stettinum 25.03.08, 22:41 czyli Piotr Krzystek spełnia obietnice z rocznym poślizgiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gryfita Szczeciński wodolot gotów do rejsów IP: *.szczecin.mm.pl 25.03.08, 23:26 Spoko, i spełni jeszcze inne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Szczeciński wodolot gotów do rejsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 23:28 Że też FT czy NYT nie odnotowało tego wydarzenia? ale na pewno to zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pest O rany! Mamy wodolot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.chello.pl 25.03.08, 23:32 Jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A za komuny chyba ze cztery pływały... No ale teraz jest kapitalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 wodolot jest prywatny, ale budzet miejski 25.03.08, 23:36 pozwole sobie zauwazyc, ze wodolot jest prywatny, ale kasa dofinansowania bedzie z budzetu miejskiego! Miłych lotów za miejska kase prywatnym wodolotem, który stał sie spełnieniem obietnic przedwyborczych prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: wodolot jest prywatny, ale budzet miejski 25.03.08, 23:39 Czy jak ustawie kiosk z pamiatkami ze Szczecina, to radni tez dofinansuja - bo to cenna inicjatywa bedzie? Promocja miasta przeciez... Czy nie, bo prezydent nie obiecywał kiosku z pamiatkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: wodolot jest prywatny, ale budzet miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 07:21 Kasa z budżetu finansuje to przedsięwzięcie ? Żartujesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: wodolot jest prywatny, ale budzet miejski 26.03.08, 12:33 w tamtym roku od wrzesnia w budzecie na wodolot było 100 tys., ale nie ruszył, to chyba nie dali, ale w tym rusza, a wiec i ruszy dofinansowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość No patrz IP: *.cable.smsnet.pl 26.03.08, 13:34 dopłaca się do ulgowych biletów, a gdy miasto płaci prywaciarzowi z Gubałówki chyba 100 czy 200tys za to, że dzieci w trakcie ferii mogą korzystać z lodogryfu to jest ok, prawda? I nawet podoba ci się takie rozwiązanie. Jak zwykle jesteś hipokrytą. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: No patrz 26.03.08, 14:37 a Ty jak zwykle kłamiesz! Przytocz choc jedno moje zdanie, jeden wyraz, w ktorym popieram dofinasowywanie Gubałówki! To sa pokomunistyczne zwyczaje! Dofinansowywac miasto powinno nie prywatny biznes, ale konkretnie dzieciaki! Czy takze miasto daje na Lodogryf, czy takze na baseny, czy takze do Gryfina na aqupark i tak dalej... Miasto powinnio dawac stowarzyszeniom czy szkołom, a te powinny wydawac pieniadze na dzieci, jak uwazaja za stosowne - jedne na besen pójda inne na lodogryf, jedne pojada w góry, a moze nad morze... pociagiem! A dawanie prywaciarzom, to stwarza okazje do przekretów, a jednoczesnie zmusza dzieci do jezdzenia wodolotem, a moze wolałyby pójśc na basen czy pojechac w góry... Ale miasto popierajac obietnice pana prezydenta kaze dzieciakom jezdzic wodolotem, bo tam kieruje kase! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: No patrz 26.03.08, 14:55 zauwaz, ze taraz pan od wodolotu moze sprzedawac, gdyby nie znalazła sie stosowna liczba dzieci, bilety ulgowe wszystkim, bo ma klientów za pól ceny, a mu miasto dopłaci... A gdyby, to dzieci, szkoły czy stowarzyszenia decydowały czy pójda do kina, na basen czy wodolot - byłoby zbyt przejrzyscie! Moze nie wybraliby wodolotu... A tam jest i piwko i biznesik sie robi - nazwa Bosman nie jest przypadkowa kolego Gosciu, a z dzieckiem musi pójśc rodzic przeciez, to takie nakłanianie do skorzystania z wodolotu... ciekawe czy kiosk z pamiatkami tez ma dofinansowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: No patrz IP: *.cable.smsnet.pl 26.03.08, 16:56 już ja ci w wolnej chwili znajde twoje gadki o tym, że lodogryf jest spoko i przestań pisać bzdury, że miasto zmusza do latania wodolotem! Popytaj ludzi i spytaj ich czy poodba im się takie rozwiązanie. Łatwo jest jęczeć i szukać przekrętów, a może zaczniesz od własnej parafii, bo Wam PiSowcom nie przeszkadza, że dajecie na tacę, a kasa idzie na ch.. wie co. Hipokryci. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: No patrz 26.03.08, 18:18 mam nadzieje, ze odrózniasz Gubałowke od Lodogryfu? Pisałem o tym, ze to dobra forma rozruszania sie, ani slowa o zadnym dofinansowaniu - lubie chodzic na Lodogryf! Powtarzam pieniadze powinny dostawac szkoly i stowarzyszenia tak by dzieci mogly decydowac na co wydadza dofinansowanie, a nie prywaciarze zarabiajacy na sprzedazy piwa na pokladzie, a nadto na nazwie wodolota... To jest dofinansowanie wodolota, a nie dzieci! Nie znam nikogo z PiS ani nie jestem czlonkiem, a wiec prosze odpie..sie ode mnie w tym temacie! Przekrety robia bardzo dobre takze panowie z PO... jak i z innych partyjniactw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dl Re: Szczeciński wodolot gotów do rejsów IP: 89.16.85.* 25.03.08, 23:39 stettinum napisał: > czyli Piotr Krzystek spełnia obietnice z rocznym poślizgiem... to niech jeszcze wplaci te 150 tys. co sklamal, ze wplaci albo niech odda wyludzone mieszkanie. i wtedy ten niebywaly sukcuses jakim jest wodolot (sztuk 1) zostanie dostrzezony i za rok to wlasnie Pierdek dostanie czlowieka roku Forebsa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczeciński wodolot gotów do rejsów IP: *.cable.smsnet.pl 26.03.08, 13:35 a ile chcesz wodolotów? Nawet nie wiadomo czy jeden się utrzyma. Głupota byłoby branie paru sztuk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP Adler Schiffe IP: *.gprs.plus.pl 26.03.08, 07:36 tak sie powinna nazywac ta firma bedaca wlascicielem wodolotu. 90% udzialow ma Paulsen /moze bledna pisownia/ wlasciciel Adlera rowniez. Ale za to mamy wspolprace Polsko-Niemiecka Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Adler Schiffe 26.03.08, 07:40 Nazwa "Bosman Expres" jest fajansiarska do bólu - to fakt. Sam wodolot jest jednak skazany na sukces. Szczecinowi od dawna brakuje takiej jednostki, jak się sprawdzi, pewnie dołączą kolejne. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Adler Schiffe 26.03.08, 09:47 Z dziennikarskiego obowiązku dodam jedynie, że autor tego artykuliku z uporem maniaka uzywa zwrotu "expres" gdy na tej łajbie jak byk widnieje dumnie "express".... Odpowiedz Link Zgłoś
asdf401 Re: 26.03.08, 11:37 Szkoda, że żadnego pozytywu nie widziecie. Nie ma wodolotu - źle. Jest wodolot - źle. Miejska dotacja jest słuszna bo bez niej nie ma szans a projekt spełnia warunki na jakich Miasto MOŻE wspierać inwestycje korzystne dla Szczecina z wielu, wielu względów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ile kasy wydaje się na ulgowe bilety? IP: *.cable.smsnet.pl 26.03.08, 13:47 Niestety Albert, Andreas i cała reszta neguje dotacje dla samej zasady. Gdy się dopłaca grube miliony do KM (bilety ulgowe), gdzie znacza część kasy jest przeżarta przez obibików z zajedni to wszystko jest ok, bo to "nasze" budżetowe. Taka hipokryzja po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: ile kasy wydaje się na ulgowe bilety? 26.03.08, 15:05 Komunikacja Miejska jest kolego MIEJSKA! A nie jest to prywatny biznes i na pokladzie tramwaju nie robi sie barku z piwkiem i nie nazywa sie tramwaj Bosman... jarzysz... taka subtelna róznice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ile kasy wydaje się na ulgowe bilety? IP: *.cable.smsnet.pl 26.03.08, 16:53 ha i co z tego, że miejska? a co kolego powiesz na to, że MZK ma być częściowo sprywatyzowane? i co wtedy? skasować ulgowe? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: ile kasy wydaje się na ulgowe bilety? 26.03.08, 18:24 jak bedzie sprywatyzowane, to wtedy mozesz mnie zapytac! Na razie jest to jedna i ta sama miejska kasa! Powtorze, bo widze nie rozumiesz, dofinansowanie dzieci nie powinno isc w lapy biznesmenów, nadto wybieranych dosc przypadkowo... bo dlaczego nie dostaja kina albo McDonald czy KFC? Tam tez dzieci spedzaja duzo czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Szczeciński wodolot gotów do rejsów 26.03.08, 07:42 .. jakoś GW enigmatycznie, ale promuje ten wodolot .. ale może by tak podali też prawdę, w tym - ile ta jednostka ma lat, - ile lat mają jej silniki, - w jakim stanie był kadłub po zakupie i jest teraz, - dlaczego trzeba było tylu miesięcy (zdaje się, że grubo ponad pół roku) by ta jednostka była sprawna (czyli dlaczego nie dostał papierów na pływanie w ubiegłym roku).. - jaki jest rzeczywisty poziom hałasu wewnątrz kadłuba podczas podróży, itd .. .. ciekawe jest też to, czy miasto w ubiegłym roku przekazało do tej prywatnej firmy przewidzianą dla niej dotacje na bilety (i jeżeli tak to czy firma się z niej rozliczyła) i czy w tym roku też już ją wpłaciło (czyli jak to jest rozliczane)... .. ciekawa też jest historia tej jednostki (gdzie wcześniej pływała itd ...).. .. ponadto czemu aż taka cena za bilety .. jaki jest rachunek ekonomiczny / procent zapełnienia czyli procentowy próg opłacalności, jak firma i pasażer jest ubezpieczony itd .. .. a tak niestety znów w pełni niepełna informacja GW, bo widać, że autor nawet nie przeczytał co jego gazeta wczesniej na ten temat pisała ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: Szczeciński wodolot gotów do rejsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 07:50 Chyba coś przeoczyłem ale zaskakuje mnie dotacja do prywatnego przedsięwzięcia z budżetu miasta. Czy z tego wynika, że jak ktoś chciałby uruchomić drugi wodolot, wodolot konkurencyjny to miałby nierówne szanse gdyż ten jest dotowany z budżetu ? To taki wodolot komercyjnej spółki jest jakąs organizacją pozarządową, fundacją charytatywną ? To, że Wyborcza traktuje temat pieszczotliwie to naturalne. Jest stronnicza i nieobiektywna a Krzystek i PO to po prostu pupilki Gazety. W kończy jak Naczelny dodatku wraz z biskupem i Krzystkiem przecinają wstęgi otwieranych wystaw to po prostu jedna koteria.Kolejna! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 te dzieci, dla ktorych 26.03.08, 07:59 zabrakło miejsc w przedszkolach będą sobie teraz całymi dniami wodolotem szalec faaajoooooowooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik no i nie POleciał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 13:24 Wypadek na pokładzie wodolotu W wypadku na pokładzie szczecińskiego wodolotu ucierpiał jeden z pracowników przygotowujących jednostkę do inauguracyjnego rejsu. Jego stan jest poważny. Zaplanowane na godzinę 12 uroczyste wypłynięcie jednostki trzeba było odwołać. - To stało się dzisiaj tuż po godzinie 11, za chwilę wodolot miał płynąć na Wały Chrobrego, skąd o 12 miał wyruszyć w inauguracyjny rejs - mówi Zbigniew Bednarski, prezes firmy Żegluga Szczecińska-Wodoloty. - Jeden z pracowników spadł i przebił głową szybę do sterówki kapitana. Został odwieziony do szpitala. Według pierwotnych planów jednostka miała kursować do Świnoujścia już od sierpnia zeszłego roku, ale okazało się, że wymaga poważnego remontu. - Dzisiaj znowu się nie udało, ale nie sądzę, że to brak żeglarskiego szczęścia - mówi Bednarski. - Jutro jest zaplanowany rejs dla Świnoujścia. Regularne kursy wodolotu do Świnoujścia mają się rozpocząć 2 kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc podobno to NITRAS IP: 195.124.114.* 26.03.08, 13:36 chcial pociagnac z banki Obryckiemu i trafil w bulaj, a dobrze mu tak :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: środek Re: podobno to NITRAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 13:37 Niegrzeczni chłopcy z PO rozrabiają?Niech uważają bo dostana klapsa Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: no i nie POleciał 26.03.08, 13:37 Andreas ma racje z ta dotacja. Mi ten pomysl sie nie podoba zeby dotowac z budzetu ten wodolot - ale jezeli ta dotacja poszla zgodnie z prawem to wola prezydenta i radnych jest na co wydadza pieniadze z budzetu (to chyba poszlo ze srodkow na promocje miasta). tylko ze dla mnie zenujace jest to, ze zamyka sie szkoly i przedszkola bo trzeba oszczednosci, a kasa na dotowanie prywatnej firmy sie znajduje, bo ze niby wodolot jest nam niezbedny. To fajnie ze jest, pamietam za malolata wypady wodolotem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: no i nie POleciał IP: *.cable.smsnet.pl 26.03.08, 13:41 to Alberciku rozwiąż też umowę z Gubałówką :) ja tylko dodam, że takie umowy podpisuję się równiez w innych miastach, gdzie nie ma Krzystka :). Jak zwykle wszystko negujecie dla samej zasady :). Mi to zwisa czy to PiS czy PO podpisuje - niech dzieckami mają chociaż trochę atrakcji. Nie odbierajcie im tego łaskawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: no i nie POleciał 26.03.08, 13:45 Skoro dziennikarze dzisiaj nie polecieli to może jutro VIP-y ich zabiorą ? Nie wiecie państwo przypadkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: no i nie POleciał 26.03.08, 13:50 przeciez nie neguje!;-) napisalem ino ze mi sie to nie podoba i tyle, ale skoro jest zgodnie z prawem to zostawiam to prezydentowi i radnym do wyboru na co chca przeznaczyc ta kase. Nie neguje, ale krytykuje ta decyzje i tyle. No i wiem ze Gubalowka jedzie na podobnej zasadzie, ale wg mnie roznica pomiedzy Gubalowka a tym wodolotem jest zasadnicza - jezeli chcesz posiwece troche czasu zeby to bardziej wyjasnic;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: no i nie POleciał 26.03.08, 15:02 nie odbieramy dzieciom, ale DAJCIE DZIECIOM, a nie w łapy prywaciarzom, którzy moga robic przekrety! Kto rozliczy czy z ulgi skorzystały dzieciaki czy moze panowie co jeszcze w Bosmanie sobie piwka wypili, bo na pokladzie mozna sobie piwko wypic... Powinny dostac pieniadze stowarzyszenia i szkoly dla dzieci, to oni powinni zdecydowac czy Gubałówka czy Lodogryf czy kino, a moze na basen do Gryfina... A tak zmusza sie do skorzystania z wodolotu, a jeszcze daje szanse na przekrety - to po komunie zostalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota co by tu jeszcze panowie spieprzyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 20:51 Co by tu jeszcze spieprzyć panowie : miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,5056907.html Gość portalu: gość napisał(a): > to Alberciku rozwiąż też umowę z Gubałówką :) ja tylko dodam, że > takie umowy podpisuję się równiez w innych miastach, gdzie nie ma > Krzystka :). Przecież to nie o to chodzi tylko o metodę dotowania. Jeżeli miasto chce aby funkcjonowały np loty balonem to ogłasza otwarty i transparentny przetarg na loty balonem z dotacją> Nie natomiast w ten sposób, że wpierw ktoś kupuje balon a jak kupi to miasto wtedy dotuje nie stosując podstawowej zasady konkurencji również wobec środków publicznych. Proste ? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: co by tu jeszcze panowie spieprzyć 27.03.08, 14:26 to jest jakas dziwna faza z tym wodolotem, wyglada to az za bardzo na sile robiony numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: no i nie POleciał IP: *.chello.pl 26.03.08, 13:53 wodolot nie wypłynął z tak prostej przyczyny,że nie ma dokumentów PRS a ten śmieszny facecik w mundurze admirała chce wyciągnąć kasę od naiwnego MUMINKA,mam nadzieję ,że pójdą na dno razem z tym złomem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: no i nie POleciał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 13:59 niektóre komuchy całkiem dobrze sobie radzą, podobnie jak pisaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtf Zaporowa cena IP: 83.168.106.* 26.03.08, 14:15 Fajnie, że wodolot wrócił... Ale 50 zł w jedną stronę to duża przesada.. Także niestety dalej jeżdżę samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Piwko Bosman robi sobie super promocje! 26.03.08, 15:08 Mlodzi ludzie beda sobie Bosmanem jezdzili... swietna promocja piwka za miejska kase! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Piwko Bosman robi sobie super promocje! 26.03.08, 15:33 Dzieciaku z Bosmanem zawsze dobrze.... albo moze takie hasełko Bosman z dziecmi! Bosmanem polecisz nad morze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basmanek Re: Piwko Bosman robi sobie super promocje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 15:48 Nie doszło do inauguracyjnego rejsu szczecińskiego wodolotu, który dziś w południe miał wypłynąć z Wałów Chrobrego do Świnoujścia. Na pokładzie jednostki doszło do wypadku. Jeden z pracowników spadł na sterówkę kapitana i przebił głową szybę. Mężczyzna trafił do szpitala. Wodolot ma kursować regularnie ze Szczecina do Świnoujścia od 2 kwietnia. Wcześniej przeszedł gruntowny remont. Armator - Żegluga Szczecińska - Wodoloty - opublikował już nawet cennik biletów: normalny - 50 zł, w strefie dla VIP-ów 70 zł, a dla dzieci - 25 zł. W jedną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re: Piwko Bosman robi sobie super promocje! IP: *.chello.pl 26.03.08, 19:15 A skąd ten pracownik leciał ,że głową rozbił okno sterówki? I dlaczego ja z moich podatków muszę dopłacac do biletów Vipów, to jest skandal, pana Krzystka nie stać na normalny bilet. To jest zły znak , bo ksiądz tego nie pokropił. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Piwko Bosman robi sobie super promocje! 27.03.08, 11:57 moze szyba sama pękła? A jak jakiego ptaka ten wodolot walnie, to tez wpadnie do sterówki? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 a spróbujmy to policzyc... 27.03.08, 17:15 miasto w ubieglym roku od wrzesnia przeznaczylo 100 tys. Bilet normalny to 50, a ulgowy 25! Oznacza, ze miasto dokladało do dziecka 25 zeta. 100 000 : 25 = 4 000. na pokladzie miesci sie 60 osob, zalozmy ze 50. dzieci bedzie, a wiec zeby w ubieglym roku to zuzyc, to 4000:50=80, ale w jedna i druga strone, to 40 jazd musialoby byc pełnych dzieciakow! czyli radni zalozyli sobie, ze we wrzesniu i pazdzierniku odbedzie sie 40 lotów pelnych dzieciakow i to dofinansowali! Dla mnie to nierealne i wiem, ze to nie jest dofinansowanie biletów ulgowych, ale PROMOCJA MIASTA! Zastanówmy sie co to za promocja miasta pod nazwa Bosman Express, gdzie hotel i browar tłuc beda sobie interesik... A w ogole co to mnie intarara, zazdrosnik jestem jakis, zalatwili sobie szmal i sponsorów, to o co chodzi mi... A prostu tak mysle ile jeszcze naszego szmalu, ktorego potem nie starcza na inne rzeczy tak sie przepuszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: a spróbujmy to policzyc... IP: *.chello.pl 05.04.08, 21:58 Wodolot mieści 118 pasażerów a nie 60 , a poza tym żeby dostać dofinansowanie to chyba trzeba najpierw mieć do czego :) jak narazie nie wydaje mi sie żeby wodolot przewiózł jakieś dzieci, więc wątpię, żeby ktoś to w jakikolwiek sposób "dofinansował" Dyskutujecie tu o jakiejś dotacji i pieniądzach, które jeszcze nie zostały wydane !!! Przepłyńcie się raz wodolotem, bo już kursuje a dyskusje się skończą , zobaczycie JAKA TO PRZYJEMNOSĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stettinum Re: a spróbujmy to policzyc... 05.04.08, 22:14 "A prostu tak mysle ile jeszcze naszego szmalu, ktorego potem nie starcza na inne rzeczy tak sie przepuszcza?" Dokładnie ;) jak chociażby szpital miejski, prawda?;) ten podrzutek kolejarzy, który generuje mega długi, a pakiet świadczeń jest śmiechowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kormoran magister komuch Bednarski padł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 15:30 Bednarski juz nie jest Prezesem spółki.Bardzo dobrze ! Komuch nie potrafił nawet zorganizować możliwości zakupu biletów przez internet a bałagan zkutkujący nerwowymi bardzo sytuacjami wśród pasażerów był i jeszcze jest typowy w każdej instytycji czy to wodolot czy państwo, którą kieruje komuch. Wystarczy, że Wam powiem iz miejsca nie są numerowane i każdy siada gdzie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: magister komuch Bednarski padł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.08, 09:19 a nie chodziło o sprzedzaż alkoholu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet22 Re: magister komuch Bednarski padł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.08, 09:36 Zbigniew Piotr Bednarski, Prezes Zarządu: Żegluga Szczecińska - Wodoloty Spółka Z Ograniczoną Odpowiedzialnością, Szczecin » Na tej stronie: Zbigniew Piotr Bednarski, Inge Maria Bocklage, pdi.cors.gov.pl/KRSSED/Podmiot.aspx?nrkrs=0000284929 Inge Maria Bocklage, Prezes Zarządu: Zarząd Przystani Morskiej W Międzyzdrojach Spółka Z Ograniczoną Odpowiedzialnością, Międzyzdroje » Na tej stronie: Inge Maria Bocklage, pdi.cors.gov.pl/KRSSED/Podmiot.aspx?nrkrs=0000255600 Inge Maria Bocklage, Wiceprezes Zarządu: Żegluga Szczecińska - Wodoloty Spółka Z Ograniczoną Odpowiedzialnością, Szczecin » Na tej stronie: Zbigniew Piotr Bednarski, Inge Maria Bocklage, pdi.cors.gov.pl/KRSSED/Podmiot.aspx?nrkrs=0000284929 Inge Marie Bocklage, Wiceprezes Zarządu: "Adler-Schiffe Polska" Spółka Z Ograniczoną Odpowiedzialnością, Nowe Warpno » Na tej stronie: Inge Marie Bocklage, Sven Willi Paulsen, pdi.cors.gov.pl/KRSSED/Podmiot.aspx?nrkrs=0000212247--- Dla zainteresowanych bedzie brzmiało jak "Adler-Schiffe Polska" za pieniadze szczecinian robi interesy takze w Miedzyzdrojach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: magister komuch Bednarski padł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 11:10 Korzystałem już z dobrodziejstwa wycieczki wodolotem.Łza w oku się kręci gdyż po pierwsze wodolot jak drzewiej w latach 70 bywało ale i obsługa z organizacją na poziomie tamtych starych dobrych czasów.Biletów więcej niż miejsc itp bałagan. Odpowiedz Link Zgłoś