Dodaj do ulubionych

Wiceprezydent Chochulski odchodzi

IP: *.sysnet.pl 21.05.07, 15:30
czy reszta pisowców z nadania też odejdzie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.sysnet.pl 21.05.07, 15:30
      kto po nim posprząta ?
      • Gość: rozczarowany Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.sysnet.pl 21.05.07, 15:34
        "W ten sposób nieformalny pakt z prezydentem Piotrem Krzystkiem, który
        zawarliśmy zanim jeszcze wstąpił do PO, przestał funkcjonować."

jednak Krzystek zawarł pakt z PiS
        • Gość: oko oj, sysnet sysnet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:49
          oj sysnet, sysnet,,, daj spokój z tymi atakami na PiS. kojarzysz mi się z
          pajacykiem w krótkich majteczkach co jak pchła na grzebieniu podskakuje. I tyle
          tego twojego ;)))
          • Gość: zed śmieszne IP: 213.233.153.* 21.05.07, 17:05
            co za bzdura, wyciagaja swojego czlowieka ze stanowiska i po co? po to by
            zamieszac w urzedzie? oslabic miasto? zrobic komus na zlosc? teraz nowy
            wiceprezydent przed waznym wydarzeniem bedzie musial sie wdrazac w temat kilka
            miesiecy. i co to da? satysfakcje dla PiS z tego jak sie zabawiaja miastem?
            Jednoczesnie pozbawiaja sie roli w ksztaltowaniu polityki miasta.

NIE JESTESCIE POWAZNYMI POLITYKAMI! MIASTO TO NIE ZABAWKA!
        • Gość: andreas dla mnie szok, nasza naszość górą IP: *.centertel.pl 21.05.07, 16:17
          to taka zabawa w partyjniactwo...

jezeli pan Chochulski został wybrany z nadania PiS,
          czemu wszyscy zaprzeczali, to wycofanie go jest naturalna konsekwencja
          gierek partjniaków w partyjniactwie...

natomiast jezeli uznano go za mogacego pomóc zarządowi,
          a co za tym idzie za człowieka mogacego działac na korzyśc Szczecina,
          to nakazanie mu rezygnacje, jest partjniactwem najwyzszych lotów!
          Działanie na szkode miasta - sukcesem PiS,
          kazda porazka PO, zarzadu, to sukces PiS?

Mam nadzieje, ze PiS nieformalnie nie nakazał
          członkom by nie sprzatali kup po swoich pieskach... ;))

To jest działanie na niekorzyśc Szczecina!
          Po to tylko by nasi nie robili nic co bedzie dobre dla tego miasta,
          bo mogłoby przynieśc PO sukces...

Czy zdaniem PiS opozycja powinna wycofac swoich z kadry sportowej,
          bo moze przysporzyc krajowi sukcesów, a to niedobrze?

Partie powinny byc zakazane,
          bo działaja na szkode miasta czy kraju!
          • andreas.007 Re: dla mnie szok, nasza naszość górą 21.05.07, 16:39
            czy pani MJW bedzie teraz odmawiała gry w golfa z członkami PO
            albo nie bedzie realizowała zleceń członków PO na okna...? ;))
            A moze montowała fuszerke,
            a na polu utrudniała miłe spedzenie czasu członkom PO.... ;))
            • Gość: koleś andreas bez sensu i logiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 19:01
              a pani Jacyna-Witt gra z działączami w golfa za prywatne czy publiczne
              pieniądze? Czy okna są zamawiane przez prywatne czy publiczne osoby? bo jak
              prywatne, to co ci do tego?
              • andreas.007 Re: andreas bez sensu i logiki 21.05.07, 19:51
                koles, a pan Chochulski pracował publicznie czy prywatnie...
                pieniadze zdawał do kasy PiSu...?

Jak nie, to co PiSowi do tego gdzie pracuja jego członkowie,
                by wydawac polecenia zeby rezygnowali z pracy dla dobra miasta...

To jest bzdura ingeruja w prywatne sprawy członków,
                nakazuja rezygnacje - zakładam, ze nie było nieformalnej umowy
                i ze pan Chochulski nie dostał pracy,
                bo byl członkiem PiS i z jej protekcji!

Chyba nie wejdą do mieszkan i nie beda ustawiać mebli członkom...?

Tak jak pani MJW pracuje prywatnie,
                tak prywatnie pracuje pan Chochulski - oboje pracowali dla dobra Szczecina!
                Bo moim zdaniem nawet sprzataczka ulic i prezydent
                pracuja prywatnie, ale dla dobra miasta!
                • andreas.007 takie piekło 21.05.07, 21:17
                  a czy PiS nakaze takze zrezygnowanie z pracy innym urzednikom...
                  bo przeciez tez swoja dobra pracą dla miasta
                  mogą przyczynic sie do sukcesu PO,
                  nadto musza wykonywac polecenia zwierzchników, bywa z PO...

Chyba, że nieformalnie maja sabotowac prace urzedu?
                  ;))

To własnie nas w tym kotle w piekle trzyma na dnie,
                  sami sie sciagamy nawzajem nie damy nikomu wyjść...
                  ma byc źle, byle nasze na wierzchu!
                  • Gość: kontakt Re: takie piekło IP: *.sysnet.pl 21.05.07, 21:21
                    andreas.007 napisał:

> a czy PiS nakaze takze zrezygnowanie z pracy innym urzednikom...
                    > bo przeciez tez swoja dobra pracą dla miasta
                    > mogą przyczynic sie do sukcesu PO,
                    > nadto musza wykonywac polecenia zwierzchników, bywa z PO...

to może warto przyjrzeć się pracy tych urzędników
          • Gość: ? Re: dla mnie szok, nasza naszość górą IP: *.sysnet.pl 21.05.07, 17:05
            Gość portalu: andreas napisał(a):

> to taka zabawa w partyjniactwo...
            >
            > jezeli pan Chochulski został wybrany z nadania PiS,
            > czemu wszyscy zaprzeczali, to wycofanie go jest naturalna konsekwencja
            > gierek partjniaków w partyjniactwie...

spodziewałeś się czegoś innego ?
            • andreas.007 naszym kosztem te gierki 21.05.07, 17:12
              ja z reguły nie kłamie,
              takze samo raczej ufam ludziom - do pierwszej wpadki!
              Ja jak saper, oszukac mnie mozna RAZ!

Jeszcze pamietam słowa, ze wybiera sie ludzi bez wskazan partyjnych,
              a raczej ze wzgledu na kompetencje (nie uzyje fachowców)...
              Chciałem w to wierzyc!
              Chce w to wierzyc!!

Ale widze jedna i druga strona maja inne sposoby osiagania sukcesów,
              poprzez czynienie problemów "konkurencji"...
              szkoda, ze to wszystko na naszych oczach i naszym kosztem!
          • Gość: zed Re: dla mnie szok, nasza naszość górą IP: 213.233.153.* 21.05.07, 17:08
            wyjatkowo sie z toba zgadzam w tej kwestii. calkowicie niepowazne podejscie PiS
            do naszego miasta.
            • andreas.007 bo widzisz Zed - korespondencja prywatna! 21.05.07, 23:07
              bo widzisz Zed, ja mam emeryture i od nikogo juz nie zaleze,
              moge pisac i mówic, to co mysle...
              nie musze wyostrzac błędów przeciwników
              czy przymykac oczy na potkniecia przyjaciól... ;)

Stad niektórzy raz sie ze mna zgadzaja, a raz nie...
              • Gość: zed Re: bo widzisz Zed - korespondencja prywatna! IP: 213.233.153.* 22.05.07, 19:53
                a widzisz andreas, ja nie mam jeszcze emerytury ale tez malo od kogokolwiek
                zaleze i wiem kto jest warty wiary w niego a kto nie :)
                • Gość: gość Re: bo widzisz Zed - korespondencja prywatna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:00
                  > wiem kto jest warty wiary w niego a kto nie :)

No kto? Bóg?
    • Gość: Aya Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 16:34
      oby reszta ten swołoczy pisowskiej tez odeszła !
      • Gość: juzio Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:08
        A co z "powygrywanymi" konkursami w UM przez czlonków PiS. Cwaniaczki, najpierw
        powsadzać swoich a potem pa pa.
        • Gość: VON Niech Pan rzadzi w Mierzynie, tam gdzie jest Pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:10
          zameldowany i gdzie placi podatki, szczecinianie dadza sobie rade bez
          spadochroniarzy! Pozodzenia na nowej drodze zycia!
          • Gość: realista Re: Niech Pan rzadzi w Mierzynie, tam gdzie jest IP: *.sysnet.pl 21.05.07, 17:13
            Gość portalu: VON napisał(a):

> zameldowany i gdzie placi podatki, szczecinianie dadza sobie rade bez
            > spadochroniarzy! Pozodzenia na nowej drodze zycia!

straty dla Szczecina nie ma, szkoda tylko tych pieniędzy na jego pensje przez
            pół roku
          • Gość: ZBędny VON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 18:38
            Gość portalu: VON napisał(a):

> zameldowany i gdzie placi podatki, szczecinianie dadza sobie rade bez
            > spadochroniarzy! Pozodzenia na nowej drodze zycia!
            Miał więc możliwość nie dopłacać do mieszkania Krzystka
        • anna_maria Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi 21.05.07, 17:32
          Gość portalu: juzio napisał(a):

> A co z "powygrywanymi" konkursami w UM przez czlonków PiS. Cwaniaczki, najpierw
          > powsadzać swoich a potem pa pa.

dobra taktyka
          • Gość: ? Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.sysnet.pl 21.05.07, 18:09
            Region: PiS i PO bez porozumienia

Prawo i Sprawiedliwość nie chce podpisywać z Platformą Obywatelską "paktu
            stabilizacyjnego" - oświadczył dziś poseł PiS Leszek Dobrzyński.

Poseł uważa, że współpraca między partiami układa się źle, a PiS jest pomijany
            przy podejmowaniu ważnych decyzji. - Jest to też kolejny dowód, że wszelkie
            niesformalizowane związki kończą się tak jak w życiu - mówi Dobrzyński. -
            Koledzy z Platformy, jak to liberałowie, okazali się zwolennikami wolnych
            związków, ale życie na kocią łapę nie zawsze popłaca.

Zdaniem Małgorzaty Jacyny-Witt decyzje na szczeblu województwa "zapadają nie na
            posiedzeniach sejmiku, lecz za drzwiami gabinetu przewodniczącego Michała
            Łuczaka" lub w siedzibie Platformy Obywatelskiej. - Mówienie o jakimkolwiek
            pakcie czy współpracy w sytuacji kiedy nie umożliwia nam się tej współpracy jest
            po prostu śmieszne - uważa Jacyna-Witt.

Poseł PO Sławomir Nitras przypomina, że koalicja z PiS-em miała powstać 7
            miesięcy temu, wtedy jednak Prawo i Sprawiedliwość nie było tym zainteresowane.
            PiS nie jest zadowolony ze współpracy z PO również w Zarządzie Szczecina. Z tego
            powodu, na polecenie regionalnych władz PiS, wiceprezydent Beniamin Chochulski
            złożył dziś wypowiedzenie z pracy.

2007-05-21, 16:11, Aneta Łuczkowska

znaczy nieformalna koalicja była ?
    • krzysztofsf Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi 21.05.07, 17:18
      "Za ściągalność podatków za psa weźmiemy się po regatach - mówi w rozmowie z "Gazetą" wiceprezydent Chochulski"

Dal sei wpuscic w maliny?
    • korfi Ciekawe gdzie wyląduje i czy łagodnie 21.05.07, 18:31
      Będę się przyglądał z zainteresowaniem kto tez przygarnie pana Beniamina lub
      tez czy ktos dostanie nakaz przygarnięcia. Może ZWiK? Raczej nie bo tam teraz
      bedzie gorący czas. Trudna to sprawa dla niego, bo trudno sie spada. Głupio
      troche. Pewno przygarnie go wojewoda. Tak stawiam.

-------------------------------------------------------
      Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
      • Gość: Czarna rozpacz Normalnie chyba IP: *.eranet.pl 21.05.07, 18:34
        się pochlastam !!! ;-)))
      • Gość: iks a może zacznie stawiać wybiegi dla psów? IP: *.globalconnect.pl 21.05.07, 18:41
        Jeszcze wczoraj toczyl walke, a dzisiaj co? juz nie? Czy cos w ogóle jeszcze
        zaczął?
    • Gość: :) Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.sysnet.pl 21.05.07, 18:41
      zostanie, jak prezydent ładnie poprosi
      • krzysztofsf Teraz nadejdzie Ptak 21.05.07, 18:55
        ;)
    • Gość: olo miejsce dla kolesia Nitrasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 19:06
      ciekaw jestem jaki koleś Nitrasa zostanie wsadzony na to stanowisko i jakie
      interesy za tym pójdą. Szczerze mówiąc to Chochulskiego zatrudnili bo był
      kolesiem ze szkoły Krzystka a nie dlatego,że był dobry. i zatrudniło go PO bo
      im pasował do podsuwania mu niepopularnych decyzji. dobrze że te gnojki z PO
      teraz całą odpowiedzialność wezmą na siebie
      • Gość: ? Re: miejsce dla kolesia Nitrasa? IP: *.sysnet.pl 21.05.07, 19:25
        te gnojki z PO
        > teraz całą odpowiedzialność wezmą na siebie

a PiS chciało z tymi "gnojkami" rządzić ?
        • Gość: olo Re: miejsce dla kolesia Nitrasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 21:06
          nie wiem czy PiS chciał z gnojkami rządzić.nie wiem czy dla PiSuoni są
          gnojkami. dla mnie są
    • Gość: mieszczuch Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.sysnet.pl 21.05.07, 20:53
      " PiS zmusił zastępcę prezydenta Szczecina Beniamina Chochulskiego, by
      zrezygnował ze stanowiska. To kara dla Platformy Obywatelskiej za to, że nie
      chce zawrzeć lokalnych koalicji z ugrupowaniem braci Kaczyńskich"

panowie do piskownicy
      • Gość: olo Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 21:06
        chłopaczki Nitrasa do POprawczaka
    • Gość: olo szantażysta Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 21:04
      - Szantażowi nie ulegamy - mówi twardo wiceszef zachodniopomorskiej PO poseł
      Sławomir Nitras.

ten naczelny szantażysta i kłamca polityczny śmie mówić o szantażu!!!!???? to
      nie hipokryzja w wykonaniu polityka. to bezczelność w wykonaniu drania
    • Gość: marek b Wiceprezydent Chochulski odchodzi, to dobrze IP: *.chello.pl 21.05.07, 21:31
      Dobrze że Pana wycofali,w dniu 17.05.2007r. o godz.10.30. w siedzibie ZBiLK powiedział mi Pan że źle głosowałem, to tak mam, a ja na PiS całe życie głosuję właśnie! a przedtem na PC, mam nawet podziękowanie na piśmie od Jarosława Kaczyńskiego, niech Pan spyta Piotra Jani, on mnie zna, to on pierwszy,gdy zobaczył dokumenty zadzwonił do radnego Bogdana Trzosa i powiedział że, cytuję: (Bogdan zrób coś bo urzędasy chcą przekręcić człowieka na mieszkanie) złożył nawet zapytanie w mojej sprawie! Panie Beniaminie to wstyd dla PiS że Pan firmował te układy w "mieszkaniówce" przcież Pan tam nie miał nic do powiedzenia! przecież przy nas o wszystko Pan ich pytał, czy to można? Czy tamto można? Jeżeli kłamię to niech mnie Pan poda do Sądu, adres Pan zna. Faktycznie po co te wybory, jak tam dalej przy Panu siedziała dyrektorka z SLD, mianowana jeszcze przez typa z pod ciemnej gwiazdy nijakiego v-ce prezydenta Krawca także SLD.
      • yoo_1 Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi, to dobrze 21.05.07, 22:26
        >czy reszta pisowców z nadania też odejdzie ?
        do PO
        :)

PO-PiS, siebie warci
        tylko wyborców szkoda.
      • Gość: Dudek nie Jurek Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi, to dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:08
        Panie marku b, gwoli informacji pragnę Pana zawiadomić, że dawał się Pan robić
        "w ciula" od samego początku. Jeżeli naprawdę głosował Pan już na PC, to
        głosował Pan na takich ludzi jak Pan Krawiec, który był jednym z założycieli PC
        w Szczecinie. Oni wszyscy przykleją się do g... aby wyrwać trochę kasy. Powie
        Pan, że jest ogromna różnica pomiędzy PC, PiS a SLD a ja gorąco zaprzeczę - to
        ta sama bolszewicka mentalność.
        • Gość: oko PO=SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:26
          eee bolszewicka mentalność to w PO i SLD, bo to oni nie chcą oddać ludziom ich
          mieszkań ale chcą na nich trzymać łapę,że mieć możliwość nakierowania
          strumienia interesów na siebie
          • Gość: gość Re: PO=SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:45
            > eee bolszewicka mentalność to w PO i SLD, bo to oni nie chcą oddać ludziom
            ich
            > mieszkań ...

No ale bolszewicka mentalnoscią jest własnie oddawanie mieszkań ludziom :)))

> ich mieszkań

ha ha ha a kiedy były ich mieszkaniami? Chyba byli lokatorami, a nie
            włascicielami, którzy nie moga prawnie odzyskać mienia. Byli lokatorami
            płacącymi niskie czynsze i czesto sami niezdolni do opieki nad zamieszkiwaną
            nieruchomoscią i skłonni do dewastacji raczej.
            Nie jestem zupełnym przeciwnikime przekazywania mieszkań dotychczasowym
            lokatorom, ale to tez jest roszczeniowe komunistyczne myślenie :))))

Gwoli scisłości - nigdy nie głosowałem na SLD i PO. Jestem szczerym
            przeciwnikiem wszelkich partii i ideologii. Rowniez bolszewickiej ....
        • Gość: marek b Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi, to dobrze IP: *.chello.pl 22.05.07, 10:31
          Oczywiście że ma Pan rację, teraz wiem że głupi byłem! Szukałem także pomocy u senatora Sauka, na którego zebrałem wśród znajomych około 50 głosów, a ten plecami się do mnie obrucił! i nie chodziło mi o jakieś pierdoły, że za dużo anten tel.komurkowej w Szczecinie, czy koszy na śmieci na Pomorzanach, bo z takimi problemami przyszło dwóch dziadków jak tam byłem w siedzibie PiS na Wyzwolenia 5. Tylko chodziło mi o inicjatywę ustawodawczą, a mianowicie o zmianę art. 691.KC. który mówi że moja matka i mój syn nie są dla siebie rodziną a także moich dwóch synów w świetle tego art. też nie są między sobą rodziną. To gdzie ja ma z ty iść, do pijaków w bramie, bo chyba tylko oni człowieka wysłuchają, zapłacę im za to przy kolejnych wyborach, faktycznie chodzi o przyklejenie się do gów.a, tu w Szczecinie głosowaliśmy na Krzystka i też nic, a sorry sobie załatwił 148m. Wszystko to do du.y
    • Gość: qqqqqqqqqqqqqqqqqq Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 21:46
      bic PLATFORME w dupe to cieniasy lac ih w marde !!!!!!!!!!!!??????????
      • Gość: :) Dobry ruch PiS - od teraz Pełna Odpowiedzialność IP: *.chello.pl 21.05.07, 22:52
        Panowie z PO będą musieli się wziąć do roboty bo Chochulski harował za dwóch a oni tylko konferencje prasowe organizaowali
        • Gość: gość Dobry ruch PiS dla SCR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 23:04
          > Chochulski harował za dwóch a
          > oni tylko konferencje prasowe organizaowali

Tam moze byc jeszcze inny motyw. Chochulski rzeczywiscie pracowal za dwoch,
          choc mnie troche rozsmieszal ta swoja mlodziencza niefrasobliwqoscia.
          Podskoczyl dobrze krytemu SCR-owi w postaci Pęchorzewskiego. P. jest kryty
          przez roznych ludzi z gory.
          Kilka miesiecy temu odbyla sie awantura o cafe praha etc. i Chochulksi probowal
          chyba dyscyplinowac Dariusza P.
          Moze to danie mu zaszkodzilo?
          Zresztą przepowiadałem wówczas, ze Beniaminka pecherz sobie połknie na
          sniadanie albo na podwieczorek, nawet bez specjalnego przyprawiania i zabiegów.
          Jak widac moja prognoza sie sprawdzila :)))
          • andreas.007 Re: Dobry ruch PiS dla SCR 21.05.07, 23:15
            ja raczej podejrzewam... chodzi o psie kupy!
            Pan Chochulski deklarował pewnikiem, ze sie za to weźmie...
            a lobby psiarzy go posunęło... raczej to chodzi o psie kupy!
            ;))
    • andreas.007 mi sie skojarzyło...z odkomarzaniem to odPiSywanie 21.05.07, 22:49
      ;)
      • Gość: POmiot POwyrastały POkrzywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 23:54
        POkrzyw u nas dużo więc należy POwyrywać chwasty
    • Gość: skandal Kowalewska kala swój zawód - stronnicza na maxa IP: *.chello.pl 21.05.07, 22:57
      po GW już niczego dobrego spodziewać się nie można
      • Gość: łasztownik Re: Kowalewska kala swój zawód - stronnicza na ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 00:35
        chochulski odchodzi, i bardzo dobrze,
        nie będzie odpowiedzialnego za spieprzoną dokładnie Reagate,
        bo, że nic z tego nie wyjdzie to widać gołym "oczkiem"
        Tolshipy odbędą się, tak jak dni morza - na łasztowni,
        oj będzie się działo, oj będzie...
        i znów jak zwykle, za spartaczoną sprawę nowe "wadze" oskarżą Maryjana J.
        • Gość: max Ukarać za ewentualnie nieudane regaty Mariana! IP: *.chello.pl 22.05.07, 10:42
          Marjana faktycznie za te regaty mogą na tej latarni morskiej przy Jana z Kolna powiesić, jako memento! Tyle spieprzył że teraz chłopaki z Platformy nie mogą dojść ładu, jedna kadencja może być mało! A pozatym Marian przybudówkę do altanki na działce sobie postawił krwiopijca!
    • Gość: Anula Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:09
      BENNY!!! Nie daj sobą manipulować. Krzystek Cię powołał bo jesteś DOBRY w tym
      co robisz. A nie dlatego że jesteś z PiS. Więc nie daj się zastraszyć i
      traktować jak pionka. Zostań na swoim urzędzie. Jak trzeba to zrezygnuj z
      członkostwa w PiS. Przecież to są jakieś chore metody, tak nie można. Jak oni
      mogli Ci to zrobić? w RAZIE CZEGO WRACAJ DO ZWiK-wszyscy tam za Tobą tęsknią ;)
      Na marginesie-do wszystkich ujadających: DAJCIE SOBIE SPOKÓJ. To dobry
      fachowiec i dobry człowiek. Zna się na tym co robi-szkoda że nie ma takich
      więcej. I nie wkładajcie Beniamina do jednej szuflady z różnymi oszołomami z
      PiS, bo nie znacie człowieka i niepotrzebnie robicie mu krzywdę.
      Pamiętaj Benny, że masz przyjaciół, ktorzy nie patrzą na przynależność partyjną
      i są z Tobą bez względu na wszystko.
      • Gość: Andy Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:44
        Anula, podpisuje sie pod tym wszystkim co napisalas !!! A ujadacze zakmnijcie szanowne buzki !!!
      • Gość: gość Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:51
        > Na marginesie-do wszystkich ujadających: DAJCIE SOBIE SPOKÓJ. To dobry
        > fachowiec i dobry człowiek. Zna się na tym co robi-szkoda że nie ma takich
        > więcej. I nie wkładajcie Beniamina do jednej szuflady z różnymi oszołomami z
        > PiS, bo nie znacie człowieka i niepotrzebnie robicie mu krzywdę.

Nie ujadam na Benia. Rozbawił mnie tylko swoją naiwonścią i dziecięcą
        niewinnością jak wszedł bez kompleksów między swołocz UM i myślał że coś zrobi.
        Trzeba byż naprawdę naiwnym, ale w bardzo pozytywnym sensie. Uważam że tak
        naprawdę potrzebujemy takich ludzi w tym niemiłym kraju.

Ale prawdę mówiąc UM od dawna nie jest dla fachowców, tylko dla osob o
        szczegolnej osobowisci którą ze swadą opisywał Ignacy Krasicki - biskup.
        Dlatego Benio tam nie pasuje. Świetnie że ma przyjaciół i ze na niego czekacie,
        poniewaz uważam że jego istnienie w UM jest bezprzedmiotowe. On po prostu tam
        nie pasuje.
        Przepowiedzilem upadek Benia, po starciu z SCR-em bo własnie śmiał trącić
        układzik w nos. Choć szczerze bardo mi się spodobal wówcza że chciał
        dyscyplinować Pęcherza. Układzik jest bardzo duży i rozbudowany i sięga w rózne
        rejony :))) i kryje świetnie swoich ludzi, poniekąd jest też ponad partyjny.

Benio najwyraaźniej o tym nie wie i myśli, że żyje w normalnym kraju, w
        normalnym mieście i pracuje w normalnym UM ---------
        • Gość: marian Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.chello.pl 22.05.07, 11:03
          Swołocz UM i ponad partyjny układ, trafne określenie! Popieram! I jak ktoś myśli że wybory samorządowe coś zmieniły to jest głupi, bo Urzędem i Miastem rządzą różni dyrektorzy wydziałów i spółek, oraz ich przydupasy, Panie Beniaminie, z całym szacunkiem, ale rozmawialiśmy telefonicznie niedawno i Pan sam mi powiedział że nic nie może zrobić!
      • Gość: renata Benny odchodzi IP: *.chello.pl 22.05.07, 10:52
        Anula twój Benny faktycznie robi wrażenie porządnego człowieka, ale proszę uwierz mi, manipulują nim także w Urzędzie Miejskim, pani Jasionowska i inne urzędasy, on tam w sprawie mieszkań npaprzykład, niemiał nic do powiedzenia!
    • Gość: Krzysztof Bazan Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.chello.pl 22.05.07, 11:32
      Szanowny Panie Beniaminie, wiem że jest Pan uczciwym i dobrym człowiekiem, nie często się mylę co do ludzi, dla Pańskiego dobra, proszę niech Pan zostawi to towarzystwo, Pan jest z innej bajki.
      • Gość: gość Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:04
        > dla Pańskiego dobra, proszę niech Pan zostawi to t
        > owarzystwo, Pan jest z innej bajki.

Amen!!!!
        • Gość: zdziwiony Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.sysnet.pl 22.05.07, 14:10
          "- Osobę pana Beniamina Chochulskiego uzgodniłem z posłem Brudzińskim, to był
          mój gest w strone PiS-u - mówi prezydent Piotr Krzystek. "

Krzystek pro pisowski

• Gość: rozczarowanie Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.sysnet.pl 22.05.07, 15:52
            - Ze mną PiS nie rozmawiał o koalicji; swoich zastępców dobierałem nie z klucza
            politycznego, ale merytorycznego - twierdzi Piotr Krzystek.

> "- Osobę pana Beniamina Chochulskiego uzgodniłem z posłem Brudzińskim, to był
            > mój gest w strone PiS-u - mówi prezydent Piotr Krzystek. "

nasz prezydent nawet w takiej sprawie nie jest pewien swojego zdania
            • anna_maria Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi 03.06.07, 10:12
              Gość portalu: rozczarowanie napisał(a):

> - Ze mną PiS nie rozmawiał o koalicji; swoich zastępców dobierałem nie z klucza
              > politycznego, ale merytorycznego - twierdzi Piotr Krzystek.
              >
              > > "- Osobę pana Beniamina Chochulskiego uzgodniłem z posłem Brudzińskim, to
              > był
              > > mój gest w strone PiS-u - mówi prezydent Piotr Krzystek. "
              >
              > nasz prezydent nawet w takiej sprawie nie jest pewien swojego zdania

czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie ?
              • Gość: samja Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: 195.28.182.* 06.10.07, 11:19
                > > nasz prezydent nawet w takiej sprawie nie jest pewien swojego zdania
                >
                > czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie ?
                >

raczej gra wstępna
      • Gość: gość Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 14:23
        Beniamin zostaw tych nieudaczników z PIS i na odchodnym rzuć im legitymacja
        partyjna w twarz. Nie daj grac swoja osoba dla załatwiania źle pojętych
        interesów partyjnych. To mieszkańcy wybrali wybrali Krzystka na Prezydenta a on
        wybrał ?Ciebuie więc zwolnić Cię z tej funkchji może tylko jedna osoba a nie
        grupa PIS-owców.
    • Gość: lipa o zgrozo krzystek co ty wyprawiasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 14:10
      kto jeszcze będzie szantazował pana?????????
      to miał byc koniec z układami!!!!!!!!
      to miała być fachowość i zgrany zespół!!!!!!
      to miała być robota i wizja.
      i jak tu mieszkać normalnie i wiązać z kimś nadzieje?

propozycja - proszę dobrac sobie ludzi oddanych i fachowych, a nie
      uwikładych w koneksje partyjno-towarzysko-rodzinne. może szantaż się skończy
      i coś wspólnie zrobicie dla nas.
      • Gość: gość Re: o zgrozo krzystek co ty wyprawiasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:46
        > to miał byc koniec z układami!!!!!!!!

W Polsce a tym bardziejw Szczecinie to niegdy nie będzie możliwe :(((

> to miała być fachowość i zgrany zespół!!!!!!

Coż jak to owiedział Marks, obietnice to opium dla ludu i lud to kupuje, idzie
        na jakies głupie wybory głosuje i wszyscy sie cieszą ze mają demokrację. Mają
        ale opium i tym sa odurzeni.

> to miała być robota i wizja.

Wizja była jak podawali opium, a potem jest kac.

> i jak tu mieszkać normalnie i wiązać z kimś nadzieje?

Wychodzenie z nałogu jest bolesne, ale jest szansa się wyleczyć.

> propozycja - proszę dobrac sobie ludzi oddanych i fachowych, a nie
        > uwikładych w koneksje partyjno-towarzysko-rodzinne.

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
        "ludzie oddani i fachowi = koneksje partyjno-towarzysko-rodzinne"
        przecież w Polsce i w Szczecinie to są synonimy!

> coś wspólnie zrobicie dla nas.

Taaa, przygotuja nam nową dawkę opium i dziegciu :((((
        • Gość: piotruś pan Re: o zgrozo krzystek co ty wyprawiasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:16
          "niech PiS nie myśli, z bycie prezydentem jest jak kopanie rowów. Nie da się
          zwolnić człowieka z dnia na dzień"
          Panie Krystek !!! nie pieprz pan dyrdymałów !!!!
          25 dyrektorów, którzy dla i na pana pracowali w U.M. i są o niebo od was
          mądrzejsi i doświadczeni - dało się zwolnić z dnia na dzień ???
          idź do spowiedzi chłopcze, najlepiej do swojego brata.
          • Gość: mieszkaniec Re: o zgrozo krzystek co ty wyprawiasz IP: *.sysnet.pl 23.05.07, 13:50
            > 25 dyrektorów, którzy dla i na pana pracowali w U.M. i są o niebo od was
            > mądrzejsi i doświadczeni - dało się zwolnić z dnia na dzień ???
            > idź do spowiedzi chłopcze, najlepiej do swojego brata.

ale oni nie byli kolegami z ławy szkolnej
    • Gość: Ta Co Wie Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.devs.futuro.pl 22.05.07, 19:37
      Ale z was naiwniaki.Benio krzywdy sobie zrobic nie da, a naiwny to on ma tylko
      wyraz twarzy. Za bezproblemową dymisję partia obiecała mu już inne stanowisko -
      prezesa lub członka zarządu BARDZO ZNANEJ SPÓŁKI. Pączus kuty jest na wszystkie
      kopytka i radę sobie da. Wierny partii do końca - jeszcze o nim usłyszycie...
      • Gość: gość Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 19:47
        > jeszcze o nim usłyszycie...

Czyli co? Znowu polityczna zagrywka??? Oby już nie. Chociaż wcale się nie
        zdziwie. Karierowicz to karierowicz, taka natura - do końca życia.
        • andreas.007 Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi 22.05.07, 19:52
          alez masz racje PiS przeciez tez dzieli stanowiska
          w spólkach skarbu...

Tu chodzi o partyjniactwo jakie uprawiaja PO i PiS,
          tylko chodzi im o partie...

Skonczyc z tymi partiami!
          Powtarzam tyle szkód ile do tej pory Polsce wyrzadziły partie,
          to zaden kataklizm w czasie pokoju nie dokonał!
          • Gość: gość Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 19:59
            > Skonczyc z tymi partiami!
            > Powtarzam tyle szkód ile do tej pory Polsce wyrzadziły partie,
            > to zaden kataklizm w czasie pokoju nie dokonał!

Andreas jak zawsze musze Ci przyznac racje. Jestem za calkowitym skonczeniem z
            partiami. Niech sobie bedą, ale poza polityką i rządzeniem. Musimy stworzyc
            zupelnie inny model scislego nadzoru spolecznego nad rzadzacymi. I zupelnie
            inny sposob wybierania wladz. Te partie to totalna lipa i kataklizm, dokładnie
            tak jak piszesz, tak jak piszesz.....
            • Gość: max kara za nie dotrzymanie obietnic wyborczych IP: *.chello.pl 22.05.07, 20:11
              Ja proponuje takie wyjście: jest dobry program, wybieramy gościa! Po 4 latach sprawdzamy czy dotrzymał obietnic! Jak nie dotrzymał, to wieszamy go za jaja na tym prezydenckim balkonie w magistracie! Co wy na to? Może trochę drastyczne, ale myślę że skuteczne.
              • Gość: max kara za niedotrzymanie obietnic wyborczych IP: *.chello.pl 22.05.07, 20:14
                A, zapomniałem dodać że to musiało by być napisane w Konstytucji, żeby Trybunał się nie mieszał.
                • andreas.007 Re: kara za niedotrzymanie obietnic wyborczych 22.05.07, 20:34
                  za jaja jest bardzo drastyczne - tym bardziej, ze wielu moze jaj nie miec!
                  ale kilka dni temu w Toruniu jakis pregierz postawiono!

Tak sobie pomyslałem, jak by tak w Szczecinie postawic pregierz
                  i polityków w razie nie realizowania programów - stawiac na jeden dzień...

To powinno byc zapisane oczywiscie - zadna samowolka!
                  Mozna powiedziec ryzyko zawodowe!

Taki pregierz mógłby spełnic wazna role w zyciu naszego kraju!
                  • Gość: gość Re: kara za niedotrzymanie obietnic wyborczych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 22:52
                    > Tak sobie pomyslałem, jak by tak w Szczecinie postawic pregierz
                    > i polityków w razie nie realizowania programów - stawiac na jeden dzień...
                    >

Andreasie ja myślę, że to jest jednak niesprawiedliwe. Dlaczego jeden dzień?
                    Skoro ktoś dawał ciała cztery lata, to niech też stoi później przez cztery
                    lata. Tutaj ryzyko zawodowe byłoby proprcjonalne do długości kadencyi. Jeden
                    dzien pod pręgieżem za cztery lata samowolki, forsy, samochodów służbowych, to
                    nie odstrasza. Wielu jednak by się zdecydowało. I stanęli by pewnie pod
                    pręgieżem za to, gdyby dali im troszku jeszcze porządzić. Kto by się z
                    polityków nie zdecydował? Myślę ze wielu, wielu zgodziłoby się na 1 dzień pod
                    pręgież za te wszystkie luksusy waaaadzy. Jak piszesz są to ludzie bez jaj, za
                    to z wyjątkwo obślisgłymi charakterami. Takie szambonurki od urodzenia, a
                    fuj ...... :)))))))))))))))))))) he he he he he he he he he he he he he

Albo szmalcownicy, tylko ze partyjno-polityczni :))))
              • Gość: gość Re: kara za nie dotrzymanie obietnic wyborczych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 22:42
                > Jak nie dotrzymał, to wieszamy go za jaja na
                > tym prezydenckim balkonie w magistracie! Co wy na to? Może trochę drastyczne,
                a
                > le myślę że skuteczne.

No pewnie skuteczne. Ale jest jeden problem. Jak wybierzemy niewiastę na prezia
                Szczecina to później za co ją wieszać? Za cycki??? Jakoś widze techniczno-
                fizjologiczną trudnosc.
                Dlatego np. tradycyjne instrumenta jak gilotyna czy sznurek są bardziej
                poprawne politycznie, poniewaz nie faworyzują mężczyzn i nie dyskryminują
                kobiet :)
                • Gość: Benito M. Re: kara za nie dotrzymanie obietnic wyborczych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 23:02
                  Beniaminku mój !
                  Skrzywdzony i sponiewierany przez wszystkich,
                  trzymaj się, trzymaj się, mój maluchu,
                  niedługo następna parada będzie, to się zobaczymy wreszcie.
                  oj, jak ja Ci ufam, i w Ciebie wierzę.
                  No, bo w końcu do kogo można mieć aż takie zaufanie.
                  Piotrek, czy ty tego nie czujesz, uparciuchu?
                • Gość: max Re: kara za nie dotrzymanie obietnic wyborczych IP: *.chello.pl 23.05.07, 19:15
                  jako projektodawca, przyznaję się do legislacyjnego bubla bo zapomniałem o kobietach, i Trybunał w tym składzie by to odrzucił,więc przepraszam, i wnoszę o nowelę ( jeżeli kobieta Prezydent nie dotrzymała by obietnic to na tyle samo dni ile trwała by kadencja była by odesłana do Tureckiego burdelu, a zyski miały by przez ten okres czasu wpływać do kasy miasta, jest to kara znacznie łagodniejsza niż dla Prezydenta męszczyzny, ale Ustawodawca wziął pod uwagę większy współczynik głupoty, i potraktował go jako okoliczność łagodzącą). I żadnych tam sznurków czy gilotyn jak ktoś napisał, przecież jeseśmy w Uni.
            • Gość: zniesmaczony Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.sysnet.pl 23.05.07, 14:48
              jednak wcale nie odchodzi, znów zagrywka medialna;

"Dobrzyński: PiS nie jest plutonem egzekucyjnym

Czy wiceprezydent Beniamin Chochulski zostanie wyrzucony z PiS? - Nie jesteśmy
              plutonem egzekucyjnym - odpowiada szef szczecińskich struktur partii Leszek
              Dobrzyński.

Wiceprezydent Chochulski zamiast złożyć w poniedziałek wypowiedzenie z pracy -
              jak informowali politycy Prawa i Sprawiedliwości - oddał się do dyspozycji
              prezydenta Piotra Krzystka. Krzystek zapowiedział dziś w Polskim Radiu Szczecin,
              że nie odwoła Chochulskiego, ponieważ zakres jego obowiązków jest zbyt duży.
              Wiceprezydent odpowiada za gospodarkę komunalną i sprawy mieszkaniowe.

Poseł Leszek Dobrzyński, szef szczecińskiego PiS-u, nie odpowiedział
              jednoznacznie na pytanie czy Chochulski zostanie wyrzucony z partii. - PiS nie
              jest plutonem egzekucyjnym - odpowiedział pytany o dalsze losy Chochulskiego. -
              Od poniedziałku nie bierzemy żadnej odpowiedzialności za decyzje podejmowane
              przez gabinet Piotra Krzystka.

- Gdy zawieraliśmy dżentelmeńską umowę o współpracy pan Krzystek nie był jeszcze
              członkiem PO. Liczyliśmy na współpracę, a od dłużsego czasu nie traktowano nas
              jak partnerów. Piotr Krzystek i tak ma niewiele do powiedzenia, decyzje
              podejmuje zarząd powiatowy Platformy, a tak naprawdę poseł Sławomir Nitras -
              uważa Dobrzyński.

2007-05-23, 14:11, Grzegorz KAŹMIERCZAK?"
              • Gość: observator Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:15
                Coś mi się wydaje, że w ciągu kilkunastu godzin Pan Joachim Brudziński wyraźnie
                spuścił z tonu...... Czyżby podziałały na Pana naciski z samej góry ???

........wiara czyni cuda......... nieprawdaż ?
                • Gość: mariolka Benny, Krzystek,Brudziński.Nitras i inne IP: *.chello.pl 23.05.07, 19:26
                  Oczywiści że z góry,tak w PO jak i PiS, ale proszę mi uwierzyć powiem trochę nieelegancko, to jeden H.j, i dla mieszkańców nic z tego nie wynika, a takich Bennych to na pęczki w każdym sołectwie można znaleźć. I Krzystków też.
                  • Gość: gość Re: Benny, Krzystek,Brudziński.Nitras i inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 23:55
                    mariolka napisał(a):

>dla mieszkańców nic z tego nie wynika, a takich Ben
                    > nych to na pęczki w każdym sołectwie można znaleźć. I Krzystków też.

Yes yes yes, Mariolka to święta prawda a nasze - mieszkańców - nieszczęście.
                • rewers10 Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi 24.05.07, 21:44
                  Gość portalu: observator napisał(a):

> Coś mi się wydaje, że w ciągu kilkunastu godzin Pan Joachim Brudziński wyraźnie
                  >
                  > spuścił z tonu...... Czyżby podziałały na Pana naciski z samej góry ???
                  >
                  >
                  > ........wiara czyni cuda......... nieprawdaż ?

wyraźnie spuścili z tonu
                  • Gość: lucy Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 07:29
                    A kto będzie przynosił datki na partie z ustawionych przetargów ze ZWIk I
                    zarzadu dróg
    • Gość: BENY Re: Wiceprezydent Chochulski odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 01:37
      LUDZIE CZY WY NIE WIEDZICIE JACY JESTEŚCIE ŚMIESZNI I "MALI" NAWET WYSZE
      ZAROBKI NIE USPRAWIEDLIWIAJĄ TEGO NA CO SIĘ NARAŻACIE.DAJ WAM BOŻE ZDROWIE BI
      NA ROZUM TO JUŻ CHYBA ZA PÓŹNO.
      • Gość: prezio [...] IP: *.icpnet.pl 03.06.07, 12:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka