Gość: sid15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:56 myślałem,że gorzej być nie może , ale twój następca pokazał wczoraj jak bardzo się myliłem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: Marian wracaj!!! 20.11.07, 15:57 Nie wpadaj w druga skrajnosc: Syfilis chcesz rzezaczka leczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid15 nie doceniasz ich... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 16:07 obawiam się ,że eksperymenty chłopaków prezia to nie syfilis,ale sepsa z hiv w jednym,wersja nieuleczalna,Mariana jako rzeżączkę można było wyleczyć , a po tych wesołych chłoptasiach tylko Centrany zostanie na mapie Szczecina (pod warunkiem że nie opodatkują nieboszczyków ),choć patrząc w maślane oczka Chochulskiego mam pewne obawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgg Dwa cytaty IP: 75.127.78.* 20.11.07, 16:52 "Według Piotra Krzystka na szczególne podkreślenie zasługuje fakt, po stronie dochodów obserwuje się wyraźny wzrost z tytułu udziału w podatkach bezpośrednich (CIT i PIT) oraz innych podatkach. Świadczy to o dobrej sytuacji gospodarczej miasta. – Bardzo ważną rzeczą jest utrzymanie wysokiej nadwyżki operacyjnej. Mówił Prezydent. – To pozwala nam na realizacje zamierzonych inwestycji." (aktualności UM) "Obserwowane trudności na rynku pasz i energii, postuluje się rozwiązywać w najbliższej przyszłości przez działania nieinwestycyjne i niskonakładowe. Tak więc pierwszą decyzją będzie wstrzymanie produkcji mięsa na okres trzech lat, co spowoduje oszczędności na paszach, zwłaszcza tych importowanych. Z drugiej zaś strony spowoduje wyraźny, bo o siedem koma trzy procenta wzrost płac realnych. Dziękuję bardzo." Jan Winnicki, Alternatywy 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Ratuj Re: Marian wracaj!!! IP: *.chello.pl 20.11.07, 23:00 Ratuj Marian! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Marian wracaj!!! 21.11.07, 10:50 gorzej i głupiej niż za jurczyka już nigdy nie będzie,choćby nawet prezydentem osiołka zrobili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Marian wracaj!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 10:53 anamar napisała: > gorzej i głupiej niż za jurczyka już nigdy nie będzie nie będzie, bo już jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid15 zabierajcie brudne łapska z mojej kieszeni!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 12:04 za Jurczyka nikt mi tak dokładnie nie próbował spenetrować kieszeni jak obecny zarząd miasta.I to ma być to : lepiej!!??Jakim trzeba być głupolem,żeby twierdzić że ktoś kto wyciąga mi kasę z kieszeni robi to dla mojego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: zabierajcie brudne łapska z mojej kieszeni!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 12:06 trzeba być > głupolem,żeby twierdzić że ktoś kto wyciąga mi kasę z kieszeni robi > to dla mojego dobra. ktoś , kto ci wkłada rękę do kieszeni może chcieć ci zrobić dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid15 Re: zabierajcie brudne łapska z mojej kieszeni!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 12:18 chyba sięgasz nie tam gdzie trzeba i nie odróżniasz rozporka od kieszeni,uważaj możesz mieć kłopoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwy Obietnica Krzystka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 13:10 A ja tam uważam, że Krzystek jedną obietnicę spełnił: obiecał, że każdy nowo zatrudniony będzie znacznie gorszy od niego w danej dziedzinie i jak na razie to robi doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Kroluj nam Marian zawsze i wszedzie! 21.11.07, 12:14 pomnikjurczyka.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tillchen Zaścianek IP: *.chello.pl 26.11.07, 21:18 no tak jeśli ktoś mówi "Marian wracaj" to daje dowód na swoją zaściankowość i brak myslenia o przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś