Dodaj do ulubionych

Emma czyli spacerkiem po Szczecinie

29.02.08, 19:49
Wpadnie do nas coś, co jest silniejsze od koalicji rządzącej i opozycji razem
wziętych. Uczcijmy tę wizytę, jak na to zasługuje. Zaparkowałem czujnie, z
dala od potencjalnych UFO. Czas na małe co nieco. Emma, twoje zdrowie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Emma czyli spacerkiem po Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 20:17
      A ja właśnie idę po browar co by spać pijackim snem i nie słyszeć żadnych trąb.
      Powietrznych. ;)
      • beatrix13 Re: Emma czyli spacerkiem po Szczecinie 29.02.08, 21:13
        dlaczegóż huraganom nadaje się imiona kobiece?:)
        • esmeralda_2 znaleziona odp w inernecie 29.02.08, 21:21
          Dlaczego nie Franek ani Władek? - huragany i ich nazwy
          Siedząc w wygodnym fotelu i oglądając światowe newsy, dostrzegłem arogancki a
          zarazem amerykański feminizm. Diana, Catrina, Rita w sumie już prawie 20 imion
          damskich tak niezwykle „głośnych” na całym świecie, bo któż z nas nie słyszał o
          tych huraganach?! Pomyślałem: jak mało jest tych, którzy spotkali je osobiście i
          mogą o tym opowiedzieć, najczęściej było to ich ostatnie spotkanie w życiu i
          właśnie wtedy uświadomiłem sobie, dlaczego nie John, Tom czy Jeremi. Dlaczego te
          potężne wichury mają żeńskie imiona. Zastanówmy się nad podobieństwami. Jedne i
          drugie są niezwykle niebezpieczne. Często ich pojawienie się jest błyskawiczne,
          znikają jeszcze szybciej, a skutki ich przybycia odbijają się na całym życiu
          tych, którzy stanęli im na drodze. Zarówno kobiety jak i wichury doprowadzają
          ludzi do łez, a niejednego faceta wieszają na drzewie. Gdy się nad tym trochę
          więcej zastanowię, rozumiem amerykańskich naukowców. Wy też na drugi raz się nie
          dziwcie. Jedno jest pewne, nie będzie to Franek ani Władek, może następna będzie
          Marcysia?!
          Glizduś
          • exman Re: znaleziona odp w inernecie 29.02.08, 21:28
            No to na drugą na nóżkę
        • kotbehemot6 Re: Emma czyli spacerkiem po Szczecinie 01.03.08, 19:20
          nie tylko męskie, prosze bardzo

pogoda.gazeta.pl/pogoda/1,79003,2891491.html
          • Gość: bella1 Re: Emma czyli spacerkiem po Szczecinie IP: *.hsd1.fl.comcast.net 01.03.08, 19:53
            No - i zdradziles tajemnice....;)...A tak bylo fajnie :)
            • kotbehemot6 Re: Emma czyli spacerkiem po Szczecinie 01.03.08, 19:56
              fajnie to jest wiedzieć, a nie podniecać sie "pseudotajemnicami":)
              • Gość: bella1 Re: Emma czyli spacerkiem po Szczecinie IP: *.hsd1.fl.comcast.net 01.03.08, 20:15
                Mnie naprawde zaciekawila teoria feministyczna naukowcow amerykanskich i
                czekalam na jej rozwiniecie....Teraz to chyba juz nici.....;)
                • kotbehemot6 Re: Emma czyli spacerkiem po Szczecinie 01.03.08, 20:22
                  Wymyślanie teorii to nic trudnego,a nawet zdarzają sie tacy co będą tworzyć
                  fakty na ich poparcie...a jeszcze fajniejsze jest to,że zawsze znajdą się tacy
                  ,co w nia uwierzą:)))))
                  ps.jestem kobitą-vide twój pierwszy post:)
                  • Gość: bella1 Re: Emma czyli spacerkiem po Szczecinie IP: *.hsd1.fl.comcast.net 01.03.08, 20:30
                    Tym bardziej milo...:)
                    • Gość: bella1 Re: Emma czyli spacerkiem po Szczecinie IP: *.hsd1.fl.comcast.net 01.03.08, 20:36
                      Nie ma to - jak siedziec w wygodnym fotelu i komentowac swiatowe newsy....;)
                      • exman Re: Emma czyli spacerkiem po Szczecinie 01.03.08, 20:38
                        Daj spokój bella1, mi tam się podoba to twoje pisanko, ciepłe jest jak kominek :)
                      • kotbehemot6 Re: Emma czyli spacerkiem po Szczecinie 01.03.08, 20:39
                        To zawsze jest najfajniejsze i...najłatwiejsze:)
    • lokke ależ zawieje.... 29.02.08, 22:48
      Kocham rzeczywistość karmioną informacją, dlatego bo możemy żyć
      baśniami jedocześnie ciesząc się, że jesteśmy racjonalistami.
      No to w nocy z piątku na sobotę będzie huragan, w porywach do
      20km/h... a jutro wieczorem to już zupełny kataklizm, może bedzie
      nawet z 60 w porywach.

eeeh, jak miał być Kirył to prognozy były na 80km/h.
    • beatrix13 Emma to silna kobieta jest 01.03.08, 18:50

• exman Re: Emma to silna kobieta jest 01.03.08, 19:04
        Zaczyna powiewać...dobrze, dobrze...pewnie znowu wzrosną nam rachunki za gaz,
        kto wie, czy to nie gazownicy zaprosili Emmę :)
        • esmeralda_2 Re: Emma to silna kobieta jest 01.03.08, 22:54
          wiadomosci.onet.pl/78654,21,10,pokaz.html
          oj z prądem też rachunki podskoczą, ceny uwolnione i wiatraki połamane.
          wiadomosci.onet.pl/78654,21,3,pokaz.html
          • piotr33k2 Re: Emma to silna kobieta jest 01.03.08, 23:08
            nie jest tak żle z tą emmą,gdzie jej tam do ubiegłorocznego cyryla a
            nawet do ubieglotygodnowej bezimiennej wichury ,przynajmniej tu u
            nas w szczecinie, he he.
            • Gość: Christal cörka Emmy, to ja IP: *.hsi.kabelbw.de 02.03.08, 13:45
              nie wierzycie
              a ska,d przyszla Emma z zachodu
              kolorowego proa,du z*ycze
              Elsa, Emma to my
              • Gość: majka Emma jest normalna, szleje troll Exman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 14:03
                niespożyte siły ma to stare trollisko exman
                • Gość: Christal spacerkiem po zoo Wilhelma, witaj Wilbär, i wiosen IP: *.hsi.kabelbw.de 02.03.08, 14:13
                  wiosenne kwiatki dla polarbär,men. baby
                  alpenweis-i rosa-jak fiolki
                  pozdrawiam
                  muwie o niedzwiadku bialym, w zoo wilhelma,
                  a t telewizji fil wilhelm gustloff-tragedia na baltyku rok 45
                  • Gość: Ch Re: spacerkiem po zoo Wilhelma, witaj Wilbär, i w IP: *.hsi.kabelbw.de 02.03.08, 17:07
                    zobacz poprzednie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka