techniczny_1 06.07.08, 19:13 czy w tzw Europie Zachodniej stawia sie radary na autostradach? bo podobno u nas maja takowe poustawiac :-) no... wiadomo tez dlaczego nie bedzie punktow karnych :-) no bo szybko by nie bylo kogo fotografowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiełbaska Re: radary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 19:21 Nasza wladza jest najlepsza na świecie w karaniu własnych obywateli. Od siebie niczego nie wymaga, bo wie, że nie jest w stanie niczego zrealizować. Taka umysłowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: radary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 19:23 stawia sie ale nie co 5km i na drogach gdzie 110km/h to predkosc marszowa a nie przestepstwo za ktore mozna trafic nawet do TV Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 dla mnie to ordynarne wyciaganie kasy 06.07.08, 19:30 no chyba ze za pirata drogowego uznamy kogos kto zamiast 110 bedzie grzal 125 - zwlaszcza gdy bedzie np pusto na drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: dla mnie to ordynarne wyciaganie kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 19:33 Z wyjątkiem pojazdu policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: dla mnie to ordynarne wyciaganie kasy IP: *.globalconnect.pl 07.07.08, 16:56 nie wazne czy jest pusto czy nie. jesli jest ograniczenie to masz go przestrzegac. i masz przestrzegac przepisow bez wzgledu na to ile jedzie samochodow przed i za toba. Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 Re: dla mnie to ordynarne wyciaganie kasy 07.07.08, 17:05 Byl zakaz ukrywania Zydow i kropka. Nie masz ukrywac i tyle, bez wzgledu na to czy inni ukrywaja czy nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: dla mnie to ordynarne wyciaganie kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 21:29 A ty kierowca to taki jesteś, czy udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 Re: dla mnie to ordynarne wyciaganie kasy 07.07.08, 22:36 ja jestem kierowca amator :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: dla mnie to ordynarne wyciaganie kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 23:20 Cieszę się, ale w moim poprzednim wpisie zabrakło przecinka po kierowca i wyszło jak wyszło. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska Re: radary 07.07.08, 20:24 Gość portalu: kiełbaska napisał(a): > Nasza wladza jest najlepsza na świecie w karaniu własnych obywateli. > Od siebie niczego nie wymaga, bo wie, że nie jest w stanie niczego > zrealizować. Taka umysłowość. Prawda. Czasy, ustrój, moda się zmieniły. Tylko nasza mentalność nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: radary IP: 80.53.41.* 07.07.08, 01:27 nie spotkalem sie - raczej stawia sie radary informacyjne ktore pokazuja ile jedziesz i zebys zwolnil... za to spotyka sie krazace tu i owdzie rejestratory - zazwyczaj na ograniczeniach pilnuja predkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: radary IP: *.globalconnect.pl 07.07.08, 16:54 to pojedz tylko w kierunku berlina a przekonasz sie czy sa raday i jak czesto ustawiane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: radary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 21:31 A ty kierowca to chyba śpisz jak jedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: radary IP: 80.53.41.* 07.07.08, 22:11 chlopie ta autosreada jest jednym wielkim ograniczeniem predkosci - mowie o cywilizowanych autostradach gdzie wiekszosc trasy pokonujesz bez ograniczen - jak jedziesz taka A2 to nie spotkasz zadnego stanowiska radaru stacjonarnego, za to kreca sie w okolicach ograniczen lotne patrole. Odpowiedz Link Zgłoś