Gość: JACEK IP: 64.9.159.* 20.08.03, 14:27 Zostales wlascicielem i moderatorem yahoo grupy Szczecin! Potrzeba tam ludzi z wyobraznia ;-) gratuluje groups.yahoo.com/group/szczecin/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adelmus Re: Hej Adelmus!!! 20.08.03, 14:42 Rozumiem , ze przez aklamacje :-)))) Jak mi jeszcze powiesz , co i jak mam robic to sie zgodze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Hej Adelmus!!! IP: 64.9.159.* 20.08.03, 14:51 zmieniac ,wymieniac,cenzorowac,upiekszac,rozsylac,przesylac,wysylac, podmieniac,zamieniac,dodawac,przyznawac,oglaszac,tlumaczyc, itd itd jak bedzie problem to sluze pomoca ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adelmus Re: Hej Adelmus!!! 20.08.03, 14:56 Gość portalu: JACEK napisał(a): > zmieniac > ,wymieniac,cenzorowac,upiekszac,rozsylac,przesylac,wysylac, > podmieniac,zamieniac,dodawac,przyznawac,oglaszac,tlumaczyc, > itd itd > > jak bedzie problem to sluze pomoca ;-) No pieknie :-)najbardziej podoba mi sie cenzorowanie;-))) Ale mysle , ze pomoc bedzie nieodzowna , tak wiec juz czekaj na moje maile :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Hej Adelmus!!! IP: 64.9.159.* 20.08.03, 15:10 adelmus napisał: > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > zmieniac > > ,wymieniac,cenzorowac,upiekszac,rozsylac,przesylac,wysylac, > > podmieniac,zamieniac,dodawac,przyznawac,oglaszac,tlumaczyc, > > itd itd > > > > jak bedzie problem to sluze pomoca ;-) > > No pieknie :-)najbardziej podoba mi sie cenzorowanie;-))) > Ale mysle , ze pomoc bedzie nieodzowna , tak wiec juz > czekaj na moje maile :-))) > > Nie ma sprawy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnimus Re: Hej Adelmus!!! IP: *.arian.one.pl / 192.168.0.* 20.08.03, 14:53 Przyjmij moje najszczersze gratulacje. Jestem przekonany, że jesteś właściwym człowiekiem na właściwym miejscu. Pozdrawiam - barnim - barnimus - barnim_III Odpowiedz Link Zgłoś
adelmus Re: Hej Adelmus!!! 20.08.03, 14:57 Gość portalu: barnimus napisał(a): > Przyjmij moje najszczersze gratulacje. Jestem przekonany, że jesteś właściwym > człowiekiem na właściwym miejscu. > Pozdrawiam - barnim - barnimus - barnim_III Dzieki wielkie !!! pozdrawiam. adelmus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Hej Adelmus!!! IP: *.houston.rr.com 21.08.03, 23:07 Widze ze decyzja byla wsam raz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adelmus Re: Hej Adelmus!!! 21.08.03, 23:54 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Widze ze decyzja byla wsam raz ;-) thx! mam nadzieje , ze im dalej w las tym bedzie bardziej ciekawie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Hej Adelmus!!! IP: *.houston.rr.com 21.08.03, 23:55 adelmus napisał: > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > Widze ze decyzja byla wsam raz ;-) > > thx! mam nadzieje , ze im dalej w las tym bedzie bardziej > ciekawie ;-) > > Jasne ze bedzie i widze ze nowi czlonkowie siem zapisowywujom ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adelmus Re: Hej Adelmus!!! 21.08.03, 23:57 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Jasne ze bedzie i widze ze nowi czlonkowie siem > zapisowywujom ;-) Nooo , jest juz nas cale 57 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Hej Adelmus!!! IP: *.houston.rr.com 21.08.03, 23:58 Zawsze mi zalezalo by na tej stronce bylo tysiac linkow do stron o szczecinie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adelmus Re: Hej Adelmus!!! 22.08.03, 00:19 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Zawsze mi zalezalo by na tej stronce bylo tysiac linkow > do stron o szczecinie !!!!!! 1000 to bedzie trudno , ale z setka moze niedlugo sie uzbiera:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Hej Adelmus!!! IP: *.houston.rr.com 22.08.03, 02:56 adelmus napisał: > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > Zawsze mi zalezalo by na tej stronce bylo tysiac linkow > > do stron o szczecinie !!!!!! > > 1000 to bedzie trudno , ale z setka moze niedlugo sie > uzbiera:-))) > Podzielic tysiac przez 50 tooooooooooooo 20??? jak tak to niewiele, kazdy moze cos wniesc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
barnimus Re: Hej Adelmus!!! 22.08.03, 03:09 Gość portalu: JACEK napisał(a): > adelmus napisał: > > > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > > > Zawsze mi zalezalo by na tej stronce bylo tysiac linkow > > > do stron o szczecinie !!!!!! > > > > 1000 to bedzie trudno , ale z setka moze niedlugo sie > > uzbiera:-))) > > > Podzielic tysiac przez 50 tooooooooooooo 20??? > > jak tak to niewiele, kazdy moze cos wniesc ;-) Właśnie się staram ;) Obawiam się jednak, że dla wszystkich nie starczy linków : ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Hej Adelmus!!! IP: *.houston.rr.com 22.08.03, 04:26 Ty mi tu przygnebiajacej propagandy nie uprawiaj!!!! masz najlepszy znaczek na ty forum,uwielbiam twoj ststeczek !!!!!! cool ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś