Gość: gusia IP: *.szczecin.mm.pl 17.11.03, 20:14 Chciałabym wyjechać do pracy zagranicznej w wakacje. Czy ktoś był i może polecić jakieś biuro w Szczecinie, z którego korzystał? Proszę o info! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gusia Aha jeszcze coś... IP: *.szczecin.mm.pl 17.11.03, 20:18 ... jestem studentką, w grę wchodzą Anglia lub Stany. Pozdowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Aha jeszcze coś... IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.03, 23:05 ....gra, gra a kto moze byc graczem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entuzjasta Mam kilka miejsc do pracy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 23:27 Spokojnie znajdziesz prace za granica po 1 maja,zaraz po naszym wstapieniu do Unii Europejskiej.A w zwiazku z tym,ze Europa stanie dla ciebie otworem,jedynym twoim problemem bedzie wybor miejsca pracy.Sama przyznasz,ze ta mozliwosc do jakiej dostapimy,jest wprost oszalamiajaca!Nawet paszportu nie bedziesz musiala zabierac,tylko bedziesz podrozowac sobie na dowod osobisty.A pracy,jak wiadomu,jest w UE pod dostatkiem.Cala gospodarka rozwija sie w szybkim tempie juz od ladnych kilku lat i maja za malo rak do pracy.Juz teraz chetnie na nas czekaja i od reki by nas zatrudnili.Ale to nic.Te kilka miesiecy,do maja,jakos wytrzymamy i na lato wszyscy ruszamy w swiat.W koncu zaczniemy zyc jak paniska.Ja juz doczekac sie nie moge.Dobrze bylo zaglosowac w referendum na TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entuzjata Re: Mam kilka miejsc do pracy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:38 Do gory!!Trzeba pomoc dziewczynie. Odpowiedz Link Zgłoś