Dodaj do ulubionych

Winiarnia Bachus w Szczecinie

IP: *.pam.szczecin.pl 25.06.07, 22:28
Jak oceniacie winiarnię Bachus w Szczecinie, chciałam zabrać parę osób na
obiad w jakimś przyjemnym miejscu. Czy jest godny polecenia? Chodzi mi
zwłaszcza o kuchnię no i o ceny ( nie wiem czy menu w necie jest aktualne).
Obserwuj wątek
    • Gość: oton Re: Winiarnia Bachus w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:40
      polecam "Radecki" na Tkackiej. dobre jedzenie i fajne patio - w lecie jak
      znalazł
    • Gość: bysior Re: Winiarnia Bachus w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 23:05
      W środku można się udusić, ale na zewnątrz jest OK, choć obsługa kuleje.
      Kuchnia taka sobie. Atmosfera średnia do słabej. Ja wolę takie małe coś blisko
      zamku, by nie być posądzonym o reklamę.
      • Gość: ala Re: Winiarnia Bachus w Szczecinie IP: *.devs.futuro.pl 01.07.07, 20:02
        a gdzie jeszcze można dobrze zjeść w Szczecinie? Przyjeżdzajągoście zza granicy
        ale tak Coś innego, wuyłączając sushi..
        • albert_c Re: Winiarnia Bachus w Szczecinie 01.07.07, 21:18
          a ja Bachusa polecam akurat.

najbardziej oblatany i na biezaco tu jest Andreas wiec on powinien doradzic
          :)

na Tkackiej jest tez Vincent - tanszy niz Radecki a i tez calkiem przyjemne miejsce
          • Gość: myszka Re: Winiarnia Bachus w Szczecinie IP: *.devs.futuro.pl 01.07.07, 21:21
            vincenta odkryłam niedawno, jest naprawdę przyjemnie, nawet nie wiedziałam że
            istnieje dopóki znajomy mnie nie zaprowadził, bardzo przyjemny lokal i jeszcze
            nie oblegany
            • Gość: prawie wloch Avanti. IP: 212.75.102.* 02.07.07, 13:37
              Avanti polecam. Dobra kuchnia i uwazna obsluga.

Ciao,
              a.
              • zainteresowana21 Re: Avanti. 02.07.07, 14:50
                vicent jest genialny!!!!!!!!! Polecam salatke z ananasem i zoltym serem, ale i
                palete serów ;) chodze tam czesto na winko :)najprzyjemniej jest w dolnej
                czesci lokalu ;p
              • Gość: izaak Re: Avanti. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:57
                potwierdzam. kompetentna obsługa. tylko klimę mają strasznie zimno ustawioną...
              • Gość: lo Re: Avanti. IP: 212.14.14.* 03.07.07, 09:19
                Avanti... wystrój i jedzenie naprawdę dobre, ale obsługa koszmarna. zblazowana
                kelnereczka, którą bardzo bolało, że musi obsługiwać osiem osób jednocześnie...
                porażka...
                polecam za to meksykańską restaurację "el tapajo" na deptaku (dobre jedzenie,
                miła obsługa, przystępne ceny)
                • Gość: s dobre IP: *.szczecin.mm.pl 03.07.07, 15:36
                  el tapajo jest ok, ceny zachecajace. U Radeckiego na Tkackiej tez jest dobrze.
                  No a lody......
                  • Gość: maciek oj tak - lody w radeckim pycha IP: 212.14.54.* 07.07.07, 18:02
                    Lody sa naprawde niezłe, nie widziałem takich w sklepach, no i dobra kawa, z dań
                    polecam świetną carbonarę.

Bardzo lubie ten lokal, szczególnie patio latem, jednakże ma jeden straszny
                    minus - głośno skrzeczącą papugę. Rozumiem iż miała być to atrakcja budująca tez
                    nastrój - ale na mnie działa odrzucająco.
        • Gość: i.doleck Royal - świetna kuchnia IP: *.chello.pl 03.07.07, 00:38
          Jeśli idzie o jakość jedzenia to ja polecam Royal Jazz Club. Działa od niedawna
          i warto sprawdzić - mi osobiście bardzo podchodzi, często bywam.
          Klimat miejsca też jest fajny, obsługa może czasami jeszcze nie dociąga, ale
          robią postępy.
          • Gość: smakosz Re: Royal - świetna kuchnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:31
            ja polecam cafe prawda , mila obsluga i bardzo dobre jedzonko zawsze zabieram
            tam gosci z zagranicy i sa bardzo zadowoleni
    • Gość: s dobre IP: *.szczecin.mm.pl 03.07.07, 15:37
      el tapajo jest ok, ceny zachecajace. U Radeckiego na Tkackiej tez jest dobrze.
      No a lody......
      • Gość: justyna Re: dobre IP: *.globalconnect.pl 03.07.07, 16:02
        dobre jedzenie w BOMBAY-u obok galerii centrum, dawniej było jeszcze lepsze ale
        zmienił się kucharz, tak czy inaczej sprawdzcie sami
        • Gość: ewa Re: dobre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:57
          Świetne ruskie pierogi polecam w kawiarni ZAMKOWA
    • Gość: port macierzysty Re: Winiarnia Bachus w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:08
      Moje typy: Avanti, Ladoga, Bombay, Sake, Klubik no i lubię Oberżę Chłopską!
      Reszta zdecydowanie przereklamowana, choć niektóre są niezłe. Natomiast tzw.
      koncern G wręcz trzeba unikać, szczególnie z gośćmi. Mają świetne lokalizacje,
      ale tragiczną jakość i jeszcze gorszą obsługę. Ostatnio byłem też zmuszony (po
      wielu latach) zjeść coś w Radissonie i byłem miło zaskoczony, bo było bardzo i
      to bardzo dobrze.
    • whiteentrance Re: Winiarnia Bachus w Szczecinie 03.07.07, 22:15
      Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Jak oceniacie winiarnię Bachus w Szczecinie,

Dziś Byłem! Piwo piłem! Nic szczególnego! Byłem z kilkoma etranżerami! Panienka
      rozkosznie: ju mast łejt bo beczka! Ju noł (tu następuje taki ruch dłonią
      dookoła palców) łan moment!
      Bachus jest jak wiele mordowni! Żarcie żadne, piwo jak wszędzie! ceny do dupy!
      • kasia22213 Re: Winiarnia Bachus w Szczecinie 04.07.07, 00:15
        Ja bardzo polecam!! Jedno z miejsc gdzie obsluga pomoze dobrac jedzenie do wina!!
        I nowa restauracja tych samych wlascicieli Bohema tez godna polecenia

----
        Spa w Polsce
        Najlepsze hotele SPA
        • Gość: Oby Re: Winiarnia Bachus w Szczecinie IP: *.tktelekom.pl 18.12.13, 22:37
          Tragedia. Chodno podobnie jak jedzenie. Dania słabej jakosci i niesmaczne. Stolik dadza ci inny niz zamówisz. Np. W przejściu. Ani przepraszam ani nic. Drogo jak na taka jakosc. Lokal podrzedny. Omijac z daleka
    • Gość: Wind Re: Winiarnia Bachus w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 18:44
      "Bachusa" polecam,duzy wybor wina, niezly wysroj. Polecam tez "Klubik" -
      szczegolnie tagiatelle z grzybami- duzy plus za obsluge, maja tez swietne patio.
      Ostatnio bylam tez w "Estrawaganzie" na starowce. Co prawda nic nie jadalam ,ale
      zauroczyl mnie sliczny wystroj. mniemam, ze jedzenie tez jest ok.
    • Gość: Gość Re: Winiarnia Bachus w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 08:03
      A ja polecam 13 Muz i Vincenta na Tkackiej: jedzenie bardzo dobre, ceny
      przystępne, lokale w których można spokojnie posiedzieć i porozmawiać, mają swój
      klimat. Może dorzucę jeszcze Klubik nieopodal Zamku, też sympatyczne miejsce.

Gość
      • Gość: beryt Re: Winiarnia Bachus w Szczecinie IP: *.devs.futuro.pl 10.07.07, 00:58
        byłam i rzecywiście jest miło, dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka