Dodaj do ulubionych

Tzw. Grzybek

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 12:43
Słyszałam ostatnio, że teren, na którym znajduje się znany wszystkim Grzybek
ma być inaczej zagospodarowany. Czy to prawda? Czy ktoś wie, co ma tam niby
być?

Pozdr
Obserwuj wątek
    • menel1 Re: Tzw. Grzybek 08.10.03, 12:50
      Budka z piwem.
      • Gość: old.sailor Re: Tzw. Grzybek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 13:44
        menel1 napisała:

> Budka z piwem.

nie budka z piwem tylko mini kombinat gastronomiczny , zbudowany w stylu
        socrealizmu z estetycznej blachy falistej i serwujacy dania kuchni lokalnej
        (piwo i kebab w bulce)
        pani wojewodzki konserwator zabytkow juz pozytywnie zaopiniowala rzeczony
        projekt
        • rozaola Re: Tzw. Grzybek 08.10.03, 16:35
          Ja wiemco tam bedzie. Tam bedzie Osrodek Nauki Ortografii dla Szczecinian. Tak
          czytam wasze forum szczecinskie i jestem zaskoczona skandalicznym poziomem
          ortografii tutaj. Czy wyscie do szkoly nigdy nie chodzili? Niektorzy wala takie
          byki, ze zenada. Oczywiscie nie wszyscy, pisze tylko o niektorych, ale tych
          niektorych jest duzo. Druga rzecz - bardzo tu jest agresywnie na tym forum. jak
          juz zaczniecie wyzywac, to nie mozecie przestac. Na Jurczyka, na Runowicza, na
          tramwajarke, na jakas kobiete, ktora jest podobnno zlym konserwatorem zabytkow.
          Strasznie duzo w waz zlosci i wkurzenia. Moze to kwestia nadmorskiego klimatu?

Roza
          • Gość: szczecinianka Re: Tzw. Grzybek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 21:48
            Tak, to te morze, które widzę przez okno tak na mnie działa ;)

Pozdr
            Szczecinianka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka