Dodaj do ulubionych

Praca za granicą

IP: *.szczecin.mm.pl 17.11.03, 20:14
Chciałabym wyjechać do pracy zagranicznej w wakacje. Czy ktoś był i może
polecić jakieś biuro w Szczecinie, z którego korzystał?

Proszę o info!
Obserwuj wątek
    • Gość: gusia Aha jeszcze coś... IP: *.szczecin.mm.pl 17.11.03, 20:18
      ... jestem studentką, w grę wchodzą Anglia lub Stany.

Pozdowienia
      • Gość: ON Re: Aha jeszcze coś... IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.03, 23:05
        ....gra, gra

a kto moze byc graczem???
        • Gość: entuzjasta Mam kilka miejsc do pracy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 23:27
          Spokojnie znajdziesz prace za granica po 1 maja,zaraz po naszym wstapieniu do
          Unii Europejskiej.A w zwiazku z tym,ze Europa stanie dla ciebie otworem,jedynym
          twoim problemem bedzie wybor miejsca pracy.Sama przyznasz,ze ta mozliwosc do
          jakiej dostapimy,jest wprost oszalamiajaca!Nawet paszportu nie bedziesz musiala
          zabierac,tylko bedziesz podrozowac sobie na dowod osobisty.A pracy,jak
          wiadomu,jest w UE pod dostatkiem.Cala gospodarka rozwija sie w szybkim tempie
          juz od ladnych kilku lat i maja za malo rak do pracy.Juz teraz chetnie na nas
          czekaja i od reki by nas zatrudnili.Ale to nic.Te kilka miesiecy,do maja,jakos
          wytrzymamy i na lato wszyscy ruszamy w swiat.W koncu zaczniemy zyc jak
          paniska.Ja juz doczekac sie nie moge.Dobrze bylo zaglosowac w referendum na TAK!
          • Gość: entuzjata Re: Mam kilka miejsc do pracy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:38
            Do gory!!Trzeba pomoc dziewczynie.
            • sly12 www.stany.pl 19.11.03, 05:07

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka