Gość: baca IP: *.chello.pl 10.09.07, 14:07 Może założymy partię wk.ur...nych. Jest nas najwięcej. I wygramy wybory! Ps. Tylko co potem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ergie Re: Partia Wk.ur...nych 10.09.07, 14:10 oddamy władzę pisiorowi ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: Partia Wk.ur...nych 10.09.07, 14:59 Po co zakladac nowa partie? Macie przeciez ujadajaca ze wscieklosci PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goń się kundlu Re: Partia Wk.ur...nych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 15:42 Bądź uczciwy, podawaj pełny obraz. Zapomniałeś o chorych z nienawiści hipokrytach - schizofrenikach z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
nepota Re: Partia Wk.ur...nych 10.09.07, 15:18 kogo widzicie w tej partii? "meszkę" niesiołowkskiego? "porongrubasa" kalisza? (za niesiołowskim) endrju l.? a z forumowiczów? kiełbaskę? absztyfikanta? no kogo kogo Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Partia Wk.ur...nych 10.09.07, 15:32 Ja juz nie jestem wk...wiony. Ja jestem "wisi mi to". Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Partia Wk.ur...nych 10.09.07, 16:10 Gość portalu: baca napisał(a): > Ps. Tylko co potem? .......... najbardzie wqrwiony zostanie premierem Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Partia Wk.ur...nych 10.09.07, 16:43 premierem to nudne, prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewolucjonista Re: Partia Wk.ur...nych IP: *.chello.pl 10.09.07, 17:43 beatrix13 napisała: > Gość portalu: baca napisał(a): > > > Ps. Tylko co potem? > .......... > > najbardzie wqrwiony zostanie premierem wygramy, to likwidujemy sejm, senat i jeszcze parę kolegialnych organów władzy i ogłoszamy przetarg na dyrektora państwa. Z pensją, powiedzmy, 1o milionów miesięcznie - płatnych po upływie kadencji. Na bieżące osobiste wydatki miałby minimalną krajową. Po 5 latach absolutorium. Uzyska - dostaje swoją kasę i możliwość startowania w następnym przetargu, nie - hmm, no cóż, mógłby liczyć na wyrozumiałość wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tp sa Wk...wieni wszystkich krajów łączcie się IP: *.chello.pl 10.09.07, 18:33 nokia - connecting people Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Partia Wk.ur...nych 10.09.07, 18:39 Gość portalu: baca napisał(a): > Może założymy partię wk.ur...nych. Jest nas najwięcej. > I wygramy wybory! > > > Ps. Tylko co potem? '''''''''''''''''''''''''''' Wybory nie wypala, wiec wku..ony Polak zacisnie piesc w kieszeni i pojdzie zalac pale.. Ojcowie rodzin ze wsi wzglednie przedmiesci, moga takze spuscic wpierd.ol zonie i dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Partia Wk.ur...nych 11.09.07, 01:09 taaaa, wku..ony moze wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
pismak_logowany Re: Partia Wk.ur...nych 11.09.07, 22:53 Jak to, co potem? Zrobicie to samo, co zawsze robią partie, które wygrywają wybory - do białości wqu..cie wyborców. To takie proste :). pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś