skuter70 28.10.03, 12:18 o tu mozecie wpisywac nowe bo mnie juz szlak trafia przy 100postowym watku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: Czas na dowcipy part V 28.10.03, 12:23 Zamiast piwa i blondynki z grzywka... Para małżeńska wybrana się na urlop. Tam poznała inną parę, z którą wspólnie się bawili. Pewnego wieczoru postanowili, że dla urozmaicenia wakacji zamienia się partnerami na jedna noc. Następnego ranka,panowie spotykają się przy śniadaniu i dzielą wrażeniami: > > > > - Ja bawiłem się świetnie. A ty? > > > > - Ja wyśmienicie. > > > > - Ciekawe, czy dziewczyny też przypadły sobie do gustu? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Czas na dowcipy part V 28.10.03, 12:40 Chłopiec i dziewczynka rozmawiają w piaskownicy. > > > W pewnym momencie rezolutny malec z duma w głosie mówi: > > > > -ja wiem, co trzeba zrobić, żeby mieć dzieci! > > > > A na to dziewczynka: > > > > - A ja wiem, co trzeba zrobić, żeby ich nie mieć! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Czas na dowcipy part V 28.10.03, 12:51 Ksiądz spowiada gaździnę: - A nie spaliście gaździno z obcym chłopem? - A bo to, proszę księdza, obcy chłop da pospać? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Czas na dowcipy part V 28.10.03, 13:01 Zaciekawiona dziewczynka pyta mamę: -Mamusiu, co to jest orgazm? - Nie wiem kochanie, zapytaj ojca. www.toporzel.gower.pl/teksty/drogaf.html "Optymizm jest tchorzostwem" - Oswald Spengler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Czas na dowcipy part V IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.03, 13:12 Murzyn szedł sobie miastem i nagle zachciało mu się lać. W okolicy same sklepy, brak miejsca na wypróżnienie. Idzie, szuka, już nie może wytrzymać. Nagle patrzy! Budowa! Przeskoczył przez płot na teren budowy. Wyjšł ptaka i sika... mmmm, ale ulga. Wygišł się do tyłu z rozkoszy. Nagle zobaczył go stróż z budowy! Biegnie do niego i krzyczy: EJ CZARNUCHU!!! NATYCHMIAST ODŁÓŻ NA MIEJSCE TĘ ROLKE PAPY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Czas na dowcipy part V IP: 212.14.63.* 28.10.03, 13:15 Dwie koleżanki w sklepie rozglądają sią za ciuchami. Podchodzi ekspedientka: - W czym mogę pomóc? - Szukam ciekawej sukienki na lato. - Jakie ma pani wymiary? - 170 cm, 50 kg, 90/60/90... Na to koleżanka: - No co ty Kaśka?! Nie jesteś na Gadu-Gadu! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Czas na dowcipy part V 28.10.03, 13:18 Jaka jest różnica między cnotliwą a nie cnotliwą dziewczyną? Różnica kolejowa. Do cnotliwej jest pociąg, a do niecnotliwej kolejka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Czas na dowcipy part V IP: 212.14.63.* 28.10.03, 13:19 Dwie staruszki wychodzą z kina i spotykają trzecią. - Na czym byłyście? - pyta trzecia. - Hm... - zaczyna jedna - zaraz, bo zapomniałam... Pomóżcie mi... Co to jest, takie czerwone z łodygą i listkami? - Kwiat. - Jasne, kwiat. A taki kwiat z kolcami. - Róża. - O właśnie! Róża na czym byłyśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Czas na dowcipy part V 28.10.03, 13:23 Jaka jest najczęściej spotykana wada postawy u żonatych facetów? Dupa na boku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Czas na dowcipy part V IP: 212.14.63.* 28.10.03, 13:44 Bankiet firmowy - Przepraszam, czy to pan jest dyrektorem? - Tak, a jak pani zgadła. - odpowiada zaskoczony - Mąż tak doskonale pana naśladuje, że wszyscy pękamy ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Medyczne... 29.10.03, 10:46 Nasza medycyna niejednokrotnie może pochwalić się znacznymi osiagnieciami,czego swiadectwem mog? być poniższe fragmenty historii chorobowych: 1. Pacjent ma dwoje nastoletnich dzieci, lecz poza tym nie wykazuje objawów choroby psychicznej. 2. Pacjent uskarża się na ból w klatce piersiowej po osmiu miesiacach leżenia na lewym boku. 3. Podczas badania kolano było zaczerwienione i obrzęknięte, a na drugi dzien zniknelo. 4. Pacjentka nieustannie szlocha i płacze, wygl?da także nieco depresyjnie. 5. Pacjentka cierpi na depresję od czasu pierwszej wizyty u mnie w 1996. 6. Wyj?tek z wypisu ze szpitala: Żywy, ale bez mojego zezwolenia. 7. Wygladajacy zdrowo zgrzybiały 70-letni mężczyzna, wysoce sprawny umysłowo, zaawansowany Alzheimer. 8. Pacjent odmówił sekcji. 9. Denat twierdzi że nie miał poprzednich historii samobójstw. 10. Pacjent twierdzi, że białe krwinki zostawił do badania w innym szpitalu. 11. Historia medyczna pacjenta wyglada zdumiewajaco dobrze, przybrał jedynie na wadze 20 kg w ciagu trzech ostatnich dni. 12. Pacjent miał na ?niadanie kanapki, a po południu anoreksje. 13. Notatka z konsultacji: Tak miedzy nami mowiac, powinno nam się udać zapłodnić te pacjentkę. 14. Ponieważ pacjentka nie może zajsć w ciażę z mężem, powinnismy za niego nad nia popracować. 15. Pacjent nie ma czucia od palców stóp w dól. 16. Przebywajac na intensywnej terapii pacjentka została przebadana,przeswietlona i wysłana do domu. 17. Skóra pacjenta pozostala sucha i wilgotna. 18. Pacjent uskarża się na okazjonalne, ci?głe i nieprzerwane bóle głowy. 19. Pacjent wykazywał pełn? przytomnosć i współpracę i nie odpowiadał na pytania. 20. Pacjentka stwierdziła że na zatwardzenie cierpiała przez większosć życia do momentu rozwodu. 21. Badanie rektalne (analne) ujawniło powiekszona tarczycę. 22. Obie piersi sa rowne i reaguj? na swiatło. 23. Badanie genitaliów wykazało że pacjent był pochodzenia żydowskiego,poniewaz był oberżniety. 24. Skóra: nieco blada, ale obecna. 25. Badanie bioder wykonano pacjentce wieczorem w łóżku. 26. Pacjent byl skonsultowany także przez dr. A., który stwierdził, że powinnismy usiasć na tyłku i zgodzić się z jego diagnoza. 27. Pacjentka nie odczuwa sztywnosci ani dreszczy, choć jej maż twierdzi że ostatniej nocy była wyjatkowo goraca w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Czas na dowcipy part V IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 13:23 facet po 50-tce to okaz meteorologiczny - z przodu opad - z tyłu wiatry. Odpowiedz Link Zgłoś