mamaestery 02.11.03, 10:31 bardzo prosze o namiary na logopede w Szczecinie,najlepiej jakby byl i psychologiem dzieciecym,no ale nie mozna miec wszystkiego;) z gory dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jmalska Re: LOGOPEDA 15.11.03, 16:33 witaj:) jestem logopedą i mogę pomóc w tym względzie; jeśli potrzebujesz psychologa dziecięcego niestety nie bardzo mogę pomóc. Znam bardzo dobra panią psycholog, jesli Cię to interesuje, pisz na jmalska@malski.net Pozdrawiam- Justyna, mama 19 mies. Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
mamaestery Re: LOGOPEDA 15.02.04, 23:29 odswierzam watek,bo bardzo zalezy mi na kontakcie z Toba czy bywasz jeszcze na forum,prosze odezwij sie pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
asia.mama.marcelego Re: LOGOPEDA 06.03.04, 21:49 Droga momoestery, tak się składa,że mój synek chodzi do logopedy prywatnie. Uwazam, że lekarz jest dobry, przekazuje nam faktycznie wszystkie potrzebne zalecenia, ćwiczenia itd. (mam Kontakt z innymi rodzicami i jak dotąd się pokrywa). Chwilowo zgubiłam tel, ale łatwo można panią dr odnależć. Wystarczy zadzwonic do przedszkola "Liwena" na Wojska POlskiego i tam poprosic o numer do Pani TERESY HULBOJ. tel do przedszkola znajdziesz w książce tel. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaestery Re: LOGOPEDA 07.03.04, 10:24 dzieki:) a mozesz mi powiedziec (napisac) w jakim wieku jest Twoje dziecko i ile sie placi za takie wizyty? Odpowiedz Link Zgłoś
jmalska Re: LOGOPEDA 09.03.04, 22:01 Witam, dawno nie zaglądałam na forum niestety, stąd ta cisza. Mój nr gg 2865506- chetnie odpowiem na pytania, a jeśli chodzi o panią Teresę Hulboj to polecam BAARDZO- dużo się od niej nauczyłam, zajmuje sie przede wszystkim terapią dzieci niedosłyszących, ale nie tylko:) Z tego co wiem, godzina zajęć kosztuje 50 zł. Pozdrawiam serdecznie- Justyna, mama 23 mies. Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
asia.mama.marcelego Re: LOGOPEDA 12.03.04, 23:09 Przepraszam że tak późno odpisuje, ale mam sporadyczny dostep do internetu. Pani Hulboj bierze za wizyte 40 zł (od nas). Ja chodze z bąblem do logopedy gdyz ma rozszczep podniebienia i jest teraz w wieku 11 miesiecy. Wiem, że jest dobrym lekarzem i napewno Wam pomoze. Jeśli będziesz miała jeszcze jakies pytania pisz na yoanna_b@o2.pl POZDRAWIAM CIE Odpowiedz Link Zgłoś
mab5 Re: LOGOPEDA 14.05.04, 15:46 a ja szukam Logopedy lub surdologopedy w Koszalinie - który podejmie się pracy z półtorarocznym dzieckiem z ubytkiem słuchu. Będę wdzięczna za info. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basiunia212 logopeda 06.03.17, 21:21 w stargardzie psychoterapeutka i logopedka - bardzo polecam www.psychoterapia-rodolit.pl Odpowiedz Link Zgłoś