Gość: zona.pijaka IP: *.icm.edu.pl 30.09.07, 12:18 Jestem po pięćdziesiątce, nie mam auta, żony, dzieci, konta a przepraszam - mieszkam kątem u mamusi. Mówią na mnie Zero. Kim jestem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sc Re: Zagadka IP: *.ccc.de 30.09.07, 12:19 Gość portalu: zona.pijaka napisał(a): > Jestem po pięćdziesiątce, nie mam auta, żony, dzieci, konta a > przepraszam - mieszkam kątem u mamusi. Mówią na mnie Zero. Kim > jestem? Twoim tatusiem Boguś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Zagadka IP: *.icm.edu.pl 30.09.07, 12:28 Nudzisz pedku lkj z tym Trzosem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: Zagadka IP: *.ccc.de 30.09.07, 12:30 Gość portalu: zona.pijaka napisał(a): > Nudzisz pedku lkj z tym Trzosem sorki stary jakos mi tak do niego pasujesz - i on i ty - takie samo zero... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Zagadka IP: *.icm.edu.pl 30.09.07, 12:54 Gość portalu: sc napisał(a): > Gość portalu: zona.pijaka napisał(a): > > > Nudzisz pedku lkj z tym Trzosem > > sorki stary jakos mi tak do niego pasujesz To nie było do ciebie, no chyba że sie dobrze znacie. Z lustra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 12:26 Jesteś po pięćdziesiątce, nie masz auta, żony, dzieci, konta, mieszkasz kątem u mamusi. Mówią o tobie Zero. A więc jesteś pijaczką w alkoholowym amoku, czyli - człowieczym zerem. Odpowiedz Link Zgłoś