balaklava 28.11.08, 09:13 czyli poseł Nitras mocno sypnął talarami. świat bez zasad.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balaklava Re: Teresa Lubińska.. 28.11.08, 09:13 www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=0&idx=43631 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Teresa Lubińska.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 09:22 No widzisz balaklava, to jest osoba merytoryczna i gdyby była prezydentem Szczecina to ten byłby normalny i rozwijałby się przed 2050 rokiem. Warto uwolnić się od partyjniackiego myślenia. Nie kryję, że była moim faworytem na urzad prezydenta i coraz mocniej jestem przekonany, że to była szansa dla miasta jakiej nie miało od stu lat. Więcej wiary w życie poza partyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
balaklava Re: Teresa Lubińska.. 28.11.08, 09:32 właśnie przeglądam linki z krytyką merytoryczności pani Lubińskiej przez PO:/ osobiście wolę kiedy doradzają profesorzy zamiast "merytorycznych" partyniaków. Natomiast to co obserwujemy czyli "wstąpiłam do PiS i wszystkich namawiam bo tak tu fajnie", potem akcja z Nitrasem, następnie "występuje z PiS bo ja jestem taka jakaś merytoryczna", w końcu etat. To jest, przyznasz kiełbasko, dosyć żałosne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Teresa Lubińska.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 09:55 No, nie przyznam. Oceny internetowe idą w parze z wyborczymi bzdurami, jednak warto zobaczyć kto jakim jest człowiekiem. Poglądów nie zmienie tylko wiadomo co (ale jeżeli mamy być tak małostkowi jak partyjne dupki to warto powiedzieć, że Kzystek identyfikował się z Jurczykiem, następnie chciał być PiSowskim wojewodą, a następnie został bezpartyjnym PeOwskim prezydentem Szczecina - jednak nie to go dyskwalifikuje w mojej ocenie - czyli szukał stołka). O ceniam fakty, a nie klkierski pisk. Kzystek to urzednik niskiej rangi do tego z płaska główką, o jego guru kłamcy i oszczercy to szkoda gadać. Przykładajmy tę samą miarę, ale pozbądzmy się partyjności, która niszczy Polskę i Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: Teresa Lubińska.. IP: 78.152.229.* 28.11.08, 14:26 kielbasko to czy ktos potrafi zarzadzac nie musi miec zwiazku z wypowiedziami na inne tematy. niestety pani profesor nie popisala sie za bardzo w wazniejszej roli niz prezydent miasta, czyli jako minister finansow. mysle wiec, ze te wydarzenia najlepiej potwierdzily, ze na stanowisko prezydenta nie pasowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Teresa Lubińska.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 15:49 Po pierwsze sam zedie piszesz, że prezydent to mniejsza rola jak prezydent, więc twoja logika jest - powiedzmy - wsteczna. Po drugie, stoi za nią tyle sukcesów, że twojemu panu nawet w trzech kadencjach nie będzie dane ich powąchać. Po trzecie, to co przesądza o sukcesie dowódcy to umiejętność kierowania i dobór odpowiednich ludzi do zadań - gratulacje dla Kżystka za Chochulskiego i Nowaka z Jarmolińskim i tą czwartą niedojdą wiceszkolną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umta Re: Teresa Lubińska.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 14:01 Jakie pozapartyjne????!!!! Najpierw UW. potem PIS a teraz PO czyli kolejne partie które rozdają kasę.Naprawdę nie można odmóić jej pragmatyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z krótko... IP: *.net.pbthawe.eu 28.11.08, 09:16 Fundusze unijne na prowadzenie badań Jana Lubińskiego mocno zależą od chłopców z PO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz anty Re: wdzięczna za ziemię dla opus dei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 14:06 i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no coś ty! Re: Teresa Lubińska.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 22:24 ww6.tvp.pl/View?Cat=6555&id=836674 co ona mówi???!!! "Znam się na służbie zdrowia za granicą bo 10 lat temu byłam w Glasgow przez 3 miesiące i robiłam badania" :))))) Ta kobieta od czasu jak sama uprawia polityke to się osmiesza. Jak miałą swego czasu wsparcie w Jacynie to czasami z sensem coś wychodziło bo nie miałą takiej samodzielności a teraz dramat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Teresa Lubińska..nie ważne gdzie byle kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 15:25 no i waadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Re: Teresa Lubińska.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 19:11 Wsparcie w Jacynie?????? A w czym jacyna MOŻE WESPRZEĆ, CHYBA BEDENNĄ GŁUPOTĄ. Nawąchałeś się czegoś pisiorku i bredzisz jak potłuczony. Jacyna i mądrość, Jacyna i wsparcie to pojęcia, które sie wykluczają. To pośmiewisko i klęska dla PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Teresa Lubińska.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 20:09 to ciesz sie pajacu bez kultury czyli chamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aster Re: Teresa Lubińska :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 20:37 niestety chłopie, ale od czasu słynnej dyrektowy Waszego Sekretarza Generalnego wszelkie wpisy młodzieżówki PO są niewiarygodne.Dobrze że wzięliście sobie tą Lubińską bo przynajmniej nas przestała kompromitować, teraz was będzie kompromitowała.Umie się dobrze wkręcić,więc nieźle zrobiła was w konia. A nasza Jacyna takie mądrusiowate panie profesor swoim doświadczeniem i mądrościa czapką nakrywa.Macie teoretyczką my mamy praktyczkę,zobaczymy kto wygra.Ale na US i ZSB śmieją się z PO że takie zmioty zbiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrakadabra Re: Teresa Lubińska.. IP: *.szczecin.mm.pl 29.11.08, 20:16 rok 2005 - wstąpiłam do PiS i wszystkich namawiam bo tak tu fajnie rok xxxx - wstąpiłam do PO i wszystkich namawiam bo tak tu fajnie rok xxxx - wstąpiłam do Polska XXI i wszystkich namawiam bo tak tu fajnie rok xxxx - wstąpiłam do SLD i wszystkich namawiam bo tak tu fajnie ... i tak można przejechać całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrakadabra Re: Teresa Lubińska.. IP: *.szczecin.mm.pl 29.11.08, 20:20 jedno jest pewne jak lubińska wstępuje do jakiejś partii to oznacza że powoli zbliża się jej koniec :-) taka przepowiednia Odpowiedz Link Zgłoś
carl.zeiss Lubińska ???? 29.11.08, 20:41 to ta PiSówka zwana świętą Terezą od Rydzyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aster Re: Lubińska ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 20:43 ona ci to.Ulubienica ojca Rydzyka w rządzie kazia Marcinkiewicza.Oj często była tam gościem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Lubińska ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 17:18 PIS powinien byż zadowolony że wykorzystał Lubińską a ona zrobiła teraz im grzeczność i poszła do PO i przestała robić obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Lubińska ???? 30.11.08, 18:24 Sw. Tereza Odnowicielka to gwiazda Radia Maryja. Ilez ta swieta bialoglowa "Rozmow niedokonczonych" zaliczyla... Sama juz pewnie nie pamieta ;-) Husejko upadl na glowe... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lubińska ???? 30.11.08, 18:27 carl.zeiss napisała: > to ta PiSówka zwana świętą Terezą od Rydzyka ? ................ ta, to najlepsza przyjaciółka Małgorzaty Jacyny -Witt z czasów ich politykierskiej bytności w Uni Wolności, z której były delegatkami na zjad partii Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant nihil novi 30.11.08, 18:21 Ministrowi finansow Miroslawowi Gronickiemu z nadania SLD tez doradzala przeciez. Najbardziej jednak podobaly mi sie wspolne zdjecia (co to byla za sesja zdjeciowa!) Jana i Teresy Lubinskich z Andrzejem Lepperem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontakt 3xabsztyfikant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 19:57 no to już przecież wpisz się 3 razy pod nickiem absztyfikant a nie udawaj że jesteś w 2 osobach.Tym bardziej że nic odkrywczego nie wnosisz do tego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: 3xabsztyfikant 30.11.08, 20:00 o Teresie piszę zawsze jako absztyfikant! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:04 A to powód do dumy czy uprzedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś