Gość: vfnh IP: *.chello.pl 26.04.09, 20:53 na psiej polanie naglosnienie bylo tak beznadziejne, ze juz lepiej bylo slychac dzwiek otwieranego piwa, niz kwestie aktorow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: Plenery hitem: tysiące widzów na "Titanicu" IP: 79.175.253.* 26.04.09, 22:36 To powszechny wręcz problem wszelkich imprez plenerowych i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła z lamusa Re: Plenery hitem: tysiące widzów na "Titanicu" IP: *.globalconnect.pl 26.04.09, 23:25 Nie 4 tysie tylko maks 2, rozumiem, że ESK i te rzeczy ale po co łgać, kłamstwami się nie oszuka prawdy, że w Szczecinie zainteresować kulturą kogokolwiek jest ciężko, a jak jeszcze trzeba za to zapłacić, wystarczy spojrzeć na imprezy Szczecin Music Fest - kilkaset osób przy sporej promocji, taka smutna prawda, trzeba by wpompować sporo kasy i to latami, żeby zmienić Szczecin, a tu się lekką ręką daje prawie 2 miliony Radiu ESKA na komercyjną imprezę, żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tres Plenery hitem: tysiące widzów na "Titanicu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:40 A w studio i na antenie Radia Szczecin teatr radia Czeczota, genialny skromny, o sprawach najważniejszych. Gratuluje Radio Szczecin! Dla mnie byliście najlepsi, ktoś z Wyborczej na tym był? Odpowiedz Link Zgłoś
coollturalny Oceńcie Kontrapunkt 2009 na www.stetinum.pl 27.04.09, 10:51 Zerknijcie proszę na portal www.stetinum.pl - tam jest coraz lepiej opracowywany temat Szczecina - zwłaszcza kultury i hisorii. Powoli wkaraczają też promocja, marketing, polityka i inne. Oceńcie. Ja im daję 5 za tegoroczny temat KOntrapunktu! Tym bardziej, że nie byli patronami medialnymi!!! co sądzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
coollturalny Czeczi na stetinum.pl 27.04.09, 10:53 Wyborcza ma za mało dziennikarzy, a Ewa Podgajna jest tylko (i aż:) człowiekiem! Odsyłam na portal www.stetinum.pl Jest tam niezły tekst o słuchowisku Krzyśka. Może ktoś pofatygowałby się o nowy wywiad z Czeczim? Ma wiele kulturalnym planów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Czeczi na stetinum.pl IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 27.04.09, 22:02 Pliz, gdzie mogę jeszcze raz posłuchać sobie tego dzieła!?? Czy ktoś wie? Może jakiś link? To słuchowisko jest genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Plenery hitem: tysiące widzów na "Titanicu" IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 27.04.09, 21:37 Zgadzam się! Słuchowisko mistrza Czeczota było genialne! A kto nie słuchał ten trąba! Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Plenery hitem: tysiące widzów na "Titanicu" 27.04.09, 06:26 Naglosnienie na psiej polanie faktycznie nie bylo takie jak w Teatrze ale coz... taki urok plenerow ;). Pozostaje mi sie radowac dobrym sluchem bo stojac z dala od glosnikow kwestie mowione slyszalem. Za to Lasztownia rzadzila :). Widowisko efekciarskie, przemawiajace nieskomplikowanym jezykiem ale skupiajace uwage widza. Pyszna rozrywka na poczatek weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Plenery hitem: tysiące widzów na "Titanicu" IP: *.tieto.com 27.04.09, 15:23 To nie kwestia słuchu, raczej lokalizacji. No i sam przyznajesz, że chóru nie rozumiałeś? Ja też - ani słowa. Kiedyś byłem na Jesus Christ Superstar w Teatrze Letnim, też nie mogłem zrozumieć nic. Dobrze, że za bilet wtedy nie płaciłem. Odpowiedz Link Zgłoś