Dodaj do ulubionych

Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ?

04.04.08, 08:43
Czy możecie polecić jakieś miejsce oczywiscie oprócz trdycyjnej bawialni .
Będę bardzo wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: arek Re: Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ? IP: *.im.man.szczecin.pl 04.04.08, 09:01
      Jeśli nie robiłaś urodzin w tzw Eksperymentarium EUREKA w Domu MArynarza to polecam.
      Robilem tam urodziny 6 latka. Powiedzmy ze to najnizszy wiek w ktorym dzieci sie
      interesują.

Warunek jeden. DObrze aby dzieci wczesniej tam nie byly bo wtedy urodziny sa
      jeszcze ciekawsze. Dodatkowo w "zwiedzanie" bawią się - często chętniej niz
      dzieci sami rodzice (np. ja :)).
      Polecam takze cenowo.
    • Gość: Dziadek Jacek Re: Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 11:40
      Masz problem z urodzinami 10-cio latka? Popukaj się w głowę dziewczyno. O czym Ty w ogóle mówisz? Gdzie urządzić? Podpowiem Ci nieśmiało, jeśli nie wiesz: w domu z rodzicami i ew. dziadkami. Może być też kilkoro bliskich kolegów i koleżanek dzieciątka. Kiedyś nazywało się to "kinderbalem".
      • Gość: ojciec Dziadek, odstałeś.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 11:47
        tamte czasy minęły, teraz naprawdę robi się mnóstwo imprez.A Mamie polecam ZOO u
        Ueckermunde albo - w zależności od zasobów - białą flotę. TYlko nie wodolot!
        • bogusia1231 Re: Dziadek, odstałeś.. 04.04.08, 13:13
          W bunkrach na dworcu...
      • blue-matuszka Re: Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ? 04.04.08, 14:26
        Sam się popukaj i sprawdż czy echo jest donośne. W domu z rodzicami to on siedzi
        co dzień a dziadkowie juz nie żyją . Urodziny są raz w roku i jest to dzień na
        który dzieci niecierpliwie czekają. Być może o tym już zapomniałeś. Ja nie robię
        imprezy aby pokazac rodzicom na co mnie stać tylko dla dzieciaków aby ten dzien
        na długo zapamiętały. Tak właśnie jak w Eureko tyle że byliśmy tam w zeszłym
        roku ale dziękuje za podpowiedż. A poza tym to forum dla rodziców a nie dla
        dziadków.
        • edytaj11 Re: Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ? 06.06.08, 14:34
          witam
          mieszkam w małym miasteczku gdzie nie ma takich miejsc odpowiednich na
          zorganizowanie dziecku urodzin :( nooo i wpadłam w panikę ponieważ moja 11
          letnia córa, chce zorganizować przyjęcie w mieszkaniu w bloku iiiiiiii jak go
          fajnie zorganizować ???????????
    • lila1974 Re: Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ? 05.04.08, 07:47
      Kręgielnia?
      Stadnina koni?
      Ognisko?
      • irmia Re: Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ? 10.06.08, 20:34
        Spytaj w Akademii Malucha MICADO na Witkiewicza, ponoc tam też robią
        i są to urodziny z animatorem, pozdrawiam
        • kini_franio Re: Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ? 28.06.08, 08:25
          Polecam nietypowe urodziny z gliną, lepimy, malujemy:
          pracownia ceramiczna: www.czerwona.pl
          lub www.centrumhobbystyczne.pl
          Dzieciaki tworzą coś niepowtarzalnego, zdecydowanie twórcze a nie
          konsumpcyjne.
    • kidsarena Re: Gdzie zorganizować urodziny dla 10 latka ? 13.04.18, 11:13
      Zorganizujemy urodziny Twoich marzeń.
      Skontaktuj się z nami
      tel.: 880-963-417
      email: urodziny@kidsarena.pl

Rodzinny Park Rozrywki Kids Arena
      ul. Staszica 1 Szczecin