IP: *.chello.pl 30.06.07, 21:34
Tzw. dziennikarz Andrzej Marek dostał wyrok bo olal decyzję sądu, a nie że
pomówił. Przecież sąd mu kazał przeprosić, a on tego nie zrobił. To za co to
ułaskawienie ? To zachęta dla innych !!! Wstyd !
Obserwuj wątek
    • krzysztofsf Re: Marek 30.06.07, 21:43
      Gość portalu: Marek napisał(a):

> Tzw. dziennikarz Andrzej Marek dostał wyrok bo olal decyzję sądu, a nie że
      > pomówił. Przecież sąd mu kazał przeprosić, a on tego nie zrobił. To za co to
      > ułaskawienie ? To zachęta dla innych !!! Wstyd !

Masz racje.
      Powinno sie trzymac poziom w prezydenturze.
      Jak kwachu.
      On ulaskawial tylko kryminalistow i malwersantow, ale za to na pęczki.
      • Gość: Marek Re: Marek IP: *.chello.pl 30.06.07, 21:45
        Jestem legalistą, nie to miałem namyśli... Co mnie interesuje Kwachu...
        • Gość: Edek Re: Marek IP: *.chello.pl 30.06.07, 21:49
          Nie za darmo go ułaskawił teraz będzie dobrze pisał o pisuarze
          • Gość: Katon Re: Marek IP: *.chello.pl 30.06.07, 21:54
            Ale na szczęście nikt tego nie czyta...
            • Gość: jam-agru Re: Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 22:18
              Zreasumujmy. Facet coś napisał. Sąd uznał, że nieprawdę. Wierzymy sądowi?
              Jeśli nie. Marek jest męczennikiem i bojownikiem.
              Jeśli wierzymy, to Marek nakłamał. Jeżeli teraz woli iść do mamra, niż
              przeprosić, to jego wybór.
              Mógł przeprosić i mieć sprawę z głowy. Nie chciał, wybrał więzienie.

Nie podoba mi się wariant, że prezydent stwierdza: nie chce przeprosić, to
              trudno, ja to akceptuję.
              • Gość: widz Re: Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 07:24
                Ale Kaczor taki sam jak ten nawiedzony i przyłupiasty Marek. Też nie chce przeprosić Wachowskiego.Obaj
                siebie warci.
                • Gość: Paweł Re: Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 07:43
                  Wyrok trzeba wykonać i koniec.
    • Gość: gość Re: Marek IP: 213.155.169.* 01.07.07, 08:24
      Jeśli ktoś widział Marka w akcji - to wie, że jest to typ dość nadpobudliwy i przekonny o własnej genialności. Wcale się nie dziwię, że nie chciał przeprosić urzędnika. To byłoby poniżej jego "godności". No, ale prezydent utwierdził faceta, że dobrze jest być takim. Zauważcie, że wszystkie instancje sądowe w tym kraju uznały, że Marek złamał prawo w swoich artykułach. Wszystkie się mylą? A o co poszło? Zaczęło się od tego, że Urząd Gminy Police wycofał swoje płatne ogłoszenia z mało poczytnego reklamowego biuletynu Marka. I spowodował to Misiło. Ten spektakl jest żałosny od samego początku. A Markowi dedykujemy słynne powiedzenie jego protektora "Spieprzaj dziadu".
      • henio56 Kaczora od więzienia nikt nie uratuje 01.07.07, 09:15
        bo przecież nie zastosował się do wyroku Sadu nakazujący przeprosiny
        Wachowskiego. Jak go tam wezma w obroty te kawalery co gwałca kaloryfery, to
        będą jaja.
      • Gość: miki Re: Marek IP: *.chello.pl 01.07.07, 09:16
        +Teraz zrób analizę charakteru i postawy Misiły jak jesteś tak zorientowany
        przy Polickim korycie. Jak był taki kryształowy to dlaczego dalej nie siedzi
        przy Diakunie.
        • Gość: Gość Re: Marek IP: 213.155.169.* 01.07.07, 10:02
          Wcale nie napisałem że Misiło jest super - urzędnikiem. Napisałem tylko o co poszło i co ustaliły kolejne sądy. Że Marek jest winien i powinien przeprosić... Nie zastosował się do tego - czyli jest mądrzejszy od wszystkich sędziów i stawia się ponad prawem.Czy to nie szczyt chamstwa? Przegrywać też trzeba umieć. I faktycznie śmieszy mnie to zupełnie, kiedy Marka nazywa się dziennikarzem. Przecież to facet robiący gazetkę reklamową. Połączenie akwizytora z grafomanem. Pokażcie mi jego dorobek publicystyczny. Trochę skromności by mu się przydało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka