blue-matuszka 04.04.08, 08:43 Czy możecie polecić jakieś miejsce oczywiscie oprócz trdycyjnej bawialni . Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arek Re: Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ? IP: *.im.man.szczecin.pl 04.04.08, 09:01 Jeśli nie robiłaś urodzin w tzw Eksperymentarium EUREKA w Domu MArynarza to polecam. Robilem tam urodziny 6 latka. Powiedzmy ze to najnizszy wiek w ktorym dzieci sie interesują. Warunek jeden. DObrze aby dzieci wczesniej tam nie byly bo wtedy urodziny sa jeszcze ciekawsze. Dodatkowo w "zwiedzanie" bawią się - często chętniej niz dzieci sami rodzice (np. ja :)). Polecam takze cenowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Jacek Re: Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 11:40 Masz problem z urodzinami 10-cio latka? Popukaj się w głowę dziewczyno. O czym Ty w ogóle mówisz? Gdzie urządzić? Podpowiem Ci nieśmiało, jeśli nie wiesz: w domu z rodzicami i ew. dziadkami. Może być też kilkoro bliskich kolegów i koleżanek dzieciątka. Kiedyś nazywało się to "kinderbalem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Dziadek, odstałeś.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 11:47 tamte czasy minęły, teraz naprawdę robi się mnóstwo imprez.A Mamie polecam ZOO u Ueckermunde albo - w zależności od zasobów - białą flotę. TYlko nie wodolot! Odpowiedz Link Zgłoś
blue-matuszka Re: Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ? 04.04.08, 14:26 Sam się popukaj i sprawdż czy echo jest donośne. W domu z rodzicami to on siedzi co dzień a dziadkowie juz nie żyją . Urodziny są raz w roku i jest to dzień na który dzieci niecierpliwie czekają. Być może o tym już zapomniałeś. Ja nie robię imprezy aby pokazac rodzicom na co mnie stać tylko dla dzieciaków aby ten dzien na długo zapamiętały. Tak właśnie jak w Eureko tyle że byliśmy tam w zeszłym roku ale dziękuje za podpowiedż. A poza tym to forum dla rodziców a nie dla dziadków. Odpowiedz Link Zgłoś
edytaj11 Re: Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ? 06.06.08, 14:34 witam mieszkam w małym miasteczku gdzie nie ma takich miejsc odpowiednich na zorganizowanie dziecku urodzin :( nooo i wpadłam w panikę ponieważ moja 11 letnia córa, chce zorganizować przyjęcie w mieszkaniu w bloku iiiiiiii jak go fajnie zorganizować ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ? 05.04.08, 07:47 Kręgielnia? Stadnina koni? Ognisko? Odpowiedz Link Zgłoś
irmia Re: Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ? 10.06.08, 20:34 Spytaj w Akademii Malucha MICADO na Witkiewicza, ponoc tam też robią i są to urodziny z animatorem, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kini_franio Re: Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ? 28.06.08, 08:25 Polecam nietypowe urodziny z gliną, lepimy, malujemy: pracownia ceramiczna: www.czerwona.pl lub www.centrumhobbystyczne.pl Dzieciaki tworzą coś niepowtarzalnego, zdecydowanie twórcze a nie konsumpcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
kidsarena Re: Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ? 13.04.18, 11:13 Zorganizujemy urodziny Twoich marzeń. Skontaktuj się z nami tel.: 880-963-417 email: urodziny@kidsarena.pl Rodzinny Park Rozrywki Kids Arena ul. Staszica 1 Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś