbije ci się po steku czy źeberkach hipokryto. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Kiedyś 17.05.07, 12:53 Gość portalu: Fugazi napisał(a): > tako samo waliłem myszą wygrzebaną zza piekarnika i podobnie rybą wyciągniętą z wody. > Czy powinienem się zgłosić na komendę czy do psychiatry? > > Pozdrawiam > Fugazi ........................... z całą pewnością do psychiatry ,bo masz ewidentne zaburzenia uczuciowości wyższej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Kiedyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:58 Wiem już Beciu, że byś mnie odizolowała od swoich dzieci bo czytałem co wyżej. No cóż, jadam mięso i nie ukrywam swojego doń stosunku. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Kiedyś 17.05.07, 13:07 a co ma jadanie mięsa do bestialskiego znęcania się nad zwierzętami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Kiedyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:15 Byś pasztetu nie jadła, to by ubojnie padły. Widziałaś jak się zarzyna króliki? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Kiedyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:20 > nie jadam wyrobów ze zwierząt udomowionch No to możesz jeździć po mnie jak po burej suce. I każdy inny, który nie jada pasztetu z królika, jagnięciny, cielęciny i surowego mięsa ma moje błogosławieństwo. Niech wytykają mi brak wrażliwości. Kurczaki, ryby i świnie odpuszczam bo to nawet nie zwierzęta tylko chodząca padlina. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Kiedyś 17.05.07, 13:32 nie kazdy kto jada mięso ,tak jak Ty rzuca o ściane myszkami i toleruje znęcanie sie nad zwierzetami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Kiedyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:47 > nie kazdy kto jada mięso ,tak jak Ty rzuca o ściane myszkami i toleruje > znęcanie sie nad zwierzetami Oczywistym jest, że jak zjadają to tolerują. Z wyłączeniem schizofreników - ci zjadają a potem pomstują z jak ciężkim sercem przyszło im przełykanie ukatrupionego królika. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Kiedyś 17.05.07, 13:49 z twojego rozróżnie na na pańskie i bezpańskie zwierzeta domniemywam ,ze o własnego psa ewentualnie dbasz ,a jakby ktos bezpanskiego katował przeszedłebys obojętnie czy może dołączył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Kiedyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:59 > z twojego rozróżnie na na pańskie i bezpańskie zwierzeta domniemywam ,ze o > własnego psa ewentualnie dbasz ,a jakby ktos bezpanskiego katował przeszedłebys obojętnie czy może dołączył? Wpierw spytałbym się o tytuł własności. Następnie bym się zastanowił nad przyczyną i okolicznościami. Przykład: Bezpański pies wcześniej odgryzł nogę becinego dziecka – bez kozery bym się przyłączył. Po trzecie, poszukałbym wespół z właścicielem alternatywy. Zabicie zwierzęcia może się zdarzyć ale nie musi. Wykluczając oczywiście przypadki uzasadnionego zabijania. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Pijany sadysta tłukł kotem o ścianę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:33 Idiota z tego faceta!!Szkoda tylko biednego Kotka!A ten ham niech gnije w więzieniu!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Pijany sadysta tłukł kotem o ścianę 17.05.07, 13:51 to nie człowiek a bydle swołocz i tyle ,dlatego wole zwierzęta a dla takiego gnoja gdyby zdychał na ulicy wcale bym nie miał wspólczucia ,a wogóle to nie moge czytać takich watków bo mi serce peka ,niedawno musiałem uspic wiernego przyjaciela płakałem potem całą noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwak Pijany sadysta tłukł kotem o ścianę IP: *.zchpolice.com 17.05.07, 14:25 a może myślał, że to kaczka? Odpowiedz Link Zgłoś