solid.solvent 07.04.08, 15:59 radio.szczecin.pl/index.php?idp=0&idx=35485 Dziś mogę powiedzieć, że taką kandydaturę można śmiało rozważać - powiedział Litwiński w audycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anamar Re: Litwinski zeszmacil sie do konca.... 07.04.08, 16:21 gdyby chciał rozważać kandydaturę,którą ty uważasz za słuszną-wtedy by się nie zeszmacił...co za różnica zreszta...i tak byś się czepiał. Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: Litwinski zeszmacil sie do konca.... 07.04.08, 16:28 niedawno szczekal na Nitrasa razem z Zareba, teraz mowi, ze Nitras to rewelka i glosuje za postawieniem Zareby przed sadem kolezenskim... ot taka choragiewka na wietrze... Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Litwinski zeszmacil sie do konca.... 07.04.08, 16:44 marzy mu się prezydentura Szczecina, czyżby zapomniał,że to miejsce Sławka ? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Litwinski zeszmacil sie do konca.... 07.04.08, 20:50 Solid ale pieprzysz glupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Litwinski zeszmacil sie do konca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 21:34 czemu pieprzy głupoty? twoim zdaniem Litwiński zachował się w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Litwinski zeszmacil sie do konca.... 07.04.08, 21:40 bo to argument rynsztokowy zeby na podstawie wywiadu twierdzic ze ktos sie zeszmacil... dlatego napisalem ze Solid pieprzy glupoty. Poza tym zanim nastepnym razem postanowi sie odezwac z taka napastliwoscia powinien troche wiecej poczytac w tym posla Zarembe ktory opowiedzial sie takze za tym zeby jego sprawa zajal sie sad partyjny a nie zarzad regionu PO. To gwoli scislosci...bo mozna wyjsc na wyjatkowego przyglupa wyskakujac z taka napastliwoscia... Gość portalu: gonzo napisał(a): > czemu pieprzy głupoty? twoim zdaniem Litwiński zachował się w > porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiusz_litwinski Re: Litwinski zeszmacil sie do konca.... 07.04.08, 21:34 rewers10 napisał: > marzy mu się prezydentura Szczecina, To nie jest prawda. czyżby zapomniał, Pamięć mam dobrą. że to miejsce Sławka ? Nie sądzę, jeśli o tym samym myślimy. > Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 dla solida tylko Jacyna jest własciwa 07.04.08, 21:41 ale inni zeszmaciliby się taką kandydature popierając? Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: dla solida tylko Jacyna jest własciwa 07.04.08, 21:45 Myślę że solid wcale nie popiera Jacyny,a ty absztyfikant po prostu wszędzie Jacynę widzisz i musisz wrzucić. A co do Litwińskiego to solid może przesadził,ale przy twoich atakach na ludzi z PIS to i tak jest subtelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smerdka Re: dla solida tylko Jacyna jest własciwa IP: *.eranet.pl 07.04.08, 22:22 Solid po prostu popiera kandydatów, którzy go nie przerastają. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar bujda! 10.04.08, 15:08 Gość portalu: Smerdka napisał(a): > Solid po prostu popiera kandydatów, którzy go nie przerastają. iiiitam,nie ma takich! Odpowiedz Link Zgłoś
tateti trochę przesadziłeś... 07.04.08, 21:47 to jest taka gra,ja myślę że Litwiński wie co robi.Popierając Zarembę doprowadziłby do wyeliminowania swojej osoby z PO i całkowitej wolnej drogi dla Nitrasa,a tak mto się Nitras trochę musi POmęczyć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker taryfa ulgowa ? 07.04.08, 22:06 jakaś taryfa ulgowa dla członków jedynie słusznej ? widocznie tak odbiera tego złotoustego chłoptasia, zresztą ja też... ilu tutaj z was uzywało słownictwa co najmniej rynsztokowego w stosunku do przedstawicieli innych środowisk a w szczególności PiSu i obelgi były tolerowane przy cichym poklasku ? Litwiński święty ? Omi tam wszyscy święci w tej Partii Oszustów co najlepiej widać w Szczecinie i regionie! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: taryfa ulgowa ? 07.04.08, 22:29 nie, nie o to chodzi, chodzi o to ze w tym przypadku sie mylisz i swoja omylke wspierasz rynsztokowym okresleniem ;-) mylisz sie co do kwestii sadu dla Zaremby - tu odsylam do dzisiejszej GW w ktorej to Zaremba stwierdzil ze to dobrze ze Litwinski tak zaglosowal, bo woli sad partyjny niz ten zarzadu regionu z Gawlowskim na czele...i ze w ten sposob bedzie szanasa na zainteresowanie wladz krajowych tym co sie dzieje w Szczecinie. tak tlumaczy to Zaremba, a czy to jest sensowne to nie mam zamiaru wchodizc w te buty, bo dla Zaremba to cienias... ohne_zucker napisał: > jakaś taryfa ulgowa dla członków jedynie słusznej ? > widocznie tak odbiera tego złotoustego chłoptasia, zresztą ja też... > ilu tutaj z was uzywało słownictwa co najmniej rynsztokowego w > stosunku do przedstawicieli innych środowisk a w szczególności PiSu > i obelgi były tolerowane przy cichym poklasku ? > > Litwiński święty ? Omi tam wszyscy święci w tej Partii Oszustów co > najlepiej widać w Szczecinie i regionie! > Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: taryfa ulgowa ? 07.04.08, 22:31 ja się nie mylę bo nie ja to napisałem a tylko poparłem. a swoją drogą to co miał Zaręba stwierdzić, że dostał nóż w plecy i ostał się sam ? Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: taryfa ulgowa ? 07.04.08, 22:49 Rozumiem twoje rozżaalenie,że chłopców z PO traktuje się inaczej jak kogokolwiek z PIS.Tyle,że Litwiński gdyby w tej chwili postawił się Nitrasowi,to byłby z PO skreślony,a tak będzie miał szansę powalczyć z Nitrasem o przywództwo.Daj mu szansę! Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: taryfa ulgowa ? 07.04.08, 22:51 Litwiński... z Nitrasem... powalczyć...? no proszę cię... neatorama.cachefly.net/images/2007-08/sumo-kid.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: taryfa ulgowa ? 07.04.08, 23:30 no proszę cię! chcesz,żebym się ze smiechu udławił?! :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: taryfa ulgowa ? 07.04.08, 23:33 Zaremba...ze sie uczepie znowu. Z tym nozem nie przesadzaj...jakis pobudzony dzis jestes. ohne_zucker napisał: Zaręba > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala mea culpa! a ja na niego głosowałam :(( IP: *.chello.pl 07.04.08, 22:00 biję się w piersi i przepraszam!!!! chłop stracił jaja jeśli w ogóle je miał żenujący spektakl myłdka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Litwinski zeszmacil sie do konca.... IP: *.chello.pl 10.04.08, 00:28 Panie Litwiński, czy Pan to może zdementować, czy nie? Bo ludzie mówią, że Pan też kiedyś dostał komunalne mieszkanie od Miasta Szczecin. Krótko, tak czy nie! Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiusz_litwinski Re: Litwinski zeszmacil sie do konca.... 10.04.08, 10:14 Gość portalu: max napisał(a): > Panie Litwiński, czy Pan to może zdementować, czy nie? Bo ludzie > mówią, że Pan też kiedyś dostał komunalne mieszkanie od Miasta > Szczecin. Krótko, tak czy nie! Odpowiedź brzmi: nie. Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiusz_litwinski Re: Litwinski zeszmacil sie do konca.... 10.04.08, 10:30 Gość portalu: max napisał(a): > Panie Litwiński, czy Pan to może zdementować, czy nie? Bo ludzie > mówią, że Pan też kiedyś dostał komunalne mieszkanie od Miasta > Szczecin. Krótko, tak czy nie! Odpowiedź brzmi : nie. Rozumiem, że taka odpowiedź Tobie wystarcza, jednak zadajesz to pytanie publicznie, a zatem rowinę w niezbędnym zakresie odpowiedź tak by nie pozostawiać wątpliwości. Nie dostałem od miasta mieskania komunalnego, jednak byłem przez kilka lat współnajemcą. Zostałem nim z mocy prawa z chwilą zawarcia związku małżeńskiego w połowie roku 1991. Moja ówczesna żona posiadała już wtedy mieszkanie komunalne, które uzyskała zgodnie z prawem jeszcze zanim się poznaliśmy. Po ok.2 latach po kilkunastomiesięcznych poszukiwaniach chętnych dokonaliśmy zamiany mieszkań z innymi najemcami. W wyniku której przeprowadziliśy się do mieszkania wprawdzie większego o kilkanaście metrów kw., ale w bezpieczniejszej okolicy.Od ok. 14 lat nie jestem już współnajemcą ani najemcą jakiegokolwiek mieszkania kounalnego. Pisząc to być może naruszyłem prawo do prywatności innych osób, więc wyjaśniwszy już wszystko nie będę już komentował tego typu pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
kornblumennblau Re: Litwinski zeszmacil sie do konca.... 10.04.08, 10:31 przestańcie szczekać - zacznijcie grać Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Litwinski zeszmacil sie do konca.... 10.04.08, 10:31 Solid przegiąłeś-prześledż sobie histroi koalcji Pis -Samoobrona to bedziesz miał przykład totalnego zeszmacenia. naucz się czytać i słuchac ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Litwinski zeszmacil sie do konca.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 10:40 kotbehemot6 napisała: > Solid przegiąłeś-prześledż sobie histroi koalcji Pis -Samoobrona to bedziesz > miał przykład totalnego zeszmacenia. to co powiesz o koalicji POPiS w Szczecinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Litwinski zeszmacil sie do konca.... 10.04.08, 10:57 wiesz nie za bardzo mam czas na szczególwe dywagacje, więc odpowiedz sobie na pytania z kim PiS jest w stanie stworzyć stabilną koalicje i drugie czy ktokolwiek z PiSem ( ktokolwiek powazny) chciałby taka koalicje stworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan nikt Re: Panie Arku.... IP: *.szczecin.mm.pl 10.04.08, 21:10 wielka szkoda że nie ma pan jaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARAFAT Re: Panie Arku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:03 Brakuje politykow z jajami, kazdy patrzy co by kogos nie urazic! Wiekszosc z Was nie pachnie monetą stad takie zachowanie. Mimo mojej krytyki osoby Zaremby stwierdzam ze to jedtny gosc ktory potrafi byc nonkonformista. I dlatego ma moj glos. Litwin mam nadzieje ze to wszystko ustalone bo jak nie to poszczuje psami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca44 Re: Panie Arku.... IP: *.chello.pl 10.04.08, 23:11 Gość portalu: ARAFAT napisał(a): > Brakuje politykow z jajami A Pan Nitras to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARAFAT Re: Panie Arku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:26 Byc moze ma ale zbyt malo o nim wiem zeby wydac wyrok Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Panie Arku.... 10.04.08, 23:31 Gość portalu: Wyborca44 napisał(a): A Pan Nitras to co? '''''''''''''''''''''' Tez nie nie dobrze; Pan Nitras ma trzy jaja. Odpowiedz Link Zgłoś