felix_edmundowicz 15.07.08, 13:16 z wewnętrznej potrzeby multinickowca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anamar jeśli cię stać... 15.07.08, 13:18 cholera,jak tak cię boli że za darmo-mogę cię zafakturować... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: jeśli cię stać... 15.07.08, 13:25 Ależ się staracie ją wygrźć, jednak to nie ten poziom szmondaki ! Brawo anamar, keep on. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz wali mnie to 15.07.08, 13:27 jesteście jak to napisał Kołakowski o marksiźmie mierzwą historii chwastem intelektualnym forum. ale pod niebem dla każdego jest miejsce,tyle że nie na froncie ale z tułu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: wali mnie to IP: *.chello.pl 20.07.08, 21:21 co ktoś zgadzający się poglądami Rydzyka i Kaczyńskich robi na tym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz eksterminuj ich 20.07.08, 21:42 jaka demokracja? eksterminować tych co mają nie twoje poglądy i pałą jak to robiłeś w ZOMO stoisz po tej stronie co ZOMO :))) Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 Re: anamar pisze bzdury za darmo 15.07.08, 13:19 po to jest by pisać bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: anamar pisze bzdury za darmo IP: 80.53.41.* 15.07.08, 22:17 lepiej zeby bzdury pisala za darmo niz mialalby za darmo dupy dawac robiac w ten sposob dumping prostytutkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosio Re: anamar pisze bzdury za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 22:21 znasz się na tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: anamar pisze bzdury za darmo IP: 80.53.41.* 15.07.08, 22:29 jesli oczekujesz pomocy terapeutycznej to obawiam sie ze cie rozczaruje... chyba ze chcesz to po prostu z siebie wyrzucic, mow smialo, poslucham moze pomoge, doradze ale nie jestem zawodowym terapeuta i chce by to bylo jasne od samego poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: anamar pisze bzdury za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:26 Sądząc z czasu wpisów (Twojego i anamar) to iście rekordowa reakcja. Zareagowała w 2 minuty! Nabrała wprawy w przelogowywaniu się :-) Poza tym kto zapłaci jej za te nieortograficzne wypociny? To zwykłe leczenie kompleksów. Autoterapia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz SLDmani: nie sieją nie orzą a mają 15.07.08, 13:31 ciepłe posadki do pisania na forum w Książnicach , w wodociągach w ZUK i wszędzie gdzie tylko można wsadzić partyjny eseldmański tyłek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: SLDmani: nie sieją nie orzą a mają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:38 PO pierwsze to te SLD-i szybko przemianowały się na POpapranćó i teraz występują POd nowym szyldem. No i banda młodzież wychowanej w różwej UW co to za chlebem poszłą do PO, teraz siedzą na forum i bździą Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: SLDmani: nie sieją nie orzą a mają 15.07.08, 13:53 widział kto zapracowanego SLDmana? zapracowanego , prowadzącego firmę, dobrze prosperującego bez politycznego parasola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: SLDmani: nie sieją nie orzą a mają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:59 W czasie pracy bezczelnie i wielokrotnie uczestniczyli w konferencjach prasowych SLD czy zebraniach kół partyjniackich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Za darmo, ale czy na darmo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 22:55 jw Odpowiedz Link Zgłoś
tateti na darmo? 15.07.08, 23:01 Nie na darmo, przynajmniej tak mu się wydaje:) Jemu się wydaje że on ma wpływ na cokolwiek i że jak raz podpisze się jako anamar,innym razem jako beatrix12, innym razem jako absztyfikant to jest tłum, a tłum ma zawsze rację.Tyle że on bidulek nie rozumie że takich szczekaczy jak on to jest multum i że wpływ wielonickowca na kształtowanie opinii publicznej jest taki sam jak dżdżownicy na spulchnienie 100 ha pola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: na darmo? IP: 80.53.41.* 15.07.08, 23:06 to absztyf jest anamar? i beatrix? to w kim ja bede sie zakochiwal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek felix_edmundowicz bolszewicki prowokator ! IP: *.chello.pl 15.07.08, 23:12 Były ubek (jak nick wskazuje !) albo lektor z KW PZPR od spraw kościoła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz dziadku nie pij tyle 15.07.08, 23:14 No pasaran! Basta! nie jedz żywności modyfikowanej genetycznie nie czytaj postów modyfikowanych ideologicznie wyprowadzić dziadka do lasu ... Gość portalu: dziadek napisał(a): > Były ubek (jak nick wskazuje !) albo lektor z KW PZPR od spraw > kościoła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: felix_edmundowicz bolszewicki prowokator ! 16.07.08, 12:33 Tu masz rację dziadku. Też mi Felix wygląda na byłego, emerytowanego funkcjonariusza sfrustrowanego swą obecną niemocą. Dostaje szału gdy ktoś mysli inaczej niz on. Kiedyś to by mu pokazał! A teraz? chociaż na forum komuś przyłoży. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: felix_edmundowicz bolszewicki prowokator ! 16.07.08, 15:53 może to taki jak ten cały rydzykowy nowak z radia maryja,przedtem za komuny wysoki funkcjonariusz msz a teraz krzyzem lezy w kosciele i tropi wszedzie masonów i ogólnświatowy spisek przeciw polsce, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz oj panie Piotrze, ręce opadają 16.07.08, 16:04 słabo te he he panie Piotrze, słabo i blado wypadają... nic pan więcej nie potrafi wykrzesać z intelektu? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: oj panie felixie, ręce opadają 16.07.08, 16:12 intelektem to ty błyszczysz cały czas , he he, jak tylko mówie jak było i jakie są fakty, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ch Halo co sie, dzieje, mise s*pia, w lato? IP: 78.42.21.* 16.07.08, 19:08 lato, lato i po lecie....... Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz jeszcze gacie opadają 16.07.08, 19:19 wiesz co , napiszę ci wprost takie Sbecko-SLDowskie pomioty przesłuchiwały mnie i rąbały mi się w życie i nie dałem im się a ty tu bredzisz że jestem byłym wysokim PZPRowskim funkcjonariuszem który leży teraz teatralnie w kościele... a ty tu mnie lekką ręką obrażasz he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: jeszcze gacie opadają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 05:24 anamar jak wiadomo kultury i honoru nie posiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ch tylko komu tak gora,co IP: *.hsi.kabelbw.de 20.07.08, 15:31 na gle,bokim i da,bsku nie moz*na sie. od zimnic* nad morze troche za daleko i ubb gdzie? ta kolejka ? dzialki na Krzywej w Swi. komu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz jak Maleszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 22:32 nie za darmo a za kasę. i próbuje robić za autorytet, a to zwykły śmieć kapuś, który za kasę zrobi wszystko Odpowiedz Link Zgłoś