swarozyc 10.09.03, 21:12 Maryska hetmanka naszych wojsk cos nie chce byc ze swoimi chlopcami... Czyzby poszla sie puszczac?... do 1. polowy juz 0:2 ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naim Re: Chryste panie, jezusiczku!.. Gryf rob cos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 21:46 Maryśka polubiła pewnie śledziki na słodko... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc naim 10.09.03, 21:51 Ja tez, ale nic wiecej nie chce z nia miec wspolnego...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: swarozyc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 22:05 Toż to kobitka i rybka coś wspólnego miewają... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: naim 10.09.03, 22:09 niby prawda, znowu...ale dobrze ze sa inne kobiety nie obarczone takim "stygmatem" co marycha...a majace rownie slodkie lizaczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Swarozycu !!! IP: *.net.pl 10.09.03, 22:41 .........My narod wybrany, doswiadczamy ponizajacej kleski w dziedzinie sportowej zwana dalej pilka nozna. Jedyna pociecha jest to ze Ty Swarozycu mozesz odczuwac pewna satysfakcje jako mieszkaniec Szwecji, ktorej Tobie i zazdroscimy i wspolczujemy. Trzymaj sie dzielnie i pamietaj ze masz nas forumowych przyjaciol. Poczucie zdrowia zdobywamy tylko przez chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Gryfciu 10.09.03, 22:49 Gryfcio, co ty w taki oficjalny ton uderzasz? Wiesz ze pilke i sport mam w glebokim powazaniu... Chcialem sobie troche pogadac wczoraj na watku obok, ale zleciala sie masa smutasow i nie potrafila zrozumiec moich intencji.((:- Gdzies sie podziewal? Brachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Swarozyc!!! IP: *.nitka.net.pl 10.09.03, 22:55 ...nie uwierzysz?............pracowalem!!!! Poczucie zdrowia zdobywamy tylko przez chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swarozyc!!! 10.09.03, 22:56 Nie gadaj?! Myslalem ze w kosciele krzyzem lezales... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Swarozyc!!! IP: *.nitka.net.pl 10.09.03, 23:01 swarozyc napisała: > Nie gadaj?! Myslalem ze w kosciele krzyzem lezales... .......tego nie moge zbyt czesto robobic bo.................jeszcze nie grzeja!!! Poczucie zdrowia zdobywamy tylko przez chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swarozyc!!! 10.09.03, 23:03 masz przeciez zone. nie moze cie rozmasowac?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Swarozyc!!! IP: *.nitka.net.pl 10.09.03, 23:10 swarozyc napisała: > masz przeciez zone. nie moze cie rozmasowac?.. ..........zaraz sie zapytam? Jezeli sie zgodzi to nawet dwa razy dziennie poleze.A co !!!!!!!!! Poczucie zdrowia zdobywamy tylko przez chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swarozyc!!! 10.09.03, 23:15 No jasne! mimo ze jestes dobrym katolikiem nie mozesz cierpiec caly czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Swarozyc!!! IP: *.nitka.net.pl 10.09.03, 23:19 swarozyc napisała: > No jasne! mimo ze jestes dobrym katolikiem nie mozesz cierpiec caly czas... ........za wiare ojcow cierpiec moge caly czas .Tak mi dopomoz Bog. Poczucie zdrowia zdobywamy tylko przez chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swarozyc!!! 10.09.03, 23:21 no ale jak bedziesz cierpiec caly czas, to nie bedziesz mial czasu na nic innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Swarozyc!!! IP: *.nitka.net.pl 10.09.03, 23:27 swarozyc napisała: > no ale jak bedziesz cierpiec caly czas, to nie bedziesz mial czasu na nic > innego? Oj Swarozyc,Swarozyc zebys Ty wiedzial w co wierzyl moj ojciec to tez bys chcial cierpiec i cierpiec i cierpiec!!!!!! Poczucie zdrowia zdobywamy tylko przez chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Swarozyc!!! IP: *.nitka.net.pl 10.09.03, 23:37 Ty Swarozyc rozumujesz jak ten mysliciel: "Im niewinniejsza i pobozniejsza mina , tym wiekszy dran". Ale na pewno cos w tym jest! Poczucie zdrowia zdobywamy tylko przez chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swarozyc!!! 10.09.03, 23:42 Bo za kazda religia kryje sie dranstwo, zbrodnia i WIELKIE OSZUSTWO !... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Swarozyc!!! IP: *.nitka.net.pl 10.09.03, 23:44 swarozyc napisała: > Bo za kazda religia kryje sie dranstwo, zbrodnia i WIELKIE OSZUSTWO !... No mam Cie w koncu!!! To sa swiete slowa przyjacielu!!! Celebra poganstwa tez!!! Poczucie zdrowia zdobywamy tylko przez chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swarozyc!!! 10.09.03, 23:47 no jasne. to przeciez tez religia ktora ma wyznawcow, ktorych trzeba trzymac za morde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Swarozyc!!! IP: *.nitka.net.pl 10.09.03, 23:54 swarozyc napisała: > no jasne. to przeciez tez religia ktora ma wyznawcow, ktorych trzeba trzymac > za morde... Gdybym [hipotetycznie] przeszedl na Twoje wyznanie trzymalbys mnie za morde? Gdyby tak sie stalo,chcialbym abys w drugiej rece mial kielich tego trunku o ktorym czesto wspominasz i mocno zaciskajac swoja dlon [na mojej mordzie] delikatnie saczyl w usta. Poczucie zdrowia zdobywamy tylko przez chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swarozyc!!! 10.09.03, 23:58 ty chyba gluchy jestes! Jestem agnostykiem i bawie sie w poganca... A zaczelo sie to jak zauwazylem ze forum to bylo z michnikowska europejskie i mlodziez na sile chciala byc poprawna politycznie.. A whisky slodowa na sile sie nikomu nie leje. Za droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Swarozyc!!! IP: *.nitka.net.pl 11.09.03, 00:07 Swarozycu [agnostyku] przepraszam Ciebie.Wiesz jak sie denerwujesz to:......... " Wygladam tak smutnie jak dziobek zdechlej ptaszyny". Na dzisiaj koncze bo ma bialoglowa cos chce ode mnie [hi,hi,hi!!!] Dobranoc. Poczucie zdrowia zdobywamy tylko przez chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swarozyc!!! 11.09.03, 00:10 spij spokojnie slodki Gryfie i niech snia Ci sie tylko zakonnice...zapiete po uszy. Odpowiedz Link Zgłoś