Dodaj do ulubionych

Do your blackout. Felieton malkontenta dyżurnego

13.04.08, 22:33
No czuję się zaszczycony, że moja osobowość internetowa stała się elementem artykułu.
Bardziej bym się cieszył, gdyby GW zajęła się kwestią bezpieczeństwa m.in. związanego z amoniakiem i zapewnieniem prądu w szpitalach w trakcie wyłączeń. Rzetelna analiza byłaby czymś!

PS. Także dementuje jakobym miał cokolwiek wspólnego z Sysławem.
PPS. Sweterek Krzystka rządzi!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lolo Brygida Do your blackout. Felieton malkontenta dyżurnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 08:49
      Żałosne. Dawno takich bzdur nie czytałem. To ma być śmieszne?
      • Gość: MadChomik Re: Do your blackout. Felieton malkontenta dyżurn IP: *.warcnet.pl 14.04.08, 09:56
        No, to było niezłe, naprawdę, uchachałem się, bo to jakby
        najszczersza prawda...
        • Gość: Leszek Głupie i nie śmieszne IP: 195.47.201.* 14.04.08, 13:09
          Błędne jest już samo założenie, że była to promocja. Jeżeli ktoś usłyszał o
          takiej "promocji", to teraz będzie wiedział, że Szczecin to zadupie, gdzie ptaki
          zawracają, a prąd nie dociera, bo infrastruktura jest średniowieczna, przy czym
          włodarze nie sprawdzają jej dopóki nie ma totalnej katastrofy. Dla potencjalnego
          inwestora jest to więc ostatnie miejsce na działalność.

Przerost formy nad treścią
          • dyzurny-malkontent Sarkazm 14.04.08, 14:41
            O ile ktoś nie douczył się o gatunkach i formach na języku polskim, to rzeczywiście mógł mieć problem z odbiorem - to się nazyw SARKAZM. sjp.pwn.pl/lista.php?co=sarkazm
      • Gość: tho Re: Do your blackout. Felieton malkontenta dyżurn IP: 83.168.82.* 14.04.08, 19:52
        nie pamietam teraz kto sie wtedy wypowiadal, ale pamietam, ze bylo to w ten
        pamietny wtorek w radiu szczecin ok. godz. 13-14. gosc po mistrzowsku
        sparodiowal wszelkie wiadomosci z tamtego dnia. najlepszy jego tekst
        'przypominamy mieszkancom kolbaskowa i przygranicznych miejscowosci, ze w
        niemieckiej sieci O2 na haslo prad kaputt dostajecie 15% rabatu' czy jakos tak ;)
        co nie zmienia faktu, ze ludzie w szczecinie naprawde komunikowali sie poprzez
        t-mobile itp...
    • Gość: expert1289 Re: Do your blackout. Felieton malkontenta dyżurn IP: *.chello.pl 14.04.08, 19:26
      Do roku 2050 obowiązkowo musicie zrozumieć naszą markę. Do roboty!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=75577326&v=2&s=0
      Ludzie, przecież my musimy się jakoś wyróżnić od Bydgoszczy, nie?
      fotoforum.gazeta.pl/photo/6/he/ic/ratu/v3TmwTzUzujLsLkAQB.jpg
      Ja też staram się wyróżniać bo to w książkach od marketingu napisane jezd, że
      wyróżnij sie lub zgiń!
      www.wachowicz.com.pl/admin/foto/1172835641.jpg
      • Gość: kiełbaska Re: Do your blackout. Felieton malkontenta dyżurn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 19:47
        Jestem za ZGIŃ, i zaoszczędzi przy tym wór pINiędzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka