Dodaj do ulubionych

Plenery hitem: tysiące widzów na "Titanicu"

IP: *.chello.pl 26.04.09, 20:53
na psiej polanie naglosnienie bylo tak beznadziejne, ze juz lepiej bylo slychac dzwiek otwieranego piwa, niz kwestie aktorow.
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: Plenery hitem: tysiące widzów na "Titanicu" IP: 79.175.253.* 26.04.09, 22:36
      To powszechny wręcz problem wszelkich imprez plenerowych i nie tylko.
    • Gość: Perła z lamusa Re: Plenery hitem: tysiące widzów na "Titanicu" IP: *.globalconnect.pl 26.04.09, 23:25
      Nie 4 tysie tylko maks 2, rozumiem, że ESK i te rzeczy ale po co łgać,
      kłamstwami się nie oszuka prawdy, że w Szczecinie zainteresować kulturą
      kogokolwiek jest ciężko, a jak jeszcze trzeba za to zapłacić, wystarczy spojrzeć
      na imprezy Szczecin Music Fest - kilkaset osób przy sporej promocji, taka smutna
      prawda, trzeba by wpompować sporo kasy i to latami, żeby zmienić Szczecin, a tu
      się lekką ręką daje prawie 2 miliony Radiu ESKA na komercyjną imprezę, żenada.
    • Gość: tres Plenery hitem: tysiące widzów na "Titanicu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:40
      A w studio i na antenie Radia Szczecin teatr radia Czeczota, genialny skromny, o
      sprawach najważniejszych. Gratuluje Radio Szczecin! Dla mnie byliście najlepsi,
      ktoś z Wyborczej na tym był?
      • coollturalny Oceńcie Kontrapunkt 2009 na www.stetinum.pl 27.04.09, 10:51
        Zerknijcie proszę na portal www.stetinum.pl - tam jest coraz
        lepiej opracowywany temat Szczecina - zwłaszcza kultury i hisorii.
        Powoli wkaraczają też promocja, marketing, polityka i inne. Oceńcie.
        Ja im daję 5 za tegoroczny temat KOntrapunktu! Tym bardziej, że nie
        byli patronami medialnymi!!! co sądzicie???
      • coollturalny Czeczi na stetinum.pl 27.04.09, 10:53
        Wyborcza ma za mało dziennikarzy, a Ewa Podgajna jest tylko (i aż:)
        człowiekiem! Odsyłam na portal www.stetinum.pl Jest tam niezły tekst
        o słuchowisku Krzyśka. Może ktoś pofatygowałby się o nowy wywiad z
        Czeczim? Ma wiele kulturalnym planów!
        • Gość: Agnieszka Re: Czeczi na stetinum.pl IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 27.04.09, 22:02
          Pliz, gdzie mogę jeszcze raz posłuchać sobie tego dzieła!?? Czy ktoś
          wie? Może jakiś link? To słuchowisko jest genialne!
      • Gość: Agnieszka Re: Plenery hitem: tysiące widzów na "Titanicu" IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 27.04.09, 21:37
        Zgadzam się! Słuchowisko mistrza Czeczota było genialne! A kto nie
        słuchał ten trąba!
    • gomory Re: Plenery hitem: tysiące widzów na "Titanicu" 27.04.09, 06:26
      Naglosnienie na psiej polanie faktycznie nie bylo takie jak w Teatrze ale coz... taki urok plenerow ;).
      Pozostaje mi sie radowac dobrym sluchem bo stojac z dala od glosnikow kwestie mowione slyszalem.
      Za to Lasztownia rzadzila :). Widowisko efekciarskie, przemawiajace nieskomplikowanym jezykiem ale skupiajace uwage widza. Pyszna rozrywka na poczatek weekendu.
      • Gość: M. Re: Plenery hitem: tysiące widzów na "Titanicu" IP: *.tieto.com 27.04.09, 15:23
        To nie kwestia słuchu, raczej lokalizacji. No i sam przyznajesz, że chóru nie rozumiałeś? Ja też - ani słowa.

Kiedyś byłem na Jesus Christ Superstar w Teatrze Letnim, też nie mogłem zrozumieć nic. Dobrze, że za bilet wtedy nie płaciłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka