Gość: sc IP: *.ccc.de 08.10.07, 16:16 powiedziala, ze klamca Nitras jest klamca... miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,4558477.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiełbaska Re: klamca Nitras pozwie Jacyne-Witt za to, ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 16:41 Jak przejmie władzę to pewnie zostanie ministrem sprawiedliwości i zrobi sobie ablucję, czy jakoś tak. Kiełbaska jest też dobra sama, ewentualnie z drugą kiełbaską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: klamca Nitras pozwie Jacyne-Witt za to, ze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 17:22 kur...kur ...łba nie urwie. Wódeczka w ulubionej knajpie przyszłej senator Gosi Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 czy mozna wierzyc klamcy z wyrokami? 08.10.07, 17:31 tak mnie zastanowiło czy osoba publicznego zaufania moze byc osoba, która wa wyroki za kłamstwa? Czy zlodziej moze byc osoba publicznego zaufania? Czy wierzymy kłamcom i złodziejom.... idź i wybieraj mniejsze zło! Tylko sie nie zdziw, jak zło obrosnie w piórka stajac sie przekleństwem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redan a pani Małgosia na to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 18:45 :)))))))))))))) Poseł Sławomir Nitras pozywa mnie do sądu, gdyż powiedziałam, że on kłamie przed sądem. Tak się domyślam, że o to, bo na razie pozwu nie widziałam a powiedzieli mi to dziennikarze. Nitras nie ma co robić, tylko pieniaczyć się przed sądem? Widocznie dla niego kampania wyborcza, to jedna wielka awantura. Dziwny człowiek… Przewodniczący Sejmiku Zachodniopomorskiego Michał Łuczak pisze Oświadczenie, że wykorzystałam budynek Sejmiku do kampanii wyborczej, gdyż zrobiłam konferencję prasową na temat pracy radnych PiS w Sejmiku. Też nie widziałam tego oświadczenie, bo Łuczak nie wysłał go do mnie tylko do mediów. Dziwny człowiek… Nitrasowi i Łuczakowi wszystko kojarzy się z kampanią wyborczą. W pewnym dowcipie, pewnemu kapralowi wszystko też się z czymś kojarzyło, ale to był prawdziwy facet… www.jacyna-witt.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: a pani Małgosia na to... IP: *.ccc.de 08.10.07, 18:50 Gość portalu: redan napisał(a): > Dziwny człowiek… > Przewodniczący Sejmiku Zachodniopomorskiego Michał Łuczak pisze > Oświadczenie, że wykorzystałam budynek Sejmiku do kampanii > wyborczej, gdyż zrobiłam konferencję prasową na temat pracy radnych > PiS w Sejmiku. to wyjatkowo dziwne, bo jak mozna nazwac w takim wypadku Tuska i jego kolegow z PO, ktorzy codziennie organizuja konferencje prasowa na terenie Sejmu RP (i nie dotyczy to tylko politykow PO) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: a pani Małgosia na to... IP: *.chello.pl 08.10.07, 19:03 Sławomir N jest chory podobnie jak Adam M redaktor pewnej gazety, co pozywa do sądu wszystko co się na około niego rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: a pani Małgosia na to... IP: *.ipspace.xilinx.com 08.10.07, 19:27 wchodzicie w d. pani malgosi tak ostro, ze niedlugo nie bedzie mogla chodzic. moze troche mniej wazelniarstwa pisowe szeregowce? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 powiem Tobie Zed, że pani Małgosia 08.10.07, 21:45 Powiem Tobie Zed, że pani Małgosia wygra wybory z palcem w dupie... ups! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrojek Re: powiem Tobie Zed, że pani Małgosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 21:49 proszę cię... bądź dzentelmenem... nie bądź Nitrasem... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: powiem Tobie Zed, że pani Małgosia 08.10.07, 22:01 Sorry nie mogłem sie powstrzymac... ale kazdy z nas jest potrosze Nitrasem. A na czas kampanii wszyscy jesteśmy nitrasopodobni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrojek Re: klamca Nitras pozwie Jacyne-Witt za to, ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 20:54 ten człowiek jest chory? on nie umie nic sam zaproponować tylko żyje cudzymi nazwiskami? platformairze powstrzymajcie go bo wam tylko hańbę niesie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: klamca Nitras pozwie Jacyne-Witt za to, ze... IP: *.chello.pl 08.10.07, 22:05 Czy chodzi ci o regionalnego przewodniczącego Platformy, na którą wg. sondaży gazety wybiórczej mamy głosować? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69955712&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gęgała Re: klamca Nitras pozwie Jacyne-Witt za to, ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 22:24 lokalna GW chroni Nitrasa. jak na konferencji prasowej w piątek Jacyna-Witt zarzuciał Nitrasowi kłamstwo to GW nawet słowa na ten temat nie napisała ale jak Nitras chce podać Jacynę-Witt do sądu to natychmiast piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: klamca Nitras pozwie Jacyne-Witt za to, ze... 08.10.07, 22:29 juz raz z lubinską musiały przeprosic stoczniowca ,bedzie przepraszac drugi raz za swoja niewyparzoną gebe ,ale jej o to chodzi, być w blasku jupiterów i kamer ,nawet na sali sądowej ,chora baba ., he he . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gęgacz następny kłamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 22:36 > juz raz z lubinską musiały przeprosic stoczniowca 1 kłamstwo - przepraszała Lubińska, Jacyna-Witt nie miałą nic z tym wspólnego > bedzie przepraszac drugi raz za swoja niewyparzoną gebe 2 kłamstwo - jak dotąd nikogo nie przepraszał, ba nikt nie był na tyle idiotą żeby ją podawać do sądu bo wszystko co mówiła było prawdą i wiadomo było że z nią przegrają ale jej o to > chodzi, być w blasku jupiterów i kamer ,nawet na sali sądowej 3 kłamstwo - to nitras pozywa Jacynę-Witt a nie odwrotnie więc to on chce być w świetle reflektorów chora > baba ., 4 kłamstwo - chory może być Nitras ., he he . a to już nie kłamstwo ale rechot kretyna Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: następny kłamca 08.10.07, 22:46 jak nie miała jak była swiadkiem lubinskiej w sądzie a sąd dał wiare stoczniowcowi więc można powiedziec że też kłamała, he he.jacyna wcale nie jest lepsza od nitrasa a nawet go wyraznie "przewyzsza" w medialnych spektaklach ,myslała że atakujac go bo taka jest moda łatwo zyska poklaska gawiedzi , prywmitywna zagrywaka na niskim poziomie ,nikt i tak jednak nie przebije brudzinskiego , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gęgałą Re: następny kłamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 22:56 , he he. jednak jesteś kretynem, a kretynowi się wybacza. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: następny kłamca 08.10.07, 23:03 Gość portalu: gęgałą napisał(a): > , he he. > > jednak jesteś kretynem, a kretynowi się wybacza. do budy pisowski psie!, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc oooooooooo moj ulubieniec debiliszcze piotrus :))) IP: *.ccc.de 08.10.07, 23:23 piotr33k2 napisał: > Gość portalu: gęgałą napisał(a): > > > , he he. > > > > jednak jesteś kretynem, a kretynowi się wybacza. > do budy pisowski psie!, he he. siemasz piotrus, zapisales sie juz na tajne komplety jezyka polskiego z Bufetowa -Waltz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z boku Re: klamca Nitras pozwie Jacyne-Witt za to, ze... IP: *.chello.pl 19.10.07, 22:03 Dlaczego tutejsze cenzory nie wykasowaly jeszcze tego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone a dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 22:14 a dlaczego miały wykasować?bo Nitras jest kłamcą a Jacyn-Witt mu to udowodniła? Odpowiedz Link Zgłoś