Gość: gusia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 12:43 Słyszałam ostatnio, że teren, na którym znajduje się znany wszystkim Grzybek ma być inaczej zagospodarowany. Czy to prawda? Czy ktoś wie, co ma tam niby być? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: old.sailor Re: Tzw. Grzybek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 13:44 menel1 napisała: > Budka z piwem. nie budka z piwem tylko mini kombinat gastronomiczny , zbudowany w stylu socrealizmu z estetycznej blachy falistej i serwujacy dania kuchni lokalnej (piwo i kebab w bulce) pani wojewodzki konserwator zabytkow juz pozytywnie zaopiniowala rzeczony projekt Odpowiedz Link Zgłoś
rozaola Re: Tzw. Grzybek 08.10.03, 16:35 Ja wiemco tam bedzie. Tam bedzie Osrodek Nauki Ortografii dla Szczecinian. Tak czytam wasze forum szczecinskie i jestem zaskoczona skandalicznym poziomem ortografii tutaj. Czy wyscie do szkoly nigdy nie chodzili? Niektorzy wala takie byki, ze zenada. Oczywiscie nie wszyscy, pisze tylko o niektorych, ale tych niektorych jest duzo. Druga rzecz - bardzo tu jest agresywnie na tym forum. jak juz zaczniecie wyzywac, to nie mozecie przestac. Na Jurczyka, na Runowicza, na tramwajarke, na jakas kobiete, ktora jest podobnno zlym konserwatorem zabytkow. Strasznie duzo w waz zlosci i wkurzenia. Moze to kwestia nadmorskiego klimatu? Roza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianka Re: Tzw. Grzybek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 21:48 Tak, to te morze, które widzę przez okno tak na mnie działa ;) Pozdr Szczecinianka Odpowiedz Link Zgłoś